Δίδυμη αδερφή - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 67
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Irindrag View Post
    Τα χει 400 αφού σας κάνει όλους ότι θέλει. Εκείνη "διατάζει" και εσείς υποκλίνεστε. Κόψτε της τα φάρμακα και ας την κλείσουν στο τρελάδικο να κάνεις την ζωή σου.

Για σένα έτρεξε ποτέ κανείς??? Μάλλον όχι.... Φτιάξε βαλιτσουλα λοιπόν και όπου φύγει φύγει.
    τι ειναι αυτα που λες;
    πως θα κοψουν τα φαρμακα απο εναν ασθενη;
    ο καθενας εχει τις δικες του ευθυνες οταν "βολταρει" ενας χειριστικος ανθρωπος.
    μπορει να βαλει τα ορια της στο ποσο την επηρεαζει η αδερφη της.
    η αδερφη δεν εχει καμια ευθυνη που ειναι αρρωστη, αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα ανεχονται αρρωστημενες συμπεριφορες. η στελλα πρεπει να βαλει τα ορια.

Senior Member
    Φυσικά δεν θα τα κόψουμε ναι. Γιατί θα γίνει μεγάλο κακό. Έχω βάλει παλιότερα όρια πάντα μ έκανε κακο. Τώρα απλά αρρωστησα και δεν ξέρω πως θα το κάνω

Senior Member
    Έχεις γράψει ότι η αδερφή σου γίνεται συχνά βίαιη. Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί τι λέει για όλα αυτά; Δεν χρειάζεται νοσηλεία;

Senior Member
    Στον γιατρό της λέει μόνο όσα θέλει αυτή. Οπότε δεν ξέρει αυτός. Δεν μας αφήνει αυτη να του μιλήσουμε και μια φορά που πήγα ν μπω μέσα με το ζόρι με έδιωξε αυτος!!!! Πολλές φορές συζητήσαμε να την κλείσουμε μέσα εμείς αλλά την λυπόμαστε

Senior Member
    Quote Originally Posted by stellagla89 View Post
    Είχα μια σχέση στ 18 με πίεζε να έρχεται κ αυτή έξω μαζί μου. Μετά στα 20 για 8 χρόνια κράτησε η μεγάλη μου με χωρισμούς συνεχής γτ είχα ψυχολογικά κ δεν με άφηνε να κοιμάμαι μαζί του ούτε ταξίδια κ έτσι μαλωναμε κ χωρίσαμε οριστικά. Τώρα κάνω προσπάθειες γ σχέση αλλά νομίζω δεν έχω δύναμη. Εκαντοντάδες τηλ κ μνμ με στέλνει κ αυτά με τρελαίνουν
    αχ μην λες "δεν με αφηνε".. εισαι 30 χρονων γυναικα.
    η δικαιολογια της "μη ευθυνης" σταματαει καπου στα 18.
    στα 18 λογικα ησουν μπερδεμενη και την αφηνες. τωρα η ευθυνη ειναι ολη δικη σου οταν χαντακωνεις την ζωη σου.
    ασε την καραμελα της αρρωστιας και παρε την ευθυνη της δικης σου ζωης.
    για τις ασθενειες ειναι οι γιατροι, οχι οι τσαμπα "θυσιες".

Senior Member
    Αν χρειάζεται να νοσηλευτεί για κάποιο διάστημα, ούτε αυτή βοηθάτε ούτε εσάς με το να το αρνείστε. Αφήστε τους συναισθηματισμούς στην άκρη και κάντε το σωστό, αλλιώς απλά διαιωνίζετε μία αρρωστημένη κατάσταση!

Senior Member
    Στον γιατρό της λέει μόνο όσα θέλει αυτή. Οπότε δεν ξέρει αυτός. Δεν μας αφήνει αυτη να του μιλήσουμε και μια φορά που πήγα ν μπω μέσα με το ζόρι με έδιωξε αυτος!!!! Πολλές φορές συζητήσαμε να την κλείσουμε μέσα εμείς αλλά την λυπόμαστε
    αν σε εδιωξε εκεινος, δεν επρεπε να μπεις.
    δηλαδη, που το ειδες αυτο;;;;; θα μπουκαρει ο ενας και ο αλλος την ωρα της θεραπειας επειδη νοιωθει οτι ο ασθενης λεει ψεματα;;;; τι ειναι αυτα;
    και δεν εχεις δουλεια να μπεις την ωρα που ειναι η αδερφη σου μεσα. δεν εισαι αστυνομια των παθησεων.
    αν θες την βοηθεια του γιατρου η να τον ενημερωσεις για κατι, θα τον παρεις τηλεφωνο ΑΛΛΗ ΩΡΑ και θα ζητησεις να τον δεις κατ ιδιαν.
    αν αρνηθει, δεν εχεις καμια δουλεια με τον γιατρο.

Senior Member
    Φυσικά δεν θα τα κόψουμε ναι. Γιατί θα γίνει μεγάλο κακό. Έχω βάλει παλιότερα όρια πάντα μ έκανε κακο. Τώρα απλά αρρωστησα και δεν ξέρω πως θα το κάνω
    αν αρρωστησες, να πας στον γιατρο για την δικη σου περιπτωση. οχι για να του πεις τι να κανει με την αδερφη σου...
    ειστε ομοζυγωτικα διδυμα, η απο διαφορετικο ωαριο;

Junior Member
    Είχα μια σχέση στ 18 με πίεζε να έρχεται κ αυτή έξω μαζί μου. Μετά στα 20 για 8 χρόνια κράτησε η μεγάλη μου με χωρισμούς συνεχής γτ είχα ψυχολογικά κ δεν με άφηνε να κοιμάμαι μαζί του ούτε ταξίδια κ έτσι μαλωναμε κ χωρίσαμε οριστικά. Τώρα κάνω προσπάθειες γ σχέση αλλά νομίζω δεν έχω δύναμη. Εκαντοντάδες τηλ κ μνμ με στέλνει κ αυτά με τρελαίνουν
    Στελλιτσα μου κοίτα την ζωή σου και άσε τους γονείς σου να προσέχουν το παιδί τους είναι δική τους υποχρέωση να το κάνουν όχι δική σου εσύ σιγά σιγά πρέπει να κάνεις δική σου οικογένεια και δικά σου παιδιά αλλιώς συγγνώμη για αυτό που θα πω αλλά σε μερικά χρόνια σε βλέπω μόνη σου σε ένα σπίτι με την αδερφή σου και 5-6 γάτες. Σκληρό το ξέρω αλλά εδώ που μένω έχω γνωρίσει 2-3 άτομα που δεν έκαναν οικογένεια γιατί μια ζωή φρόντιζαν τον/την αρρωστο/η αδερφό/η και τώρα στα 60-70 τους παρακαλανε τον Θεό να τον /την πάρει κοντά του να ηρεμήσουν και αυτό να γίνει θα μείνουν παρέα με τις γάτες.

Όσο για τα φάρμακα....!!!!! γενικά είμαι κατά των φαρμάκων εκτός από ακραίες περιστάσεις. Θεωρώ ότι αυτά μας τρελαίνουν περισσότερο και μας προκαλούν εξάρτηση (όπως ναρκωτικά και αλλκοολ) στα τόσα χρόνια που η αδερφή σου παίρνει φάρμακα δεν θα έπρεπε να έχει καλυτερέψει και να μην κάνει σαν κακομαθημένο παιδάκι????

(Παιδιά πραγματικά συγγνώμη αν λέω μ@λ@κιες την άποψη μου εκφράζω. Αν είναι ακραία αυτά που λέω δεν ξανά σχολιάζω....)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Irindrag View Post
    Στελλιτσα μου κοίτα την ζωή σου και άσε τους γονείς σου να προσέχουν το παιδί τους είναι δική τους υποχρέωση να το κάνουν όχι δική σου εσύ σιγά σιγά πρέπει να κάνεις δική σου οικογένεια και δικά σου παιδιά αλλιώς συγγνώμη για αυτό που θα πω αλλά σε μερικά χρόνια σε βλέπω μόνη σου σε ένα σπίτι με την αδερφή σου και 5-6 γάτες. Σκληρό το ξέρω αλλά εδώ που μένω έχω γνωρίσει 2-3 άτομα που δεν έκαναν οικογένεια γιατί μια ζωή φρόντιζαν τον/την αρρωστο/η αδερφό/η και τώρα στα 60-70 τους παρακαλανε τον Θεό να τον /την πάρει κοντά του να ηρεμήσουν και αυτό να γίνει θα μείνουν παρέα με τις γάτες.

Όσο για τα φάρμακα....!!!!! γενικά είμαι κατά των φαρμάκων εκτός από ακραίες περιστάσεις. Θεωρώ ότι αυτά μας τρελαίνουν περισσότερο και μας προκαλούν εξάρτηση (όπως ναρκωτικά και αλλκοολ) στα τόσα χρόνια που η αδερφή σου παίρνει φάρμακα δεν θα έπρεπε να έχει καλυτερέψει και να μην κάνει σαν κακομαθημένο παιδάκι????

(Παιδιά πραγματικά συγγνώμη αν λέω μ@λ@κιες την άποψη μου εκφράζω. Αν είναι ακραία αυτά που λέω δεν ξανά σχολιάζω....)
    (σχολιασε οσο θελεις, αλλα μαλακιες λες.
    απο αγνοια ομως και οχι απο κακη προθεση.)
    καλα τα λες για το να φροντισει την ζωη της, αλλα οι ασθενειες που αναφερει ειναι χρονιες. δεν ειναι κρυολογημα για να περασουν.
    τα φαρμακα ειναι για να την κρατανε σε μια ισορροπημενη συμπεριφορα και να μηνκανει κατι ακραιο, βιαιο, για να μπορεσει να ζησει "φυσιολογικη ζωη. καθε ασθενης ειναι διαφορετικος ομως.
    τα φαρμακα δυστυχως δεν ειναι με ακριβεια προγραμματισμενα. θελουν ρυθμιση, δοκιμες και γενικα ο ασθενης θελει συνεχη παρακολουθηση γαι να ρυθμιζονται τα προβληματα που προκυπτουν.
    αυτο που πρεπει να κανει, ειναι να φροντισειτ ην ζωη της και την αδερφφη να την βοηθαει ΠΕΡΑ απο τα ορια της προσωπικης της ζωης και οχι εις βαρος της.

επισης να σου πω οτι η "οικογενεια" δεν ειναι καμια πανακεια για μια ευτυχισμενη ζωη. το να κανεις εναν αποτυχημενο γαμο ας πουμε μπορει να σε κανει πολυ πιο δυστυχισμενο απο το αργησεις να βρεις τον δρομο σου και μπορει να κανει δυστυχισμενα και μερικα παιδια που δεν φταινε σε τιποτε..

Senior Member
    Ο περισσότερος κόσμος μπερδεύεται ότι θα πάει, θα πάρει ένα χάπι και ξαφνικά θα λυθούν όλα του τα προβλήματα. Σε πολλές περιπτώσεις τα φάρμακα είναι απαραίτητα, αλλά δεν αρκούν από μόνα τους. Χρειάζονται αλλαγές στον τρόπο ζωής, στον τρόπο σκέψης και στο πως συμπεριφέρονται και οι γύρω. Για αυτό είναι σημαντική η ψυχανάλυση, η οριοθέτηση και χίλια δυο άλλα πράγματα.

Senior Member
    Ήθελα να μπω πριν την θεραπεία μαζί της και πότε μέσα στην θεραπεία. Τον πήρα κ εκτός και είπε δεν θέλει να μου μιλήσει. Ε πιστεύω δεν είναι καλός γιατρός.

Junior Member
    Συγγνώμη ο γιατρός μετά την εξέταση δεν σας ενημερώνει για την κατάσταση της???

Senior Member
    ηθελα να μπω μαζι της πριν την θεραπεια και οχι μεσα φυσικα. Επισης τον πηρα και με ειπε δεν θελω να μιλησω μαζι σου

Senior Member
    διαφορετικα. Παω εδω και 4 χρονια και ο λογος ειναι αυτη και καποια αλλα που ειχα. Τα αλλα ελυσα. Αυτα δεν μπορω. Δεν μπορω να την βαλω ορια

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast