ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 83
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 83 of 258 FirstFirst ... 3373818283848593133183 ... LastLast
Results 1,231 to 1,245 of 3862
    Senior Member
    You have received an infraction at Forum Υποστήριξης.

Reason: Παραβίαση δεοντολογίας (διαγνώσεις ή/και προτροπές για φαρμακευτική αγωγή ή/και ανάρμοστες υποδείξεις για θέματα ψυχικής υγείας κτλ)

Δεν εχω διαγνωσει ή προτρεψει ή υποδειξει ποτε σε κανεναν τιποτα για την ψυχικη του υγεια. Καποιος γραφικουλης παταει αναφορα σε ολα τα ποστ μου και ο διαχειριστης τα σβηνει χωρις καν να τα διαβαδει. Tragic.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Θέλω ναι..Αλλά μου φαίνεται βουνό..Δεν το κατάφερα ποτέ..Ώρες ώρες πιστεύω ότι είμαι παράλογη κιόλας..
    Όχι δεν είσαι.. Και εγώ έτσι το βλέπω.. Βουνο.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου ζητησε λεφτα, τελικα;
    ναι, αν ζητησε λεφτα, μπορει να ηθελε να παρει την δοση της. σε καποια κριση ηταν σιγουρα. δεν ξερω αν ηταν παθηση (πχ μανια) η στερητικα, η κατι αλλο.
    κι οχι μονο οι λεπτομερειες.
    εκανε σαν τρελη μην καταλαβει κατι η φιλη της για το προβλημα της, και την παιρνει να πανε μαζι στο νοσοκομειο;;;; και σε ποιο νοσοκομειο, οταν δεν επιτρεπονται καν συνοδοι στα νοσοκομεια;
    Όχι σε εμένα. Εγώ δεν μίλησα μαζί της προσωπικά.. Μίλησαν αλλά μέλη. Ξέρω πως ένα άτομο της είπε να πάνε μαζί στον δικό της γυναικολόγο και από τότε δεν απάντησε ξανά.
    Έπρεπε να μιλήσεις και να πεις αυτά που σκέφτεσαι. Εγώ έκανα πίσω γιατί σκέφτηκα ότι είμαι υπερβολικός

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post

Όχι σε εμένα. Εγώ δεν μίλησα μαζί της προσωπικά.. Μίλησαν αλλά μέλη. Ξέρω πως ένα άτομο της είπε να πάνε μαζί στον δικό της γυναικολόγο και από τότε δεν απάντησε ξανά.
    Έπρεπε να μιλήσεις και να πεις αυτά που σκέφτεσαι. Εγώ έκανα πίσω γιατί σκέφτηκα ότι είμαι υπερβολικός
    Ότι το βλέπω βουνό ναι..
    Αλλά νιώθω παράλογη γιατί ενώ το "αντιμετώπισα" κυριολεκτικά, πάλι δεν το δέχτηκα και ούτε μίλησα..Δηλαδή το παράλογο είναι ότι "ναι, μπορώ να πάρω το αίμα μου πίσω" αλλά "δεν μπορώ να το συζητήσω αυτό που έγινε"..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Οχι δεν επρεπε να γραψετε στο θρεντ της με τις υποψιες σας αν αυτο εννοειτε. Το ενδεχομενο να κανετε λαθος, τι συνεπεις θα ειχε το σκεφτεστε;

Η κοπελα αν μενει σε αλλη πολη γιατι να συνεχισει την κουβεντα για τον γυναικολογο που της προταθηκε; Αυτη ειναι η σοβαρη ενδειξη βρε παιδια; Η τα ναρκωτικα που παντοτε θα τα βρισκει ευκολα κανεις;
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

george1520
    Guest
    Ότι το βλέπω βουνό ναι..
    Αλλά νιώθω παράλογη γιατί ενώ το "αντιμετώπισα" κυριολεκτικά, πάλι δεν το δέχτηκα και ούτε μίλησα..Δηλαδή το παράλογο είναι ότι "ναι, μπορώ να πάρω το αίμα μου πίσω" αλλά "δεν μπορώ να το συζητήσω αυτό που έγινε"..
    Μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Το δεύτερο κομμάτι νομίζω είναι πιο δύσκολο γιατί αφορά εσένα περισσότερο.. Όχι πως το άλλο δεν σε αφορά απλά είναι πιο λεπτό..

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Οχι δεν επρεπε να γραψετε στο θρεντ της με τις υποψιες σας αν αυτο εννοειτε. Το ενδεχομενο να κανετε λαθος, τι συνεπεις θα ειχε το σκεφτεστε;

Η κοπελα αν μενει σε αλλη πολη γιατι να συνεχισει την κουβεντα για τον γυναικολογο που της προταθηκε; Αυτη ειναι η σοβαρη ενδειξη βρε παιδια; Η τα ναρκωτικα που παντοτε θα τα βρισκει ευκολα κανεις;
    Ας κάνει ότι θέλει και όποιος θέλει.. Δεν δέχομαι όμως να λες μια τέτοια ιστορία για να κερδίσεις από αυτό.. Δεν θα πω τίποτα άλλο όσο αφορά αυτό το θέμα.

Senior Member

δεν μιλησα , γιατι δεν ηξερα αν ηταν ολα ψεματα ή τα μισα. και ενα μονο να ηταν αληθεια, μου αρκουσε για να μην μιλησω. το μονο που ηξερα ειναι οτι ελεγε ψεματα.
    αλλα δεν μπορουσα να συμμετεχω αλλο, οταν καταλαβα οτι λεει ψεματα.

Senior Member
    Μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Το δεύτερο κομμάτι νομίζω είναι πιο δύσκολο γιατί αφορά εσένα περισσότερο.. Όχι πως το άλλο δεν σε αφορά απλά είναι πιο λεπτό..

Ας κάνει ότι θέλει και όποιος θέλει.. Δεν δέχομαι όμως να λες μια τέτοια ιστορία για να κερδίσεις από αυτό.. Δεν θα πω τίποτα άλλο όσο αφορά αυτό το θέμα.
    Ναι..Το δεύτερο κομμάτι θέλει δουλειά με τον εαυτό μου..Και δεν ξέρω και αν θα το καταφέρω ποτέ..
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν μιλησα , γιατι δεν ηξερα αν ηταν ολα ψεματα ή τα μισα. και ενα μονο να ηταν αληθεια, μου αρκουσε για να μην μιλησω. το μονο που ηξερα ειναι οτι ελεγε ψεματα.
    αλλα δεν μπορουσα να συμμετεχω αλλο, οταν καταλαβα οτι λεει ψεματα.
    Ούτε εγώ ξέρω να σου πω με σιγουριά τι ήταν αλήθεια και τι ήταν ψέμα.. Ξέρω πως κάποιες λεπτομέρειες δεν θα τις έλεγε κάποιος που έζησε κάτι τόσο τραγικό.

Ναι..Το δεύτερο κομμάτι θέλει δουλειά με τον εαυτό μου..Και δεν ξέρω και αν θα το καταφέρω ποτέ..
    Να προσπαθήσεις.

Senior Member
    Σκέφτομαι το πόσο είχα κρεμαστεί πάνω του και τον έβλεπα σαν καταφύγιο και γι' αυτό έφταιγε σε μεγάλο βαθμό ο πατέρας μου... Δεν ξέρω γιατί το θυμήθηκα τώρα αυτό αλλά ήθελα να το εκφράσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σκέφτομαι το πόσο είχα κρεμαστεί πάνω του και τον έβλεπα σαν καταφύγιο και γι' αυτό έφταιγε σε μεγάλο βαθμό ο πατέρας μου... Δεν ξέρω γιατί το θυμήθηκα τώρα αυτό αλλά ήθελα να το εκφράσω...
    Για ποιον λες?

ntinti
    Guest
    Ευτυχως τώρα που σας διαβάζω βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι φεικ όλο αυτό γι αυτό και δεν απάντησα καν....
    Και μόνο στην ιδέα ότι έχεις περάσει όλο αυτό δεν μπορείς να συνέλθεις ,όχι τώρα να κάθεσαι να γράφεις τόσες λεπτομέρειες .....
    Άσε η περίπτωση με τον γυναικολόγο...δύο παιδιά έκανα τόσο άμεσα αποτελέσματα εγκυμοσύνης πρώτη φορά είδα .....
    σε αυτό το χρονικό διάστημα ούτε καρδιά ακούγεται ούτε η χωρική δεν σου δίνει ξεκάθαρο αποτέλεσμα.....

Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    Πολυ φορα πηρες βρε Ιωαννη
    Που ξερεις τις συναναστροφες μας η τις παρεες μας;;Προσωπικα,οι παρεες μου βρισκονται σε αλλο τοπο απο αυτον που μενω τωρα οποτε οχι δεν ειμαι φουλ στις συναναστροφες.Υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που μπορω να παω για ενα καφε αλλα δε μπορω να πω οτι μου ταιριαζουν ιδιαιτερα,οποτε προσπαθω να περνω καλα μονη μου σε πρωτη φαση.Ολοι οι ανθρωποι εχουμε αναγκη την κοινωνικοτητα αλλα και παλι θεωρω πως ξεκινας απο λαθος βαση.Ειναι σαν να περιμενεις κατι απο τους αλλους;Γιατι περιμενεις και δεν διεκδικεις απο μονος σου;;Παιζει να ημουν οπως εσυ δεκα χρονια πριν,παντα απο τους αλλους περιμενα μεχρι που αρχισα να με αποδεχομαι,να αποκτω αυτοπεποιθηση,να μη χρειαζομαι την αποδοχη των αλλων.Περιττο να σου πω οτι ελεγα στον εαυτο μου εσυ θες να βγεις,εσυ θα παρεις τηλεφωνο.Με τα χρονια δεν χρειαζεται καν να λεω κατι στον εαυτο μου.Ξερω ποιους θελω κοντα μου,σε αποσταση κτλπ.Στειλε εσυ μηνυμα Ιωαννη,παρε εσυ τηλεφωνο, μην περιμενεις απο τους αλλους.Αν εσυ δειχνεις φοβικος κι ανασφαλης λογικο να σε εκμεταλευονται.Σε εναν μεγαλο βαθμο μαθαινουμε στους αλλους πως να μας συμπεριφερονται.Γιατι δεν το κανεις σαν ασκηση αυτοπεποιθησης, να παρεις εσυ τηλεφωνο;;
    Δεν έχω θέμα αυτοπεποίθησης σε τέτοια! Όταν όμως παίρνω κάποιους τηλεφωνο και καταλαβαίνω ότι μου μιλάν με το ζόρι, με βαριούνται, με έχουν για εναλλακτικό όταν θέλουν παρέα και δεν βρίσκουν άλλους, κάποιος με είπε και βαρελλάτη, τότε ποια η ωφέλεια να τους ξαναπάρω τηλέφωνο? Και νοείται τους βγάζω (τουλάχιστον αγωνιζομαι να το κάνω) τον καλύτερο εαυτό. Μπορεί ο χαρακτήρας μου να μην έχει κλίση, να μην έχει τάλαντο, ικανότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις, από παιδικής ηλικίας. Αυτά που μου προτείνεις ήδη τα έκανα. Το εκμετάλλευση είναι άμα αφήνεις τον εαυτό σου ανέμελο, χαρωπό διότι αυτό θα πει παρέα κι εισπράττεις εκμετάλλευση, άρα εξαρχής δεν μιλάμε για παρέα. Με άλλους οταν βρεθώ είναι λες και δίνει συνέντευξη ο ένας στον άλλο και σου βγαίνει κατα βάθος η ψυχή μέχρι να περάσει η μιάμιση ώρα του καφέ. Με τους πρώτους ήδη ξέκοψε κι έτσι σχεδόν έχω κάνει με τους δεύτερους.
    Εσυ μια χαρά είσαι απ αυτα που γραφεις στος τρεις πρωτες γραμμές. Δεν έχεις κανένα θέμα συσχέτισης και αποδοχής! Εχεις και φίλους και γνωστούς και είσαι άνετη στο να βρίσκεις νέα άτομα τα οποία να σε βρίσκουν με δική τους πρωτοβουλία ή να τα παίρνεις εσύ τηλ και να ναι αυτοί άνετοι μαζί σου.Απλά κάνεις τις επιλογές σου ποιους και πότε και πόσο και πως θα είσαι ή θα σχετίζεσαι μαζί τους.
    γιάννης

Senior Member
    Για ποιον λες?
    Για τον πρώην μου... Χθες μ' έπιασε μεγάλη νοσταλγία για την εποχή που ήμουν ευτυχισμένη... Και σκέφτομαι ότι αν δεν ήθελα τόσο απεγνωσμένα ένα καταφύγιο λόγω της κακομεταχείρισης που περνούσα τότε ίσως δεν τον έπνιγα και να μην με άφηνε...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Για τον πρώην μου... Χθες μ' έπιασε μεγάλη νοσταλγία για την εποχή που ήμουν ευτυχισμένη... Και σκέφτομαι ότι αν δεν ήθελα τόσο απεγνωσμένα ένα καταφύγιο λόγω της κακομεταχείρισης που περνούσα τότε ίσως δεν τον έπνιγα και να μην με άφηνε...
    Κυκνε μου τελείωσε αυτό. Χίλια δυο μπορεί να συνέβαιναν τότε και να μην είχες καμία ευθύνη για τον χωρισμό. Όταν φεύγει κάποιος από την ζωή μας τότε τον αφήνουμε στο παρελθόν... Αν ήθελε θα ήταν εδώ.. Κοίτα να δεις πως θα προχωρήσεις με τα δεδομένα που εχεις τώρα και ότι έγινε έγινε.

Senior Member
    Κυκνε μου τελείωσε αυτό. Χίλια δυο μπορεί να συνέβαιναν τότε και να μην είχες καμία ευθύνη για τον χωρισμό. Όταν φεύγει κάποιος από την ζωή μας τότε τον αφήνουμε στο παρελθόν... Αν ήθελε θα ήταν εδώ.. Κοίτα να δεις πως θα προχωρήσεις με τα δεδομένα που εχεις τώρα και ότι έγινε έγινε.
    Δεν ξέρω πως θα προχωρήσω, νιώθω πολύ μόνη... Χρειάζομαι μιαν αγκαλιά...