Που θα θέλετα να βρισκεστε τώρα με ποιον και τι θα κάνατε; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Quote Originally Posted by deneimaikala View Post
    Η ζωή δεν ξέρεις πως τα φέρνει καμία φορά. Τούμπα. Είσαι 19 χρονών. Κάπου εκεί έξω υπάρχει και μια ευτυχία για εσενα. Μπορεί να έρθει αύριο μεθαύριο η σε έναν χρόνο. .για όλους έχει ο θεος. Και δεν σου είπα πως αυτή η ευτυχία θα κάνει θαύματα απλώς θα γίνεις καλύτερα. Σε παρακαλώ μην μειωνεις τον εαυτό σου. Δεν κοιτάνε ολοι την εμφάνιση να είσαι σίγουρος. Απλώς δεν έχει βρεθεί ακόμα ο κατάλληλος άνθρωπος για εσενα.
    Α ρε παιδιά μην απογοητευεστε.είστε πολύ μικροι και εσύ Θανάση για να μιλάτε τόσο απαισιοδοξα.δεν θα βρεθεί ένας αλλά πολλοι που θελούν να είναι μαζί σας.καί εσείς θα διαλέξετε πιον θα έχετε δίπλα σας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanasis25 View Post
    Σε αυτήν την κατάσταση που είμαι θα ήθελα να είμαι στην κορυφή ενός βουνού εκεί που έχουν της κεραίες να ανέβω πάνω κ να αραξω κοιτώντας την θέα ακούγοντας λυπητερή μουσική [emoji17]κ αν με κάποιο τρόπο να μπορούσα να πεθάνω εκεί να φύγω από αυτήν την μίζερη ζωή
    Δεν είναι έτσι η ζωή όπως τη νομίζεις για όλους υπάρχει κάποιος άνθρωπος που μπορεί να δημιουργήσει μία σχέση με σταθερή βάση, εγώ γνώρισα τη γυναίκα μου σε ιατρείο μέσα παχύσαρκη και δεν με ενδιέφερε μου άρεσε σαν χαρακτήρας. Επαθε κατάθλιψη και για τρεις μήνες μου έλεγε κάθε ημέρα να την αφήσω γιατί μου έβλαπτε τη ζωή . Ετσι πίστευε από τη κατάθλιψη ότι μου έκανε κακό στη ζωή μου. Ούτε καν το σκέφτηκα αυτό όμως. Κάποια ημέρα ξυπνάει από το λήθαργο της κατάθλιψης και ενώ ήταν ήδη παχύσαρκη είχε πάρει ήδη άλλα 13 κιλά επιπλέον. Και κάνει ένα κλικ το μυαλό της λέει θα κάνω muay thai διατροφή και θα φτιάξω το καλύτερο σώμα. Τώρα σκέψου πως αν για παράδειγμα βγούμε στην Ερμου θα συμβούνε δύο πράγματα θα τη κοιτάξουν πάρα πολλοι άνδρες και θα δεις στα μάτια τους το μήνυμα τι κάνει αυτή μαζί του ή πως κατάφερες και την έβγαλες ρε φίλε αυτή τη γυναίκα. Είμαι το ίδιο ερωτευμένος μαζί της όπως ήμουν πριν που ήταν παχύσαρκη και δεν φοβάμαι μην την χάσω όχι. Δεν θα με πουλήσει ποτέ θα με πουλήσει αν την πουλήσω εγώ πρώτα κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί γιατί δεν έχω μάτια για άλλη.

Εύχομαι η ιστορία μου να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά τη ζωή γιατί η ζωή δεν είναι όπως νομίζεις εσύ πως είναι.

george1520
    Guest
    Είναι κάπως παράξενο που κάποιοι θεωρούν πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που είναι σε μια σχέση.. Και κάπου εκεί χάνεται η σημασία της λέξης ευτυχία και το νόημα μιας σχέσης.

Senior Member
    Για να μην χαλάω κ το θέμα με της άσκοπες απαντήσεις μου απλά δεν μπορώ να κάνω εύκολα γνωριμίες δυστυχώς ούτε πρόκειται να μου τα φέρει τούμπα η ζωή προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο

Senior Member
    Για να μην χαλάω κ το θέμα με της άσκοπες απαντήσεις μου απλά δεν μπορώ να κάνω εύκολα γνωριμίες δυστυχώς ούτε πρόκειται να μου τα φέρει τούμπα η ζωή προς το καλύτερο αλλά προς το χειρότερο
    Και που ξέρεις ότι θα στα φέρει τούμπα προς το χειρότερο?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Αυτό είναι το δεύτερο που ήθελα να σου πω. Πρέπει κατά κάποιο τρόπο να εξασφαλιστείς επαγγελματικά γιατί οι γυναίκες από κάποιο σημείο και μετά δεν κοιτάνε μόνο τον όμορφο αλλά θέλουν και κάποιον που να μπορεί να συμβάλλει. Δεν θέλουν να είσαι πλούσιος αυτά είναι ανοησίες θέλουν κάποιον που να μπορούν να γνωρίζουν πως θα μπορυν να συζήσουν ή να κανουν μια οικογένεια χωρίς να συντηρούν και τον άνδρα ή να μην μπορούν να συντηρήσουν ένα σπίτι.

Οπότε τακτοποίησε το επαγγελματικό σου υπόβαθρο πρώτα και οι γνωριμίες μπορούν να προκύψουν ακόμα και από τον χώρο εργασίας

Senior Member
    Εγώ θα θελα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι σε ένα υπαίθριο πάρτυ στη θάλασσα με πολλούς φίλους και αγαπημένους....και να μπορώ να τους αγγίζω! Δεν ξέρω βρε παιδιά, πόσες μέρες πέρασαν που ζούμε αυτή την κατάσταηση με τον ιο; αλλά μου λείπει ηδη η ανθρώπινη επαφή, το να αγκαλιάσω, να φιλήσω..., νομίζω θα τελειώσει όλο αυτό και θα βγω έξω σαν την τρελή να αγκαλιάζω τους πάντες!

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εγώ θα θελα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι σε ένα υπαίθριο πάρτυ στη θάλασσα με πολλούς φίλους και αγαπημένους....και να μπορώ να τους αγγίζω! Δεν ξέρω βρε παιδιά, πόσες μέρες πέρασαν που ζούμε αυτή την κατάσταηση με τον ιο; αλλά μου λείπει ηδη η ανθρώπινη επαφή, το να αγκαλιάσω, να φιλήσω..., νομίζω θα τελειώσει όλο αυτό και θα βγω έξω σαν την τρελή να αγκαλιάζω τους πάντες!
    Τρομακτικό.... Δεν μαρεσει να με αγκαλιάζουν και να με φιλανε.. Όσοι το έκαναν - κανουν - θα κάνουν με μέτρο.. Όχι πολλά πολλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Και που ξέρεις ότι θα στα φέρει τούμπα προς το χειρότερο?
    γιατί πάντα η χρονιές πάνε από το κακο στο χειρότερο για εμένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είναι κάπως παράξενο που κάποιοι θεωρούν πως ευτυχισμένος άνθρωπος είναι αυτός που είναι σε μια σχέση.. Και κάπου εκεί χάνεται η σημασία της λέξης ευτυχία και το νόημα μιας σχέσης.
    Ναι έχεις ένα δίκιο σε αυτό. Την ευτυχία του ο καθένας μπορεί να την βρει σε οτιδήποτε

Senior Member
    Βγάλτε τα από μέσα σας και φανταστείτε πως για 1 μέρα σας δίνετε η ευκαιρία να ξεφυγετε από την ζωή που έχετε χωρίς κάνεις να το καταλάβει και να ξερει . Τι θα κάνατε; με ποιον θα θέλετε να ειστε; που θα πηγαινατε;
    Θα ήθελα κατ' αρχήν ο χρόνος να γυρίσει πίσω και να βρεθώ στην παιδική μου ηλικία, 4-7 ετών.

Το πρωινό θέλω να ξεκινήσει όπως κάποιες μέρες του καλοκαιριού που χάζευα μόνος μου σε πεντακάθαρη ατμόσφαιρα τα υγρά και χλοερά δάση στα ψηλά μετά από τη νυχτερινή καταιγίδα.

Για το μεσημέρι θα ήθελα μια από εκείνες τις όμορφες φθινοπωρινές μέρες, με ελαφρύ βοριαδάκι, τα ζεστά χρώματα πάνω στα δέντρα και τη σπασμένη συννεφιά που δημιουργούσε αυτό το μυστηριακό φως πάνω στη γη.

Το απόγευμα θέλω να παίξω πάλι στο άφθονο ξηρό και παγωμένο χιόνι στο οποίο γλιστρούσα τότε, μια μέρα που με έφερνε η μητέρα μου στο σπίτι από το νηπιαγωγείο.

Και για το βράδυ, αφού σκοτεινιάσει, περιμένω να ακούσω τον παγωμένο βοριά να ουρλιάζει μέσα από τα κλαδιά των μεγάλων δέντρων και να κάνει τα σπίτια να σφυρίζουν σαν στοιχειωμένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μία χαρά. Σου το εύχομαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τρομακτικό.... Δεν μαρεσει να με αγκαλιάζουν και να με φιλανε.. Όσοι το έκαναν - κανουν - θα κάνουν με μέτρο.. Όχι πολλά πολλά.

Χαχαχα για κάποιον λόγο με αυτό που είπες μου ήρθε στο μυαλό μου ο Κωνσταντινος

george1520
    Guest
    Χαχαχα για κάποιον λόγο με αυτό που είπες μου ήρθε στο μυαλό μου ο Κωνσταντινος
    Ποιος Κωνσταντίνος?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Θα ήθελα κατ' αρχήν ο χρόνος να γυρίσει πίσω και να βρεθώ στην παιδική μου ηλικία, 4-7 ετών.

Το πρωινό θέλω να ξεκινήσει όπως κάποιες μέρες του καλοκαιριού που χάζευα μόνος μου σε πεντακάθαρη ατμόσφαιρα τα υγρά και χλοερά δάση στα ψηλά μετά από τη νυχτερινή καταιγίδα.

Για το μεσημέρι θα ήθελα μια από εκείνες τις όμορφες φθινοπωρινές μέρες, με ελαφρύ βοριαδάκι, τα ζεστά χρώματα πάνω στα δέντρα και τη σπασμένη συννεφιά που δημιουργούσε αυτό το μυστηριακό φως πάνω στη γη.

Το απόγευμα θέλω να παίξω πάλι στο άφθονο ξηρό και παγωμένο χιόνι στο οποίο γλιστρούσα τότε, μια μέρα που με έφερνε η μητέρα μου στο σπίτι από το νηπιαγωγείο.

Και για το βράδυ, αφού σκοτεινιάσει, περιμένω να ακούσω τον παγωμένο βοριά να ουρλιάζει μέσα από τα κλαδιά των μεγάλων δέντρων και να κάνει τα σπίτια να σφυρίζουν σαν στοιχειωμένα.
    Τι ωραία που τα είπες...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast