Results 436 to 450 of 753
-
22-05-2020, 16:52 #436
Μονο η μητερα μου το ξερει και παω στοιχημα οτι αυτο σκεφτεται, λεει δηλαδη που και που "πως εχουν γινει οι αντρες ετσι στην εποχη σας, τι ειναι αυτα που μου λες, πολυ κριμα, στην εποχη μας ηταν αλλιως" και λεει "μακαρι να σου τυχει ενα καλο παιδι, αλλα θα συμβει και σε εσενα, μην ανησυχεις" ενω το παιζω ανετη και ο,τι δεν με νοιαζει
που να κλαιγομουν κιολας τι θα ελεγε και ποσο κακομοιρα θα με θεωρουσε
Για τους υπολοιπους που δεν ξερουν τιποτα, ε και μονο που δεν με εχουν δει με καποια σχεση, φανταζομαι οτι θα λενε διαφορα
Δεν θεωρω κανενος τις συμβουλες σκουπιδια, μην το σκεφτεσαι αυτο.
Οταν λες θα μπορουσες να μου δωσεις συμβουλες να βρω αντρα τι εννοεις?
- 22-05-2020, 16:55 #437
den exoume oli oi anthropoi tin idia tyxi,opote i sygkrisi den odigei kapou.Kai kapoios etixe na gennithei plousios kai kapoios allos genithike mesa sti ftoxeia kai stin anexeia,diladi o ftoxos na mi prospathisei na allaksei ti zoi tou,epeidi kapoios ta eixe ola etoima?
22-05-2020, 16:57 #438
22-05-2020, 17:02 #439
22-05-2020, 17:05 #440george1520GuestΈχω σχολιάσει δύο θέματα σου και έδωσα έμφαση στην εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου γιατί είναι το βασικό σου πρόβλημα και για τις συνέπειες (αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την λέξη) της επιμονή σου να βρεις τώρα άντρα από το ίντερνετ. Και ενώ το έχω κάνει αυτό το μόνο που σου τράβηξε την προσοχή είναι η πρόταση "μπορώ να σου δώσω συμβουλές να βρεις άντρα". Να σου πω τι πιστεύω; και να βρεις άντρα δεν θα εκτιμήσεις αυτό που είναι γιατί είσαι επιφανειακή (στο λέω με καλή πρόθεση). Ακόμη και το γεγονός ότι θες να κάνεις σχέση, το θες απλά και μονο για να βουλώσεις κάποια στόματα και όχι επειδή το έχεις πραγματικά ανάγκη.
Γνωριμία μπορεί κάποιος να κάνει οποιαδήποτε στιγμη, όπου και να είναι χωρίς καν να το επιδιώξει.
22-05-2020, 17:10 #441
ειναι διαστηματα που προσπαθω να συμφιλιωθω με την ιδεα οτι μπορει να μην αποκτησω ποτε σχεση και ριχνω βαρος σε αλλους τομεις
τωρα το εχω ριξει παλι στο σωμα μου, θελω να το βελτιωσω με παραπανω γυμναστικη
ειναι δυσκολο τωρα χωρις γυμναστηριο αλλα το παλευω απο το σπιτι
εν τω μεταξυ εχω χασει και μερικα κιλα ακομα τωρα. ποτε δεν ειχα περισσοτερη αυτοσυγκρατηση και πειθαρχια
σκεφτομαι οτι αφου δεν μπορω να κανω σχεση, τουλαχιστον να ειμαι τελεια, συμφωνα με τα δικα μου γουστα
απο οταν αρχισα να θελω σχεση σκεφτομουν : αν ημουν αντρας, θα πηγαινα μαζι μου? και οταν η απαντηση ηταν ΟΧΙ, εβαλα πεισμα και εχασα κιλα
απο περσι το εχω ριξει στη γυμναστικη και εχω σφιξει κιολας και τωρα θελω να γινω το καλυτερο που μπορω για να νιωσω περηφανη για κατι
θελω να φτιαξω καποια σχηματα στο σωμα μου και αυτο ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να χασεις κιλα
γενικα παθαινω εμμονες τελευταια και θελω το σωμα μου τελειο
εκανα το σωμα μου ετσι ωστε να αρεσει σε εμενα και στους αντρες, φυσικα και δειχνει κι αυτο την προσπαθεια μου για το αλλο φυλο
22-05-2020, 17:13 #442
22-05-2020, 17:16 #443george1520GuestΌσους ανθρώπους και να έχεις δίπλα σου.. Αν δεν αγαπήσεις τον εαυτό σου δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη!!! Ούτε ο άνθρωπος που θα ειναι δίπλα σου. Ακόμη και αυτά που περιγράφεις πιο πάνω για το πως φέρεσαι του εαυτού σου και στο σώμα σου είναι λάθος. Αλλά ξέρω... Οταν κολλάει κάπου το μυαλό, όσες φορές και να ακούσεις κάτι.. Δεν ξεκολλάει με τίποτα.
22-05-2020, 17:25 #444
μου το εχουν ξαναπει οτι δεν αγαπαω τον εαυτο μου
μεχρι και η μητερα μου το εχει πει, επειδη ξυπνουσα χαραματα να παω γυμναστηριο ενω μετα δουλευα και ειχα και πολλες μετακινησεις και το βραδυ γυρνουσα πτωμα
αλλα αν δεν κανεις θυσιες και δεν κουραστεις δεν θα εχεις ποτε αυτο που θες και της το εξηγησα και λεει "θα ηθελα να κοιμοσουν παραπανω"
και επειδη μετραω θερμιδες και ζυγιζω τις μεριδες που τρωω μου εχουν πει οτι "κριμα νεο κοριτσι να μην τρως λιγο πιο χαλαρα" αλλα καποιες φορες το μετανιωνουν και μου λενε "καλα κανεις και προσεχεις το σωμα σου, εχεις κανει κορμαρα " και τετοια
αν δεν ηθελαν να φτασω να μετραω θερμιδες στα 25 μου , ας μην με ταιζαν οταν ημουν μικροτερη! τους το πεταξα αυτο σαν μπηχτη και καλα για αστειο και το καταλαβαν και παραδεχτηκαν οτι εφταιξαν! μας επαιρναν ενα σωρο μαλακιες να φαμε και μετα ελεγαν να αδυνατισω κιολας! συγκεκριμενα οταν ημουν εφηβη μου ειχαν πει πως αν δεν αδυνατισω θα φαω απορριψη απο καποιο αγορι που θα μου αρεσει!
και τωρα επειδη προσεχω μου κανουν πλακιτσες οτι τρωω σαν να ειμαι στο νοσοκομειο, και "να τρως κανενα φαγητο της προκοπης"
τρωω μονο ενα γλυκο και 1 ή 2 σουβλακια την εβδομαδα, δεν λιμοκτονω κιολας. αλλα την υπολοιπη εβδομαδα στρατιωτακι
οταν εχεις μεγαλωσει ετσι, και οταν δεν ειχες καμια σχεση στο σχολειο και γενικα ποτε
οταν δεν εχεις φιλους που σε υπολογιζουν, επειδη δεν εχεις σχεση
οταν σου πετανε κακιες επειδη δεν εχεις σχεση
κι οταν τα αγορια σε αντιμετωπιζουν σαν αναλωσιμη, πως να αγαπησεις τον εαυτο σου,οταν βλεπεις οτι δεν μετρας για κανεναν?
ολοι λενε οτι δεν πρεπει να εχουμε αναγκη τους αλλους, ομως η αποδοχη τους ειναι σημαντικη, τουλαχιστον για εμενα! δεν ξερω αν μπορουν οι αλλοι να το καταφερουν αυτο, αλλα εγω δεν μπορω!
22-05-2020, 17:33 #445george1520GuestΗ μητέρα σου ξέρει ότι η μία αιτία που δεν αγαπάς τον εαυτό σου είναι αυτή;
22-05-2020, 17:37 #446
εννοεις που δεν εχω σχεση?
η αυτο που ειπα για τα κιλα μου?
22-05-2020, 17:44 #447
22-05-2020, 17:47 #448
δεν εχω παραδεχτει οτι δεν αγαπαω τον εαυτο μου
αλλα προσφατα κατηγορησα τη μητερα μου οτι με εχει "πιεσει" σχετικα με το θεμα της σχεσης
ο αδερφος μου ειχε μια σχεση 4 χρονων που την εφερνε στο σπιτι
και τωρα φερνει και την καινουρια του κοπελα στο σπιτι
και μου κανει η μανα μου "αντε, να μας φερεις και εσυ κανεναν"
και της την ειπα οτι με ενοχλησε αυτο και λεει "δεν το ειπα για να σε πιεσω να κανεις σοβαρη σχεση, λεω οτι θα το ηθελα"
ε το ιδιο πραγμα δεν ειναι? με κοροιδευει?
και μετα μου λεει " εσυ το πηρες στραβα, η ζωη ειναι δικη σου, βγαινε καθε μερα και με αλλον αν θες, δεν το ειπα ετσι"
και πριν λιγο καιρο της ειχα πει οτι με εχει πιεσει και στενοχωρηθηκε παρα πολυ και μου δημιουργησε τυψεις ολο αυτο
22-05-2020, 18:00 #449george1520GuestΑγαπάς δηλαδή τον εαυτό σου? Τον νοιάζεσαι... Τον προσέχεις?
Όσο αφορά το κομμάτι της σχέσης σου με την μητέρα σου, το έφερα στην επιφάνεια όχι για να της ρίξεις ευθύνες αλλά για να σταματήσεις να επηρεάζεσαι τόσο από τα σχόλια της. Είμαι της άποψης να απομακρύνεις και τον τοξικό συγγενή που σε γεμίζει με σκέψεις και άγχη και να δώσεις σημασία στα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Υπάρχουν στιγμές που δίνεις την εντύπωση ότι η ανάγκη για σχέση δεν είναι επιθυμια σου αλλά επειδή όλο αυτό συζητάς τόσο καιρό και σου έχει γίνει απλά εμμονή και για να κλείσεις κάποια στόματα.
Γνωριμιες μπορείς να κάνεις παντού χωρίς να το περιμένεις, ακόμη και εδώ.. Σε ένα καφέ, στο γυμναστήριο, στο πάρκο οπουδήποτε χωρίς πρώτα να βασανίσεις τον εαυτό σου και το σώμα σου για να αρέσεις.. Έχεις στο μυαλό σου μια εικόνα για το πως πρέπει να είναι μια γυναίκα εξωτερικά και επειδή δεν έχεις βρει κάποιον ακόμη ρίχνεις τις ευθύνες εκεί. Βλέπεις γυναίκες οι οποίες δεν έχουν το τέλειο σώμα και ενώ θα έπρεπε να το βλέπεις σαν παράδειγμα και να σκεφτείς πως "ναι δεν παίζει τοσο μεγάλο ρόλο η εμφανιση", το βλέπεις ως κάτι αρνητικό και λες "γιατί αυτές και εγώ όχι;"
22-05-2020, 18:07 #450
Δεν ξερω αν αγαπαω τον εαυτο μου
Θελω να ειμαι η καλυτερη που μπορω, αλλα καποιες φορες νιωθω αχρηστη και αισθανομαι μειονεκτικα
Ειδα πριν λιγες μερες οτι αυτος που μιλαμε ειχε κανει αντ μια ασχημη, αλλα ξεπεταγμενη που δεν μενει καν στην πολη του, αλλα πολυ μακρια
και αυτη ειχε φωτο με μαγιο, σορτσακια , κοιλια εξω (βεβαια ειχε κυτταριτιδα, αλλα δεν βαριεσαι, αφου βλεπει ο λιγουρης βλεπει δερμα, πετυχαινει τον σκοπο της)
Και παρολο που η κοπελα ειναι ετσι οπως ειναι εγω ενιωσα μειονεκτικα
γιατι σκεφτομαι οτι εκεινη θα του προσφερει πιο ευκολα σεξτινγκ ενω εγω δισταζω
και γενικα οτι αυτες που εχουν ολοκληρωσει και εχουν κανει και σχεσεις εχουν μεγαλυτερη ανεση απο εμενα και υστερω