Σας αγχώνει ο κορωνοιος;; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 251
    Banned
    Quote Originally Posted by akis1 View Post
    πηγα σημερα σπιτι οπου θα κατσω 2 εβδομαδες ακομα σε καραντινα οπως μου ειπαν η γιατροι.....

δεν ειναι σε ολους το ιδιο... πολλα ατομα την περνανε πολυ βαρια... εγω μονο ενα βραδυ μεσα στο νοσοκομειο ενιωσα τοσο εντονη αδυναμια που επεσα κατω........ κατι που δεν ειχα παθει ποτε στην ζωη μου..... μπορω να πω πως ηταν αρκετα τρομαχτικο...... αλλα δεν καταλαβα και πολλα γιατι μαυρισαν ολα.... μετα ξυπνησα με μασκα οξυγονου και εναν ορο με διαφορα φαρμακα που μου ειχαν δωσει..... η φαση ηταν που τους ρωταγα τι φαρμακα μου δινουν... αφου δεν υπαρχει καπιο φαρμακο και μου λεγαν δινουν διαφορα για για το αναπνευστικο και για τον πυρετο αλλα και για αλλες γριπες... με λιγα λογια μου διναν ενα cockatail φαρμακων... που δεν ξεραν καν αν θα εχει αποτελεσμα... δεν ξερω αν σε εμενα ειχε αυτο ολο αποτελεσμα η απλα επιδει ειμαι νεος το περασα πιο ευκολα...! παντως τρομαξα παρα πολυ...... και ακομα τελιως καλα δεν ειμαι.... νιοθω ζαλαδες αρκετες ωρες της ημερας και εχω πολυ εντονη κουραση.... οπως και να εχει δεν πρεπει να υπαρχει καθολου πανικος... στους περισοτερους ειναι σαν μια απλη γριπη..... αλλα με πονους στα κοκαλα και πολυ εντονη κουραση....... αυτο ειναι η ελαφρια μορφη της γριπης.... παρολαυτα μπορει να το κολησει ο καθενας χωρις καν να το γνωριζει.... υπαρχουν σιγουρα θετικα ατομα στον ιο που δεν εχουν καθολου συμτωματα... αυτα τα ατομα κολανε χωρις να το ξερουν και τους αλλους.... και ετσι σιγα σιγα ολο αυτο γινετε χειροτερο...!!!

οπως και αν εχει ειναι μια πανδημια... θα κανει τον κυκλο της και θα περασει........ ας ελπισουμε σε αυτο.......!

κανεις δεν ξερει ακομα τπτ.....
    Εγω φοβαμαι περισσοτερο την πανδημια αρρωστοφοβιας. Το να κολλησεις ειναι το μονο ευκολο οσα μετρα κι αν παρεις. Τα φαρμακα σιγουρα θα σου εκαναν καλο. Ασχετο μηπως ακυρωνουν οι ψυχιατροι ραντεβου λογω κορωνοιου? γιατι με εβαλε σε 2 βδομαδες τωρα το σκέφτηκα αυτο

Senior Member
    Είμαι η μόνη που δεν πήρε αυτό το περιβόητο μήνυμα τέλος πάντων;
    Μάλλον επειδή είμαι από τους λίγους που δεν έχουν smart-phone να υποθέσω; Δηλαδή ιδίως οι μεγαλύτεροι άνθρωποι που έχουν ένα απλό κινητό παλιάς τεχνολογίας για να τους καλούν και να καλούν δεν κινδυνεύουν και δεν χρειάζονται ενημέρωση (λέμε τώρα);

Banned
    Λενε οτι αυτο που σε αγχωνει και φοβασαι πρεπει να εκθετεις τον εαυτο σου σε αυτο ισχυει και στην περιπτωση του Κορωνοιου? Για να γελασουμε και λιγο

Senior Member
    Νομιζω εχουν βγει ηδη λουτρινα και πανινα χαριτωμενα "ομοιωματα" του κορονοϊου σε ωραια χρωματα. Νομιζω πιο ασφαλες να εκτεθεις σε αυτα

(αλλα κατσε, αφου τα παραγγειλεις πως θα τα παραλαβεις μετα με 100% ασφαλεια;; αχ οχιιιιι κλπ κλπ)
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    παιδιά αφήστε το άγχος.... και προφυλαχτείτε τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι νομίζετε...... μπορεί να γελάτε εσείς και να το παίρνετε χαλαρά όλο αυτό αλλα η 2 μήνες είναι πολύ κρίσιμη στην Ελλάδα αυτή την στιγμή...! προμηθευτείτε ότι χρειάζεστε... αποφύγετε της εξόδους και τα delivery...!!

και όλοι μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα...

ψυχραιμία παιδιά......!!!!!

Senior Member
    "λοιπον παιδια αφηστε το αγχος και αγχωθειτε". thanks akis man u nailed it

Λοιπον εχεις δικιο αν και προσωπικα προτιμω συνδυασμο ετοιμοτητας και χιουμορ. Το ενα δεν αποκλειει το αλλο κι ενω ο εφησυχασμος συνηθως συνοδευεται απο αμυντικο χιουμορ, το αντιστροφο δεν ισχυει απαραιτητα.

Κατα τα αλλα εχεις απολυτο δικιο φυσικα, εχει μαλλιασει η γλωσσα μου οτι πρεπει να κλεισουν τα παντα και να ακολουθουμε ολους τους κανονες αυτοπεριορισμου, κοινωνικης αποστασης και καθαριοτητας. Και να χτιζουμε αποθεματα για ενδεχομενη καραντινα.

Σκεφτομουν πριν οτι πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ με οδηγιες... Αλλα το σαϊτ δεν ειναι αυτης της θεματολογιας.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

george1520
    Guest
    Αν όλοι σκεφτούμε υπεύθυνα και μείνουμε σπίτι τα πράγματα θα είναι καλύτερα.. Πολλοί πιστεύουν ότι δεν θα κολλήσουν ή αν κολλήσουν δεν θα πάθουν κάτι και δεν σκέφτονται τις ευπαθείς ομάδες και να βάλουν κ.. κατω.

Senior Member
    Ακη πως εισαι σημερα; καλυτερα;

Junior Member
    Καλησπέρα, επειδή και εγω ειμαι πολυ αγχωτικός και αρρωστοφοβικός και δεν θέλω να ανοιξω και αλλο θέμα για το ιό θα ηθελα να ρωτησω αν πιστεύετε οτι ανηκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου ειμαι 30 χρονών και εχω μικρη προπτωση της μητροειδους βαλβίδας με μικρή ανεπάρκεια, οι γιατροι λενε οτι δεν ειναι τιποτα και οτι παρα πολυ το εχουν, αλλα στην περιπτωση με τον ιο τι γινετε αυτο με αγχωνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ακη πως εισαι σημερα; καλυτερα;
    με 38.6 ειμαι..... και δυσκολια στην αναπνοη....... και παρα πολυ εντονη ζαλαδα.......

Senior Member
    ειναι οτι χειροτερο εχω περασει ποτε στην ζωη μου...... δεν ειναι σαν μια απλη Γριπη... τουλαχιστων σε εμενα.... με χτηπησε αρκετα βαρια... και με το ανχος που εχω κανω την δυσπνια χειροτερη.. και περνω xanax και ηρεμω... ειμαι κοματια ομως...... η κουραση που νιοθω ειναι κατι που δεν μπορω να το εξηγησω.... φοβαμαι πολυ γιατι νιοθω οτι γινομαι ολο και χειροτερα.....

Banned
    Ακη! ,καλημερα φιλε μου! .Πως εισαι σημερα? πως νιωθεις? εχεις απευθυνθει στις υπηρεσιες υγειας για τον κορανιο? Διοτι αν δεν κανω λαθος , εχχεις αναφερει οτι κολλησες τον κοροναβαριους ε?
    Ευχομαι περαστικα και οσο μπορεις γραφε μας τα νεα σου!

Senior Member
    Aχ παιδια , δεν ειναι απιλη ο κορονεοιος , μολις ζετανει ο καιρος , θα περασει .......................αμα κανω λαθος , οπως παλια εγραφα , θα εξαφανιστουν οι ιοι που μας ταλαιπαιπωον, αλα θα εμφανιστουν αλλοι ...
    πληχζ , μην το σβησειις Αεον , , αν φεν σου χσλα την προσοψη , αλλιως πιστευω οτι εχω δικιο, ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ .....ουτε επιτιθεμαι σε αλλο μελος , αλλωστε ζητησα συγνμη , μου διαφιυγε ......................................δεν τολάβες υπ οπψην ........καλα ., οκ , μονο βουω εγω μεσα , εξ ου και τα 300 θρεντ μου . που σε κανενασ δεν ζητω συμπαρασστσση , οχι σαν κατι μελη που μονο ζητουν βοηθεια.......
    σε αυτην την ηλικια δεν παθαινεις κορονιο, απλα να προσεχεις την υγεινη σου ( μην κολλησεις καναν ηιλικιωμενο ) ........
    Last edited by Macgyver; 14-03-2020 at 09:19.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Aχ ι[αιδια , δεν ειναι απιλη ο κορονεοιος , μολις ζετανει ο καιρος , θα περασει .......................αμα κανω λαθος , οπως παλια εγραφα , θα εξαφανιστουν οι ιοι που μας ταλαιπαιπωον, αλα θα εμφανιστουν αλλοι ...
    Ο κορονοϊος ειναι τεραστια απειλη.

Επισης η συμπεριφορα του σε υψηλες θερμοκρασιες παραμενει αγνωστη.

Μην παρακινειτε τον κοσμο σε επικινδυνο εφησυχασμο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ο κορονοϊος ειναι τεραστια απειλη.

Επισης η συμπεριφορα του σε υψηλες θερμοκρασιες παραμενει αγνωστη.

Μην παρακινειτε τον κοσμο σε επικινδυνο εφησυχασμο.
    Ναι, καλα.......................................... .............να γυρναμε με μασκες,γενικως?

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast