Results 181 to 195 of 753
-
22-04-2020, 17:44 #181
Αρα οπως υποψιαζομαι κυριως οι μαναδες ασχολουνται. Πριν 20 χρονια ηταν τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Ο πατερας ηταν κερβερος και σατραπης και δεν επετρεπε σεξουαλικες σχεσεις στην κορη. Αυτα γινονταν στα κρυφα. Στοχος των γονιων να αποκατασταθει το κοριτσι με γιατρο ή επιχειρηματια ή δεκοτζη.
Τωρα οι αντρες κανουν μοκο και οι μαναδες ωθουν τις κορες να ζησουν οσα δεν εζησαν οι ιδιες σε νεαρη ηλικια. Αλλα μετα τα 25 θελουν η κορη τους να "σοβαρευτει". Φυσικα αυτες οι ψευτοφιλελευθερες επιρροες εχουν κακα αποτελεσματα. Οι γονεις δεν πρεπει να ανακατευονται στη ζωη των παιδιων τους.
Πρεπει να ζησεις για σενα, οχι για να εκπληρωσεις τις επιθυμιες της μανας σου.
- 22-04-2020, 18:03 #182
Αυτό το στυλ "ζησε την ζωη σου" όπως αγαπας νομιζω είναι βγαλμενο απο εναν αλλο κόσμο. Γεννηθηκαμε δεν φυτρωσαμε, όποιος πιστευεις πως μετά από 18 χρόνια ανατροφής κάνει 100% της ζωή που εκείνος εχει πλασει χωρίς να "κουβαλαει" την ζωη των γονιων του, εγω πραγματικα τον θαυμαζω. Από μικρα παιδιά δεν ακουμε τους γονείς μας, του αντιγραφουμε.
Δεν χρειάζεται ουτε να ακουλουθήσεις τις συμβουλες των γονιών σου αλλά ούτε και να κλείσεις τα αυτια σου, απλα να αποκτησεις μια κριτικη ικανοτητα να δεις τι ειναι αυτο που σου ταιριαζει, είσαι και σε μια ηλικια όπου όπως φαινεται ζεις μόνη σου, εχεις σπουδασει οποτε σε εχουν μαθει να ζεις ανεξαρτητα, οποτε δεν μιλαμε για ενα παιδι στην εφηβεια είσαι ενας ενηλικος ανθρωπος.
22-04-2020, 18:15 #183
Οι γονείς δεν πρέπει να μπλέκονται ούτε για να πουν "πήγαινε με πολλούς τώρα που είσαι μικρή", ούτε για να πουν "ψάξε μόνο μια σοβαρή σχέση". Ας κάνει το παιδί ό,τι θέλει, αλλά να έχει υπόψιν ότι αν μια κοπέλα συνηθίσει να είναι "εύκολη", τότε δύσκολα θα συμβιβαστεί με έναν σε μεγαλύτερη ηλικία. Για αυτό υπάρχουν τόσες μεγάλες γυναίκες ανύπαντρες στην εποχή μας
22-04-2020, 20:25 #184george1520Guest
22-04-2020, 21:17 #185
Τα παραλες δηλαδη το 2000 δεν επετρεπε ο πατερας να κανει σεξουαλική σχεση η κορη; Ορεστη μιλάς για εποχές που είχε ανθισει η rave μουσική τα κλαμπ αντι για ποτά πουλάγανε νερό και redbull και τα ecstasy τα εβρισκες πιο εύκολα και από ταξί. Μιλάς για εποχη που ξεκίναγαν τα παρτι Παρασκευή απόγευμα και τελειώναν Δευτέρα πρωί. Τότε που με ένα κουμπι οι γυναίκες και οι κοπέλες σου έλεγαν σ αγαπω 100 φορές το λεπτό και πηγαινανε σπιτι τους μετά απο 3 μερες. Εγώ φίλε επειδή ήταν η εποχή μου έχω αλλη άποψη.
22-04-2020, 21:32 #186
22-04-2020, 22:50 #187
Για τα ρεηβ κι εγω εχω ακουσει οτι επαιζαν σκηνικα, αλλα ποσοι πηγαιναν σ αυτα. Ελαχιστοι. Οι πιο πολλες κοπελες ακουγαν Σφακιανακη, Ρουβα και τα τοιαυτα, και φυσικα αν δεν ειχες κατι που ξεχωριζε, δεν σου εδιναν καμια σημασια. Και ο λογος ηταν οτι οι γονεις δεν ηθελαν η κορη να γινει "*******". Αυτη η κορη οταν εγινε μανα, εβαλε τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι στον συζυγο, και ζει τα σεξουαλικα εκτροπα που στερηθηκε δια της κορης.
22-04-2020, 23:27 #188
23-04-2020, 00:19 #189
23-04-2020, 00:53 #190
23-04-2020, 06:17 #191
23-04-2020, 08:43 #192
θα μας κουφανεις, εσυ...
οποιος θελεις εσυ, θα πρεπει να αφησει την σχεση του για να τα φιαξει μαζι σου δλδ συμφωνα με αυτα που σκεφτεσαι, επειδη στο δικο σου μυαλο εισαι καλυτερη;;;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ εκεινοι προτιμουσαν τις κοπελες τους και οχι εσενα. οσο ομορφη και να νομιζεις οτι εισαι, εκεινοι τις θεωρουσαν καλυτερες.
κι οπως σου ειπαν ηδη, γουστα ειναι αυτα. υπαρχουν ανδρες που δεν θελουν πολυ αδυνατες γυναικες, η δεν θελουν μικρο στηθος. καμια δεν αρεσει σε ολους.
καποιος που σου ριχνει βλεματα η σου χαμογελαει, δεν σημαινει οτι σε προτιμαει απ την κοπελα του,
ουτε φταιει το οτι δεν κουνηθηκες. αν κουνιοσουν, κι αν εκεινοι τσιλιμπουρδιζαν και δεν ηταν σωστοι, το πιθανοτερο ειναι οτι θα κερδιζες μια ξεπετα, οχι μια σχεση. ενας δεσμευμενος, ακομα κι αν ειναι απιστος και θελησει σεξ μαζι σου, δεν θα αφησει την σχεση του για σενα. εκει να δεις σε τι ταρταρα θα επεφτες οταν σε παρατουσε για την δικια του..
αλλα ασχετως τι θα εκανε εκεινος, εσυ και παλι απο ανταγωνισμο κινητοποιηθηκες.
το ζορι σου ηταν πως να σε θεωρησει καλυτερη απο την κοπελα του, οχι το οτι ηθελες τον συγκεκριμενο.
κι επειδη προτιμησε εκεινην, που μπορει και να μην ετρεχε στα γυμναστηρια σαν εσενα, διαλυθηκε ο κοσμος σου...
πες μου κατι αν θελεις. την σεξουαλικοτητα σου , πως την βιωνεις; εχεις διαθεση για σεξ; δεν ρωταω αν εισαι ετοιμη να κανεις σεξ. ρωταω αν εχεις ορμες και διαθεση για εναν ανδρα, αν οταν σκεφτεσαι καποιον ανδρα που σου αρεσει τον σκεφτεσαι σεξουαλικα, η δεν νοιωθεις τιποτε σεξουαλικο, παρα μονον την σκεψη να αποκτησεις μια σχεση.
μονη σου, κανεις κατι σεξουαλικο; αυτοικανοποιεισαι; εχεις νοιωσει ποτε οργασμο μονη σου;
23-04-2020, 11:48 #193
Δεν νομίζω ότι είμαι ωραιότερη, ειμαι όντως από τις συγκεκριμένες. Και ας αφήσουμε την εμφάνιση στην άκρη, για να μην με λέτε επιφανειακή. Είμαι και καλύτερη κοπέλα από αυτές πιστεύω, που στο σχολείο την μια όλοι την κορόιδευαν για τα κιλά της και τον χαρακτήρα της και το έλεγαν ότι δεν την θέλει πραγματικά το αγόρι της.
Επίσης δεν είναι όλες οι σχέσεις από αμοιβαίο έρωτα , υπάρχει και ο συμβιβασμός σε αρκετές από αυτές. Οπότε δεν σημαίνει απαραίτητα ότι "προτίμησαν" άλλη.
Δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά το ότι είναι κάποιος σε σχέση με κάποια δεν σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος απαραίτητα.
Αυτό το έχω συνειδητοποιήσει πολύ έντονα τελευταία γιατί σκέφτομαι ότι κι εγώ θα έκανα σχέση με κάποιον που θα μου φερόταν όπως ήθελα ακόμα και αν δεν ήμουν ερωτευμένη.
Όταν μου αρέσει κάποιος θέλω να κάνω σεξ μαζί του, αλλά αυτό μου συνέβη μόνο με τρεις μέχρι στιγμής οι οποίοι έχουν σχέση! Με αυτούς που έχω βγει εγώ μόνο με έναν είχα λίγο τέτοια διάθεση αλλά με ξενέρωσε μέσα σε λίγη ώρα με τη συμπεριφορά του.
Μου αρέσουν τα φιλιά και οι αγκαλιές με όλους, ακόμα και με αυτούς που δεν ήθελα. Νιώθω ωραία με αυτό.
Αυτό που επιθυμώ περισσότερο είναι οι αγκαλιές, οι βόλτες, οι εκδρομές, αυτά θέλω πιο πολύ να ζήσω.
Δεν έχω ενδοιασμούς στο να κάνω σεξ και με κάποιον που δεν καίγομαι ιδιαίτερα , γιατί ίσως έτσι αποκτήσω περισσότερη αυτοπεποίθηση και σταματήσω να νιώθω μειονεκτικά. Αλλά πρέπει πρώτα να μου φερθεί ωραία και να τον εμπιστευτώ.
23-04-2020, 12:38 #194
αφηνεις την εμφανιση (αφου την σχολιασεις) και μετα περνας σε αλλες συγκρισεις, στις οποιες παντα μονη σου, σε βρισκεις καλυτερη.
υπαρχουν δυο προβληματα εδω.
θα σου πω μονο το μεγαλυτερο.
οτι ΚΑΙ με αυτην σου την απαντηση επιβεβαιωνεις μονιμως οτι κινεισαι με κινητρο τον ανταγωνισμο, κι οχι την επιθυμια για καποιον.
ηθελες τους δεσμευμενους μηπως και τους παρεις απο τις κοπελες τους.
δεν σε προτιμησαν και λες εδω σε ενα ματσο αγνωστους οτι ησουν καλυτερη κι ας σε αγνοησαν.
για εκεινους δεν ησουν καλυτερη ο,τι και να λες...
βεβαιως και μια σχεση δεν σημαινει και ερωτα. αλλα αν σε φτυνει καποιος που δεν ειναι καν ερωτευμενος, φαντασου ποσο (δεν) σε θελει. ενας ανυπαντρος που δεν ειναι ερωτευμενος, ψανχει μια καλυτερη. δεν τον κρατανε τα 5 παιδια του...
δεν ειναι τυχαιο οτι οι 3 που θελησες ηταν και οι 3 δεσμευμενοι. αυτο συνεβη, επειδη σε κινητοποιησε η αντιζηλια που νοιωθεις για τις αλλες γυναικες.
αν ησουν ισορροπημενη ψυχικα-συναισθηματικα, θα σου αρεσαν μονο ελευθεροι. το να σου αρεσουν μονο δεμσευμενοι δειχνει αντιζηλια αλλα και μαζοχισμο (δεν μπορεις να εχεις καποιον δεμσευμενο, αρα δεν μπορεις ποτε να ευτυχησεις).
δεν μου απαντησες αν αυτοικανοποιεισαι κι αν εχεις νιωσει οργασμο.
23-04-2020, 12:44 #195
Δηλαδή είμαι εντελώς ανεπιθύμητη από όλους...
Όχι, δεν έχω τη διάθεση ιδιαίτερα
Μόνο όταν έχω κάποιον που φασωνομαι μπορεί να μου έρθει η διάθεση
Όταν είμαι εντελώς μόνη καθόλου
Άσε που το θεωρώ για εμένα τουλάχιστον αποτυχια. Δηλαδή δεν έχω κανέναν να μου το κάνει αυτό και το κάνω μόνη μου?
Όταν έχω κάποιον έστω και για ξεπετα μπορεί να μου ερθει όρεξη