ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1176
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1176 of 1380 FirstFirst ... 17667610761126116611741175117611771178118612261276 ... LastLast
Results 17,626 to 17,640 of 20693
    Junior Member
    ποσο ωραια νιωθω που κουμπωνω το ενα χαπι μετα το αλλο και μουδιαζω.Τοσο γαματη ηταν η ζωη μου που την καιω.Ολο το βραδυ κλαιω και ξερναω.Ευχομαι ολοι που με κραζουν να το ζησουν.Τη μοναξια και την απορριψη που αφηνει.Ηταν οι ιδιοι που ειπαν καποια μερα,παρε τα χαπια και αφησε μας τους ανθρωπους.Ποτε κανεις δεν προσεγκιζει την αληθεια,αμα δε βγει απ'το συναισθημα της γκαυλας.Χωσε με στην καταθλιψη,ακομη παραπ0ανω,γιατι σε ¨εξεθεσα¨ στον κοσμο που ανηκεις.
    Προδωσε τον ανθρωπο και βουρ για την παρορμηση γιατι σε κανει να σαι ζωντανος,ασχετα αν μάυτο αλλος πεθαινει.

Senior Member
    Σκέφτομαι πως επιτέλους ξεμπέρδεψα με πράγματα που έπρεπε να γίνουν. Μου βγηκε η ψυχή...αλλά ξεμπέρδεψα. Και τώρα κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του γιατί τα ψέματα τέλειωσαν. Περιμένω αντιδράσεις γιατί σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει την βόλεψη του αλλά τώρα νιώθω πιο έτοιμη από ποτέ και δεν έχω τίποτα να με κρατάει , ούτε λόγο να κάνω υπομονή πια.

Junior Member
    αραζω τωρα στο μπαλκονο για νανκανω καποια στιγαρακια κ σκευτωμαιβγτ οριν με οιασανντα νευρα παλι κ η στεναχωριαβγιαβτηννζωη μου
    δεν ηταννκτ συγκεκριμενο απλα ετσι γιαβτηννζωβ μου ολλη γενικα ουφφφ παλι καλα υπαρχει κντο φορουμ

Junior Member
    βασικα δεν με πιανεινσυχνα σπανια μονο... απλα ναι καμια φορα νιοθω οτι θελω να νευριασω κ μετα πεφτω κ θελω για λιγο να μαυριζω την ψυχη μου... για λιγο... μονο κ μετα λογικα επανερχωμαι

Senior Member
    με αρεσει η ισοτητα γουσταιρνω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    δε θελω να σας ανυσιχισω οσοι διαβαζετε αλλα να σας εξηγισω τι συμβαινει επειδη εμεις εδω ειμαστε μια ορθοδοξη χωρα δε χρειαζετε να ανυσιχουμε ομως το τελευταιο καιρο ο θεος εχει εξοργιστει με οσους δε τον πιστευουν και θα παρατηρισετε οτι οσο περναει ο καιρος ενδεχεται να υπαρξει μια μικρη αναστατωση αυτα δε τα λεω εγω αλλα ο Παισιος απλα η χρονολογια δεν ειναι προσδιορισμενη και μπορει αυτο να αργησει να γινει αλλα αυτο που χρειαζετε ειναι να πιστεψετε και να ξερετε 2 λογια για την αποκαλυψη.. και αν προσεξετε η αποκαλυψη χρεισιμοποιει πολυ βαριες εκφρασεις για οσους δε πιστευουν γιατι πια ο θεος δε τους μπορει αλλο

Senior Member
    Σκέφτομαι πως καλό θα ήταν να ξαναγράψουν στο φόρουμ ο Εξουθενωμένος και ο JasonIV

Senior Member
    για οσουσ ηπιαν τον καταλληλο καφε γινεσται καλα αλλα οι αποθηκεσ του οργανισμου βιταμινεσ λιπη κλπ ειναι αδειεσ αυτοι που ειναι του θεου ξερο ψωμι ελια και τυρι απο παραγωγο τ αλλουνου βιταμινεσ μπριζολιδια κλπ

Senior Member
    εξουθενομενε εγω στα ειπα καλυτεροσ απο το πατερα σου δεν εχει πανω στη δουλεια σπιτι δεν ξερω αλλα κι εμενα δε μου φερθηκαν καλα κι ασ δουλευα αυτα

Banned
    το τελευταιο καιρο εχω χασει το λογαριασσμο απο τις ποσες φορες προσπαθησαν να με αποβλακωσουν με οτι τροπο βρουν επειδη ξερουν οτι αντιλαμβανομαι τι κανουν και εχουν κανει κρυφη συμφωνια οτι για να προχωρησουν δε θα πρεπει κανενας να αντιλαμβανεται το τι συμβαινει αφου ο στοχος τους ειναι να προσπαθησουν να ρομοτοποιησουν τα παντα και να φερουν τον ανθρωπο σε δευτερη μοιρα χωρις φυσικα να λογαριαζουν καν τον θεο που νομιζουν οτι θα μεινει αμετοχος σε ολη αυτη τη προφανη κατασταση δε μπορω να βρω λογια να περιγραψω το ποσο αμετανοητοι ειναι σε αυτο αφου φυσικα δε μπορουν να αλαξουν δρομο οι ιδιοι και το μονο που τους ενδιαφερει πλεον ειναι να κανουν ομοιους τους οσους περισσοτερους μπορουν και τη λεξη ομοιους τους τροπος του λεγην δηλαδη να νομιζουν οτι ειναι ομοιοι τους και μαλιστα εχουν και το θρασος να το παιζουν και θυματα και απο πανω δε φτανουν ολα αυτα που μου εεκαναν το τελευταιο καιρο τωρα ειναι και δυσαρεστημενοι και ολας

Senior Member
    ηταν το πιο ομορφο καλοκαιρι ολων των τελευταιων χρονων...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι το φορουμ εχει γινει υπερβολικα βαρετο

Banned
    αν ακουσετε καπιον να λεει οτι μπορει να ζησει μονος του η θηριο η θεος ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    σκεφτομαι οτι το φορουμ εχει γινει υπερβολικα βαρετο

Και για μενα , παλια μεχρι το 2016 , γινοντουσαν ενδιαφερουσες συζητησεις για ασχετα θεματα , ειχα ανοιξει 200 θρεντς , για οτθιδηποτε αλλο πλην κτθλψεως ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αν ακουσετε καπιον να λεει οτι μπορει να ζησει μονος του η θηριο η θεος ειναι

Αυτο εχει μια βαση ,αλλα υπαρχουν ατομα που κανουν πολυ καλη παρεα με τον εαυτο τους , τον αγαπουν , εχουν πολλα ενδιαφεροντα , και περνανε καλα ....................δεν ειναι καταστροφη να μην βρεις εναν συντροφο , αλλα οι φιλοι - ες παντα χρειαζονται .....