ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 258 FirstFirst ... 2129303132334181131 ... LastLast
Results 451 to 465 of 3862
    Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σεξουαλικη βία? Γιατί το μυαλό σου στρέφεται μόνο σε αυτό το σενάριο? Οοοολοι οι άντρες παίρνουν το σεξ με το ζόρι και 2-3 κάνουν υπομονή?
    Υποθέτω επειδή μου έχει μείνει ψυχικό τραύμα που εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους κι αυτή η σκέψη είναι ένας απ' αυτούς...
    Δεν θα πω όλοι γιατί δεν πιστεύω πως είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό αλλά θεωρώ ότι αυτοί που θα έκαναν υπομονή είναι η μειοψηφία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Και επειδή δεν μπορούν να κάνουν υπομονή θα πάρουν κάτι με το ζόρι??? Δεν πάει έτσι..
    Κάνε μαθήματα αυτοάμυνας για να έχεις ένα συν παραπάνω.. Να νιώθεις ασφαλεια γενικά στην ζωή σου.

Senior Member

Senior Member
    αυτεσ οι δυο στα βιντεο ειναι γυναικεσ θαυμαζουμε τη γυναικεια φυση αλλα λογικα δεν πρεπει να εχουν συντροφο
    αν εχουν συντροφο ειναι πολυ ανασφαλησ αν δεν εχουν εχουν απλωσει πανω απο την ανασφαλεια μια μπογια ασφαλειασ το ερωτημα ειναι πωσ θεραπευεται αυτο με αμυνεσ και σταθερη αισθηση αξιασ κ αυτο εκτιμησησ αυτα καλλιεργουνται καπωσ
    Last edited by elis; 01-04-2020 at 19:56.

ntinti
    Guest
    Και αν αυτός που θα μπει στην ζωή σου δεν μπορεί να σεβαστεί εσένα και το παρελθόν σου τότε πας στον επόμενο. Πότε μην σκεφτείς ότι ευθύνεσαι εσύ για τις επιλογές του άλλου. Εσύ είσαι αυτή που είσαι. Όποιος θέλει να είναι δίπλα σου τότε θα φερθεί ανάλογα. Ρισκάρουμε, προχωράμε, τρώμε τα μουτρα μας, ξανά προχωράμε κι πάει λέγοντας. Τι νόημα έχει η ζωή αν θέλουμε κάτι και δεν παλεύουμε να το έχουμε?
    Αλλά πρώτα αντιμετώπισε με τόλμη όλο αυτό που κουβαλάς.. Γιατί δεν είναι ξένο, είναι κομμάτι σου. Όσο το φοβάσαι τοσο πιο μεγάλο σου φαίνεται.. Απέναντι του όμως είναι μικρό..
    Κυκνε μου συμφωνώ απόλυτα με Όλα αυτά που σου λεειο Γιώργος ,πάνω κάτω αυτά θα σου έλεγα και εγώ!!!

Πίστεψε κοριτσάκι μου στον ευατο σου για να μπορεσει και αυτος που θα σε πλησιάσει να πιστέψει σε εσένα .
    Μην τους Δίνεις το περιθώριο να σε εκμεταλλευτούν με οποιοδήποτε τρόπο...
    Και φυσικά θα υπάρχουν κι άλλες απογοητεύσεις, μπορεί να υπάρΧει και άλλη απορρίψει αλλά να σκέφτεσαι ότι ολα αυτά είναι μόνο για καλό.
    Μην το βάζεις κάτω μην τα παράτας όσο δύσκολο και να είναι και είμαι σίγουρη ότι κάθε φορά θα βγαίνεις ακόμα πιο δυνατή !!!

Senior Member
    Και επειδή δεν μπορούν να κάνουν υπομονή θα πάρουν κάτι με το ζόρι??? Δεν πάει έτσι..
    Κάνε μαθήματα αυτοάμυνας για να έχεις ένα συν παραπάνω.. Να νιώθεις ασφαλεια γενικά στην ζωή σου.
    Δεν ξέρω... Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις αλλά έχω μερικές απορίες, για παράδειγμα αν νομίζω ότι μπορώ να το προχωρήσω αλλά λίγο πριν μου έρθουν ως συνήθως οι άσχημες αναμνήσεις μπορώ να το σταματήσω ή πρέπει να τελειώσω ότι άρχισα;

Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα σε μαθήματα αυτοάμυνας αλλά έχω στο μυαλό μου μόλις μπορέσω οικονομικά να ξεκινήσω γυμναστήριο, είναι μια αρχή...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Κυκνε μου συμφωνώ απόλυτα με Όλα αυτά που σου λεειο Γιώργος ,πάνω κάτω αυτά θα σου έλεγα και εγώ!!!

Πίστεψε κοριτσάκι μου στον ευατο σου για να μπορεσει και αυτος που θα σε πλησιάσει να πιστέψει σε εσένα .
    Μην τους Δίνεις το περιθώριο να σε εκμεταλλευτούν με οποιοδήποτε τρόπο...
    Και φυσικά θα υπάρχουν κι άλλες απογοητεύσεις, μπορεί να υπάρΧει και άλλη απορρίψει αλλά να σκέφτεσαι ότι ολα αυτά είναι μόνο για καλό.
    Μην το βάζεις κάτω μην τα παράτας όσο δύσκολο και να είναι και είμαι σίγουρη ότι κάθε φορά θα βγαίνεις ακόμα πιο δυνατή !!!
    Δεν τα έχω παρατήσει αλλά δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι... Αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να ελέγξω, μπορώ να ελέγξω τις αντιδράσεις μου ως ένα βαθμό κι άρα να προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να εξαφανίσω το συναίσθημα αυτό και θα το ήθελα... Θα ήθελα να ήμουν έστω λίγο πιο δυνατή...

ntinti
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν τα έχω παρατήσει αλλά δεν σου κρύβω ότι φοβάμαι... Αυτό είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να ελέγξω, μπορώ να ελέγξω τις αντιδράσεις μου ως ένα βαθμό κι άρα να προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να εξαφανίσω το συναίσθημα αυτό και θα το ήθελα... Θα ήθελα να ήμουν έστω λίγο πιο δυνατή...
    Κοίταξε κυκνε μου αυτό που έχεις περάσει δεν μπορείς να το διαγράψεις από την μια στιγμή στην άλλη ....
    Είναι απολυτα φυσιολογικό να φοβάσαι, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό όταν αρχίσεις πρώτα απ'όλα να πιστεύεις στον ευατο σου ,σιγά σιγά θα αρχίζεις να φοβάσαι όλο και λιγότερο ώστε να φτάσεις σε ένα σημείο που όταν θα σου έρχεται αυτό το συναίσθημα θα το αντιμετωπίζεις με τόσο δύναμη που ούτε εσύ ή ίδια δεν θα το πιστεύεις!

Κυκνε μου αυτά που θέλεις στη ζωή σου θα τα ονειρεύεσαι ,θα τα ποθείς ,θα κρύβεσαι μέσα σε αυτά όταν θα φοβάσαι και το κυριοτερο θα πιστέψεις ότι θα έρθουν !

Και να σου πω και κάτι ?
    πεισμωσε .......πες όχι ρε φίλε δεν θα με νικήσεις εσύ ,ειμαι δυνατη και θα σε νικησω εγω ,μπορει να πονεσω να κλαψω να πεσω αλλα οχι θα σε νικησω και η μεγαλυτερη ικανοποιηση σου θα ερθει οταν δεις στα ματια των δικων σου ανθρώπων τη χαρά ότι τα κατάφερες! !!

Δεν αξίζει να παλέψεις για ολα αυτά τι λες ?

Senior Member
    Κοίταξε κυκνε μου αυτό που έχεις περάσει δεν μπορείς να το διαγράψεις από την μια στιγμή στην άλλη ....
    Είναι απολυτα φυσιολογικό να φοβάσαι, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό όταν αρχίσεις πρώτα απ'όλα να πιστεύεις στον ευατο σου ,σιγά σιγά θα αρχίζεις να φοβάσαι όλο και λιγότερο ώστε να φτάσεις σε ένα σημείο που όταν θα σου έρχεται αυτό το συναίσθημα θα το αντιμετωπίζεις με τόσο δύναμη που ούτε εσύ ή ίδια δεν θα το πιστεύεις!

Κυκνε μου αυτά που θέλεις στη ζωή σου θα τα ονειρεύεσαι ,θα τα ποθείς ,θα κρύβεσαι μέσα σε αυτά όταν θα φοβάσαι και το κυριοτερο θα πιστέψεις ότι θα έρθουν !

Και να σου πω και κάτι ?
    πεισμωσε .......πες όχι ρε φίλε δεν θα με νικήσεις εσύ ,ειμαι δυνατη και θα σε νικησω εγω ,μπορει να πονεσω να κλαψω να πεσω αλλα οχι θα σε νικησω και η μεγαλυτερη ικανοποιηση σου θα ερθει οταν δεις στα ματια των δικων σου ανθρώπων τη χαρά ότι τα κατάφερες! !!

Δεν αξίζει να παλέψεις για ολα αυτά τι λες ?
    Φυσικά κι αξίζει... Γι' αυτό και προσπαθώ, γι' αυτό και συζητάω το πρόβλημα μήπως μπορέσω και το διορθώσω αλλιώς δεν θα το ανέφερα καν και θα το είχα αφήσει στην άκρη...

Senior Member
    Φυσικά κι αξίζει... Γι' αυτό και προσπαθώ, γι' αυτό και συζητάω το πρόβλημα μήπως μπορέσω και το διορθώσω αλλιώς δεν θα το ανέφερα καν και θα το είχα αφήσει στην άκρη...
    Κυκνε μου το έχουμε ξαναπεί αυτό το κομμάτι..Σου είπα την εμπειρία μου και σου είπα και πως κατάφερα να μην φοβάμαι..Άλλωστε αν δεν εδιωχνα τον φόβο δεν θα είχα καν οικογένεια και παιδιά τώρα..Και φυσικά, ξέρω ότι δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου φόβου..Αλλά προσπάθησε.. Δεν θα μείνεις μόνη σου επειδή κάποτε υπήρξε κάπου ένας μαλ@κας...
    Όποιος δεν σέβεται το παρελθόν σου ή τον ρυθμό με τον οποίο θέλεις να γίνουν τα πράγματα, να πάει στο καλό, γεια σας! Και πάμε για αλλα..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

ntinti
    Guest
    Από την στιγμή που μπορείς και συζητάς κάτι που σε πονάει και σε πληγώνει αυτό σημαίνει πως έχεις κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα....
    Ξέρεις πολλοι γεγονότα που τους έχουν πληγώσει στην αρχή δεν θέλουμε ουτε καν να τα σκέφτονται.....

Να φανταστείς εγώ τους πόνους που περσσα τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο πριν το χειρουργείο Μου και μετά την όλη αποκατάσταση δεν μπορώ ακόμα και σήμερα να τις σκεφτώ αν και έχουν περάσει κοντά 3 Χρόνια....
    Δεν μπορώ να ακούσω άτομο να πονάει και να υποφέρει ....
    Ακόμα και τώρα που το έγραψα με έπιασε κρύος ιδρώτας.....

Member
    Το κλειδί είναι να κοιτάς μπροστά,όσο θυμάσαι τα παλιά πάντα αυτά θα έρχονται σαν νέα..Μπορείς βέβαια να επιλέξεις να παραμένεις δέσμιος μιας κατάστασης που έχει λήξει προ καιρού και να φαντάζεται το μυαλό πως ότι και να κάνεις πάλι τα ίδια θα γίνουν ακόμα και αν αλλάξουν τα πρόσωπα,πως πάλι θα ζήσεις τα ίδια αλλά αυτή είναι μόνο η άμυνα σου,είναι ο τρόπος που μας προστατεύει ο εαυτός μας ανασύροντας ξανά και ξανά τις ίδιες μνήμες.Η μόνη υπέρβαση που μπορεί να γίνει είναι η αγνοηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Κυκνε μου το έχουμε ξαναπεί αυτό το κομμάτι..Σου είπα την εμπειρία μου και σου είπα και πως κατάφερα να μην φοβάμαι..Άλλωστε αν δεν εδιωχνα τον φόβο δεν θα είχα καν οικογένεια και παιδιά τώρα..Και φυσικά, ξέρω ότι δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης του συγκεκριμένου φόβου..Αλλά προσπάθησε.. Δεν θα μείνεις μόνη σου επειδή κάποτε υπήρξε κάπου ένας μαλ@κας...
    Όποιος δεν σέβεται το παρελθόν σου ή τον ρυθμό με τον οποίο θέλεις να γίνουν τα πράγματα, να πάει στο καλό, γεια σας! Και πάμε για αλλα..
    Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να επαναλάβεις τη δική σου εμπειρία γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέρειες;
    Επίσης είναι και κάτι που δεν είπα τις προάλλες εκτός από κατάθλιψη έχω κι ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και για μερικά πράγματα που τα θεωρώ σοβαρά χρειάζομαι διαβεβαιώσεις, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις...

Senior Member
    Από την στιγμή που μπορείς και συζητάς κάτι που σε πονάει και σε πληγώνει αυτό σημαίνει πως έχεις κάνει ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα....
    Ξέρεις πολλοι γεγονότα που τους έχουν πληγώσει στην αρχή δεν θέλουμε ουτε καν να τα σκέφτονται.....

Να φανταστείς εγώ τους πόνους που περσσα τις μέρες που ήμουν στο νοσοκομείο πριν το χειρουργείο Μου και μετά την όλη αποκατάσταση δεν μπορώ ακόμα και σήμερα να τις σκεφτώ αν και έχουν περάσει κοντά 3 Χρόνια....
    Δεν μπορώ να ακούσω άτομο να πονάει και να υποφέρει ....
    Ακόμα και τώρα που το έγραψα με έπιασε κρύος ιδρώτας.....
    Χαίρομαι γι' αυτό που λες ότι είναι μεγάλο βήμα, με ενθαρρύνει λίγο...