Διαζύγιο - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 112
    Member
    Quote Originally Posted by Dxr View Post
    Ότι θα καταλάβει ότι έκανε μαλάκια είναι σίγουρο, όπως και ότι θα έρθει και θα σε παρακαλάει να τα ξαναβρείτε μόλις την παρατήσει άλλος γιατί να είσαι σίγουρος θα την χαρεί και μετά θα την παρατήσει.

Το θέμα είναι εσύ τι θα κάνεις?

Προσωπικά εγώ θα την έκλεινα την πόρτα στα μούτρα γιατί μου απέδειξε ότι είναι λίγη σαν άνθρωπος και στην πρώτη δυσκολία κολλωσε, τι θα γίνει οταν θα έρθουν ποιο δύσκολα, πως θα εμπιστευτείς ξανά μια τέτοια γυναίκα?

Δεν σου αξίζει φίλε μου, είσαι για κάτι πολύ καλύτερο και ισάξιο με εσένα.

Προχώρα και μην κοιτάς πίσω, γιατί εάν το κάνεις απλά σπαταλας χρονο από μια άλλη γνωριμία η οποία μπορεί να είναι και καλύτερη μπορεί και όχι, ο χρόνος όμως είναι πολύτιμος γιατί ζούμε μόνο μια φορά. [emoji4]
    Αν γίνει αυτό που λες φίλε μού και κάποια στιγμή γυρίσει πίσω,δεν έχω ιδέα τι θα κάνω..

Senior Member
    Φιλε alexi να σου πω οτι καταλαβαινω απολυτα τα συναισθηματα σου. Ισως πρεπει να σκεφτεις αν αυτο που σου λειπει και δεν μπορειςνα ζησεις ειναι η γυναικα σαν προσωπο η ολα αυτα που κανατε μαζι και ζησατε μαζι. Ισως αυτο σε βοηθήσει να ξεκαθαρισεις κατι.

Senior Member
    Μάλλον είναι η συνήθεια και η καθημερινότητα που έχεις με τον άλλον.

Από αυτό είναι δύσκολο να απαγκιστρωθεις, φοβάσαι την ανατροπή της ρουτίνας, αλλά όλα είναι μες στο μυαλό σου, πρέπει να υπέρνικήσεις τον φόβο πρώτα μέσα στο μυαλό και μετά στην πραγματική ζωή.

Senior Member
    Ακριβώς. και γιατι να μην εχεις μια καθημερινοτητα και μια ρουτινα με εναν ανθρωπο που μοιραζεσαι ωραιες στιγμες και περνας ομορφα

Απλά, όταν τσιλιμπουρδίζετε πρέπει ν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας οι άντρες.

Dxr, μην είσαι τόσο σιγουρος πως θα γυρίσει, κάποιες έχουν αξιοπρέπεια.

Senior Member
    Διάβασα όλα αυτά που γράψατε και έχω μια απορία.. Όταν λέτε ότι θα την συγχωρουσα αν γυρνούσε πίσω, πως μπορείτε να το κάνετε; θέλω να πω οκ, καταλαβαίνω την συνήθεια των χρόνων, το γάμο, τα παιδιά που έχετε κάνει κτλ.. Αλλά αυτό το θα τη συγχωρουσα επειδή την αγαπώ ειλικρινά ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Μήπως είναι απλά θέμα συνήθειας τελικά;
    Χρόνος... Ο καλύτερος γιατρός κ εχθρός!

Senior Member
    Αυτό το λέει κάποιος το πρώτο καιρό που έχει χωρίσει γιατί στην άρνηση να δεχτεί το γεγονός λέει συγχωρώ, δέχομαι και ανέχομαι πράγματα για να το ανατρέψει και να γίνουν όλα οπως παλιά. Με τον καιρό όμως αποστασιοποιείσαι και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά οπότε και δεν συγχωρείς τίποτα.

Senior Member
    Αγαπητό σπουργίτι,

Σκιαηραφησα την συγκεκριμένη, άλλες ναι έχουν αξιοπρέπεια και σίγουρα δεν γυρνάνε.
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Απλά, όταν τσιλιμπουρδίζετε πρέπει ν αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας οι άντρες.

Dxr, μην είσαι τόσο σιγουρος πως θα γυρίσει, κάποιες έχουν αξιοπρέπεια.

Senior Member
    Και γιατί δεν λέτε στον άνθρωπο το ποιο απλό πράγμα.

Once a cheater, always a cheater.

Είναι σίγουρο ότι μετά από λίγα χρονία πάλι θα του την κάνει η κοπέλα.

Senior Member
    Σίγουρα δε μπορώ να μπω στη θέση σου αλλά εφόσον η γυναίκα σου έκανε μια άλλη σχέση απλά αστή να φύγει.Και πίσω να γυρνούσε η σχέση σας δε θα ήταν ποτέ όπως πριν.Μη σκεφτείς να κάνεις κάτι εκδικητικά θα χάσεις το οποίο δίκιο σου.Καλως ή κακώς αυτα είναι πράγματα που συμβαίνουν.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Αγαπητό σπουργίτι,

Σκιαηραφησα την συγκεκριμένη, άλλες ναι έχουν αξιοπρέπεια και σίγουρα δεν γυρνάνε.
    Αυτό σου λεω, πως ξέρεις ότι η συγκεκριμένη ΔΕΝ θα έχει αξιοπρέπεια?

Ο θεματοθέτης ήθελε φλερτ με την αυστραλέζα.
    Εμένα αν ο δικοςμου μιλουσε με άλλη και κολακευότανε και του έδινα 2-3 ευκαιρίες κιολας ( που και αυτή του έδωσε, γυρναγε πίσω στο σπίτι και αυτος συνέχιζε με την αυστραλέζα απλά σε πιο ήπιους ρυθμους ).... σιγά μην καθόμουνα να επαναλαμβάνω τα ιδια και τα ίδια.

Οπότε και εγώ ή σχέση με αλλον θα έκανα, ή θα έμενα μόνη μου να ηρεμήσω και γεια σας ! Ούτε καν θα γυρναγα να τον ξανακοιτάξω, δεν υπάρχει πιο ξενερωτικο πραγμα , άπό το να δίνεις ευκαιρίες και να συνεχιζουν το ίδιο βιολι.
    Ο θεματοθέτης την έδιωξε.

Δικαίωμά του να φλερτάρει με αυστραλέζες, δικαιωμα της να ξενερώσει.

Senior Member
    Και γιατί δεν λέτε στον άνθρωπο το ποιο απλό πράγμα.

Once a cheater, always a cheater.

Είναι σίγουρο ότι μετά από λίγα χρονία πάλι θα του την κάνει η κοπέλα.
    Ποιος ειναι ο τσιτερ στο παραδειγμα σου; αυτος ή η γυναικα του; γιατι απ οτι καταλαβα εκεινος ξεκινησε το τσιλιμπουρδισμα και δεν το τελειωνε. Γιατι να μην κανει κι αυτη το ιδιο;

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Ποιος ειναι ο τσιτερ στο παραδειγμα σου; αυτος ή η γυναικα του; γιατι απ οτι καταλαβα εκεινος ξεκινησε το τσιλιμπουρδισμα και δεν το τελειωνε. Γιατι να μην κανει κι αυτη το ιδιο;
    Α ρε ρεμεντυ, για ακόμη μια φορά ταυτιζομαι μ αυτα που γραφεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Alexis74 View Post
    Αν γίνει αυτό που λες φίλε μού και κάποια στιγμή γυρίσει πίσω,δεν έχω ιδέα τι θα κάνω..
    Συμφωνω με τον DXR...
    Προχωρα εφταιξες αλλα αυτη στα φορεσε, ξεγραψε την....
    Θα βρεις σιγουρα καλυτερη.

Θα με πεις κακο, αλλα εχει και ρευματοειδη αρθριτιδα...σκεψου το μελλον...

Senior Member
    Κάτσε ρε συ, ο άλλος απλά μίλησε στο fb με μι Αυστραλέζα, και η άλλη τον παράτησε για κάποιον παντρεμένο, τι συγκρίνουμε για να καταλάβω!
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast