Results 481 to 495 of 753
-
22-05-2020, 21:56 #481
QUOTE=Eagle guy;1113169]Εγώ της τα λέω αυτά για να μην το παίρνει τόσο βαριά. Επειδή είχε πει κάπου ότι ζηλεύει αυτούς που έχουν πολλές σχέσεις. Και της προτείνω το μεταπτυχιακό γιατί εκεί θα βρει πιστεύω ενδιαφέροντα αγόρια[/QUOTE]
Ζηλεύω όσους βρίσκουν ΕΥΚΟΛΑ σχέσεις.
Που χωρίζουν και μετά από μήνα κάνουν άλλη σχέση. Όχι ξεπετα, ΣΧΕΣΗ.
Δεν καταλαβαίνω σε κάποιους πως έρχεται τόσο φυσικά και σε εμένα καθόλου
Πράγματα που είναι αυτονόητα για εμένα είναι άπιαστο όνειρο .
Μακαρι να γνωρίσω κάποιον έτσι, είναι το ιδανικό για εμένα.
Κουράστηκα πια να μην έχω σχέση. Θέλω να γνωρίσω το αγόρι μου
- 22-05-2020, 22:01 #482
22-05-2020, 22:07 #483
Εγώ πάντως όταν με ρωτάνε για σχέση λέω ένα ψέμα ότι είχα 2-3 αλλά δεν ταιριάξαμε, ότι είμαι μοναχικός και δεν με πολυνοιάζει και δεν ρωτάνε άλλο μετά.
22-05-2020, 22:08 #484
Εγώ ποτέ δεν ανοίγω τέτοια συζήτηση
Οι άλλοι ρωτάνε πάντα λες και δεν υπάρχουν άλλα θεματα κι αν πεις ότι δεν παίζει τίποτα ξενερώνουν κιόλας! Και ρωτάνε " γιατί ρε?" "Πώς κι έτσι?"
22-05-2020, 22:22 #485
22-05-2020, 22:24 #486
22-05-2020, 22:50 #487
Έχω απελπιστει πραγματικά
Ακόμα και αυτός που μιλάω τώρα δεν μου δίνει όση σημασία θέλω
Έλεγε δεν είναι μόνο του σεξ, αλλά ήθελε να κάνουμε σεξτινγκ και μετά εξαφανιζόταν
Τώρα έχω στείλει εδώ και ώρες και με γράφει
Το ξαναέκανε και τον ρώτησα ευθέως αν ενοχλώ μου λέει ούτε καν και του είπα πως αν γνώρισε κάποια ή αν με βαρέθηκε να το ξεκαθαρίσει ευθέως.
Ρώτησα και αν δεν του άρεσα, να ξέρω τι να αλλάξω και αν πάει κάτι στραβά με εμένα και για αυτό δεν έχω κάνει σχέση. Και απάντησε να μην το ξαναπώ αυτό, δεν έχω τίποτα στραβό.
Εμένα δεν με πείθει όμως! Με βαρέθηκε και δεν θέλει να μου το πει!
Δεν μπορώ πια όλα να στραβωνουν με τον καθένα!
22-05-2020, 22:52 #488
22-05-2020, 23:11 #489Miliva21GuestΑυτά που λες τα έχουμε ξαναπει....
Το να τα ανακυκλώνεις συνεχεία δεν λέει κάτι..
Είπαμε να δουλέψεις με τον εαυτό σου και με το ψυχολόγο ώστε να μη σε νοιάζει η γνώμη του κόσμου....
Και όπου σε ρωτάνε δεν χρειάζεται να λες λεπτομερείς....πες τους όλα καλά με τα ερωτικά φλερτάρω με κάτι τυπακια......με κυνηγάει και ενας για σχέση Αλλά εμένα δεν μ αρεσει....Και αν υπάρξει κάτι ενδιαφέρον και σοβαρό θα σας ενημερώσω...Και τέλος η κουβέντα....
Πες ψέματα.....Δεν μπορώ να καταλάβω γτ κολλάς τόσο στη γνώμη των άλλων....
Πες ψέμα! Πολύ απλά......
Πες γενικόλογα...Και πες τους ότι σε κηνυγανε Αλλά δε θες κάποια σχέση αυτή τη στιγμή.....Και ότι είσαι χαρούμενη με αυτό....ότι έχεις άλλους στόχους και δεν θες κάποια σχέση αλλα φλερτάρεις και έχεις πέραση
Δλδ αφού το θέμα σου είναι η γνώμη των άλλων.. .καντο να φαίνεται ότι είναι επιλογή σου .....διαφήμισε το έτσι....
Και επιτέλους πια ΣΤΑΜΑΤΑ! ΗΡΕΜΗΣΕ! ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...
ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ....Στο τέλος σε βλέπω με ψυχοφάρμακα.....
Δούλεψε με τον εαυτό σου πέρνα καλά και όταν έρθει καλώς να έρθει.....
Το να μένεις κολλημένη και κάθε μέρα....Κάθε μέρα...Κάθε μέρα....να Ρωτάς συνέχεια για τι δεν έχω σχέση γιατι δεν έχω σχέση....
Αυτό είναι ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΠΙΑ
22-05-2020, 23:17 #490
kala giati kathesai kai ton parakalas?kanei mpamp oti den einai o katallilos,giati kollas se enan?stelne se pollous taytoxrona gia na afksiseis tis pithanotites sou kapoios na einai tis prokopis kai na thelei ontos sxesi,min epanapavesai kai kaneis focus mono se enan eidika an deixnei tetoia deigmata
22-05-2020, 23:19 #491Miliva21GuestΣου είπαμε πραγματάκια..... σου είπαμε να κάνεις δουλειά με ειδικό και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου αλλάζοντας τις σκέψεις σου....
και εσύ κάθε μέρα το μόνο που κάνεις είναι να χτυπάς με όλη σου τη δύναμη το κεφάλι σου στο τοίχο ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ με ΜΑΝΙΑ προσπαθώντας να βρεις την έξοδο........με αποτέλεσμα να μη μπορείς ούτε έξοδο να βρεις και να μαστιγώνεις τον εαυτό σου
Άντε πήγαινε βρες κανένα ενδιαφέρον....έχεις μουχλιασει...έχεις ψοφήσει εσωτερικά και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι......μάθε να φτιάχνεις κοσμήματα.....φύτεψε γλαστρακια......Κάνε blog ....γράφε αρθρακια.....Διάβασε ...Κάνε κάτι να ξαραχνιασει το μυαλό σου.....να αναπτύξεις αυτοπεποιθηση από δραστηριότητες
Βρωμας απελπισία για αυτό δεν σε θέλουν.....και χαμηλή αυτοεκτίμηση
Πως αλλιώς δλδ να στο πω για να σε ταρακούνησω ;;;
22-05-2020, 23:21 #492
Είναι λίγο περιεργη η κατάσταση με τον ψυχολόγο
Δεν το έχω πει στους δικούς μου και τις τελευταίες μέρες είναι συνεχώς πάνω από το κεφάλι μου και δεν έχω μείνει μόνη σπίτι για να κλεισουμε ραντεβου από το σκαιπ
Μου έχει πει κι η ψυχολόγος ότι είμαι τελειομανής και πρέπει να αποβαλω κάποια πράγματα που με αγχωνουν και να μην πιεζω καταστάσεις
Ίσως για άλλους ανθρώπους έτσι να είναι
Εγώ αν δεν πιέσω κάτι δεν θα το έχω!
Δεν ήμουν ας πούμε από τις κοπέλες που είχαν καλιγραμμο σώμα από μικρές και έπεφταν όλοι ξεροί μαζί τους
Έφτιαξα μόνη μου με δική μου προσπάθεια το σώμα μου
Έτσι είναι και η σχέση. Αν δεν έκανα τίποτα καμία κίνηση να ψάχνω μέσω σοσιαλ δεν θα είχα καν φιληθεί ως τώρα
Έχω καιρό να κάνω παρέα με κάποιον για να μιλήσω για σχέσεις. Αλλά την τελευταία απόπειρα που έκανα να κάνω μια φίλη είπα την αλήθεια.
Άρχισε να με παρηγορεί χωρίς να το ζητήσω και να μου λέει μαγκιά μου που θέλω να προχωρήσω μόνο με κάποιον ξεχωριστό και μετά μου έλεγε μαλακίες του τύπου "θα σου βρω εγώ αντρα"
Μου γνώρισε κάποιον φίλο του αγοριού της, αλλά επειδή όλα εδώ πληρώνονται το αγόρι της με ψιλοφλερταρε ( και έκανα και κάτι και με το φίλο του αγοριού της)και τον είχα δει πρόσφατα και μου την έπεσε. Και σκυλιασε.
Αν δεν δούλευα με τον εαυτό μου ούτε θα σπούδαζα ούτε θα έφτιαχνα την εμφάνιση μου.
Αλλά δεν τα εκτιμά αυτά κανείς από ότι βλέπω. Μόνο σεξ θέλουν να τους προσφέρεις γρηγορα
22-05-2020, 23:22 #493
22-05-2020, 23:22 #494Miliva21GuestΝαι μπράβο ρωτα τον κάθε περαστικό να σου πει τι άποψη έχει για σένα για να αλλάξεις....
Θα πας μπροστά.....!!! Μπράβο....!
Α ρε λεμονοπιτα...Δεεεεεεν......
Ότι και να λέμε.............Δεεεεεν ............Είσαι μυαλό κολλημένο και αγυριστο!
Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις τη λύση στο τέλος αλλα αν δεν αναθεωρήσεις πολύ δύσκολα θα το καταφέρεις
22-05-2020, 23:24 #495
Εννοείται πως θα στείλω και σε άλλον
Μου στέλνουν ήδη άλλοι τρεις αλλά θέλουν απλώς να πηδήξουν.
Θα βρω άλλον και στην ανάγκη θα στείλω και σε έναν που πήγε να γίνει κατι αλλά δεν έγινε και μου φέρθηκε σαν γαϊδούρι μετά. Είναι κομπλεξικος αλλά τουλάχιστον δεν είναι λιμασμενος