Results 76 to 90 of 129
Thread: Η κολλητή μου νομίζω έχει θέμα
-
09-06-2020, 18:01 #76
Αλλά μπορούν να ειρωνεύονται οι άλλοι εμένα ε; Γιατί θα τον έλεγα μάγκα επειδή αυτό θα έκανες εσύ; Και που ξέρεις εσύ τι κοινωνικά κριτήρια έχω εγώ, το τι εγκρίνω και το τι απορρίπτω;
Και ούτε πρόσβαλα ούτε ειρωνεύτικα. Οποιος θεωρεί κάτι τέτοιο ας μου δείξει την προσβολή και την ειρωνία.
- 09-06-2020, 18:01 #77george1520Guest
09-06-2020, 18:03 #78
09-06-2020, 18:03 #79george1520GuestΑπό το σχόλιο πιο πάνω.. Από εκεί εκφράζω την άποψη μου. Όταν σε ειρωνευονται τότε να ειρωνεύεσαι κι εσύ. Από την στιγμή που είπε την γνώμη της σε ένα άλλο μέλος δεν βρίσκω λόγο να έρθεις εσύ να ειρωνευτεις. Εκτός κι αν θεωρεις ότι με την ειρωνεία η άποψη σου παίρνει περισσότερη αξία.
09-06-2020, 18:06 #80george1520GuestΣτο πρώτο σου ποστ ξεχωρισες τις γυναίκες και τις είπες τσουλες αλλά για τους άντρες δεν είπες κάτι.. Οπως είδες αυτό κατάλαβαν δύο άτομα που σχολίασαν αυτό που είπες . Μετά εξηγησες πως το έκανες επειδή στο σχόλιο έλεγε μόνο για τις γυναίκες.. Ο λόγος που αντιδρασες εσύ δεν τον κατάλαβα. Λογικό είναι να πει την γνώμη της για τις γυναίκες αφού ο Ορέστης σε κάθε του κουβέντα κατηγορεί τις γυναίκες.
09-06-2020, 18:08 #81
Οχι επέβαλλε το λόγο της σαν κανόνα του στυλ γουστάρουμε να κάνουμε ότι θέλουμε γιατί έτσι γουστάρουμε και δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Και εγώ της απάντησα πως το κάνει ότι γουστάρει ας το κάνει κανένα πρόβλημα, για το που θα το κάνει έχω δικαίωμα λόγου γιατί η παραλία ή η πλατεία δεν είναι σπίτι τους. Οκ. Υπάρχουν και ξενοδοχεία ημιδιαμονής για αυτό το λόγο
09-06-2020, 18:11 #82
Οχι δεν ξεχώρισα τις γυναίκες. Είπα πως για τη συγκεκριμένη γυναίκα που πηδήχθηκε στη παραλία με άλλους 5 μαλακες τραβόντας βιντεάκι, έχω το δικαίωμα να την πω τσούλα όπως λέω και τους συγκεκριμένους άνδρες που συμμετείχαν μαλακες. Και όσες φορές και να διαβάζω αυτό που έγραψα τόσες φορές αυτό το νόημα βγαίνει.
09-06-2020, 18:11 #83george1520GuestΝα σε ενοχλεί όλο το θέαμα φίλε. Όχι η γυναίκα μόνο.. Κι γιαυτό μίλησε έτσι. Αν θέλει να το κάνει πάνω στην ταράτσα μια γυναίκα θα το κάνει.
Επειδή ο Ορέστης θεωρεί ότι ο άντρας μπορεί να το κάνει όπου γουστάρει γιαυτό του είπε πως και η γυναίκα αν θέλει μπορεί να το κάνει κι αυτή όπου γουστάρει. Δηλαδή βλέπουμε ένα ενοχλητικό θέαμα και αντί να μας ενοχλούν όλα τα άτομα, να μας ενοχλούν συγκεκριμένα; Δεν πάει έτσι.
09-06-2020, 18:14 #84george1520Guest
09-06-2020, 18:18 #85
09-06-2020, 18:21 #86george1520Guest
09-06-2020, 18:28 #87
Αλλο αυτό και εγώ του είπα δύο πράγματα φιλικά ό,τι κακώς καλλιεργεί την ιδέα πως ό,τι βλέπει κάπου σημαίνει πως όλες είναι έτσι και πως είναι επικίνδυνο για τον ίδιο να σκέφτεται έτσι. Εδώ δεν έκανε διαχώρισμο δεν είπε α αυτή είναι τσούλα και οι άλλοι είναι μάγκες. Αν έγραφε σκέτα η πεστο μου και αυτό θα κάνω ό,τι γουστάρω, δεν θα της έλεγα κάτι, αλλά όταν βάζει το όπου γουστάρω σόρρι δεν είναι έτσι. Και να σου πω και κατι στη τελική προσωπικά δεν θα με ένοιαζε αν το κάνανε και 15 άτομα σε μία παραλία, όταν όμως είναι 7χρονα και 8χρονα στη παραλία δεν είναι σωστό. Και εμένα να μην με νοιάζει θα νοιάζει τον πατέρα και τη μάνα του παιδιού και με το δίκιο τους. Δεν είναι Μύκονος όλη η Ελλάδα.
09-06-2020, 18:30 #88george1520Guest
09-06-2020, 18:51 #89
Aυτές οι κοντρούλες να μην υπήρχαν στο φόρουμ θα ήταν το τελειότερο tool για τη ψυχολογία στην Ελλάδα. Ρωτάει τον Ορέστη γιατί έχεις φάει τέτοιο σκάλωμα με τις γυναίκες, της λέει την άποψη του δεν σου λέω αν είναι σωστή ή λάθος (λάθος κατ' εμέ) και η άλλη αντί να τον πιάσει και να του εξηγήσει με ωραίο τρόπο, ότι ξέρεις κάτι δεν είναι έτσι για αυτούς τους λόγους να τον κάνει να σκεφτεί μπας και αλλάξει γνώμη, αρχίζει και του τα χώνει. Και δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε συνήγορος του Ορέστη και του κάθε Ορέστη, αλλά έλεος το ξέρεις πως έχει λάθος αντίληψη για τις γυναίκες, τι τον γαμάς έτσι και τον κολλάς στο τοίχο θα κερδίσεις κάτι; Θες να κάνεις ένα ψυχικό πες του με ωραίο τρόπο όπως υπάρχουν σωστοί άνδρες υπάρχουν σωστές γυναίκες, όπως υπάρχουν σκάρτοι άνδρες υπάρχουν σκάρτες γυναίκες, εξηγήσε του καλώς ή κακώς ξεκινάω από την εμφάνιση δεν ξέρω το τι κουβαλάει το μυαλό του καθενός αν είναι μαλάκας ρίχνω tyn αν είναι σωστός το δοκιμάζω. Και κάπου εκεί να του εξηγήσει ότι η λογική που έχει για τις γυναίκες είναι λάθος, γιατί δεν σέβεσαι τη γυναίκα σαν γυναίκα με αποτέλεσμα να μην σε σέβεται και αυτή για αυτό το λόγο δεν δημιουργείται έλξη. Αντί λοιπόν να τον βάλει να σκεφτεί λίγο πως δεν είναι όλα τα πρόβατα άσπρα ή μαυρα εντάξει τον πιάνει η άλλη και τον πηγαίνει γαμιόντας και αρχίζει και του τα χώνει.
09-06-2020, 19:11 #90george1520GuestΑφού μπαίνεις εδώ και κρίνεις το συγκεκριμένο μέλος τοτε Κάθισε πρώτα να δεις τα σχόλια της σε άλλα θέματα του Ορέστη που κρίνει τις γυναίκες και μετά έλα να μιλήσεις για το ένα της σχόλιο. Σε όλα τα σχόλια που λεει άσχημα λογια για τις γυναίκες, παντα ήμουν εκεί και έλεγα την άποψη μου και έβλεπα και τον τρόπο που του μιλούσε κι αυτή.. Κάποια στιγμη είναι λογικό να πει την άποψη της με αυτό τον τρόπο (που δεν είχε και κάτι ο τρόπος αλλά αφού εσένα δεν σαρεσε). Και καλά έκανε και του μίλησε έτσι. Αν δεις σε κάποιο σημείο του μίλησα και εγώ κάπως. Όπως αυτός έχει δικαίωμα να λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι για τις γυναίκες και πως οι άντρες είναι θύματα έτσι έχει δικαίωμα ο οποιοσδήποτε να του πει το λογικό.. Δηλαδή πως και οι γυναίκες έχουν τα ίδια δικαιώματα όπως και οι άντρες. Η λέξη "κόντρα" δεν την εννοούσα με την έννοια να του την πει αλλά για να τον κάνει να καταλάβει.