Η κολλητή μου νομίζω έχει θέμα - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 129
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αν σε ενοχλεί ένα θέαμα θα πρέπει να σε ενοχλούν όλοι όσοι ανήκουν σε αυτό και όχι μόνο ένα άτομο επειδή είναι γυναίκα! Φαντάζομαι αν έβλεπες ένα άντρα με 5 γυναίκες θα έλεγες ότι αυτός είναι μάγκας και οι άλλες τσουλες.

Μπορείς να πεις την γνώμη σου χωρίς να προσβάλεις και να έχεις ειρωνικό ύφος.
    Αλλά μπορούν να ειρωνεύονται οι άλλοι εμένα ε; Γιατί θα τον έλεγα μάγκα επειδή αυτό θα έκανες εσύ; Και που ξέρεις εσύ τι κοινωνικά κριτήρια έχω εγώ, το τι εγκρίνω και το τι απορρίπτω;

Και ούτε πρόσβαλα ούτε ειρωνεύτικα. Οποιος θεωρεί κάτι τέτοιο ας μου δείξει την προσβολή και την ειρωνία.

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Γιατί η παράθεση της αναφέρεται στους άνδρες ή αποκλειστικά στις γυναίκες και στο ότι έχουν το δικαιωμα να κάνουν και που να το κάνουν κτλ κτλ; Ε για πες μου. Παρόλα αυτά όμως επειδή το ήξερα πως θα πεταγόσουν ήμουν βέβαιος 100% γράφω "δεν είμαι αναγκασμένος να φάω τη κάθε τσούλα και μαντραχαλαίο στη μάπα χύμα στη παραλία γιατί το γουστάρει αυτή και άλλοι 5 μαλάκες. " Εύχομαι να αναγνωρίσεις το λάθος αν και δεν το βλέπω, γιατί δεν θα σε αφήσει ο φεμινιστικός εγωισμός σου!
    Μίλησε για τις γυναίκες γιατί ο Ορέστης κατηγορουσε τις γυναίκες οπότε λογικο είναι. Και συμφωνώ μαζί της. Δεν γίνεται σε ένα θέαμα με τόσα άτομα να διαλέγουμε να κατηγορούμε το ένα άτομο επειδή είναι γυναίκα.
    Last edited by george1520; 09-06-2020 at 18:23.

Senior Member
    Μίλησε για τις γυναίκες γιατί ο Ορέστης κατηγορουσε τις γυναίκες οπότε λογικο είναι. Και συμφωνώ μαζί της. Δεν γίνεται σε ένα θέαμα με τόσα άτομα να διαλέγουμε να κατηγορούμε μ το ένα άτομο επειδή είναι γυναίκα.
    Εγω έκανα διαφοροποίηση και είπα α αυτή είναι τσούλα αλλά εκείνοι είναι μάγκες ή είπα ας κάνουν ότι γουστάρουν ποσώς με ενδιαφέρει αρκεί να μην τρώω στη μάπα το θέαμα όταν δεν είμαι υποχρεωμένος να το κανω ή κατέκρινα και τους δύο;

george1520
    Guest
    Αλλά μπορούν να ειρωνεύονται οι άλλοι εμένα ε; Γιατί θα τον έλεγα μάγκα επειδή αυτό θα έκανες εσύ; Και που ξέρεις εσύ τι κοινωνικά κριτήρια έχω εγώ, το τι εγκρίνω και το τι απορρίπτω;
    Από το σχόλιο πιο πάνω.. Από εκεί εκφράζω την άποψη μου. Όταν σε ειρωνευονται τότε να ειρωνεύεσαι κι εσύ. Από την στιγμή που είπε την γνώμη της σε ένα άλλο μέλος δεν βρίσκω λόγο να έρθεις εσύ να ειρωνευτεις. Εκτός κι αν θεωρεις ότι με την ειρωνεία η άποψη σου παίρνει περισσότερη αξία.

george1520
    Guest
    Εγω έκανα διαφοροποίηση ή κατέκρινα και τους δύο;
    Στο πρώτο σου ποστ ξεχωρισες τις γυναίκες και τις είπες τσουλες αλλά για τους άντρες δεν είπες κάτι.. Οπως είδες αυτό κατάλαβαν δύο άτομα που σχολίασαν αυτό που είπες . Μετά εξηγησες πως το έκανες επειδή στο σχόλιο έλεγε μόνο για τις γυναίκες.. Ο λόγος που αντιδρασες εσύ δεν τον κατάλαβα. Λογικό είναι να πει την γνώμη της για τις γυναίκες αφού ο Ορέστης σε κάθε του κουβέντα κατηγορεί τις γυναίκες.

Senior Member
    Από το σχόλιο πιο πάνω.. Από εκεί εκφράζω την άποψη μου. Όταν σε ειρωνευονται τότε να ειρωνεύεσαι κι εσύ. Από την στιγμή που είπε την γνώμη της σε ένα άλλο μέλος δεν βρίσκω λόγο να έρθεις εσύ να ειρωνευτεις. Εκτός κι αν θεωρεις ότι με την ειρωνεία η άποψη σου παίρνει περισσότερη αξία.
    Οχι επέβαλλε το λόγο της σαν κανόνα του στυλ γουστάρουμε να κάνουμε ότι θέλουμε γιατί έτσι γουστάρουμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Και εγώ της απάντησα πως το κάνει ότι γουστάρει ας το κάνει κανένα πρόβλημα, για το που θα το κάνει έχω δικαίωμα λόγου γιατί η παραλία ή η πλατεία δεν είναι σπίτι τους. Οκ. Υπάρχουν και ξενοδοχεία ημιδιαμονής για αυτό το λόγο

Senior Member
    Στο πρώτο σου ποστ ξεχωρισες τις γυναίκες και τις είπες τσουλες αλλά για τους άντρες δεν είπες κάτι.. Οπως είδες αυτό κατάλαβαν δύο άτομα που σχολίασαν αυτό που είπες . Μετά εξηγησες πως το έκανες επειδή στο σχόλιο έλεγε μόνο για τις γυναίκες.. Ο λόγος που αντιδρασες εσύ δεν τον κατάλαβα. Λογικό είναι να πει την γνώμη της για τις γυναίκες αφού ο Ορέστης σε κάθε του κουβέντα κατηγορεί τις γυναίκες.
    Οχι δεν ξεχώρισα τις γυναίκες. Είπα πως για τη συγκεκριμένη γυναίκα που πηδήχθηκε στη παραλία με άλλους 5 μαλακες τραβόντας βιντεάκι, έχω το δικαίωμα να την πω τσούλα όπως λέω και τους συγκεκριμένους άνδρες που συμμετείχαν μαλακες. Και όσες φορές και να διαβάζω αυτό που έγραψα τόσες φορές αυτό το νόημα βγαίνει.

george1520
    Guest
    Οχι επέβαλλε το λόγο της σαν κανόνα του στυλ γουστάρουμε να κάνουμε ότι θέλουμε γιατί έτσι γουστάρουμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Και εγώ της απάντησα πως το κάνει ότι γουστάρει ας το κάνει κανένα πρόβλημα, για το που θα το κάνει έχω δικαίωμα λόγου γιατί η παραλία ή η πλατεία δεν είναι σπίτι τους. Οκ. Υπάρχουν και ξενοδοχεία ημιδιαμονής για αυτό το λόγο
    Να σε ενοχλεί όλο το θέαμα φίλε. Όχι η γυναίκα μόνο.. Κι γιαυτό μίλησε έτσι. Αν θέλει να το κάνει πάνω στην ταράτσα μια γυναίκα θα το κάνει.
    Επειδή ο Ορέστης θεωρεί ότι ο άντρας μπορεί να το κάνει όπου γουστάρει γιαυτό του είπε πως και η γυναίκα αν θέλει μπορεί να το κάνει κι αυτή όπου γουστάρει. Δηλαδή βλέπουμε ένα ενοχλητικό θέαμα και αντί να μας ενοχλούν όλα τα άτομα, να μας ενοχλούν συγκεκριμένα; Δεν πάει έτσι.

george1520
    Guest
    Οχι δεν ξεχώρισα τις γυναίκες. Είπα πως για τη συγκεκριμένη γυναίκα που πηδήχθηκε στη παραλία με άλλους 5 μαλακες τραβόντας βιντεάκι, έχω το δικαίωμα να την πω τσούλα όπως λέω και τους συγκεκριμένους άνδρες που συμμετείχαν μαλακες. Και όσες φορές και να διαβάζω αυτό που έγραψα τόσες φορές αυτό το νόημα βγαίνει.
    Μα αυτό κατάλαβα κι εγώ από το σχόλιο σου.. Αυτό που δεν μου άρεσε όμως είναι ότι δεν έβαλες καμία ταμπέλα στους 5 που ήταν μαζί της.. Αν σε ενοχλούν και οι 6 θα βάλεις ταμπέλα και στους 6. Αλλιώς φαίνεται ότι σε ενοχλεί μόνο η γυναίκα.

Senior Member
    Μα αυτό κατάλαβα κι εγώ από το σχόλιο σου.. Αυτό που δεν μου άρεσε όμως είναι ότι δεν έβαλες καμία ταμπέλα στους 5 που ήταν μαζί της.. Αν σε ενοχλούν και οι 6 θα βάλεις ταμπέλα και στους 6. Αλλιώς φαίνεται ότι σε ενοχλεί μόνο η γυναίκα.
    Και εγώ έβαλα και ο Ορέστης έβαλε. Κοίτα το bold της παράθεσης του. Τους χαρακτηρίζει αλήτες χωρίς ενοχές!

Quote Originally Posted by Ορέστης View Post
    Aυτα που βλεπω λεω. Στις τουαλετες των μπαρ τι κανουν οι γυναικες, για πες μας. Που ειναι ο Αντωνης να μας οει τι γινεται στα νησια, εκει που δεν τις ξερει κανεις. Εγω περσι στην παραλια της Ιου πετυχα παρτουζα, πεντε αγορια, ενα κοριτσι. Και το τραβουσαν και βιντεο με τα κινητα.

Πιστευω και η παρθενοπιπιτσα με την οποια βγηκα εγω ραντεβου ηθελε να κανουμε κατι στην τουαλετα του παγωτατζιδικου. Μου λεει εσυ θα ερθεις. Οχι λεω. Μπα, μου κανει, δε θελεις; Ειναι αυτο θεμα να το συζηταει καποιος και να απορει; Ηταν λες και ηθελε να παω μαζι της.

Μετα ημασταν Τεχνοπολη. Λεω παω λιγο τουαλετα. Α οχι μου κανει, εγω δε θελω να παω. Το ελεγε σα να μην της αρεσε ο χωρος. Ποιος της ειπε να παει σκεφτηκα. Δυο δυο πηγαινουν οι Κινεζοι;

Εγω μονο σε τσοντες εχω δει φασωματα σε τουαλετες. Δεν το ξερα οτι ετσι κανουν ολες. Νομιζα οτι εχω βρωμικο μυαλο. Κατηγορειτε τους αντρες για να εχουν τα καλα παιδια ενοχες, και μετα οργιαζετε με τους αλητες που δεν καταλαβαινουν απο ενοχες.
    Ειναι ενα ειδος φιλτρου που επιβαλλουν οι γυναικες στην κοινωνια. Ενα τεστ σχεδιασμενο για να αποτυγχανουν οι καλοι ανθρωποι. Ετσι κι αυτα που λεγονται εδω για 27χρονους. Θα το διαβασει το καλο παιδι, θα σκεφτει η κοινωνια δεν εγκρινει, θα καταπιεσει τον εαυτο του. Θα το διαβασει κι ο μαγκας (αυτος που οραγματικα μπορει να ειναι επικινδυνος) και θα χαμογελασει αυταρεσκα. Νατο το φιλτρο που εφαρμοσατε χωρις καν να το συνειδητοποιειτε. Γιατι ειναι η φυση σας να το κανετε.

george1520
    Guest
    Και εγώ έβαλα και ο Ορέστης έβαλε. Κοίτα το bold της παράθεσης του. Τους χαρακτηρίζει αλήτες χωρίς ενοχές!
    Δες όλα τα σχόλια γενικα του Ορέστη τον τελευταίο καιρό που έχει ξεφύγει και θα καταλάβεις γιατί του απάντησε έτσι.

Senior Member
    Δες όλα τα σχόλια γενικα του Ορέστη τον τελευταίο καιρό που έχει ξεφύγει και θα καταλάβεις γιατί του απάντησε έτσι.
    Αλλο αυτό και εγώ του είπα δύο πράγματα φιλικά ό,τι κακώς καλλιεργεί την ιδέα πως ό,τι βλέπει κάπου σημαίνει πως όλες είναι έτσι και πως είναι επικίνδυνο για τον ίδιο να σκέφτεται έτσι. Εδώ δεν έκανε διαχώρισμο δεν είπε α αυτή είναι τσούλα και οι άλλοι είναι μάγκες. Αν έγραφε σκέτα η πεστο μου και αυτό θα κάνω ό,τι γουστάρω, δεν θα της έλεγα κάτι, αλλά όταν βάζει το όπου γουστάρω σόρρι δεν είναι έτσι. Και να σου πω και κατι στη τελική προσωπικά δεν θα με ένοιαζε αν το κάνανε και 15 άτομα σε μία παραλία, όταν όμως είναι 7χρονα και 8χρονα στη παραλία δεν είναι σωστό. Και εμένα να μην με νοιάζει θα νοιάζει τον πατέρα και τη μάνα του παιδιού και με το δίκιο τους. Δεν είναι Μύκονος όλη η Ελλάδα.

george1520
    Guest
    Αλλο αυτό και εγώ του είπα δύο πράγματα φιλικά ό,τι κακώς καλλιεργεί την ιδέα πως ό,τι βλέπει κάπου σημαίνει πως όλες είναι έτσι και πως είναι επικίνδυνο για τον ίδιο να σκέφτεται έτσι. Εδώ δεν έκανε διαχώρισμο δεν είπε α αυτή είναι τσούλα και οι άλλοι είναι μάγκες. Αν έγραφε σκέτα η πεστο μου και αυτό θα κάνω ό,τι γουστάρω, δεν θα της έλεγα κάτι, αλλά όταν βάζει το όπου γουστάρω σόρρι δεν είναι έτσι. Και να σου πω και κατι στη τελική προσωπικά δεν θα με ένοιαζε αν το κάνανε και 15 άτομα σε μία παραλία, όταν όμως είναι 7χρονα και 8χρονα στη παραλία δεν είναι σωστό. Και εμένα να μην με νοιάζει θα νοιάζει τον πατέρα και τη μάνα του παιδιού και με το δίκιο τους. Δεν είναι Μύκονος όλη η Ελλάδα.
    Παράδειγμα έδωσε.. Κόντρα στον Ορέστη πήγε για να του δώσει να καταλάβει πως οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες..

Senior Member
    Παράδειγμα έδωσε.. Κόντρα στον Ορέστη πήγε για να του δώσει να καταλάβει πως οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες..
    Aυτές οι κοντρούλες να μην υπήρχαν στο φόρουμ θα ήταν το τελειότερο tool για τη ψυχολογία στην Ελλάδα. Ρωτάει τον Ορέστη γιατί έχεις φάει τέτοιο σκάλωμα με τις γυναίκες, της λέει την άποψη του δεν σου λέω αν είναι σωστή ή λάθος (λάθος κατ' εμέ) και η άλλη αντί να τον πιάσει και να του εξηγήσει με ωραίο τρόπο, ότι ξέρεις κάτι δεν είναι έτσι για αυτούς τους λόγους να τον κάνει να σκεφτεί μπας και αλλάξει γνώμη, αρχίζει και του τα χώνει. Και δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε συνήγορος του Ορέστη και του κάθε Ορέστη, αλλά έλεος το ξέρεις πως έχει λάθος αντίληψη για τις γυναίκες, τι τον γαμάς έτσι και τον κολλάς στο τοίχο θα κερδίσεις κάτι; Θες να κάνεις ένα ψυχικό πες του με ωραίο τρόπο όπως υπάρχουν σωστοί άνδρες υπάρχουν σωστές γυναίκες, όπως υπάρχουν σκάρτοι άνδρες υπάρχουν σκάρτες γυναίκες, εξηγήσε του καλώς ή κακώς ξεκινάω από την εμφάνιση δεν ξέρω το τι κουβαλάει το μυαλό του καθενός αν είναι μαλάκας ρίχνω tyn αν είναι σωστός το δοκιμάζω. Και κάπου εκεί να του εξηγήσει ότι η λογική που έχει για τις γυναίκες είναι λάθος, γιατί δεν σέβεσαι τη γυναίκα σαν γυναίκα με αποτέλεσμα να μην σε σέβεται και αυτή για αυτό το λόγο δεν δημιουργείται έλξη. Αντί λοιπόν να τον βάλει να σκεφτεί λίγο πως δεν είναι όλα τα πρόβατα άσπρα ή μαυρα εντάξει τον πιάνει η άλλη και τον πηγαίνει γαμιόντας και αρχίζει και του τα χώνει.

george1520
    Guest
    Aυτές οι κοντρούλες να μην υπήρχαν στο φόρουμ θα ήταν το τελειότερο tool για τη ψυχολογία στην Ελλάδα. Ρωτάει τον Ορέστη γιατί έχεις φάει τέτοιο σκάλωμα με τις γυναίκες, της λέει την άποψη του δεν σου λέω αν είναι σωστή ή λάθος (λάθος κατ' εμέ) και η άλλη αντί να τον πιάσει και να του εξηγήσει με ωραίο τρόπο, ότι ξέρεις κάτι δεν είναι έτσι για αυτούς τους λόγους να τον κάνει να σκεφτεί μπας και αλλάξει γνώμη, αρχίζει και του τα χώνει. Και δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε συνήγορος του Ορέστη και του κάθε Ορέστη, αλλά έλεος το ξέρεις πως έχει λάθος αντίληψη για τις γυναίκες, τι τον γαμάς έτσι και τον κολλάς στο τοίχο θα κερδίσεις κάτι; Θες να κάνεις ένα ψυχικό πες του με ωραίο τρόπο όπως υπάρχουν σωστοί άνδρες υπάρχουν σωστές γυναίκες, όπως υπάρχουν σκάρτοι άνδρες υπάρχουν σκάρτες γυναίκες, εξηγήσε του καλώς ή κακώς ξεκινάω από την εμφάνιση δεν ξέρω το τι κουβαλάει το μυαλό του καθενός αν είναι μαλάκας ρίχνω tyn αν είναι σωστός το δοκιμάζω. Και κάπου εκεί να του εξηγήσει ότι η λογική που έχει για τις γυναίκες είναι λάθος, γιατί δεν σέβεσαι τη γυναίκα σαν γυναίκα με αποτέλεσμα να μην σε σέβεται και αυτή για αυτό το λόγο δεν δημιουργείται έλξη. Αντί λοιπόν να τον βάλει να σκεφτεί λίγο πως δεν είναι όλα τα πρόβατα άσπρα ή μαυρα εντάξει τον πιάνει η άλλη και τον πηγαίνει γαμιόντας και αρχίζει και του τα χώνει.
    Αφού μπαίνεις εδώ και κρίνεις το συγκεκριμένο μέλος τοτε Κάθισε πρώτα να δεις τα σχόλια της σε άλλα θέματα του Ορέστη που κρίνει τις γυναίκες και μετά έλα να μιλήσεις για το ένα της σχόλιο. Σε όλα τα σχόλια που λεει άσχημα λογια για τις γυναίκες, παντα ήμουν εκεί και έλεγα την άποψη μου και έβλεπα και τον τρόπο που του μιλούσε κι αυτή.. Κάποια στιγμη είναι λογικό να πει την άποψη της με αυτό τον τρόπο (που δεν είχε και κάτι ο τρόπος αλλά αφού εσένα δεν σαρεσε). Και καλά έκανε και του μίλησε έτσι. Αν δεις σε κάποιο σημείο του μίλησα και εγώ κάπως. Όπως αυτός έχει δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι για τις γυναίκες και πως οι άντρες είναι θύματα έτσι έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να του πει το λογικό.. Δηλαδή πως και οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως και οι άντρες. Η λέξη "κόντρα" δεν την εννοούσα με την έννοια να του την πει αλλά για να τον κάνει να καταλάβει.

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast