'Ελλειψη εμπιστοσύνης στον έρωτα - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 69
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ρε κορίτσια δειτε λίγο τη γενική εικόνα άνθρωποι είμαστε πείτε για παράδειγμα πως η γυναίκα μου παθαίνει κάτι και χρειάζομαι να βρω το τηλέφωνο του γυναικολόγου της στο κινητό της, πως θα το βρω αν για παράδειγμα δεν ξέρω το κωδικό η το μοτίβο; Κατά την άποψή μου δεν ξέρω ίσως εγώ να έχω την ιδανική σχέση, όλα αυτά μου φαίνονται αστειότητες, όπως αστειότητα θεωρώ το να ελέγξει η γυναίκα μου το κινητό μου αλλά και το αντιθετο. Δηλαδή ιδιωτικότητα στην οικογένεια δεν ξέρω αλλά κάπως μου βγαινει...
    κοιτα.. το βρισκω πολυ εκνευριστικο να στο ζηταει καποιος για κεκαλυμμενο ελεγχο. αλλα οταν εισαι χρονια με καποιον, ξερεις καλα αν κατι στο λεει ειλικρινα η εχει αλλους λογους. και οι πρακτικοι λογοι, προκυπτουν συνεχως. ουτε εγω εχω ελεγξει ποτε τπτ αν και θα μπορουσα και ειμαι βεβαιη πως ουτε εκεινος σκαλιζει για ελεγχο. τυχαινει πολλες φορες να κανω κατι αλλο και να με ρωταει τι κανουν οι (το ζευγαρι αδερφη-γαμπρος) , να λεω, δεν ξερω δεν μιλησαμε και μπαινει στο κινητο μου να τους γραψει στο μεσεντζερ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κοιτα.. το βρισκω πολυ εκνευριστικο να στο ζηταει καποιος για κεκαλυμμενο ελεγχο. αλλα οταν εισαι χρονια με καποιον, ξερεις καλα αν κατι στο λεει ειλικρινα η εχει αλλους λογους. και οι πρακτικοι λογοι, προκυπτουν συνεχως. ουτε εγω εχω ελεγξει ποτε τπτ αν και θα μπορουσα και ειμαι βεβαιη πως ουτε εκεινος σκαλιζει για ελεγχο. τυχαινει πολλες φορες να κανω κατι αλλο και να με ρωταει τι κανουν οι (το ζευγαρι αδερφη-γαμπρος) , να λεω, δεν ξερω δεν μιλησαμε και μπαινει στο κινητο μου να τους γραψει στο μεσεντζερ.
    Μπράβο ρε Ρεμεντι αυτο λεω και εγώ ότι σε μια οικογένεια οι πρακτικοί λόγοι είναι αυτοί που βάζουν την ιδιωτικότητα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, αν το ζευγάρι τα έχει καλά μεταξύ του.

Senior Member
    αυτο ειναι πολυ διαφορετικο, γιατι ο φιλος της, εδωσε αποδεδειγμενα δικαιωματα, λεγοντας ψεματα, ενω ο ιδιος ασκουσε πιεστικο ελεγχο σε αυτην.
    εσυ ησουν αμεμπτη κι ωστοσο σε κατηγορουσε.
    ο τυπος ηταν καταπιεστικος ζηλιαρης και ζητουσε ελεγχο και ξαφνικα θυμηθηκε οτι δεν ειναι πρεπον.
    εσυ, δεν ζηλευες, ουτε τον καταπιεζες. μονος του σε κυνηγουσε να σε κατηγορει.

εγω επικεντρωνομαι στο οτι ΑΛΛΑΞΕ. αν τα ελεγε αυτα απο την αρχη, μια χαρα και λογικα θα ηταν.

οσο για τους κωδικους, το θεμα ειναι να μη κανεις ελεγχο και να μην ζητας κατι απο τον αλλον, αλλα να το κανει απο μονος του αν χρειαζεται.
    να σου πω που χρειαζονται οι κωδικοι.
    εμενα ας πουμε μου ειχε δωσει κωδικους γιατι ερχονται συχνα μηνυματα απο την δουλεια του και μου ελεγε, κοιτα λιγο τι λεει, οπως κι εγω του ειχα δωσει γιατι ηταν στην αλλη ακρη το κινητο μου κι ηθελα να ρωτησω κατι την αδερφη μου σε μεσεντζερ, ενω μαγειρευα πχ. απο ενα σημειο και περα, βαλαμε το ιδιο μοτιβο και στα δυο κινητα για να μη μπερδευομαστε και τα μπλοκαρουμε.
    μου εχει δωσει κωδικους καρτων, γιατι παω συχνα εγω στην τραπεζα αντι γι αυτον. ουτε σκεφτηκα να δω ποσα λεφτα εχει, ουτε φοβηθηκε μη του κανω ελεγχο η μη τον κλεψω..
    Όχι κι εγώ είχα πει ψέμα από την αρχή. Είχα πει ένα χαζό ψέμα στην αρχή της γνωριμίας που κατά 99% θα το είχα διορθώσει αν δεν ένιωθα τόση πίεση ότι λέμε μεταξύ μας μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ, η ειλικρίνεια είναι το παν, δεν συγχωρώ το παραμικρό ψέμα κτλ κτλ. Οταν έφτασα στην πορεία της σχέσης να το παραδεχτώ και να πω την αλήθεια, αυτό το χρησιμοποίησε ως άλλοθι για την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχε και με κατηγόρησε ότι εξαιτίας αυτού έφαγα όλη την παράνοια που έβγαλε στην συνέχεια. Και πέρασα παααρα πολύ καιρό με ενοχές ότι ΕΓΩ έφταιγα. Αλλά ξέρεις κάτι; Δεν ευθύνεται κανείς για την ζήλεια του άλλου. Σε μια υγιή κατάσταση ακόμα κι αν ο άλλος μου χει δώσει αφορμή για να ζηλέψω, χωρίς να είμαι από μόνη μου ζηλιάρα, όταν νιώθω πως δεν έχω πια εμπιστοσύνη στον άλλον φεύγω, δεν επιλέγω να μείνω και να τον ΕΛΕΓΧΩ.

Η φίλη εδώ αν η ζήλεια της προερχόταν μόνο από την δικές του αφορμές, θα είχε φύγει. Δεν θα προσπαθούσε μανιωδώς να τον μαντρώσει γιατί θα αναγνώριζε την νοσηρότητα της κατάστασης.

Για το άλλο που λες, ότι και ο ίδιος ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός αυτό ομολογώ δεν το πρόσεξα. Αν και ο ίδιος ήταν έτσι και καθόταν κι έψαχνε το κινητό της κτλ και ξαφνικά άλλαξε , τότε ναι εκεί το θέμα αλλάζει και μπορούμε να μιλάμε για ύποπτη συμπεριφορά.

Επίσης ναι συμφωνώ όταν είσαι πολύ καιρό με τον άλλον και μοιράζεστε την καθημερινότητα σας προκύπτουν πρακτικά θέματα που μπορεί να δώσεις τους κωδικούς σου κτλ Δεν αναφέρθηκα σε αυτή την περίπτωση γιατί αυτό δεν μοιάζει να είναι το θέμα εδώ.

Senior Member
    Ρε κορίτσια δειτε λίγο τη γενική εικόνα άνθρωποι είμαστε πείτε για παράδειγμα πως η γυναίκα μου παθαίνει κάτι και χρειάζομαι να βρω το τηλέφωνο του γυναικολόγου της στο κινητό της, πως θα το βρω αν για παράδειγμα δεν ξέρω το κωδικό η το μοτίβο; Κατά την άποψή μου δεν ξέρω ίσως εγώ να έχω την ιδανική σχέση, όλα αυτά μου φαίνονται αστειότητες, όπως αστειότητα θεωρώ το να ελέγξει η γυναίκα μου το κινητό μου αλλά και το αντιθετο. Δηλαδή ιδιωτικότητα στην οικογένεια δεν ξέρω αλλά κάπως μου βγαινει...
    είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που λες από αυτό που περιγράφει η κοπέλα εδώ του να φτάνουμε δηλαδή σε καταστάσεις όπου γίνεται θέμα διαπραγμάτευσης "θα ανταλλάξουμε κωδικούς κι αυτό θα δείχνει πως δεν κρύβουμε κάτι".
    Επίσης δεν ξέρουμε τι συνεννόηση είχαν κάνει στην αρχή. Ανταλλάξανε κωδικούς με την συμφωνία να ελέγχει ο ένας το κινητό του άλλου κρυφά; Γιατί η κοπέλα αυτό έκανε.

Senior Member
    Καλημέρα..
    Αυτό με το πρακτικό κομμάτι ναι ισχύει..Στις περισσότερες οικογένειες..Αλλά εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς..Ούτε τόσα χρόνια ήταν μαζί και ούτε γίνεται όλο αυτό για πρακτικούς λόγους..Εμείς που ξέρουμε κωδικούς γιατί μπορεί ο άλλος να χρειαστεί κάτι, δεν το κάναμε αυτό από την αρχή..Στην αρχή ήταν απλά μια σχέση..Τι δουλειά είχε ο άλλος με τους κωδικούς μου ή εγώ με τους δικούς του?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όχι κι εγώ είχα πει ψέμα από την αρχή. Είχα πει ένα χαζό ψέμα στην αρχή της γνωριμίας που κατά 99% θα το είχα διορθώσει αν δεν ένιωθα τόση πίεση ότι λέμε μεταξύ μας μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ, η ειλικρίνεια είναι το παν, δεν συγχωρώ το παραμικρό ψέμα κτλ κτλ. Οταν έφτασα στην πορεία της σχέσης να το παραδεχτώ και να πω την αλήθεια, αυτό το χρησιμοποίησε ως άλλοθι για την έλλειψη εμπιστοσύνης που είχε και με κατηγόρησε ότι εξαιτίας αυτού έφαγα όλη την παράνοια που έβγαλε στην συνέχεια. Και πέρασα παααρα πολύ καιρό με ενοχές ότι ΕΓΩ έφταιγα. Αλλά ξέρεις κάτι; Δεν ευθύνεται κανείς για την ζήλεια του άλλου. Σε μια υγιή κατάσταση ακόμα κι αν ο άλλος μου χει δώσει αφορμή για να ζηλέψω, χωρίς να είμαι από μόνη μου ζηλιάρα, όταν νιώθω πως δεν έχω πια εμπιστοσύνη στον άλλον φεύγω, δεν επιλέγω να μείνω και να τον ΕΛΕΓΧΩ.

Η φίλη εδώ αν η ζήλεια της προερχόταν μόνο από την δικές του αφορμές, θα είχε φύγει. Δεν θα προσπαθούσε μανιωδώς να τον μαντρώσει γιατί θα αναγνώριζε την νοσηρότητα της κατάστασης.

Για το άλλο που λες, ότι και ο ίδιος ήταν ζηλιάρης και καταπιεστικός αυτό ομολογώ δεν το πρόσεξα. Αν και ο ίδιος ήταν έτσι και καθόταν κι έψαχνε το κινητό της κτλ και ξαφνικά άλλαξε , τότε ναι εκεί το θέμα αλλάζει και μπορούμε να μιλάμε για ύποπτη συμπεριφορά.

Επίσης ναι συμφωνώ όταν είσαι πολύ καιρό με τον άλλον και μοιράζεστε την καθημερινότητα σας προκύπτουν πρακτικά θέματα που μπορεί να δώσεις τους κωδικούς σου κτλ Δεν αναφέρθηκα σε αυτή την περίπτωση γιατί αυτό δεν μοιάζει να είναι το θέμα εδώ.
    μα εμενα αυτο ειναι το θεμα μου. οτι ο ιδιος ειναι ζηλιαρης και καταπιεστικος και ξαφνικα θυμηθηκε να της κανει εκπαιδευση περι ζηλειας.. αυτο ειναι που βρωμαει. και ξεκινησε την εκπαιδευση αλλαζοντας κωδικο χωρις να την ενημερωσει, ενω τους κωδικους τους ειχαν αποφασισει μαζι! κι αυτο μου βρωμαει. θα μπορουσε καλλιστα να κανει συζητηση και να της πει οτι το σκεφτηκε και βρηκε οτι παραλογιζονται κι οι δυο και πρεπει να σταματησει αυτη η τρελα με τους ελεγχους. δεν ηταν κατι ασημαντο για να το κανει σ την ζουλα!
    και να σου πω και το αλλο. γιατι να εχει εκεινος τους κωδικους της δηλαδη, αφου αποφασισε να το αλλαξουν; μηπως γι αυτο δεν την ενημερωσε;;;; για να εχει μονο εκεινος προσβαση στο κινητο της;;;

επισης, το αθωο ψεμα που ειπες εσυ και υποτιθεται οτι πυροδοτησε την παρανοια του δικου σου, δεν εχει καμια σχεση με το οτι ο φιλος της επικοινωνουσε κρυφα με την πρωην του.... το παραδεχτηκε και τις δυο φορες, μονο επειδη τον τσακωσε (σε τακτικο ελεγχο ;p) πως μπορει να ξερει αν ηταν μονο δυο κι αν ηταν μονο αθωες και δεν επικοινωνει τακτικα;

συμφωνω οτι οταν χασεις την εμπιστοσυνη σου, οταν η συμπεριφορα του αλλου εχει κενα, φευγεις. δεν καθεσαι να κυνηγας σκιες.. και τα κενα τα αντιλαμβανεσαι μια χαρα. δεν χρειαζεται παρακολουθηση.

Junior Member
    μα εμενα αυτο ειναι το θεμα μου. οτι ο ιδιος ειναι ζηλιαρης και καταπιεστικος και ξαφνικα θυμηθηκε να της κανει εκπαιδευση περι ζηλειας.. αυτο ειναι που βρωμαει. και ξεκινησε την εκπαιδευση αλλαζοντας κωδικο χωρις να την ενημερωσει, ενω τους κωδικους τους ειχαν αποφασισει μαζι! κι αυτο μου βρωμαει. θα μπορουσε καλλιστα να κανει συζητηση και να της πει οτι το σκεφτηκε και βρηκε οτι παραλογιζονται κι οι δυο και πρεπει να σταματησει αυτη η τρελα με τους ελεγχους. δεν ηταν κατι ασημαντο για να το κανει σ την ζουλα!
    και να σου πω και το αλλο. γιατι να εχει εκεινος τους κωδικους της δηλαδη, αφου αποφασισε να το αλλαξουν; μηπως γι αυτο δεν την ενημερωσε;;;; για να εχει μονο εκεινος προσβαση στο κινητο της;;;

επισης, το αθωο ψεμα που ειπες εσυ και υποτιθεται οτι πυροδοτησε την παρανοια του δικου σου, δεν εχει καμια σχεση με το οτι ο φιλος της επικοινωνουσε κρυφα με την πρωην του.... το παραδεχτηκε και τις δυο φορες, μονο επειδη τον τσακωσε (σε τακτικο ελεγχο ;p) πως μπορει να ξερει αν ηταν μονο δυο κι αν ηταν μονο αθωες και δεν επικοινωνει τακτικα;

συμφωνω οτι οταν χασεις την εμπιστοσυνη σου, οταν η συμπεριφορα του αλλου εχει κενα, φευγεις. δεν καθεσαι να κυνηγας σκιες.. και τα κενα τα αντιλαμβανεσαι μια χαρα. δεν χρειαζεται παρακολουθηση.
    Ήταν ζηλιάρης και μου έκανε σκηνές πολλές στο σπίτι σε ό, τι αφορά τη δουλειά. Με πλησίαζαν πολλοί στη δουλειά. Μόνο μία φορά μου είπε, δείξε μου το κινητό σου στις αρχές, πάνω στη φρίκη του. Μετά το συζητήσαμε και μετά το ταξίδι του, σταμάτησε να ζηλεύει και τον ρώτησα, πώς άλλαξε η συμπεριφορά του και είπε ότι είναι άδικο να βγάζει τις δικές του ανασφάλειες και να με ταλαιπωρεί.

Συμφωνώ με αυτό που λες για το ότι έπρεπε να συζητήσουμε για το μοτίβο πριν σαν νοοτροπία, όχι για να το ξέρω. Αλλά γιατί το αλλάζει και τι σκέφτεται.

Εμένα θα μου ήταν πολύ όμορφο αν μου έλεγε θα το αλλάξω για αυτό και για αυτό το λόγο.
    Και να το βάλει στο δυνατό.
    Γενικά ας μην μου δώσει κωδικούς ποτέ. Ας κάνει κάτι όμως για να δείξει ότι δεν τρέχει τίποτα με το κινητό σου. Σαν πρόθεση να με ηρεμήσει και να αγκαλιάσει αυτή μου την ανασφάλεια. Όπως έχω κάνει εγώ για πολλά ψυχολογικά που είχε και τον έχω στηρίξει πάρα πολύ 1 χρόνο τώρα γιατί τον πέτυχα σε δύσκολη φάση με τη ζωή και τη δουλειά του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Καλημέρα..
    Αυτό με το πρακτικό κομμάτι ναι ισχύει..Στις περισσότερες οικογένειες..Αλλά εδώ τα πράγματα είναι αλλιώς..Ούτε τόσα χρόνια ήταν μαζί και ούτε γίνεται όλο αυτό για πρακτικούς λόγους..Εμείς που ξέρουμε κωδικούς γιατί μπορεί ο άλλος να χρειαστεί κάτι, δεν το κάναμε αυτό από την αρχή..Στην αρχή ήταν απλά μια σχέση..Τι δουλειά είχε ο άλλος με τους κωδικούς μου ή εγώ με τους δικούς του?
    σωστο κι αυτο. κι εμεις, επισης. κωδικους αλλαξαμε οταν μειναμε μαζι. σαν σχεση, ο καθενας στο σπιτακι του, δεν εχεις λογο να δινεις κωδικους.

Senior Member
    σωστο κι αυτο. κι εμεις, επισης. κωδικους αλλαξαμε οταν μειναμε μαζι. σαν σχεση, ο καθενας στο σπιτακι του, δεν εχεις λογο να δινεις κωδικους.
    Ακριβώς..Αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους και μόνο..Καμία σχέση με ανασφάλεια..Δεν θα ψάξω το κινητό του απλά μπορεί να το χρειαστώ..Όπως και το pin της τραπεζικής κάρτας επειδή ψωνίζω..
    Αλλά είναι και τι σου προκαλεί ο άλλος..Γιατί και κωδικό να μην έχεις, από την στιγμή που αυτός αφήνει το κινητό όπου να' ναι στο σπίτι και δεν δίνει δικαιώματα, τι να ζηλέψεις?
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Ακριβώς..Αυτό έγινε για πρακτικούς λόγους και μόνο..Καμία σχέση με ανασφάλεια..Δεν θα ψάξω το κινητό του απλά μπορεί να το χρειαστώ..Όπως και το pin της τραπεζικής κάρτας επειδή ψωνίζω..
    Αλλά είναι και τι σου προκαλεί ο άλλος..Γιατί και κωδικό να μην έχεις, από την στιγμή που αυτός αφήνει το κινητό όπου να' ναι στο σπίτι και δεν δίνει δικαιώματα, τι να ζηλέψεις?
    Ακριβώς αυτό λεω, ειναι η διαθεση που δειχνει ο αλλος απεναντι σου. Αν δεν τον νοιαζει να χτυπησει ή να φωτισει το κινητο γιατι δεν κρυβει κατι, δεν θα αλλαζε τον κωδικο , ουτε θα το ειχε συνεχεια αθορυβο.
    Ειδικα αμα εχει δωσει 2 δικαιωματα στο παρελθόν.

Senior Member
    Από εδώ και πέρα τι σκέφτεσαι να κάνεις; Διότι σε ακούω μπερδεμένη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by stavroulita View Post
    Ακριβώς αυτό λεω, ειναι η διαθεση που δειχνει ο αλλος απεναντι σου. Αν δεν τον νοιαζει να χτυπησει ή να φωτισει το κινητο γιατι δεν κρυβει κατι, δεν θα αλλαζε τον κωδικο , ουτε θα το ειχε συνεχεια αθορυβο.
    Ειδικα αμα εχει δωσει 2 δικαιωματα στο παρελθόν.
    Μα δεν έχει σχέση ο κωδικός με το αν θα χτυπήσει ή θα φωτίσει το κινητό..Αυτά φαίνονται και με κωδικό να είναι..Και από ότι είπες δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το κινητό του..
    Το θέμα εδώ είναι πώς ένας άνθρωπος ανασφαλής που ζήλευε τόσο πολύ, ξαφνικά αλλάζει από την μια μέρα στην άλλη και σταματάει να ζηλεύει..
    Και αυτό περί "εκπαίδευσης" μου την βάρεσε στα νεύρα..Δηλαδή τι? Σε εκπαιδεύω να ανέχεσαι?

Το ότι έχει το κινητό στο αθόρυβο και άλλαξε το μοτίβο το οποίο δεν σου αποκαλύπτει αυτό δεν είναι καλό. Τι θέλει να σου κρύψει?

Παίζει το ενδεχόμενο να είναι η πρώην που προκαλεί όλη αυτή την αναστάτωση, δηλ μπορεί γι αυτην να μην έχει κλείσει η σχέση της με τον φίλο σου και προσπαθεί να κρατα επικοινωνία να ελπίζει ότι θα τον ξαναπάρει πίσω?

Το ότι κρατά τα κλειδιά του σπιτιού για να πάρει τα πράγματα του πίσω κι ότι η επικοινωνία μαζί της είναι γι αυτό το λόγο, πολύ φτηνιάρικη και κούφια δικαιολογία μου φαίνεται. Αν ήταν για να του ευχηθεί στα γενέθλια, γιορτη του, χριστούγεννα κλπ αυτό γίνεται πάντα εκεινη τη μέρα ή μια μέρα πριν ή μετα και τέρμα. Ένας άντρας που ξέκοψε τελείως από κάποιαν έχει ήδη ρίξει μαύρη πέτρα και δεν της απαντα το τηλέφωνο, την έχει διαγράψει απ το τηλεφωνο, μαλλον την έχει κανει και φραγή. Το παραμυθένια είναι απ τη δικη σου την πλευρά, διότι ένας άντρας πάντα ξέρει να χειρίζεται μια γυναίκα ώστε να την κάνει να νιώθει υπέροχα μαζι του ενω συνάμα αυτός μπορεί να μιλάει και μ αλλες.

Αν δεν σε γούσταρε δεν θα συζούσε μαζί σου ούτε θα πήγαινε μαζι σου ταξίδι. Πιθανόν η σκέψη του να μην εχει ξεκόψει πλήρως απ αυτην, αλλωστε δε (αμα εξαιρέσουμε τον περιορισμό λόγω κορονοιου) αμα καποιος λειπει απ το σπιτι δεν ξερουμε που βρίσκεται ιδιως αμα η πρωην δεν μενει σε μεγαλες αποστασεις.

Τα περί ειλικρίνειας αστα, η ειλικρίνεια φαίνεται μόνο έμπρακτα. Ειλικρίνεια υπάρχει όταν δεν έχω καθόλου υποψίες διότι οι υποψίες έχουν πάντα υπόβαθρο. Δεν γίνεται επίσης να λες ότι δεν είχε εμπειρια στις σχέσεις ενω ήδη συζούσε, προφανώς δεν ξέρεις τι εμπειριες είχε δέκα χρόνια πριν. Μιλάω για να σε προβληματίσω. Ο κλονισμός εξαφανίζεται μόνο όταν στο εξής δεν προκύπτει απολύτως τίποτα που να σου δημιουργεί την παραμικρή υποψία.
    γιάννης

Miliva21
    Guest
    Οκει χωρίς να διαβάσω πολλά σχόλια...
    Θα σου πω....άκου τη διαισθηση σου .....λες ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει κάνει κάτι με τη πρώην και επίσης ότι εκείνος τη χώρισε δλδ ξενέρωσε και είναι επιβεβαιωμένο είπες.

Για ποιο λόγο ο άνθρωπος να σου πει ότι θα συναντηθεί με τη πρώην για τα πράγματα του........; όντως μπορεί να μη το θεωρησε σημαντικό η μπορεί επίτηδες να το απέκρυψε επειδή θα ταραζοσουν αν άκουγε τη λέξη "πρωην" έστω και αν αυτό δεν σημαίνει κάτι.....

Άρα ξεκινάμε ότι όντως είσαι ελεγκτική και ζηλεύεις γτ ούτε αποδείξεις έχεις ότι κάνει κάτι με την άλλη ούτε η διαισθηση σου σου λέει κάτι τέτοιο

Αυτός δεν ξέρουμε τι κάνει ......Αλλά πραγματικά το "δειξε μου το μοτίβο σου να σου δείξω το δικό μου" δεν είναι σχέση εμπιστοσύνης......έχετε πέσει πολύ ο ένας πάνω στον άλλον και έχετε γίνει και οι δύο ελεγκτικοί

Σε μια σχέση πρέπει να ρισκάρεις και να εμπιστευτείς και αυτο δεν έχει σχέση με ελέγχους σε κινητά ούτε με την απαίτηση πες τα μου όλα τι πας και κάνεις........Γιατί μπορεί όντως να μη τρέχει κάτι Αλλά να ένιωσε ενοχικά μόνο και μόνο π έχει τυπικές επαφές μαζί της

Από την άλλη πάλι αυτό που λες ότι "του έμαθες να κάνει σχέσεις"; πριν αυτός δεν είχε αναπτύξει σχέσεις με άλλες γυναίκες.....;; οπότε δεν τον εκπαιδεύσες ....Αλλο αν με την εξωστρέφεια σου τον ξεκλειδώσες να είναι πιο εκφραστικος ......

Λες ότι κάπως είναι αυτός ( δεν θυμάμαι τι ακριβώς αναφέρεις) αλλα τονιζεις πως έτσι συμπεριφέρεται λόγω της "του οτι δεν ξερει να κανεις σχέσεις.......

Όπως εσύ είπες έκανε σχέσεις παλιότερα άρα ίσως συμπεριφέρεται έτσι επειδή είναι το στυλ του και η στάση του σε μια σχέση

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ελεγκτικότητα και νταβατζιλίκι είναι να κάθεται να ελέγχει τον δικό σου λογαριασμό κάθε λίγο και λιγάκι και αν σηκώσεις από το δικό σου λογαριασμό 100 ή 300 ή όσα θες ευρώ να σου κάνει σκηνή γιατί δεν της ζήτησες την άδεια πρώτα και δεν της το είπες.
    Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
    Συμφωνώ απόλυτα

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast