Θέλω παραπανω προσοχή - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 295
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Είπα δεν νομίζω πως έχει κάτι κακό το σεξ
    Αλλά όχι να το θέλουν από το πρώτο ραντεβού και να κάνουν λες και δεν είσαι ικανή για τιποτα άλλο.

Μόνο ένας από όσους έχω βγει ήθελε να με γνωρίσει καλύτερα ( ήταν γνωριμία από κοντά, όχι από εφαρμογή) αλλά δεν τον ήθελα καθόλου. Βγήκαμε κάποιες φορές, μήπως αλλάξω γνώμη, όμως τίποτα...
    Είσαι επιλεκτική και όντως είναι δύσκολο να κάνεις σχέση ....

Σεξ ήθελε γιατί έχει σχέση με άλλη....δλδ τι θα μπορούσε να θέλει... ;

Πιστεύω πως είναι δύσκολο να πηγαίνεις με το σκεπτικό του η σχέση η τίποτα.....

Μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιον που σου αρέσει και που είναι διαθέσιμος και να δεις που θα πάει

Μέχρι τότε βγαίνε με άντρες που ξέρεις ότι είναι ελεύθεροι

Senior Member
    Δεν νομίζω ότι είμαι πια επιλεκτική
    Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις... Έχω βγει με άτομα που δεν μου άρεσαν καν, που ήταν άνεργοι, ψώνια κλπ και τους άφησα να με φασωσουν κιόλας.

Δεν λέω ή σχεση ή τιποτα, αλλά να μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα, να κάνουμε κι άλλα πράγματα εκτός από φασωματα. Δεν μπορώ να κάνω σεξ έτσι σε μια βραδιά...

Banned
    Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις... Έχω βγει με άτομα που δεν μου άρεσαν καν, που ήταν άνεργοι, ψώνια κλπ και τους άφησα να με φασωσουν κιόλας.

Δεν λέω ή σχεση ή τιποτα, αλλά να μπορούμε να πούμε και μια κουβέντα, να κάνουμε κι άλλα πράγματα εκτός από φασωματα. Δεν μπορώ να κάνω σεξ έτσι σε μια βραδιά...
    και γιατι πρεπει να περασει τοσο πολυ καιρος βρε κοπελα μου? πολυ πουριτανες αποψεις εχεις για τον ερωτα!!
    Εισαι νεα κοπελα και ειναι λογικο τα αγορια οπου ειναι συνομιλικα σου να αναζητουν κατις εφημερο.Το θεμα και η αποφαση ειναι σε εσενα! εσυ αποφασηζεις εαν θα τους δεχτεις, εαν θα τους αφησεις να σε φασοσουν.Εσυ αποφασιζεις το ποιον του ανδρος που θα ειναι διπλα σου, εαν θα ειναι καποιος σοβαρος, καποιος που θα εχει ομορφα και μακροπροθεσμα σοβαρα σχεδια για τον δεσμο σας! Εσυ αποφασιζεις εαν θα βρεις ενα παλικαρι σοβαρο με ενα αντιστοχα σοβαρο προφιλ , με μια κανονικη δουλεια και με σοβαρο (παλυς) σκοπο για εσενα! οπου θα μπορεσεις μεσα απο το περας των χρονων της καθε αυτου σχεσης σας να το επαληθευσεις και εαν δεις οτι ειναι ετσι τα πραματα να προχωρησεις και στον γαμο.Ολα αυτα εξαρτωντε απο την γυναικα! Εσεις αποφασιζετ ποιον θα παρετε κορητσια! Εγω θα σοτ πω απλα μια συμβουλη, η κοινωνια επειδη ειναι λιγο σκληρη, καλο ειναι να προσεχεις μην διαδιδεις οτι εχεις πολλες σχεσεις λογο του οτι μεθαυριο, θα υπαρξουν πολλα κουτσομπολια για εσενα και για την ερωτικη σου ζωη, με αποτελεσμα ενας σοβαρος και καλοπρωερετος νεαρος να φοβηθει να κανει σχεση μαζι σου!

Miliva21
    Guest

Εννοώ επιλεκτική στο να είσαι πιο δεκτική και να σου αρέσει κάποιος

Εγώ όσες γυναίκες στην ηλικία μας ξέρω που έχουν κάνει πολλές σχέσεις βρίσκουν κάποιον να τους αρέσει λίγο και είναι διαθέσιμες και πρόθυμες χωρίς να ψυριζουν το θέμα....βλέπουν κάποιον(που δεν είναι απαραίτητα ο τύπος που ψάχνει σχέση... και απλά και μόνο χώνονται επειδή τους έδωσε σημασία αυτός) και λένε ντάξει μωρέ μου αρεσει καλός είναι άντε να υπάρχει και λίγο κίνηση.....

Εσύ αντίθετα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου ότι: θέλω κάποιον να ερωτευτώ πολύ....να μην μπορώ να είμαι μακριά του....να νοιάζεται για μένα....να τον σκεφτομαι συνέχεια....να κάνει πράγματα για μένα...να είναι φροντιστικος να έχει υπομονή

Δεν σου λέω να γίνεις όπως άλλες ...Γιατί δεν είναι η λύση αυτή ....ούτε θα γίνουμε όλοι το ίδιο για να αρέσουμε και να είμαστε ευχαριστημένες...

Απλά τα άκρα είναι απόλυτα κάποιες φορές....Ίσως λίγος αυθορμητισμός παραπανω στη σκέψη και στη δράση να μην βλάπτει...

Εξάλλου μπορεί όλο αυτό το "θέλω να είναι ο κατάλληλος" να το νοιώσεις πολύ αργότερα σε μια σχέση...

Δικαίωμα σου αν δεν θες να κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού....όποιος πιέζει και επιμένει για το αντίθετο μην ασχολείσαι!

Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που έκαναν σχέσεις χωρίς να τα προχωράνε όλα γρήγορα

Ειναι εύκολο να ξενερώσεις με συμπεριφορές εκεί έξω όμως μην ξεχνάμε ότι δεν ζητάμε και τα εύκολα ή τα πιο απλά....

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    και γιατι πρεπει να περασει τοσο πολυ καιρος βρε κοπελα μου? πολυ πουριτανες αποψεις εχεις για τον ερωτα!!
    Εισαι νεα κοπελα και ειναι λογικο τα αγορια οπου ειναι συνομιλικα σου να αναζητουν κατις εφημερο.Το θεμα και η αποφαση ειναι σε εσενα! εσυ αποφασηζεις εαν θα τους δεχτεις, εαν θα τους αφησεις να σε φασοσουν.Εσυ αποφασιζεις το ποιον του ανδρος που θα ειναι διπλα σου, εαν θα ειναι καποιος σοβαρος, καποιος που θα εχει ομορφα και μακροπροθεσμα σοβαρα σχεδια για τον δεσμο σας! Εσυ αποφασιζεις εαν θα βρεις ενα παλικαρι σοβαρο με ενα αντιστοχα σοβαρο προφιλ , με μια κανονικη δουλεια και με σοβαρο (παλυς) σκοπο για εσενα! οπου θα μπορεσεις μεσα απο το περας των χρονων της καθε αυτου σχεσης σας να το επαληθευσεις και εαν δεις οτι ειναι ετσι τα πραματα να προχωρησεις και στον γαμο.Ολα αυτα εξαρτωντε απο την γυναικα! Εσεις αποφασιζετ ποιον θα παρετε κορητσια! Εγω θα σοτ πω απλα μια συμβουλη, η κοινωνια επειδη ειναι λιγο σκληρη, καλο ειναι να προσεχεις μην διαδιδεις οτι εχεις πολλες σχεσεις λογο του οτι μεθαυριο, θα υπαρξουν πολλα κουτσομπολια για εσενα και για την ερωτικη σου ζωη, με αποτελεσμα ενας σοβαρος και καλοπρωερετος νεαρος να φοβηθει να κανει σχεση μαζι σου!
    Καταλαβαίνεις την αντίφαση των λεγόμενων σου νομίζω!!!

Από τη μια λες στη θέματοθετρια γιατί να μην ενδώσει στο πρωτο ραντεβού;; και ότι είναι πουριτανη και προβληματική

Και από την άλλη της λες να μην διαδωσει ότι θα έχει κάνει πολλές σχέσεις γιατί ένας σοβαρός αντρας δεν θα τη πάρει στα σοβαρά !!!!!!!

Ορίστε θέματοθετρια ποιες θέλουν οι άντρες.....τις εύκολες που είναι διαθέσιμες πάντα αλλα μόλις θέλουν γάμο να διατυμπανίζουν πόσο επιλεκτικές και παρθενες είναι χαχαχαχα

Να πως μπορείς πολύ εύκολα να ξενερώσεις

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν θέλω το τέλειο,ούτε να περάσει καιρός για να του καθίσω.
    Θέλω απλά κάποιον που να μου αρέσει, να νιώθω άνετα μαζί του και να μην με βλέπει απλώς σαν ένα πήδημα. Ούτε απαραίτητα σοβαρή σχέση, ούτε τίποτα. Ας κάνω πρώτα σχέση ή έστω κάτι σαν σχέση και για το σοβαρή βλεπουμε.

Ένα βήμα κάθε φορά.

Καλά για γάμο ούτε καν, με απωθεί εντελώς σαν ιδέα

Ορίστε, ο φίλος παραπανω λέει ότι θα απέρριπτε 25χρονη που δεν έχει ολοκληρώσει.
    Μετά πως να μην αγχώνομαι?

Miliva21
    Guest
    Ρε παιδιά δεν θέλω το τέλειο,ούτε να περάσει καιρός για να του καθίσω.
    Θέλω απλά κάποιον που να μου αρέσει, να νιώθω άνετα μαζί του και να μην με βλέπει απλώς σαν ένα πήδημα. Ούτε απαραίτητα σοβαρή σχέση, ούτε τίποτα. Ας κάνω πρώτα σχέση ή έστω κάτι σαν σχέση και για το σοβαρή βλεπουμε.

Ένα βήμα κάθε φορά.

Καλά για γάμο ούτε καν, με απωθεί εντελώς σαν ιδέα

Ορίστε, ο φίλος παραπανω λέει ότι θα απέρριπτε 25χρονη που δεν έχει ολοκληρώσει.
    Μετά πως να μην αγχώνομαι?
    Να μην αγχώνεσαι γτ τα πράγματα στις σχέσεις είναι υποκειμενικά....θα βρεις κάποιον να έχει την ίδια οπτική με σένα

Δεν είπα ότι ψάχνεις αποκλειστικά το τελειο

Δεν είναι "τελειο" να θες κάποιον αμ έχετε κάτι μοναδικό και ποιοτικό και όχι απλά να περνάτε την ώρα σας....
    Σίγουρα όμως είναι κάτι Πιο δυσκολο που θέλει παραπάνω ψάξιμο και να ξέρεις τι θες και να είσαι και έτοιμη να το βρεις

Αυτο που είπα είναι ότι ίσως χρειάζεται παραπανω αυθορμητισμό και παιχνίδι και όχι τόση σκέψη........

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    μα συγνωμη βρε κουκλα μου, δεν ειναι παραλογω στο 2020 να υπαρχει γυναικα 25 χρονων οπου ειναι εμφανησημη, οπου ειναι ζουμρη και ομορφη οπως εσυ! και να ειναι παρθενα?? δλδ τι εκανε 10 χρονια?? ηταν στην φυλακη?? 10 χρονια χωρις σεξουαλικη επαφη? χωρις ερωτικο δεσμο? μα κατις παραλογο θα υπαρχει, κατις λαθος θα υπαρχει, εχω αδικο ? Αν δεν εχει τουλαχιστον 5-6 σχεσεις ολοκληρωμενες μεσα στα 10 χρονια θα πρεπει να υπαρχει καποιος λογος σοβαρος που δεν τις εκανε. μια κοπελα οπου ζει στην πολη, μεσα σε τοσους ανδρες, και οπου εχει ωραιο κι λυγερο κορμι! να μην εχει εμπειριες ? πειτε μου λεω κατις παραλογο?
    Πρώτον δεν ζούσα σε πόλη
    Ζούσα σε επαρχία που οι άνθρωποι ήταν ηλίθιοι, σχολίαζαν και δεν με ελκυε κανένας τότε. Μόνο ένα παιδί, με το οποίο φλερταραμε αλλά είχε ήδη σχέση.
    Επίσης δεν ήμουν ούτε τόσο όμορφη (τουλάχιστον εγώ δεν με θεωρούσα, πράγμα που σε εμποδίζει πολύ να προχωρήσεις σε φλερτ, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση)
    Από εκεί και πέρα, όταν άρχισα να βγαίνω με αγόρια συνήθως έπεφτε φιλί και φασωμα από το πρώτο ραντεβού και ήθελαν να ολοκληρώσουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ πραγμα που δεν με έκανε να νιώσω άνετα.
    Εγώ θέλω να γνωρίσω λιγάκι τον άλλο, να νιώσω μια οικειότητα πριν ολοκληρώσω μαζί του. Έτσι δεν λειτουργω. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αυτό που λέω, σου εξηγω γιατί δεν ολοκλήρωσα.
    Ωραίο κορμί έχω φτιάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ χοντρή η κατι τέτοιο, είχα απλά μερικά κιλακια και δεν ήμουν τόσο γυμνασμενη. Απλώς είμαι τελειομανής και για να νιώσω ωραία θέλω να είμαι ακριβώς όπως με ονειρεύομαι.

Όσο για το 10 χρόνια, μάλλον εσύ το θεωρείς νορμάλ.να πηδιομαστε από τα 15. Οκ, δεκτό τι να σου πω....

george1520
    Guest
    Πρώτον δεν ζούσα σε πόλη
    Ζούσα σε επαρχία που οι άνθρωποι ήταν ηλίθιοι, σχολίαζαν και δεν με ελκυε κανένας τότε. Μόνο ένα παιδί, με το οποίο φλερταραμε αλλά είχε ήδη σχέση.
    Επίσης δεν ήμουν ούτε τόσο όμορφη (τουλάχιστον εγώ δεν με θεωρούσα, πράγμα που σε εμποδίζει πολύ να προχωρήσεις σε φλερτ, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση)
    Από εκεί και πέρα, όταν άρχισα να βγαίνω με αγόρια συνήθως έπεφτε φιλί και φασωμα από το πρώτο ραντεβού και ήθελαν να ολοκληρώσουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ πραγμα που δεν με έκανε να νιώσω άνετα.
    Εγώ θέλω να γνωρίσω λιγάκι τον άλλο, να νιώσω μια οικειότητα πριν ολοκληρώσω μαζί του. Έτσι δεν λειτουργω. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αυτό που λέω, σου εξηγω γιατί δεν ολοκλήρωσα.
    Ωραίο κορμί έχω φτιάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Δεν ήμουν ποτέ χοντρή η κατι τέτοιο, είχα απλά μερικά κιλακια και δεν ήμουν τόσο γυμνασμενη. Απλώς είμαι τελειομανής και για να νιώσω ωραία θέλω να είμαι ακριβώς όπως με ονειρεύομαι.

Όσο για το 10 χρόνια, μάλλον εσύ το θεωρείς νορμάλ.να πηδιομαστε από τα 15. Οκ, δεκτό τι να σου πω....
    Αυτό θες!!!! Αυτό θα κάνεις!!!!!!! Δεν θα νιώθεις άσχημα για κατι που αφορά το σώμα σου και εσένα.. Αγνόησε τον..

Banned
    Λεμονοπιταμου σου ζητω συγνωμη!! δεν το καταλαβα! αληθεια, νομιζα οτι εχεις κανει ολοκληρωμενες ερωτικες και σεξουαλικες σχεσεις στην ως τωρα ερωτικη σου ζωη.Συγνωμη ,βλεπεις δουλευω κι απο το σπιτι και μπερδευτικα!
    Οτι και να παιζει, να ξερεις οτι εαν αναζητας καποιον να σε αγαπησει για την καρδουλα σου ειναι σχεδον βεβαιαο οτι θα γινει ρκει ομως και εσυ να το δειχνεις! με τον τροπο σου να το αναφερεις!
    Εαν εισαι και ομορφουλα οπως λες, τωτες τα πραματα στην πλευρα της προσφορας ανδρων θα ειναι επαρκης και ευκολα, ομως θα ειναι λιγακι πιο δυσκολα στο να μπορεις να ξεχωρησεις ποιοι απο αυους σε θελουν για το κορμι σου η για την ψυχη σου! εκει θα πρεπει να εχεις ολη σου την προσοχη.Υπαρχουν τροποι να το βρησκεις αυτο, ενας τροπος ειναι να τους ψαρωνεις , ωστε να ελεγχεις μετα τις απαντησεις τους.

Banned
    Πρώτον δεν ζούσα σε πόλη

σου ξανα ζητω συγνωμη ,αλλο καταλαβα και προσπαθησα με οσα εγραα να σε καμω να μην εχεις τυψεις.Δεν καταλαβα καλα, νομιζα οτι ζουσες και σε πολη.
    Εαν εισουν σε επαρχια και εαν υπηρχε προβλημα με τον ανδρικο νεανικο πλυθησμο καλα εκανες και δεν εκανες ολοκληρωμενες σχεσεις τωτες.
    Σου λεω την γνωμη μου, ως ενας κανονικος ανδρας οπου στην ζωη μου δεν ειχα μεγαλο αριθμο σχσεων-δεσμων ,περι τις 10 ,αλλα σεξουαλικων σχεσεων αρκετα παραπανω,ομως θεωρουμ απο τους ανδρες οπου εχουν μικρο αριθμο εμπεριων, οταν οι πιο πολλοι στην ηλικια μου 39, εχουν παει με πανω απο 50 γυναικες, αρα εγω που εχω παει με λιγο λιγοτερες θεωρουμε απο τους συντιριτικους.
    η γνωμη μου λοιπον ειναι οτι μπορεις να αναζητησεις σχεση μεσο γνωστων, ισως ειναι κατι ασφαλες, για παραδηγμα εναν φιλο μιας ξαδελφης σου, η κατι τετοιο, σε αυτην την περιπτωση θα υπαρχει και ασφαλεια, αλλα και θα μπορεις να γνωριζεις το ποιον του ανδρος.
    Μετα θα μπορουσες απο τον εργασιακο σου χωρο, δεν ξερω αν εργαζεσαι.Η θα μπορουσες ακομα και μεσω ιντερνετ, υπαρχουν σαιτ γνωριμιων οπου μεσα γραφουν λεπτομεριες για τον χαρακτηρα του ο καθε ενας.
    Το οτι δεν εισαι εκθαβοτικα ομορφη ειναι υπρ σου,διοτις ετσι θα μπορεις να διαλεξεις με πιο ειλικρινη κριτιρια απο το να σε ηθελαν καθε αυτου για την εμφανηση σου.

Banned
    To μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση (Απειλητικό, υβριστικό μήνυμα)
    Last edited by Aeon; 17-03-2020 at 18:56.

Senior Member
    Συγγνώμη,με κοροϊδεύεις?
    Λες δεν είχες καταλάβει ότι δεν έχω ολοκληρώσει ενώ γράφεις ότι δεν είναι φυσιολογικό εν έτει 2020 μια ομορφη 25χρονη να είναι παρθένα?
    Επίσης πως μπορείς να ξέρεις αν δεν έχω εκθαμβωτική ομορφιά και το λες έτσι?
    Με έχεις δει? Μάλλον οχι

Senior Member
    Συγγνώμη,με κοροϊδεύεις?
    Λες δεν είχες καταλάβει ότι δεν έχω ολοκληρώσει ενώ γράφεις ότι δεν είναι φυσιολογικό εν έτει 2020 μια ομορφη 25χρονη να είναι παρθένα?
    Επίσης πως μπορείς να ξέρεις αν δεν έχω εκθαμβωτική ομορφιά και το λες έτσι?
    Με έχεις δει? Μάλλον οχι
    Μα το θεμα ειναι οτι ακριβως επειδη πονταρει στο να εισαι ανασφαλης για αυτο το θεμα, σε πεισμα του τι δειχνει ο καθρεφτης, εκει στοχευει.

Προτεινω να τον βαλεις στη λιστα αγνοησης να ησυχασεις. Αν κανεις κλικ στο ονομα του και επιλεξεις την προβολη προφιλ, στην οθονη που βγαινει αριστερα ειναι η επιλογη για προσθηκη στη λιστα.

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Δηλαδή στοχεύει στο να νιώσω άσχημα?
    Πριν λίγο μια χαρά το κατάφερε πάντως...

Για να το λέτε όλοι μάλλον έτσι κάνει και σε άλλα θέματα? Τι κερδίζει με αυτό?

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast