Results 1,486 to 1,500 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
02-06-2020, 10:15 #1486
Πρέπει να καταλάβεις κάτι, αν κάποιοι από εμάς δεν πάρουμε χημείες οικειοθελώς, κινδυνεύουμε να βρεθούμε έγκλειστοι σε ψυχιατρείο, απέναντι σε γιατρούς που δεν μας γνωρίζουν δηλαδή γινόμαστε πειραματόζωα με κοκτέηλ και δοσολογίες ανείπωτες. Όπως και να έχει, την χημεία δεν την γλυτώνεις, είτε με το καλό είτε με το κακό. Για κάποιες διαταραχές, δεν υπάρχει φυσική λύση, η διπολική ή η σχιζό δεν είναι ένα απλό άγχος ή ένα στρες....
- 02-06-2020, 11:13 #1487
Μιλάμε όμως για χημείες όχι δίχως απίστευτες παρενέργειες. Μιλάμε για φάρμακα με συνέπειες να μην μπορείς να κάνεις σεξ, και αυτό είναι ένα κομμάτι. Η διπολική και η σχιζοφρένεια είναι ένα μέρος αυτού του dsm, σύμφωνα με το οποίο, αν κάτσεις να τα μετρήσεις, ΟΛΟΙ μας είμαστε άρρωστοι. Γιατί δε μπορεί, μια καταθλιψούλα θα την έχεις, μία εμμονή θα την έχεις, έναν ιδεασμό, μια κυκλοθυμία, ένα στρες, μιλάμε για ένα φίδι που σέρνεται ανάμεσά μας και δαγκώνει ανεξέλεγκτα, για μία βιομηχανία αρρωστοποίησης όλων μας. Με αφορά, γι αυτό μιλάω. Αν δε με αφορούσε κι αν δεν ήμουν μέρος όσων είχαν αρρωστοποιηθεί, κι όχι για απλό όπως ονόμασες το άγχος, δε θα μίλαγα. Μιλάω πάντα για ό,τι με αφορά και για ό,τι νιώθω ότι θέλω να μιλήσω.
02-06-2020, 11:37 #1488
δεν υπαρχει μονο το μαυρο και το ασπρο.
ναι, πολλοι εχουμε αγχος, αλλα δεν εχουμε αγχωδη διαταραχη. πολλοι εχουμε σκεφτει υπερβολικα, εχουμε στρες, αλλα δεν εχουμε παρανοικες ιδεες και παρανοικες ή επικινδυνες συμπεριφορες.
αλλο ενα ηπιο συμπτωμα που σε αφηνει λειτουργικο κι αλλο τα συμπτωματα που βαζουν σε κινδυνο την ζωη σου και την ζωη των αλλων.
καπου υπαρχει μια κοκκινη γραμμη που κανει καποιον μη λειτουργικο, επικινδυνο, να βασανιζεται χωρις ελπιδα.
εκει ειναι που μπαινειτ ο φαρμακο.
κανεις δεν παιρνει φαρμακα για να κανει καποια χαρη στον γιατρο. αν μπορουσε να ζει διαφορετικα, δεν θα επαιρνε.
τα παιρνουν για να ζουν οσο ποιο "φυσιολογικα' γινεται την ζωη τους.
για να μπορουν να εχουν σχεσεις με τους γυρω τους χωρις να κινδυνευει κανεις.
αν μπορουσαν να το κανουν χωρις τα φαρμακα, θα το εκαναν. δεν θελει κανεις παρενεργειες.
και φυσικα δεν ειναι καραμελες τα φαρμακα και εχουν παρενεργειες.
και ηα σθενεια ειναι μια ασχημη παρενεργεια της καταστασης του καθενα.
σταθμιζονται οι απρενεργειες και της αρρωστιας και των φαρμακων και επιλεγεις το λιγοτερο κακο.
δεν ξερω καν αν εχεις κατι σοβαρο, αλλα υπαρχουν ανθρωποι εδω που δεν θα ζουσαν χωρις να παιρνουν φαρμακα, γι αυτο μαζεψου λιγο με τις προτροπες σου για "φυσικες" λυσεις.. και ο θανατος "φυσικη λυση" ειναι, δεν ειναι ολες οι "φυσικες" λυσεις επιθυμητες. ο σκοπος ειναι να ζει κανεις και να ειναι λειτουργικος.
να μην ξεχνας οτι πριν βρεθουν τα φαρμακα, οι ανθρωποι που τα ειχαν απολυτη αναγκη για να μπορεσουν να επικοινωνησουν, ηταν οι τρελοι του χωριου, τρεχαν στους δρομους ρακενδυτοι και τους πετουσαν πετρες τα κ..παιδα, η τηαν κλειδωμενοι σε καποιο υπογειο για να μην ενοχλουν και να μην εκθετουν την οικογενεια.
τωρα τετοιοι ανθρωποι κυκλοφορουν με αξιοπρεπεια, σχετιζονται, δουλευουν.
να προσεχεις τι λες.
02-06-2020, 11:47 #1489
Όλες οι χημείες έχουν παρενέργειες, εδώ χόρτο μπορεί να πιει κάποιος και να πάθει ψύχωση, δεν θα πάθει με τη χημεία; Μου λες για το σεξ που εγώ για παράδειγμα τσακώνομαι με την σύντροφο μου, γιατί εκείνη θέλει, και εγώ ούτε θέλω, ούτε μπορώ.Κοίταξε να δεις άστο το DSM, σκέψου κάτι πιο απλό, εγώ όταν έπαθα μανία ήμουν εκτός τόπου και χρόνου, δεν επικοινωνούσες μαζί μου, ότι και να μου έλεγες εγώ δεν σε καταλάβαινα και θα άκουγες τα δικά μου που από ότι μου είπανε μετά, ήταν ασυναρτησίες, σκόρπιες κουβέντες που δεν είχαν καμία σύνδεση μεταξύ τους, δηλαδή έλεγα το ένα άσχετο πράγμα μετά το άλλο. Πες μου τώρα αν δεν έπαιρνα τα φάρμακα, δεν θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο, εκεί δεν θα κατέληγα; Τι θα με έκαναν αφού δεν είχα επαφή; Δεν έχεις επιλογή, δημοκρατία έχουμε, επιλογή δεν έχεις όμως. Είτε θα πάρεις τα φάρμακα με το καλό το τρόπο, είτε θα τα πάρεις με το κακό, γιατί αυτό λέει η νομοθεσία. Δεν έχει νόημα να πας κόντρα στο σύστημα, γιατί εσύ βγαίνεις ο χαμένος και από τους νόμους και από την κοινωνία που σε έχει δακτυλοδεικτούμενο. Ερχεται το 100 σε μαζεύει και μετά πάει η γειτονιά στα δικά σου άτομα για να μάθουν γιατί σε μαζέψανε, λες και είσαι εγκληματίας. Έτσι δουλεύει το σύστημα, είτε θα τα πάρεις από μόνος σου, είτε θα τα πάρεις παρά τη θέληση σου, γιατί αυτό είναι το σύστημα και θα τα πάρεις, θα σε δέσουν, θα σε πλακώσουν σε ενέσεις και καλή λευτεριά μετά όταν του έρθει του ψυχίατρου να σου πει άντε φεύγεις....
Πόσο χρονών είσαι;
02-06-2020, 12:02 #1490
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
02-06-2020, 12:07 #1491
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
02-06-2020, 12:49 #1492
^ Πιστευεις οτι ελεγχεις την πραγματικοτητα δηλαδη; Γιατι αυτο δειχνεις να λες. Κορωνα κερδιζεις, γραμματα χανω κλπ.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
02-06-2020, 13:20 #1493
χτες δεν εκαναν αλλη δουλεια ολη μερα απο το να βαλουν επιτηδες κπι ατομα διπλα μου απ τα σημεια που ηξεραν οτι θα περασω αφου απο κει εχω περασει 100 φορες γιατι νομιζουν οτι ετσι θα με παραπλανησουν και θα αλαξω γνωμη καταρχην ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ανα πασα στιγμη να καταλαβω οποιαδηποτε αλαγη βλεπω και αν ειχαν εστω και ενα γραμαριο νοημοσυνης δε θα αποκαλουσαν καν ερευνα αυτο το πραγμα αφου οταν αυτοι βλεπουν ενα πργμα εγω καταλαβαινω χιλια καταλαβαινω τι κανουν πριν καν πλησιασουν και καθε φορα που δε μιλω το κανω για να τους αποδειξω ποσες ωες εχεσαν απ τη ζωη τους ασχολονται με ενα ατομο που συνεχιζει το βιολι του 34 ωρες ενω αυτοι νομιζουν οτι ερευνουν κατι το οπιο εγω το καταλαβαινω απο μακρυα ειμαι εγω ΕΤΟΙΜΟΣ να καταλαβω οοπιαδηποτε αλλαγη βλεπω γιατι ξερετε ολα αυτα που κανετε δε τα βλεπετε μονοι σας αν αυτο νομιζετε ΜΑΖΙ τα βλεπουμε απο το πρωι ως το βραδυ
02-06-2020, 13:34 #1494
Μάλιστα. Infraction. Ας πάω να μιλήσω για γκομενικά. Ποτέ δε θα πέσει infraction όταν μιλάς γι αυτά.
03-06-2020, 05:11 #1495
Ποναει η δεξια πλευρα του στοματος μου αφορητα. Μαλλον φταιει ο φρονιμητης
03-06-2020, 09:47 #1496
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
03-06-2020, 12:19 #1497
03-06-2020, 12:20 #1498
Τι διαταραχή μπορεί να έχει μια κοπέλα που ζηλεύει παθολογικά την μάνα της και είναι ερωτευμένη με τον μπαμπά της; Ψύχωση; Παλιά ήταν ερωτευμένη με ξάδερφο. Επίσης έχει περάσει ψυχωσικό επεισόδιο. Υπήρχε διάστημα που έδωσε όλα τα ρούχα της σε ναό και ήθελε να γίνει μοναχή από την πλύση εγκεφαλού.
Αυτό με την παθολογική ζήλια όμως και τον έρωτα με ξεπερνάει. Ανατριχιάζω...
03-06-2020, 13:35 #1499
Eντάξει Ρέμεντι το θέμα των φαρμάκων εδώ μέσα είναι αστείο και θα σου εξηγήσω γιατί το φόρουμ σαν φόρουμ το έχει τερματίσει. Αλοίμονο αν ο κάθε χρήστης φαρμάκων περιμένει να του πει κάποιος από εδώ μέσα να τα κόψει ή όχι. Αυτό είναι αστειότητα. Εγώ θα σου πω κάτι άλλο όμως, έστω ότι το 100% μελών είναι υπέρ των φαρμακών μέσα σε αυτούς και εγώ, έλα όμως που ένα πρωί έχω εγκεφαλική διέγερση για σεξ και λέω κόβω τα φάρμακα για να κάνω σεξ. Επειδή το 100% των μελών είναι κατά της διακοπής, δεν θα κόψω εγώ τα φάρμακα γιατί εσείς έχετε αντίθετη άποψη; Για αυτό σου λέω πως το θέμα των φαρμάκων έχει τερματίσει και είναι μία αστειότητα.
Η προτροπή του πάρε φάρμακα ή μην πάρεις φάρμακα είναι αστεία γιατί και στην μία περίπτωση και στην άλλη δεν θα πάει κανείς να πάρει φάρμακα από μόνος του. Καταρχήν τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι ακριβά φάρμακα, δεν πας σε φαρμακείο να αγοράσεις, θα πας σε γιατρό να σου γράψει για να μην τα πληρώσεις ολόκληρά. Οσον αφορά την διακοπή, δεν νομίζω τώρα κάποιος που έχει παραισθήσεις, ή μένει άυπνος για 10 μέρες όταν δεν παίρνει και καπάκι πέφτει στα πατώματα από την κατάθλιψη να περιμένει κάποιον από εδώ μέσα να του πει τι θα κάνει.
Αν το καλοσκεφτείς είναι και λίγο προσβλητικό προς το πρόσωπο μας γιατί εσείς είστε οι νοήμονες που γνωρίζετε το καλό μας, ενώ εμείς είμαστε τα πεντάχρονα που πρέπει να μας πάρουν από το χεράκι για να μας πούνε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.
03-06-2020, 13:54 #1500
οτι και να νομιζεις η να μην νομιζεις, ΔΕΝ ισχυει το οτι κανεις δεν ε[πηρρεαζεται απο κανεναν, ξερουν ολοι να κρινουν το καλυτερο για την υγεια τους ακομα κι οταν βρισκονται σε καποια φαση κρισης, δυσαρεσκειας, αμφισβητισης, εξαρσης της ασθενειας.
ΣΑΦΩΣ και επηρρεαζονται ανθρωποι που ηδη αμφισβητουν την αγωγη τους και σκεφτονται την διακοπη!! το εχω δει να γινετια πολλες φορες!!! φυσικα και θα ενθαρυνθουν αν υπαρχουν φωνες που με την ανεση της καλυτερης υγειας τους, η της υποτροπης τους τους λενε τι ωραια που ειναι χωρις φαρμακα!!! τοε χω δει να γινεται!!!
και ασφαλως, η μονη "safe" προτροπη ειναι το "παρτε φαρμακα", γιατι κανεις δεν μπορει να απρει φαρμακα αν δεν ξερει τι να παρει, κι αν δεν εχει συνταγη. κι ετσι οπωσδηποτε θα περασει απο γιατρο, κι εκει θα μαθει αν πρεπει να παρει η να μην παρει φαρμακα!!!
αλλα το να τα κοψει ειναι το μονο ευκολο!!! γιατι εκει δεν θα περασει απο κανεναν γιατρο!!
κι ουτε θα πληρωσει την νυφη αυτος που τον ενθαρυνει να τα κοψει οταν βρεθει δεμενος σε καποιο ιδρυμα η οταν θα εχει σκοτωσει καποιον η εχει αυτοκτονησει!!
δεν ανακαλυψα την αμερικη.
αυτα που λεω ειναι γνωστα.
αν εσυ δεν συμφωνεις η δεν τα καταλαβαινεις, δεν με απασχολει, ειλικρινα...