Τραυματική εμπειρία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 115
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Gtzoun View Post
    Όπως είπα και πιο πάνω μου φάνηκε που φυσιολογική .. δν είναι η πρώτη φορά Που έχω δει γυναίκα να μιλάει με μπάσα φωνή
    Πως είσαι σήμερα? Χαλάρωσες λίγο? Επειδή τς συζητησες εδώ..

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πως είσαι σήμερα? Χαλάρωσες λίγο? Επειδή τς συζητησες εδώ..
    Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο καλά από χθες .. πιο εύκολο ξύπνημα και όχι τόσες κρίσεις πανικού όπως χθες .. βοηθάει η συζήτηση καμία φορά

george1520
    Guest
    Η αλήθεια είναι ότι είμαι πιο καλά από χθες .. πιο εύκολο ξύπνημα και όχι τόσες κρίσεις πανικού όπως χθες .. βοηθάει η συζήτηση καμία φορά
    Κάποτε βοηθάει και να βαράμε το κεφάλι μας στο τοίχο όταν οι σκέψεις μας μεγαλοποιουν ένα πρόβλημα. Που δεν το λες και πρόβλημα. Χαλάρωσε. Μη πνίγεσαι σε ένα κουτάλι με νερό.

Κάποτε βοηθάει και να βαράμε το κεφάλι μας στο τοίχο όταν οι σκέψεις μας μεγαλοποιουν ένα πρόβλημα. Που δεν το λες και πρόβλημα. Χαλάρωσε. Μη πνίγεσαι σε ένα κουτάλι με νερό.
    Ναι το έχω δει αρκετά διαφορετικά από χθες ..

george1520
    Guest
    Ναι το έχω δει αρκετά διαφορετικά από χθες ..
    Χαίρομαι ρε φίλε. Αλήθεια. Είναι κρίμα να χαλάμε την ψυχολογία μας για τέτοια χαζά.. Καλή συνέχεια στην μέρα σου.

Χαίρομαι ρε φίλε. Αλήθεια. Είναι κρίμα να χαλάμε την ψυχολογία μας για τέτοια χαζά.. Καλή συνέχεια στην μέρα σου.
    Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την στήριξη σου

Senior Member
    φιλε μου εχει τυχει ακριβως το ιδιο...... με την διαφορα οτι εγω καταλαβα οτι μου κανει πλακα..... αν ειχε κανει αλλαγη φυλου θα το ειχα καταλαβει αμεσως.... απλα δεν ηθελε να βρεθουμε ξανα... και ειπε να πει αυτη την μ..κια.... αρκετα εξυπνο παντως γιατι σε κανει να τρελενεσε εκινει την ωρα που στο λεει.....

αρα μηπως τελικα σου ετυχε και εσενα το ιδιο? δηλαδη τι στο καλο λιγα ατομα ειναι αυτα που που εχουν πετυχει καλες επεμβασης και φενονται μοντελα...! και στην Ελλαδα ειναι παρα πολυ μικρος ο αριθμος...! γιαυτο για καποιο λογο ειμαι σιγουρος οτι η κοπελα σε τρολλαρε κανονικα......

αραξε.... :cool:

Junior Member
    Επειδή η άγνοια επι του θέματος είναι τεράστια απο ότι βλέπω , με εγχείρηση δεν φαίνεται ούτε το καρύδι, ούτε κάτι στην περιοχή του κόλπου ώστε να προδώσει ότι γεννήθηκε αγόρι , επίσης δεν ειναι τραβεστί όπως κάποιος ανέφερε ποιο πάνω ειναι διεμφυλική γυναίκα και το μυαλό της μόνο αντρικό δεν είναι μιάς και σίγουρα ακολουθεί ορμονοθεραπεία, επίσης η ορμόνες αναπτύσσουν στήθος στο σώμα όπως συβαίνει σε ενα κορίτσι στην εφηβεία οπότε ούτε απο εκει θα μπορούσες να καταλάβεις κάτι, και επίσης για την φωνή υπάρουν 2 λύσεις φωνητικά μαθήματα η εγχείρηση και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω τι σε κάνει να νιώθεις τόσο άσχημα που πήγες μαζι της μιάς και το μόνο πράγμα που θα μπορούσες να βρείς επάνω της ώστε να προδίδει οτι γεννήθηκε αγόρι είναι τα χρωμοσώματα , απο εκει και πέρα νιώθεις άσχημα γιατί και ενας φίλος σου να πήγαινε με μια τράνς γυναίκα θα τον θεωρόυσες gay όπως θεωρείς τον ευατό σου τώρα και νιώθεις άσχημα(παρόλο που προφανώς δέν είσαι) , άρα πιο πολύ έχει να κάνει με την λάθος οπτική που βλέπεις τα πράγματα. Και ναι μια τράνς γυναίκα είναι γυναίκα.

Antonis8
    Guest
    Πόσο αδαης και τρανσφοβικος πρεπει να είσαι για να έχεις αυτή την αντιδραση;

1. Τα τρανς άτομα έχουν εξαρχής τον "εγκεφαλο" του φυλου με το οποιο ταυτιζονται, για αυτό και κάνουν μεταβαση.
    2. Σαφώς και δεν έχουν όλες οι τρανς γυναίκες "καρυδι",μπορει να έχει ξεκινησει ορμονοθεραπεια σε μικρη ηλικία και να μην ανέπτυξε ή να το αφαιρέσε χειρουργικά. Εκτός του ότι ξέρω cis γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο μήλο του Αδάμ και από άντρες.
    3. Κάποιοι μπερδευουν τις τραβεστι με τα τρανς ατομα.
    4. Εμαθες λοιπον ότι μια γυναίκα είχε ένα ιατρικό θεμα και φερθηκες εντελώς αγενως με το να μην της απαντήσεις.
    5.Δεν όφειλε σε καμία περιπτωση να το πει πριν την πράξη. Δεν πάτε καλά ορισμενοι,σιγά μην δώσει και αφμ στον κάθε άσχετο επειδη είναι τρανς. Εχει ολοκληρωσει την μεταβαση,δεν οφείλει εξηγησεις. Εκτός κι αν καποιοι ειναι τόσο "αντρες" που παθαινουν κρίση ταυτότητας επείδη ίσως η κοπελα έχει διαφορετικά χρωμοσώματα απο αλλες γυναικες.
    Τα δικά σας χρωμοσώματα που μιλατε για αλλα ανθρώπινα όντα λες και είναι ιστοριες τρας tv, τα έχετε τσεκαρει ποτε; Γιατί οι χρωμοσωματικες ανωμαλίες είναι πιo συχνές απο ότι πιστευετε.

Δεν χρειάζεσαι ψυχολόγο για αυτό το θέμα, εκπαίδευση και παιδεία χρειάζεσαι.

Ελεος δλδ. Ο άλλος λέει θα το είχε καταλάβει αμέσως αν είχε κάνει αλλαγή φύλου. Πόσο ντροπή να εκφράζονται τόσο αδαείς και προσβλητικές απόψεις;

Και ο θεματοθετης δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρει περίεργες απόψεις. Αμφιβάλλω αν το θέμα αφορά πραγματικό περιστατικό, παλαιότερα έλεγε ότι φοβάται μην είναι ομοφυλόφιλος.

Μήπως όλα αυτά είναι δικές σου φαντασιώσεις επειδή δεν θες να αποδεχτείς τη σεξουαλικότητα σου και φτιάχνεις τέτοιες ιστορίες; Γιατί απίθανο μου φαίνεται μια τρανς γυναίκα να έλεγε "πέτυχε η εγχείρηση και δεν φαίνεται" όταν η μετάβαση (και όχι αλλαγή φύλου, μεταβαση φύλου είναι ο σωστός όρος) δεν είναι απλώς μια "εγχείρηση" όπως το θέλει ο λαϊκός μύθος, αλλά μικρά σταδιακά βήματα.
    Κριμα να βγάζεις τα φετίχ σου σε ομάδες πληθυσμού για τις οποίες ΠΡΟΦΑΝΏΣ εσύ και άλλα διαμάντια εδώ μέσα, δεν έχετε την πραγματική ιδέα. Σιγά την εύθραυστη αρρενωπότητα σου και θιχτηκες κιολας. Εγώ φίλε είμαι άντρας και το ξέρω και γουστάρω τις γυναίκες. Για να το βασανιζεις τόσο, μάλλον δεν θες να αποδεχτείς τον εαυτό σου.

Η διαχείριση τι κάνει για αυτές τις ανεπίτρεπτες απόψεις; Αν μπει ένα τρανς άτομο να διαβάσει το ότι κρίνετε το σώμα του και γράφετε ότι σας έρθει στο κεφάλι χωρίς να γνωρίζετε το ιστορικό του καθένα , πώς λέτε να νιώσει; Πώς θα νιώσει ένα άτομο που θα μπει και θα δει ότι φετιχοποιειτε το σώμα του λες και ξέρετε εσείς τι ωμους και τι λεκάνη είχε πριν τη μετάβαση, και μιλάτε για ένα ιατρικό θέμα λες και είναι κάτι αστείο, κάτι που θα κάνει τους άλλους να την "πατήσουν", κάτι που θα αφήσει "τραυματική εμπειρία", κάτι που εσείς οι φωστήρες θεωρείτε ότι γνωρίζετε και έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για αυτό με τέτοιο τρόπο; Ντροπή για όσα γράφτηκαν, τίποτε άλλο.
    Last edited by Antonis8; 04-02-2020 at 22:03.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Πόσο αδαης και τρανσφοβικος πρεπει να είσαι για να έχεις αυτή την αντιδραση;

1. Τα τρανς άτομα έχουν εξαρχής τον "εγκεφαλο" του φυλου με το οποιο ταυτιζονται, για αυτό και κάνουν μεταβαση.
    2. Σαφώς και δεν έχουν όλες οι τρανς γυναίκες "καρυδι",μπορει να έχει ξεκινησει ορμονοθεραπεια σε μικρη ηλικία και να μην ανέπτυξε ή να το αφαιρέσε χειρουργικά. Εκτός του ότι ξέρω cis γυναίκες που έχουν μεγαλύτερο μήλο του Αδάμ και από άντρες.
    3. Κάποιοι μπερδευουν τις τραβεστι με τα τρανς ατομα.
    4. Εμαθες λοιπον ότι μια γυναίκα είχε ένα ιατρικό θεμα και φερθηκες εντελώς αγενως με το να μην της απαντήσεις.
    5.Δεν όφειλε σε καμία περιπτωση να το πει πριν την πράξη. Δεν πάτε καλά ορισμενοι,σιγά μην δώσει και αφμ στον κάθε άσχετο επειδη είναι τρανς. Εχει ολοκληρωσει την μεταβαση,δεν οφείλει εξηγησεις. Εκτός κι αν καποιοι ειναι τόσο "αντρες" που παθαινουν κρίση ταυτότητας επείδη ίσως η κοπελα έχει διαφορετικά χρωμοσώματα απο αλλες γυναικες.
    Τα δικά σας χρωμοσώματα που μιλατε για αλλα ανθρώπινα όντα λες και είναι ιστοριες τρας tv, τα έχετε τσεκαρει ποτε; Γιατί οι χρωμοσωματικες ανωμαλίες είναι πιo συχνές απο ότι πιστευετε.

Δεν χρειάζεσαι ψυχολόγο για αυτό το θέμα, εκπαίδευση και παιδεία χρειάζεσαι.

Ελεος δλδ. Ο άλλος λέει θα το είχε καταλάβει αμέσως αν είχε κάνει αλλαγή φύλου. Πόσο ντροπή να εκφράζονται τόσο αδαείς και προσβλητικές απόψεις;

Και ο θεματοθετης δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρει περίεργες απόψεις. Αμφιβάλλω αν το θέμα αφορά πραγματικό περιστατικό, παλαιότερα έλεγε ότι φοβάται μην είναι ομοφυλόφιλος.

Μήπως όλα αυτά είναι δικές σου φαντασιώσεις επειδή δεν θες να αποδεχτείς τη σεξουαλικότητα σου και φτιάχνεις τέτοιες ιστορίες; Γιατί απίθανο μου φαίνεται μια τρανς γυναίκα να έλεγε "πέτυχε η εγχείρηση και δεν φαίνεται" όταν η μετάβαση (και όχι αλλαγή φύλου, μεταβαση φύλου είναι ο σωστός όρος) δεν είναι απλώς μια "εγχείρηση" όπως το θέλει ο λαϊκός μύθος, αλλά μικρά σταδιακά βήματα.
    Κριμα να βγάζεις τα φετίχ σου σε ομάδες πληθυσμού για τις οποίες ΠΡΟΦΑΝΏΣ εσύ και άλλα διαμάντια εδώ μέσα, δεν έχετε την πραγματική ιδέα. Σιγά την εύθραυστη αρρενωπότητα σου και θιχτηκες κιολας. Εγώ φίλε είμαι άντρας και το ξέρω και γουστάρω τις γυναίκες. Για να το βασανιζεις τόσο, μάλλον δεν θες να αποδεχτείς τον εαυτό σου.

Η διαχείριση τι κάνει για αυτές τις ανεπίτρεπτες απόψεις; Αν μπει ένα τρανς άτομο να διαβάσει το ότι κρίνετε το σώμα του και γράφετε ότι σας έρθει στο κεφάλι χωρίς να γνωρίζετε το ιστορικό του καθένα , πώς λέτε να νιώσει; Πώς θα νιώσει ένα άτομο που θα μπει και θα δει ότι φετιχοποιειτε το σώμα του λες και ξέρετε εσείς τι ωμους και τι λεκάνη είχε πριν τη μετάβαση, και μιλάτε για ένα ιατρικό θέμα λες και είναι κάτι αστείο, κάτι που θα κάνει τους άλλους να την "πατήσουν", κάτι που θα αφήσει "τραυματική εμπειρία", κάτι που εσείς οι φωστήρες θεωρείτε ότι γνωρίζετε και έχετε το δικαίωμα να μιλάτε για αυτό με τέτοιο τρόπο; Ντροπή για όσα γράφτηκαν, τίποτε άλλο.
    Αυτό σκέφτηκα και εγώ οταν διάβασα το θέμα η διαχείριση είναι απών σε πολύ μεγάλο βαθμό, δεν έχω πολύ μεγάλη συμετοχή στο φορουμ, αλλά σήμερα που μπήκα και αφιέρωσα κάποιες ώρες είδα τεράστιο ποσοστό τρανφοβικων, ομοφοβικων, ακόμα και εθνικιστικών απόψεων σε διάφορα θέματα και η διαχείριση δεν έχει κάνει τίποτα , και αυτός ήταν και ό μόνος λόγος που μπήκα σε διαδικασία να κάνω τον αντίλογο γιατί όσο οι διαχείριση δεεν κάνει τίποτα αυτοί διαστρεβλώνουν απόψεις όσων διαβάζουν και διαιωνίζουν ομοφοβικές και τρανσφοβικές απόψεις δυστυχώς...

Senior Member
    Σε τρολαρε κανονικά. Κάποιες γυναίκες όταν πινουν ειναι παρομητικες και οταν ξεμεθανε μετανοιωνουν που έκαναν ξεπετα, θεωρουν οτι τις πσρεσυρες η μισουν τον εαυτο τους, και κάποιες από αυτές ειναι εκδικητικες.

Senior Member
    ...Και πανω που σκοπευα να προσθεσω το σεξισμο/μισογυνισμο στη λιστα του μελους asamoa με τις απαραδεκτες συμπεριφορες που συστηματικα ανεχεται η διαχειριση, βλεπω με προλαβε αλλο μελος.

Ποσταροντας τα χαλια του.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    ...Και πανω που σκοπευα να προσθεσω το σεξισμο/μισογυνισμο στη λιστα του μελους asamoa με τις απαραδεκτες συμπεριφορες που συστηματικα ανεχεται η διαχειριση, βλεπω με προλαβε αλλο μελος.

Ποσταροντας τα χαλια του.
    Μάλλον μπερδέψες τον/την asamoa με άλλο μέλος στη συζήτηση.
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψα, με λιγη εμφαση στο συντακτικο κομματι. Επισης δεν απευθυνομουν σε εσενα αλλα απ΄την αλλη, ποτε αυτο σε εμποδισε. ^_^
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις τι εγραψα, με λιγη εμφαση στο συντακτικο κομματι. Επισης δεν απευθυνομουν σε εσενα αλλα απ΄την αλλη, ποτε αυτο σε εμποδισε. ^_^
    mea culpa, φιλικά το έγραψα, αλλά απ'την άλλη πότε αυτό σε εμπόδισε να ψάχνεσαι. Επίσης δεν ηξερα πως υπάρχει ειδικός κανόνας που να λέει πως συμμετέχουμε σε συζητήσεις μόνο αφότου αναφερθεί κάποιος ονομαστικά σε εμάς
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast