Που και πως; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 198
    Senior Member
    Γεία σου θεματοθέτρια. Εγώ με τον george είμαι σε αυτό.
    Επειδή έχει τύχει να ξανασυζητήσουμε κάτι παρόμοιο, δες αν θες εδώ σε ένα παλιότερο θέμα να πάρεις ιδέες
    https://www.psychology.gr/forum/thre...8C%CE%BD%CE%B7

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μπραβο σου καλα τα λες,ο αλλος δεν καταλαβαινει τιποτα,δεν ξερει σε τι κοσμο ζουμε

ξερεις και στο γυμναστηριο δυσκολο να πιασεις κουβεντα αν εισαι απορροφημενος στην ασκηση
    Γιώργο με λένε. Πρότεινα κάτι.. Και συμφώνησα είναι λάθος..

Ο κόσμος που ζούμε. Ο επικίνδυνος όπως λες. Δεν είναι μόνο έξω.. Είναι και μέσα στο διαδίκτυο. Ξέρεις πόσα κορακια περιμένουν ένα άνθρωπο αδύναμο για να κάνουν επίθεση?? Το να μου κάνει υποδείξεις ένας άνθρωπος που σχολιάζει εδώ γιατί τον νοιάζει μόνο το σεξ δεν το περίμενα. Πραγματικά! Δεν θα ξανά ασχοληθώ όμως μαζί σου.. Εύχομαι απλά να δει τα θέματα που έχεις σχολιάσει, τα θέματα που έχεις ανοίξει γενικά και να μην κάνει το λάθος να επικοινωνήσει μαζί σου. Αν σε ένοιαζε να την βοηθήσεις θα πρότεινες τρόπους να γνωρίσει κόσμο ΕΞΩ.. Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας. Αυτό που ψάχνεις δεν θα το βρεις εδώ.. Ειδικά από ένα κορίτσι 18 χρόνων που νιώθει μοναξιά.

Miliva21
    Guest
    Θεματοθετρια αν έχεις τη δυνατότητα καλύτερα να πας να το δουλέψεις με κάποιον ειδικό.....Δεν είναι μόνο η συστολή που μπορεί να παραπέμπει σε έλλειψη αυτοπεποίθησης ....Είναι κάτι πολύ παραπάνω....Είναι πως σχετίζεσαι με τους γύρω σου!

Ακόμα και μη ντροπαλή να γίνεις....κάνεις δεν σου εγγυάται ότι θα κάνεις παρεες πολλές και φίλους

Εγώ πχ που δεν είμαι ντροπαλή ...που δν δυσκολεύομαι να πιάσω κουβέντα....φιλίες παντα είχα λίγες....ποτέ δεν ήμουν δημοφιλείς ούτε αμέτρητες παρεες είχα

Δεν είναι μόνο αυτό λοιπόν ......

Φαίνεται ότι έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι με όποιον μιλήσεις λίγο η σε όποιον δώσεις το τηλ σου ότι πρέπει να κάνετε παρέα και αν δεν γίνει αυτό (που πιθανότατα δεν θα γίνει) απογοητευσαι και ματαιώνεσαι τσάμπα......
    Το παίρνεις προσωπικά ενώ κάποια πράγματα δεν τα ελέγχεις εσύ......
    Στη συναναστροφή με τους αλλους είναι και πως θα ανταποκριθεί η αλλη πλευρά....

Για αυτό αν έχεις κάποιον να μιλάς για αυτά και να σε βοηθήσει....καλύτερα να πας

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν πάει πλέον..

Αλλά ναι έχεις δίκιο όσο αφορά το κομμάτι που λες.. Οπότε πάω πάσο. Ας ακολουθήσει αυτό που λες εσύ..
    Δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος θα πει τη καλύτερη συμβουλή .

Εμείς γράφουμε την άποψη μας και η θεματοθετρια θα κρατήσει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για αυτη

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος θα πει τη καλύτερη συμβουλή .

Εμείς γράφουμε την άποψη μας και η θεματοθετρια θα κρατήσει αυτό που νομίζει ότι είναι καλύτερο για αυτη
    Δεν είναι διαγωνισμός.. Ήταν λάθος συμβουλή. Αν πίστευα ότι είναι σωστή δεν θα έκανα πίσω και δεν θα συμφωνούσα μαζί σου.. Είναι ρίσκο. Μπορεί να αποτύχει και να πέσει κι αλλο

Miliva21
    Guest
    Δεν είναι διαγωνισμός.. Ήταν λάθος συμβουλή. Αν πίστευα ότι είναι σωστή δεν θα έκανα πίσω και δεν θα συμφωνούσα μαζί σου.. Είναι ρίσκο. Μπορεί να αποτύχει και να πέσει κι αλλο
    Είναι πολύ πιθανόν να αποτύχει να κάνει φίλους έτσι....Όχι όμως επειδή θα φταίει η ίδια .....Αλλά γιατι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες στο δρόμο να δημιουργήσεις σχέσεις

Εδώ μπορεί να κάνεις πχ χόμπυ διάφορα να έχεις μπει σε ομάδες να έχεις συνανατραφει με κόσμο αλλα τα άτομα που θα μπουν στη ζωή σου και θα κάνετε παρέα σε συστηματική βάση να είναι ελάχιστα.......

Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν αλλά είναι δύσκολες οι σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές.....

Βέβαια κάθε άνθρωπος ειμαι διαφορετικος άλλοι σχετίζονται εύκολα και άλλοι πιο δύσκολα.

Σίγουρα όμως καθένας μπορεί να το δουλέψει αυτό που θέλει και να βελτιώσει τους τομείς στη ζωή του

george1520
    Guest
    Αγαπητέ/Αγαπητή george1520,

Έχετε δεχθεί μια παρατήρηση στο Forum Υποστήριξης.

Αιτιολογία: Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    -------

-------

Η παρατήρηση αυτή προσθέτει 3 πόντο(ους) και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση εισόδου στο site μέχρι να λήξει. Οι σοβαρές παρατηρήσεις δεν λήγουν ποτέ.

Δεν με νοιάζει και να φάω αποκλεισμό.. Δεν με απασχολεί. Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, σχολιάζω και βοηθώ άτομα.. Το να βλέπω ένα άνθρωπο που θέλει να εκμεταλευτει ένα αλλο άνθρωπο γιατί τον νοιάζει μόνο το σεξ και να κλείνω τα μάτια μου.. Δεν θα το έκανα ούτε στην πραγματική μου ζωή.. Βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας.. Έπρεπε οι διαχειριστές οι ίδιοι να προστατεύουν όσο μπορούν τα μέλη του φόρουμ.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Είναι πολύ πιθανόν να αποτύχει να κάνει φίλους έτσι....Όχι όμως επειδή θα φταίει η ίδια .....Αλλά γιατι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες στο δρόμο να δημιουργήσεις σχέσεις

Εδώ μπορεί να κάνεις πχ χόμπυ διάφορα να έχεις μπει σε ομάδες να έχεις συνανατραφει με κόσμο αλλα τα άτομα που θα μπουν στη ζωή σου και θα κάνετε παρέα σε συστηματική βάση να είναι ελάχιστα.......

Δεν θέλω να αποθαρρύνω κανέναν αλλά είναι δύσκολες οι σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές.....

Βέβαια κάθε άνθρωπος ειμαι διαφορετικος άλλοι σχετίζονται εύκολα και άλλοι πιο δύσκολα.

Σίγουρα όμως καθένας μπορεί να το δουλέψει αυτό που θέλει και να βελτιώσει τους τομείς στη ζωή του
    Δεν είχα ποτέ θέμα στο φιλικό και ερωτικό κομμαρι οπότε ίσως να μην είμαι και ο κατάλληλος να προτείνω τρόπους.. Αν αποτύχει δεν θα σκεφτεί ότι δεν φταίει η ίδια.. Με τον εαυτό της θα τα βάλει. Οπότε δεν θέλω να γίνει χειροτερα.

Senior Member
    Γιώργο με λένε. Πρότεινα κάτι.. Και συμφώνησα είναι λάθος..

Ο κόσμος που ζούμε. Ο επικίνδυνος όπως λες. Δεν είναι μόνο έξω.. Είναι και μέσα στο διαδίκτυο. Ξέρεις πόσα κορακια περιμένουν ένα άνθρωπο αδύναμο για να κάνουν επίθεση?? Το να μου κάνει υποδείξεις ένας άνθρωπος που σχολιάζει εδώ γιατί τον νοιάζει μόνο το σεξ δεν το περίμενα. Πραγματικά! Δεν θα ξανά ασχοληθώ όμως μαζί σου.. Εύχομαι απλά να δει τα θέματα που έχεις σχολιάσει, τα θέματα που έχεις ανοίξει γενικά και να μην κάνει το λάθος να επικοινωνήσει μαζί σου. Αν σε ένοιαζε να την βοηθήσεις θα πρότεινες τρόπους να γνωρίσει κόσμο ΕΞΩ.. Εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας. Αυτό που ψάχνεις δεν θα το βρεις εδώ.. Ειδικά από ένα κορίτσι 18 χρόνων που νιώθει μοναξιά.
    δεν με νοιζει το σεξ,εχεις αποδειξεις?

βγαλε χολη καλα κανεις
    αν με ενοιζε θα πηγαινα στον πληρωμενο

george1520
    Guest
    δεν με νοιζει το σεξ,εχεις αποδειξεις?

βγαλε χολη καλα κανεις
    αν με ενοιζε θα πηγαινα στον πληρωμενο
    Έχω αποδείξεις.. Τα θέματα που ανοίγεις.. Και τα θέματα που σχολιάζεις. Ξέρεις τι με χάλασε τώρα? Όχι εσύ. Εσύ είσαι μικρός.. Όλη μέρα μπροστά από ένα υπολογιστή και κάνεις τα δικά σου. Με ενόχλησε η αντίδραση των διαχειριστών.. Πραγματικά απογοητευτηκα.. Αντί να προστατέψουν το κορίτσι.. Μου έδωσαν βαθμούς ποινής.. Αν σε ένοιαζε φίλε πανό να την βοηθήσεις θα πρότεινες τρόπους. Εσύ αμέσως ήρθες και της είπες να τα πείτε οι δύο σας.. Κρίμα και πάλι κρίμα..

Senior Member
    Αγαπητέ/Αγαπητή george1520,

Έχετε δεχθεί μια παρατήρηση στο Forum Υποστήριξης.

Αιτιολογία: Παραβίαση όρων χρήσης καλής λειτουργίας κοινότητας
    -------

-------

Η παρατήρηση αυτή προσθέτει 3 πόντο(ους) και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απαγόρευση εισόδου στο site μέχρι να λήξει. Οι σοβαρές παρατηρήσεις δεν λήγουν ποτέ.

Δεν με νοιάζει και να φάω αποκλεισμό.. Δεν με απασχολεί. Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, σχολιάζω και βοηθώ άτομα.. Το να βλέπω ένα άνθρωπο που θέλει να εκμεταλευτει ένα αλλο άνθρωπο γιατί τον νοιάζει μόνο το σεξ και να κλείνω τα μάτια μου.. Δεν θα το έκανα ούτε στην πραγματική μου ζωή.. Βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ ψυχολογίας.. Έπρεπε οι διαχειριστές οι ίδιοι να προστατεύουν όσο μπορούν τα μέλη του φόρουμ.
    ωραιες βοηθειες δινεις!

αυτο που κανεις λεγεται συκοφαντικη δυσφημηση

Senior Member
    Έχω αποδείξεις.. Τα θέματα που ανοίγεις.. Και τα θέματα που σχολιάζεις. Ξέρεις τι με χάλασε τώρα? Όχι εσύ. Εσύ είσαι μικρός.. Όλη μέρα μπροστά από ένα υπολογιστή και κάνεις τα δικά σου. Με ενόχλησε η αντίδραση των διαχειριστών.. Πραγματικά απογοητευτηκα.. Αντί να προστατέψουν το κορίτσι.. Μου έδωσαν βαθμούς ποινής.. Αν σε ένοιαζε φίλε πανό να την βοηθήσεις θα πρότεινες τρόπους. Εσύ αμέσως ήρθες και της είπες να τα πείτε οι δύο σας.. Κρίμα και πάλι κρίμα..
    καλα,ευαγγελατε

την βοηθησα και την βοηθαω

george1520
    Guest
    ωραιες βοηθειες δινεις!

αυτο που κανεις λεγεται συκοφαντικη δυσφημηση
    Ωπα... Συγνώμη. Έκανα τέτοια ζημιά?

Της είπα πως φέρεσαι στο φόρουμ και τι έχεις μόνιμα στο κεφαλι σου. Και ας αποφασίσει η ίδια τι θα κάνει.. ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑ.. κάτι που δεν έκαναν οι διαχειριστές..

Απογοητευτηκα.. Με το φόρουμ. Με όλα..

Senior Member
    Ωπα... Συγνώμη. Έκανα τέτοια ζημιά?

Της είπα πως φέρεσαι στο φόρουμ και τι έχεις μόνιμα στο κεφαλι σου. Και ας αποφασίσει η ίδια τι θα κάνει.. ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑ.. κάτι που δεν έκαναν οι διαχειριστές..

Απογοητευτηκα.. Με το φόρουμ. Με όλα..
    επειδη ειρωνευεσαι,ας επιλληφθουν οι διαχειριστες
    εισαι και ο σουπερμαν βλεπω

george1520
    Guest
    καλα,ευαγγελατε

την βοηθησα και την βοηθαω
    Εδώ ειρωνευτηκες. Δεν έκανα αναφορα όμως.

Ας κάνουν ότι θέλουν. Έχω απλα ξενερώσει..
    Δεν θα σου ξανά απαντησω.. Καλή συνέχεια στην μέρα σου

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast