Ανέβασα δέκατα. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Senior Member
    Ειχα ενα συμφοιτητη οταν εμπαινε το μιλλενιουμ, τον οποιο ειχε πιασει αγχος σχετικα με τις προφητειες του Νοστραδαμου και τα καταστροφολογικα που λεγονταν τοτε. Ελα ρε, σοβαρεψου, του ελεγα.

Αν ειχε συμβει κατι τετοιο τοτε, θα μας ειχε φανει εντελως σουρεαλιστικο, και θα μας ειχε σημαδεψει για παντα! Τουλαχιστον τωρα με την ενημερωση που υπαρχει μεσω διαδικτυου τα αντιμετωπιζει ολα πιο ρεαλιστικα ο κοσμος.

Antonis8
    Guest
    Είχα διαβάσει Νοστράδαμο στο δημοτικό, το είχα βρει αρκετά διασκεδαστικό. Υπάρχουν κάποιες συνάφειες με όσα γίνονται τώρα. Λέει πχ για έναν αλλοπρόσαλο ηγέτη (πχ Τραμπ) για εντάσεις Ανατολής/Δύσης, για μια μεγάλη πανούκλα που χτυπάει κατά βάση τους Λατίνους. Και νομίζω ότι υπάρχει και ημερολογιακή συνάφεια. Αλλά φυσικα είναι γενικότητες, όπως τα ζώδια. Πολλοί όμως τα πιστεύουν. Και θεωρούν και το 2020 σημαδιακό. Τι θα σκέφτονταν όμως οι άνθρωποι που έζησαν τους μεγάλους πολέμους; Ότι ήρθε το τέλςο του κόσμου όπως λένε κάποιοι θρησκόληπτοι; Όλα αυτά είναι υστερίες των δυτικών. Ο "τρίτος κόσμος" αντιμετωπίζει συνέχεια τέτοιες προκλήσεις. Για εμάς όμως, τα βουτυρόπαιδα του 21ου αιώνα, είναι κάτι πρωτόγνωρο.

Senior Member
    Σιγουρα, ακομα και στο χειροτερο σεναριο θα πεθανουν πολλοι ηλικιωμενοι αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια της παραγωγικης βασης θα επιβιωσει. Καμια σχεση με πολεμους που σκοτωνονταν και εμεναν αναπηροι νεοι αντρες.

Senior Member
    Κατα τη γνωμη μου η ανθρωποτητα πρεπει να επενδυσει στις τεχνολογιες αναζωογονησης του ανθρωπινου σωματος. Οπως υπαρχουν φαρμακα που κανουν εναν καρδιοπαθη που θα ειχε πεθανει στα 50 να ζησει ως τα 80 ετσι θα μπορουσαν να βρεθουν φαρμακα για τον εγκεφαλο, τις αρθρωσεις και το ανοσοποιητικο συστημα. Με αυτα οι ανθρωποι θα μπορουσαν να παραμενουν υγιεις και παραγωγικοι. Η αυξηση του προσδοκιμου ηλικιας εχει δημιουργησει εναν μεγαλο πληθυσμο που επιβαρυνει τα ασφαλιστικα ταμεια και τα συστηματα υγειας.

Antonis8
    Guest
    Εγώ θεωρώ ότι αν κολλήσω,δεν θα τα καταφέρω με αυτά τα περίεργα που έχω.

Antonis8
    Guest
    Πονάω στον λεμφαδένα από το πρήξιμο και το αυτί μου με καίει :( φοβάμαι

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Quote Originally Posted by Antonis8 View Post
    Μην φοβάσαι Αντώνη! Και εγώ εχω πρησμένους λεμφαδένες και με πονούσαν εδω και μέρες. Πήγα σήμερα στον γιατρό και μου ειπε οτι ειναι απο το κρύωμα, χαμπάρι δεν είχα πάρει οτι ήμουν κρυωμένη..
    Μην φοβάσαι, ο φόβος είναι καλος σύμβουλος..

Senior Member
    Αντώνη πάρε την αντιβίωση..Δεν σου την έδωσε άδικα ο γιατρός..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Φοβάμαι μήπως κάνω κάποια επιπλοκή ή μήπως χάσω το αυτί μου. Έτσι μου είπε ο γιατρός. Και έπρεπε να έχω ξεκινήσει την αντιβίωση και δεν την ξεκίνησα. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα. Και είναι όλη αυτή η αβεβαιότητα των ημερών. Φοβάμαι να πάρω το φάρμακο και φοβάμαι να μην το πάρω.

Senior Member
    Φοβάμαι μήπως κάνω κάποια επιπλοκή ή μήπως χάσω το αυτί μου. Έτσι μου είπε ο γιατρός. Και έπρεπε να έχω ξεκινήσει την αντιβίωση και δεν την ξεκίνησα. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα. Και είναι όλη αυτή η αβεβαιότητα των ημερών. Φοβάμαι να πάρω το φάρμακο και φοβάμαι να μην το πάρω.
    Να το πάρεις..Δεν είναι κάποια σπάνια αντιβίωση..Οι περισσότεροι την έχουν χρησιμοποιήσει..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Αντώνη πάρε την αντιβίωση..Δεν σου την έδωσε άδικα ο γιατρός..
    Τέτοια ώρα δεν είναι αργά να την πάρω? Δεν θα δράσει αμέσως έτσι κι αλλιώς. Θα την πάρω το πρωί. Σκέφτομαι μήπως παρω κάποιο παυσίπονο γιατί χθες πήρα ντεπον και τουλάχιστον δεν πονούσα. Αλλά μου τελείωσαν και έχω μόνο μπρουφεν και διάβασα ότι μπορεί να ευνοούν τον κορωνοϊο. Άσε που τα φοβάμαι γιατί είναι δυνατά χάπια.

Senior Member
    Παρτο ρε συ, ολοι εχουμε παρει augmentin.

Σου εδωσε και καμια σταγονα για το αυτι; Ωτιτιδα εχεις;

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ναι οι μέρες είναι δύσκολες.. Εγώ σήμερα που χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο τρομοκρατιθηκα και δεν ειμαι άνθρωπος που φοβάται εύκολα.. Η κατάσταση εχει ξεφύγει αρκετά..

Συγνώμη δεν πρόλαβα να διαβάσω ολο το θέμα.
    Ξεκίνησε αντιβίωση απο αύριο. Αφού ο γιατρός στην εδωσε γνωρίζοντας την κατάσταση σου. Μην αφήνεις την ψυχική σιυ υγεία να επηρεάζει και την σωματική..
    Αμα χρειαστείς κάτι στείλε μου.

Senior Member
    Τέτοια ώρα δεν είναι αργά να την πάρω? Δεν θα δράσει αμέσως έτσι κι αλλιώς. Θα την πάρω το πρωί. Σκέφτομαι μήπως παρω κάποιο παυσίπονο γιατί χθες πήρα ντεπον και τουλάχιστον δεν πονούσα. Αλλά μου τελείωσαν και έχω μόνο μπρουφεν και διάβασα ότι μπορεί να ευνοούν τον κορωνοϊο. Άσε που τα φοβάμαι γιατί είναι δυνατά χάπια.
    Καλύτερα το πρωί και με γεμάτο στομάχι..
    Για τώρα δεν έχεις κάτι πιο απλό? Παναντολ ή κάτι τέτοιο?

Antonis8
    Guest
    Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Παρτο ρε συ, ολοι εχουμε παρει augmentin.

Σου εδωσε και καμια σταγονα για το αυτι; Ωτιτιδα εχεις;
    Έχω εξωτερική ωτίτιδα,στο πτερύγιο. Μπορει να παραμορφωθεί το αυτί σου διάβασα. Είναι κατακόκκινο και με ξύνει/καίει. Ο λεμφαδένας κάτω από τον λόγο του αυτιού/στην αρχή του σαγονιού εχει γίνει τεράστιος, φαίνεται και οπτικά και με πονάει από το πρήξιμο. Παράλληλα έχω εμβοες, πονάω και όταν μασάω,ένα χαλι γενικά.

Σταγόνες όχι,δεν έχει επηρεαστεί το τύμπανο,αλοιφή μου είπε να πάρω αλλά δεν είχε ανοιχτό φαρμακείο εδώ, θα την πάρω αύριο.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast