Είναι κανείς εδώ; - Page 167
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 167 of 323 FirstFirst ... 67117157165166167168169177217267 ... LastLast
Results 2,491 to 2,505 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν νομίζω τίποτα κύκνε, σε ρωτάω για να για να μου δώσεις μια εικόνα για το πως νιώθεις. Προφανώς και δεν σου είναι ευχάριστο... Κι επίσης δεν θεωρώ ότι χρειάζεσαι την δική μου κατανόηση.
    Απλώς δεν θεωρώ ότι είναι αρκετό να καλέσεις την γραμμή πρόληψης αυτοκτονιών και να ενημερώσεις τον γιατρό σου για την αυτοκτονική συμπεριφορά σου.
    Έχω την αίσθηση ότι χρειάζεσαι άλλα πράγματα για να βελτιωθείς (και πάλι βέβαια δεν έχει σημασία η δική μου άποψη)...
    Απλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω, τα έχω παίξει αυτή την περίοδο και τα πάντα είναι θολά...
    Αυτό που χρειάζομαι είναι σίγουρα ανακούφιση...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σε πιστευω , αλλοιμονο ,........το ' φλωρος ΄ηταν σχημα λογου , υποθετω , η ατυχης εκφραση .............. να πω οτι αυτην την ταση για αυτοτραυματισμο, δεν την κατανοω , ενω την αυτοκτονια την καταλαβαινω .......... ισως ειναι ενα ιδιαζον συμπτωμα της κτθλψης .........αφου ξερεις οτι με το να κοπεις δεν θα πεθανεις ..... περιεργο μου φαινεται ...... τσπαντων.......... οπως ειπα , ο καθενας ξερει μονο ο ιδιος τι Σταυρό κουβαλαει ........ υπαρχουν μεγαλες διαφορες τελικα στην συπτωματολογια , πχ. εσυ αποτι εχω διαβασει ,εχεις παει για κανα μπανιο στην θαλασσα , εγω , αν και την λατρευω, εχω να παω απ το 2004 , αλλα δεν διανοουμαι ναυτοκτονησω ..... ουτε εχω να πω τιποτα με τον γιατρο μου , για να μου γραψει τα ζαναξ παω , και μιλαμε για ασχετα θεματα , ενω εσυ περιμενεις πως και πως να μιλησεις στον γιατρο σου ....... τεραστια η πιθανη συμπτωματολογια τελικα ..........
    Ναι, δεν υπάρχει ας πούμε "κανόνας" σ' αυτά...

Όσο για τον αυτοτραυματισμό είναι μια ανακούφιση απ' τον ψυχικό πόνο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πως πας τώρα; Είσαι καλά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by iamverysad View Post
    Πως πας τώρα; Είσαι καλά;
    Όχι και πολύ καλά... Έχω πολύ άγχος αυτές τις μέρες κι οι κακές σκέψεις δεν μου έχουν φύγει εντελώς κι όταν μου έρχονται με ταράζουν... Φρικάρω!

Εσύ;

Χάλια ως συνήθως. Έχω κατάθλιψη.

Πάντως σχετικά με τον πατέρα σου που διάβασα, είμαι της γνώμης να έχεις κατανόηση γιατί και αυτός μπορεί να έχει τις στενοχώριες του.

Banned
    Ούτε νορμάλ, ούτε χάλια. Κάπου εκεί ανάμεσα. Μια περίεργη κατάσταση.

Senior Member
    Είναι κανείς εδώ που να θέλει να μιλήσει; Είμαι μόνη μου στο σπίτι και δεν νιώθω καλά...

george1520
    Guest
    Καλημέρα. Γιατί δεν νιώθεις καλά; τι σε προβληματίζει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καλημέρα. Γιατί δεν νιώθεις καλά; τι σε προβληματίζει;
    Δεν μ' αρέσει να είμαι μόνη μου, αυτός είναι ένας βασικός λόγος... Δεν ξέρω τι ακριβώς με προβληματίζει γιατί δεν έχω καθαρό μυαλό αυτή τη στιγμή, κλαίω... Νιώθω λες και μ' έχουν ξεχάσει όλοι...

george1520
    Guest
    Επειδή είσαι σε ένα σπίτι μόνη σου; τι φοβάσαι; ότι θα πάθεις κάτι και δεν θα είναι κοντά κάποιος να βοηθήσει; για να βρεις την λύση σου θα πρέπει να βρεις και πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου.

Senior Member
    Επειδή είσαι σε ένα σπίτι μόνη σου; τι φοβάσαι; ότι θα πάθεις κάτι και δεν θα είναι κοντά κάποιος να βοηθήσει; για να βρεις την λύση σου θα πρέπει να βρεις και πιο είναι ακριβώς το πρόβλημα σου.
    Το ξέρω αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά... Για να σκεφτώ πρέπει να είμαι ψύχραιμη...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Το ξέρω αλλά δεν μπορώ τώρα, δεν μπορώ να αναπνεύσω καλά... Για να σκεφτώ πρέπει να είμαι ψύχραιμη...
    Μην αγχώνεσαι κυκνακι.και εγώ ολομοναχη είμαι σπίτι και το απολαμβάνω.έχω τα ζώα μου συντροφιά βεβαια όπως και εσύ. Μερικές φορές πρέπει να μένουμε μόνοι με τον εαυτο μας.μας κάνει καλό.

george1520
    Guest
    Ωραία. Κάνε ανάσες. Σου έδειξε ο ψυχολόγος ασκήσεις για να ηρεμει το μυαλό σου; τι θα σε χαλαρωνε τώρα πιστεύεις; Μια σειρά στην τηλεόραση; μουσική;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μην αγχώνεσαι κυκνακι.και εγώ ολομοναχη είμαι σπίτι και το απολαμβάνω.έχω τα ζώα μου συντροφιά βεβαια όπως και εσύ. Μερικές φορές πρέπει να μένουμε μόνοι με τον εαυτο μας.μας κάνει καλό.
    Τι ζώα έχεις εσύ;

Όσο κι αν δεν θέλω να είμαι μόνη, ελπίζω να μην έρθει κανείς τώρα κοντά, δεν θέλω να με δουν σ' αυτά τα χάλια...

Senior Member
    Ωραία. Κάνε ανάσες. Σου έδειξε ο ψυχολόγος ασκήσεις για να ηρεμει το μυαλό σου; τι θα σε χαλαρωνε τώρα πιστεύεις; Μια σειρά στην τηλεόραση; μουσική;
    Προσπαθώ για τις ανάσες... Ο γιατρός μου έχει πει κάτι για τις στιγμές που σκέφτομαι ότι εκείνος θα μου κάνει κακό αλλά τώρα δεν φοβάμαι αυτόν, ίσως να φταίει το ότι καταπιέζω τα συναισθήματα μου προσπαθώντας να κρατιέμαι σ' ένα νορμάλ επίπεδο αλλά μάλλον δεν αντέχω να τα καταπιέζω άλλο...