ακουσια νοσηλεια - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 23 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 341
    Senior Member
    κι αν ξαναπερασω οτι περασα και το πω σε εσας παλι εισαγγελικη θα φαω. οποτε γιατι να ξαναμιλησω ανοιχτα.. το βρισκεται παραλογο να φοβαμαι?
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Όχι, δεν είναι παράλογο να προβληματίζεσαι, αλλά να θυμάσαι ότι δεν είναι κάθε στιγμή η ίδια. Είναι συνδυασμός παραγόντων, δεν έχεις ξαναγράψει ποτέ κάτι τόσο ακραίο. Και ταυτόχρονα να μην βρίσκεις τον γιατρό, να είσαι μόνη σου κτλ κτλ. Και σου εύχομαι ποτέ να μην ξαναπεράσεις κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δε νομιζω οτι θα μου φυγουν αυτα τα συναισθηματα

το dipiperon βαλαμε γιατι ειναι το μονο που με πιανει στα οπτικα
    το ειχα παρει και στο παρελθον εγω του το ανεφερα να το ξαναβαλουμε
    Θυμαμαι που το έπαιρνες παλιότερα, σου το ειχε βαλει μια ψυχιατρος και ενιωθες καλα με αυτό. Ότι θες να πεις μπορείς να μου το λες αν σου εμπνέω εμπιστοσύνη .

Senior Member
    ειμαι ανθρωπος καλως ή κακως κραταω τις πληγες μεσα μου
    η μνημη μου δε μ αφηνει να ξεχναω καλως ή κακως
    μου εχει πει να πηγαινω για λιγο αν ειναι κατι εκτακτο και οτι αν δεν ειναι εκει τη μια μερα θα ειναι την επομενη
    οι φωνες εχουν φυγει
    οι σκιες εχουν φυγει
    η παρακολουθηση δε φευγει..πως να φυγει 15 χρονια το κουβαλαω απλα πρεπει να ζω με αυτο.δεν αλλαζουν ετσι πεποιθησεις 15ετιας+
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    ειμαι ανθρωπος καλως ή κακως κραταω τις πληγες μεσα μου
    η μνημη μου δε μ αφηνει να ξεχναω καλως ή κακως
    μου εχει πει να πηγαινω για λιγο αν ειναι κατι εκτακτο και οτι αν δεν ειναι εκει τη μια μερα θα ειναι την επομενη
    οι φωνες εχουν φυγει
    οι σκιες εχουν φυγει
    η παρακολουθηση δε φευγει..πως να φυγει 15 χρονια το κουβαλαω απλα πρεπει να ζω με αυτο.δεν αλλαζουν ετσι πεποιθησεις 15ετιας+
    Και τι συναισθηματα σου προκαλει όταν νιώθεις πως σε παρακολουθούν; υποθέτω πως δεν βγσινεις απο το σπιτι γενικά, ε;

Senior Member
    Οι πληγές αφήνουνε σημάδια, αλλά κλείνουν για να το πω και λίγο ποιητικά boo. Είσαι σε φάση επούλωσης. Κουράγιο.

Tα πολύ δύσκολα τα άφησες ήδη πίσω σου.

Senior Member
    Τι ειπώθηκε εδώ μέσα και πως δόθηκε εισαγγελική παραγγελία εξαιτίας των γραφομένων; Από ποιον; Να γνωρίζουμε για να μην γράφουμε.
    Εγώ σας λέω ότι αν ήταν άλλος στη θέση μου εδώ και αρκετούς μήνες θα είχε κάνει τρελά πράγματα, τότε πιθανόν να φώναζαν την αστυνομία οι γείτονες, αλλά από γραφόμενα σε forum με ποια αιτιολογία δίνεται εισαγγελική παραγγελία; Σκέψεις αυτοκτονίας;

Senior Member
    αφιερωνω στο forum αυτο το τραγουδι (ειναι ερωτικο αλλα εγω βαζω τα λογια του να αναφερονται στο φορουμ)

https://youtu.be/o3EhOU60lk0
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    'Οταν η ζωή του ατόμου βρίσκεται σε κίνδυνο.

Senior Member
    Να ξέρεις boo ότι όλοι προσπαθούμε να σε καταλάβουμε και να σου συμπαρασταθούμε και αισθανόμαστε πολύ άσχημα που αυτή τη στιγμή αισθάνεσαι έτσι άσχημα.

Senior Member
    θελω να ξεσπασω για ολα αυτα που εγιναν για ολα αυτα που νοιωθω αλλα δε ξερω πως
    αυτη τη στιγμηκαι ολα αυτα που νοιωθ με κατακλυζουν
    δεν τα αντεχω.θελω να τα κανω ολα λαμπογυαλο
    δε ξερω πως να εκτονωθω
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Όταν έχω πολύ θυμό μέσα μου ή σκοτούρες, το ρίχνω στο περπάτημα. Βασικά πάντα το ρίχνω στο περπάτημα, με βοηθάει σε όλα. Όταν αυτό δεν είναι εφικτό, από το να τα σπάω όλα, φουσκώνω ένα μπαλόνι, βάζω ανεβαστική μουσική και πλακώνω το μπαλόνι στις μπούφλες μέχρι να μου φύγει η υπερένταση. Θυμάμαι είχα βρει αυτό το κόλπο στην εφηβεία όταν πέθανε ένας καλός μου φίλος σε τροχαίο.

Senior Member
    Πρέπει να φύγω boo, αλλά αν θες μη διστάσεις να γράψεις, κάποιο παιδί θα είναι μέσα να μιλήσετε.

Πάνω από όλα μην ξεσπάσεις στον εαυτό σου, αν δεν μπορείς αλλιώς, καλύτερα να τα κάνεις λαμπόγιαλο παρά να βλάψεις εσένα.

Καλό υπόλοιπο ημέρας να έχεις. Κουράγιο και ψυχραιμία όσο γίνεται.

Senior Member
    Μετά από πολλή συζήτηση με την μπου ιδιωτικά, αποφασίσαμε να το πω κ εδω δημοσία. Εγώ ειμαι ο καταδότης της μπου. Εγώ το έκανα. Εξήγησα τους λόγους στην ίδια, εκείνη όπως ξέρετε διαφωνεί.

Νομίζω οτι η κουβέντα πρέπει να εστιαστεί στο πώς νιώθει η μπου κ ότι νιώθει προδομένη από μένα κι όχι στο αν έκανα καλά ή όχι.

Επίσης θέλω να πω σε ολους όσους φοβούνται πως θα τους καταδώσω, πως δεν υπάρχει λόγος, βρίσκομαι εδώ ακόμα επειδή έχω να λύσω αυτό με την μπου, δεν θα ξανα ανακατευτώ στο φόρουμ, έχω ζητήσει ήδη την διαγραφή του λογαριασμού μου.

Ακόμα κι αυτό εδώ το μνμ νομίζω ότι η μπου το θέλει τιμωρητικά για τον εαυτό της, για να σας δει να με επιβραβεύετε (κάποιοι) επειδή νιώθει πως κανείς δεν την καταλαβαίνει και πως εκείνη είναι λάθος. Γιαυτό προτείνω η συζήτηση να περιοριστεί στο πως νιώθει εκείνη. Δικό της είναι το θρεντ.

Senior Member
    μπες πριβε ελισαβετ σου εχω γραψει κατι τελευταιο
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Page 8 of 23 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast