Results 16 to 30 of 50
Thread: τι τραβαω για μια αγαπη.
-
31-08-2019, 00:47 #16
φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα ολοι ειμαστε ανθρωποι. οι ανθρωποι που πασχουν απο καποιο ψυχολογικο νοσημα και το ξεπερνανε που κατα τη γνωμη μου ειναι υγιεστατοι(στο μυαλο ειναι ολα), και γινονται καλα και βρισκουν τον εαυτο τους. πως γινεται αυτο εαν είσαι ζευγαρι με ενα ατομο που παρ ολο τον αγωνα που δίνει είναι διπλα σου? γιατι στη περιπτωση μου αυτο συμβαινει οπως το ξαναλεω, στηριξη στηριξη στηριξη αγαπη και φροντιδα, και οσο πιο πολυ να ξεχνιεται. Με αυτο που λες κρεμας ολα τα παιδια, εδω. Οτι δε το ξεπερνανε ποτε... και υποτροπιάζουν.... και φθειρουν τους αλλους διπλα τους. χωρίς να θέλω να φανώ αγενής ολα αντιμετωπιζονται. Κι οταν εναν ανθρωπο τον βαλεις στη καρδια σου και βλεπεις ανταποκριση.. δε πα να χει οτι θες... το θεμα ειναι εσυ τι κάνεις για ναναι αυτος ο ανθρωπος καλα. Οποτε η γνώμη σου λάθος για μένα προσωπικα. Εγω πηρα ενα κοριτσι χαμμενο στις σκεψεις του μπερδεμενο, και με τη παροδο εως σημερα, βλεπω ενα πολυ ευδιαθετο κοριτσι, που μου λεει πως ξεκιναει να εχει και παλι διαθεση και ορεξη για πραγματα στη ζωη της. Λοιπον, αληθεια δε μου λεει πως την αλλαζω προς το καλυτερο? Οταν ακους τους γνωστους να λενε πως λαμποκοπαει και καμμια σχέση με παλια? Οταν τη βλεπω γω ο ιδιος και χαιρομαι 1000 φορες περισσοτερο οταν λεει πως ειναι ηρεμη, μηνα και βαλε σχεδον? Κι ολιγον την ταλαιπωρει μια σκεψη αλλα εχει βρει με τη βοηθεια μου το τροπο να την αντιμετωπιζει? Γιατι και γω εχω βρεθει σε παρομοιες καταστασεις με σκεψεις, και στεναχωριες στο παρελθον και κατι ψιλοσκαμπαζω. Δεν ειναι αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι οταν ο συνανθρωπος σου αντιμετωπιζει θεματα, χρεος σου ειναι να τον βοηθησεις μεχρι τελους, ειτε φιλος, ειτε αδελφος, ειτε κοριτσι, ειτε γυναικα. Μονον έτσι θα νοιωθεις πληρης. Ετσι το βλεπω γω το πραγμα τουλαχιστο.
- 31-08-2019, 00:59 #17
εχω και φιλη [που το αντιμετωπιζε αυτο τη καταθλιψη που λεμε... δε ξερω εαν ειναι νόσος, δε μ αρεσει να αποκαλω τους ανθρωπους οτι πασχουν... στεναχωριεμαι. ολοι ειμαστε μια χαρα στο μυαλο ειναι ολα. και η φιλη μου ειχε την ιδια σκεψη με το κοριτσι μου, οτι ταχα θελει να κανει κακο στον εαυτο της. ο εφιαλτης της τελειωσε. εχει και οικογενεια, ακολουθουσε τα σχετικα. εγω προσωπικα αυτη τη σκεψη την παιρνω σαν δαιμονικο λογισμο που ταλαιπωρει αλλιως τον καθε ανθρωπο. ξαναλεω το περνουσα χρονια με διαφορες ασχημες σκεψεις, εβλεπα και ασχημα ονειρα τετοιου τυπου. τη λυση τη βρηκα ψαχνοντας, τι ειναι αυτες οι σκεψεις πως προερχονται, απο που προερχονται ποιος τις στελνει, εδω αγγιζουμε θρησκευτικα μονοπατια και πως αντιμετωπιζονται. οι αποριες μου απαντηθηκαν, τις απαντησεις τωρα τις περναω και στη δικια μου.
οσο για τη δικια μου σαν μ αναφέρει αυτη τη σκεψη? τι της λεω? δε θα σου κανεις τιποτα, ηρεμησε και χαλαρωσε. μην επεξεργαζεσαι τη σκεψη αυτη κι αστη να περναει. τι κανει? το πραττει. εχει μαλλιασει η γλωσσα μου και ας μαλλιασει οσο χρειαστει. μεχρι να πει κωστή, τελος αυτη η σκεψη δε τη ξανακανα. στο τελειωμα ειμαστε. οσο για τα ονειρα μας και τους στοχους μας κοινα. εχει μαθει ο ενας τον αλλον και καταλαβαινομαστε ψυχολογικα απο χιλιομετρα.
31-08-2019, 01:17 #18
Και κατι ακομα και σορρυ για το σπαμ, ειναι πολυ κοινωνικη κι εργατικη. Ολοι οσοι μας βλεπουν στη πολη ακουω τα καλυτερα για αυτη. Και αυτο με κανει ακομα πιο ευτυχισμενο, αν και δε χρειαζομαι επιβεβαιωσεις, ενα χρονο κοντα τωρα εχω καταλαβει κι εχω δει παμπολλα πραγματα. Μακαρι σε ολο τον κοσμο να τυχαινει ενας τετοιος ανθρωπος, ν αγαπαει να καταλαβαινει και να νοιαζεται. Δαιμονες μεσα μας ολοι αντιμετωπιζουμε καλως κακως. Ποιο ειναι το μυστικο τελος? να κανεις παντα το καλο στον αλλον. Κι εγω αυτο κανω οσο περισσοτερο μπορω βεβαια. Να τη βλεπω να γελαει, μονο αυτο ρε φιλε και σαν το βλεπω, ολα τ αλλα τα πολεμαω τις δικες μου σκοτουρες κλπ μου δινει δυναμη μ εχει αλλαξει προς το καλυτερο σαν ανθρωπο κι εγω εκεινη. Δε περιγραφονται με λεξεις αυτα. Αυτα μενουν στη καρδια και στη ψυχη.
01-09-2019, 17:37 #19
Εγώ είδα την φωτογραφια αλλά συγνώμη που θα το πω μοιαζει με μάνα σου βρε Κωστή και πρέπει να έχει θέμα με το βάρος της αλλά εσένα αν σου αρέσει τώρα σε λίγα χρόνια είσαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει;
03-09-2019, 13:07 #20
ρε παιδια κ γω εχω καταθλιψη κ αγχωδη διαταραχη κ παιρνω 1 χαπι την μερα, δλδ τι? μηπως θα πρεπε να με χωρισει ο αντρας μου που ειμαστε 10 χρονια μαζι?πατε καλα??? δεν εχουμε σχιζο, ή διπολικη ή κατι που βγαινει εκτος ελεγχου..οι αγχωδεις διαταραχες κ η καταθλιψη πλεον ειναι κοινο προβλημα κ ειναι κοινωνικος ρατσισμος να ακουω τετοια!! που κ παλι ρε φιλε κ στην σχιζο οι ανθρωποι δεν εχουν δικαιωμα να αγαπηθουν???? τι αποψεις ειναι αυτες? και ναι μπορει να φαινεται μεγαλυτερη η κοπελα κ τι με αυτο? κλαιν...η ομορφια ειναι προσωρινη κ καποια στιγμη ολες κ ολοι σαν ασιδερωτοι γινομαστε...την ψηυχη την κοιταει κανεις???δεν πατε καλα....εχετε πολλες διαταραχουλες μου φαινεται..
03-09-2019, 13:11 #21
κ φιλε κωστη συμφωνω οτι πρεπει να γινεις αγενης...τετοιες τετριμενες αποψεις σε τετοιο φορουμ ειναι ανεπιτρεπτες!!! κ κανονικα πρεπει να βγαινουν εκτος τετοιες αποψεις, απο εδω..μας θιγει ολους οσους εχουμ ψυχολογικα στην τελικη...αιντε απο κει...
03-09-2019, 13:33 #22
03-09-2019, 13:35 #23
03-09-2019, 13:38 #24
εμ τι θα ναι?κανας νορμαλ για να λεει ετσι?? εσυ πως τον κοβεις....
03-09-2019, 14:14 #25
03-09-2019, 14:15 #26
ο.τι να ναι σε τι αλκη? εχεις κατι να μας πεις?συμφωνεις με τον xfactor.???
03-09-2019, 14:31 #27
03-09-2019, 14:39 #28
Εφοσον εισαι σε ενα μερος σαν αυτο για να διαβαζεις κ να εκφερεις αποψη..τοτε δεν δειχνεις οτι δεν σε αφορα, παραυτα εξακολουθεις να γραφεις την αποψη σου...το ο.τι να ναι...ειναι μια αποψη που εκφερεις οποτε...κλαιν κ γω..
03-09-2019, 14:41 #29
το συμφωνω ειναι ρημα κ γραφεται με ω.εφοσον δεν σε νοιαζει τι κανει ο κοσμος, τοτε προσπαθησε να μαθεις λεξεις..
03-09-2019, 14:44 #30