Να κάνω κίνηση; Κι αν ναι, πως? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 312
    Senior Member
    με την καραντινα αναγκαστικα εμεινα απραγη
    γενικα εχω βγει και εχω δοκιμασει και με πιο ασχημους, και με το να το παιζω χαλαρη και πως πηγαινω με τα νερα τους
    και τελευταια με το να λεω την αληθεια. μου λενε δεν εχουν προβλημα, αλλα μετα απο ενα φασωμα δεν ασχολουνται

μου εστελναν καποιοι, αλλα δεν προχωρησε ειτε γιατι μου ηταν απωθητικοι ειτε γιατι αμεσως το πηγαιναν στο σεξουαλικο

ενας μαλιστα που του μιλησα με ειλικρινεια για τα παραπονα μου, θεωρησε πολυ εξυπνο να μου παραστησει τον σοβαρο και τον καλο και να με κανει να ελπιζω σε σχεση για οταν θα βρεθουμε και αφου καναμε δυο τρεις φορες σεξτινγκ μετα αδιαφορουσε
    του εστελνα να μιλησουμε και τον ρωτησα αν θα εκανε σχεση μαζι μου και αν οχι, τι θα ηθελε να αλλαξω
    και μου ελεγε μια χαρα κοπελα εισαι, απλα μην ψειριζεις τα παντα, δοκιμασε και βλεπεις
    και ειπε ο αρχιμαλακας πως δικαιωμα μου να μην θελω αμεσως σεξ αλλα κανενας δεν εχει την υποχρεωση να με περιμενει να ειμαι ετοιμη (ελεος, δηλαδη, τι θα παθει καποιος αν περιμενει μερικες μερες? )
    κι αυτο του ειπα , οτι δεν τρεχει και τιποτα να περιμενει καποιος
    και συμφωνησε για τον εαυτο του και ειπε οτι θα περιμενε
    αλλα τελικα δεν ξαναεστειλε

πως μετα να μην τα βαζω με τον εαυτο μου; αν ειχα κανει σεξ και ημουν ετοιμη θα μιλουσαμε ακομα , ειμαι σιγουρη!
    κανεις δεν ειναι διατεθειμενος να περιμενει!
    ολοι λενε δεν πειραζει, ρε , μην νιωθεις ασχημα αλλα στην πραξη κολλανε

πρεπει να ειναι καποιος που να του αρεσεις πολυ για να περιμενει, αυτο εχω καταλαβει
    και δεν νομιζω οτι θα βρεθει κατι τετοιο ευκολα.
    μου ειπατε να προσπαθησω μεσω γνωστων
    ε αυτος ειναι ο μονος γνωστος που εχω και η μονη μου ευκαιρια για την ωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    ε στην δικη μου περιπτωση δεν μπορω να περιμενω πολυ

πραγματικα πνιγομαι ωρες ωρες που δεν εχω αυτο που θελω
    ξερω υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα, αλλα μου εχει καθισει στο μυαλο πως αν δεν κανω σχεση συντομα θα ειμαι αποτυχημενη ή κατι τετοιο

μεχρι και εσεις ειμαι βεβαιη πως σκεφτεστε πως ουτε με αυτον θα κανω σχεση
    κι εγω δεν μπορω να το πιστεψω, ειμαι σιγουρη οτι κατι θα στραβωσει
    και η μητερα μου που της ελεγα κατι πριν λιγο μου ειπε οτι τις φωτο μου τις ζητησε για να τις δειξει στους φιλους του και να πουλησει μουρη οτι ταχα ειμαι γκομενα του, αφου συνηθιζει να λεει ψεματα
    Άρα δεν θες σχέση με αυτόν, θέλεις γενικά σχέση.. Κι εγώ δεν θα ήθελα να είμαι επιλογή κάποιας αγανακτησμενης αλλά επιλογή κάποιας που με γουστάρει.
    Όσο για το τι λέει η μαμά σου, προτιμώ να μην σχολιάσω καν.. Κάθεσαι και συζητάς με την μητέρα σου για αυτό το θέμα και αυτή σε κάνει κάθε φορά χειρότερα.

Με την ψυχοθεραπεία πως πας;
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    γιωργο, αν εισαι ελευθερος, ψηνεσαι να τα φιαξεις με την λεμον, να ησυχασουμε;
    Λες; Να θυσιαστω; [emoji848]

Senior Member
    με την καραντινα αναγκαστικα εμεινα απραγη
    γενικα εχω βγει και εχω δοκιμασει και με πιο ασχημους, και με το να το παιζω χαλαρη και πως πηγαινω με τα νερα τους
    και τελευταια με το να λεω την αληθεια. μου λενε δεν εχουν προβλημα, αλλα μετα απο ενα φασωμα δεν ασχολουνται

μου εστελναν καποιοι, αλλα δεν προχωρησε ειτε γιατι μου ηταν απωθητικοι ειτε γιατι αμεσως το πηγαιναν στο σεξουαλικο

ενας μαλιστα που του μιλησα με ειλικρινεια για τα παραπονα μου, θεωρησε πολυ εξυπνο να μου παραστησει τον σοβαρο και τον καλο και να με κανει να ελπιζω σε σχεση για οταν θα βρεθουμε και αφου καναμε δυο τρεις φορες σεξτινγκ μετα αδιαφορουσε
    του εστελνα να μιλησουμε και τον ρωτησα αν θα εκανε σχεση μαζι μου και αν οχι, τι θα ηθελε να αλλαξω
    και μου ελεγε μια χαρα κοπελα εισαι, απλα μην ψειριζεις τα παντα, δοκιμασε και βλεπεις
    και ειπε ο αρχιμαλακας πως δικαιωμα μου να μην θελω αμεσως σεξ αλλα κανενας δεν εχει την υποχρεωση να με περιμενει να ειμαι ετοιμη (ελεος, δηλαδη, τι θα παθει καποιος αν περιμενει μερικες μερες? )
    κι αυτο του ειπα , οτι δεν τρεχει και τιποτα να περιμενει καποιος
    και συμφωνησε για τον εαυτο του και ειπε οτι θα περιμενε
    αλλα τελικα δεν ξαναεστειλε

πως μετα να μην τα βαζω με τον εαυτο μου; αν ειχα κανει σεξ και ημουν ετοιμη θα μιλουσαμε ακομα , ειμαι σιγουρη!
    κανεις δεν ειναι διατεθειμενος να περιμενει!
    ολοι λενε δεν πειραζει, ρε , μην νιωθεις ασχημα αλλα στην πραξη κολλανε

πρεπει να ειναι καποιος που να του αρεσεις πολυ για να περιμενει, αυτο εχω καταλαβει
    και δεν νομιζω οτι θα βρεθει κατι τετοιο ευκολα.
    μου ειπατε να προσπαθησω μεσω γνωστων
    ε αυτος ειναι ο μονος γνωστος που εχω και η μονη μου ευκαιρια για την ωρα
    Σε όλους κάνεις το ίδιο λάθος.. Κλαιγεσαι.. Είναι κουραστικό να κλαίγεται κάποιος. Ή αλλάζεις την ζωή σου με βήματα ή μένεις στάσιμος. Το κλάμα κράτησε το για τον εαυτό σου. Κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να ακούει κάποιον να κλαίγεται. Φουλ ξενέρωμα. Νομίζεις πως αν κάνεις σχέση, αυτός που θα είναι μαζί σου θα είναι ευτυχισμένος; ή να το θέσω αλλιώς.. Σε νοιάζει να είναι ευτυχισμένος;

Senior Member
    Στον συγκεκριμενο ειπα τωρα προσφατα και ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα παραπονα μου
    δεν θα ξανανοιξω τετοια συζητηση, για να μην θεωρει οτι τον πλησιαζω απο απελπισια
    φροντιζω να του κανω κοπλιμεντα, να του λεω οτι ειναι ωραιο παιδι και σοβαρο, για να αισθανεται οτι ειναι ο ιδιος που μου αρεσει και οχι η ιδεα της σχεσης

αν θεωρεις τη σχεση μαζι μου θυσια, οκ, δικο σου θεμα

το οτι κλαιγομαι το εκανα στους τρεις τελευταιους, αλλα δεν εκατσα να το αναλυσω πολυ
    ειπα οτι ολοι θελουν ξεπετες και με πλησιαζουν μονο γι αυτο , και εκεινοι το επαιζαν σοβαροι και οτι διαφερουν και δεν ειναι τετοιοι
    δεν καταλαβαινω γιατι λενε ψεματα και κανουν αδικα τοσο κοπο αντι να πανε σε ενα σπιτι με κοκκινο φωτακι να εκτονωθουν (μαλλον μονο με ψεματα και επι πληρωμη μπορουν να κανουν σεξ), να μην μας ενοχλουν κιολας και να μην μας δημιουργουν ψυχολογικα

Οκ, το σκεφτηκα οτι το παρακανα και φανηκα γκρινιαρα, αλλα θελω να ειμαι σαφης για να κοψει ο αλλος λασπη απο την αρχη αν εχει στο μυαλο του την ξεπετα
    αλλα το να μου το παιζουν καλοι και να το συνεχιζουν για να παρουν αυτο που θελουν, το θεωρω απανθρωπο και ανουσιο, αφου υπαρχουν και οι επι πληρωμη γυναικες και το χερακι τους στη χειροτερη των περιπτωσεων

αν κανω σχεση δεν θα εχω λογο να παραπονιεμαι
    πιστευω θα εχω ηρεμησει τοσο πολυ, που ουτε που θα θελω να θυμαμαι αυτους τους γελοιους που βγηκα
    θα αφοσιωθω σε αυτον που θα μου δωσει οσα θελω και ναι, θα τον κανω ευτυχισμενο

Senior Member
    Στον συγκεκριμενο ειπα τωρα προσφατα και ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τα παραπονα μου
    δεν θα ξανανοιξω τετοια συζητηση, για να μην θεωρει οτι τον πλησιαζω απο απελπισια
    φροντιζω να του κανω κοπλιμεντα, να του λεω οτι ειναι ωραιο παιδι και σοβαρο, για να αισθανεται οτι ειναι ο ιδιος που μου αρεσει και οχι η ιδεα της σχεσης

αν θεωρεις τη σχεση μαζι μου θυσια, οκ, δικο σου θεμα

το οτι κλαιγομαι το εκανα στους τρεις τελευταιους, αλλα δεν εκατσα να το αναλυσω πολυ
    ειπα οτι ολοι θελουν ξεπετες και με πλησιαζουν μονο γι αυτο , και εκεινοι το επαιζαν σοβαροι και οτι διαφερουν και δεν ειναι τετοιοι
    δεν καταλαβαινω γιατι λενε ψεματα και κανουν αδικα τοσο κοπο αντι να πανε σε ενα σπιτι με κοκκινο φωτακι να εκτονωθουν (μαλλον μονο με ψεματα και επι πληρωμη μπορουν να κανουν σεξ), να μην μας ενοχλουν κιολας και να μην μας δημιουργουν ψυχολογικα

Οκ, το σκεφτηκα οτι το παρακανα και φανηκα γκρινιαρα, αλλα θελω να ειμαι σαφης για να κοψει ο αλλος λασπη απο την αρχη αν εχει στο μυαλο του την ξεπετα
    αλλα το να μου το παιζουν καλοι και να το συνεχιζουν για να παρουν αυτο που θελουν, το θεωρω απανθρωπο και ανουσιο, αφου υπαρχουν και οι επι πληρωμη γυναικες και το χερακι τους στη χειροτερη των περιπτωσεων

αν κανω σχεση δεν θα εχω λογο να παραπονιεμαι
    πιστευω θα εχω ηρεμησει τοσο πολυ, που ουτε που θα θελω να θυμαμαι αυτους τους γελοιους που βγηκα
    θα αφοσιωθω σε αυτον που θα μου δωσει οσα θελω και ναι, θα τον κανω ευτυχισμενο
    Ακόμη και το αστείο σχολιο που έκανα το πήρες αρνητικά. "θυσία" για να "ηρεμήσουμε".. Και η remedy για αστείο το είπε.

Δεν χρειάζεται να του κάνεις κοπλιμέντα όλη την ώρα.. Δεν υπάρχει λόγος. Το είπες μια φορά κι αυτό φτάνει. Ακόμη κι αυτό δείχνει απελπισία. Συζήτησε μαζί του για τα ενδιαφέροντα σας, για την ημέρα σας, για την ζωή σας, για χαζομάρες, για οτιδήποτε. Εσένα οι συζητήσεις σου εχουν να κάνουν μονο για την σχέση ή χρησιμοποιείς την συζήτηση για να τον πείσεις ότι εσύ είσαι μια καλή επιλογή. Αν είναι να προσπαθούμε να αποδείξουμε τι είμαστε καλύτερα να μην κάνουμε καμία σχέση. Αυτό που είσαι θα φανεί μέσα από την συζήτηση για οτιδήποτε και όχι μέσα από φωτογραφίες γυμνές ή με μαγιω ή μέσα από κοπλιμέντα. Αν και πιστεύω ότι τα λες για να ακούς και εσύ πίσω, δεν πιστεύεις ότι θα ακούσεις αν δεν πεις εσύ πρώτη.
    Ποτέ θα βγείτε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ακόμη και το αστείο σχολιο που έκανα το πήρες αρνητικά. "θυσία" για να "ηρεμήσουμε".. Και η remedy για αστείο το είπε.

Δεν χρειάζεται να του κάνεις κοπλιμέντα όλη την ώρα.. Δεν υπάρχει λόγος. Το είπες μια φορά κι αυτό φτάνει. Ακόμη κι αυτό δείχνει απελπισία. Συζήτησε μαζί του για τα ενδιαφέροντα σας, για την ημέρα σας, για την ζωή σας, για χαζομάρες, για οτιδήποτε. Εσένα οι συζητήσεις σου εχουν να κάνουν μονο για την σχέση ή χρησιμοποιείς την συζήτηση για να τον πείσεις ότι εσύ είσαι μια καλή επιλογή. Αν είναι να προσπαθούμε να αποδείξουμε τι είμαστε καλύτερα να μην κάνουμε καμία σχέση. Αυτό που είσαι θα φανεί μέσα από την συζήτηση για οτιδήποτε και όχι μέσα από φωτογραφίες γυμνές ή με μαγιω ή μέσα από κοπλιμέντα. Αν και πιστεύω ότι τα λες για να ακούς και εσύ πίσω, δεν πιστεύεις ότι θα ακούσεις αν δεν πεις εσύ πρώτη.
    Ποτέ θα βγείτε;
    Σου ζηταω συγγνωμη
    Απο τον γραπτο λογο δεν καταλαβαινεις ευκολα ποτε αστειευεται ο αλλος

Συζηταμε για διαφορα θεματα, οχι μονο για σχεσεις. Προσπαθω να μην προβαλλομαι, ισα ισα να δειχνω κοριτσι για σχεση
    Και κοπλιμεντα δεν του κανω και συνεχεια, ειπαμε. Εκανα την τελευταια φορα για να του δειξω ποσο υπερισχυει εναντι των αλλων
    Δεν ψαρευω κοπλιμεντα, ειδικα απο τον συγκεκριμενο ξερω οτι δεν θα το κανει. Μια δυο φορες που μου ειπε καποιο κοπλιμεντο το ελεγε σιγα και δειλα.
    Απλα να με θαυμασει θελω κι ας μην πει κατι.

Μεσα στην εβδομαδα μαλλον

Senior Member
    Σου ζηταω συγγνωμη
    Απο τον γραπτο λογο δεν καταλαβαινεις ευκολα ποτε αστειευεται ο αλλος

Συζηταμε για διαφορα θεματα, οχι μονο για σχεσεις. Προσπαθω να μην προβαλλομαι, ισα ισα να δειχνω κοριτσι για σχεση
    Και κοπλιμεντα δεν του κανω και συνεχεια, ειπαμε. Εκανα την τελευταια φορα για να του δειξω ποσο υπερισχυει εναντι των αλλων
    Δεν ψαρευω κοπλιμεντα, ειδικα απο τον συγκεκριμενο ξερω οτι δεν θα το κανει. Μια δυο φορες που μου ειπε καποιο κοπλιμεντο το ελεγε σιγα και δειλα.
    Απλα να με θαυμασει θελω κι ας μην πει κατι.

Μεσα στην εβδομαδα μαλλον
    Γιατί έπρεπε να του δείξεις πόσο υπερισχύει; Τι θα κερδίσεις; Αυτόν;

Είχε σχέση ξανά αυτός;

Banned
    Δεν έχω φασωθει μαζί του. Απλώς προσπάθησα να δείξω ενδιαφέρον.
    Και αφού δεν συνέβαινε τίποτα και ήμασταν φίλοι, μπορούσα πολύ άνετα να του πω για τον άλλο. Ήθελα να κόψω και αντιδράσεις.

Φωτό με μαγιό δεν του έχω στείλει. Είχα βάλει μια φορά σε στορι μου και ενώ την είχε δει αμέσως , μου απάντησε τα ξημερώματα ( δηλαδή ξαναμπήκε να την δει) . Σε εκείνον δεν έχω στείλει, το σκέφτομαι...

Αυτό κάνω τωρα, όπως μου είπατε. Ασχολούμαι μόνο με έναν.
    Όμως εχω ανασφάλεια πως αν κάτι δεν πάει καλά θα πρέπει από την αρχή να βρω άλλον να ασχοληθώ. Σαν να μην έχω δεύτερη επιλογή.
    Δεν έχει σημασία αν φασωθηκες η Όχι.......το θέμα είναι πως δείχνεις στους άντρες που σου αρέσουν.......οτι δεν ξέρεις τι θες! ..αν το έχεις τόσο πολύ απωθημένο και θες εμπειρίες κάτσε σε όποιον σου τη πέφτει χωρίς πολλά πολλά....πηγαινε με 10 άντρες και μετα ψάχνεις για σχέση...

Το να πηγαίνεις για σχέση αλλά να μη σε νοιάζει αν θα βγει και φάσωμα η απλά χαζολογημα σε κάνει να δείχνεις ότι δεν ξέρεις τι θες

Senior Member
    Με αντρα που να μου αρεσει δεν εχω βγει ποτε, για να ξερω πως φαινομαι

Να κατσω να φασωθω με καποιον που δεν μου αρεσει, το εχω κανει αρκετες φορες, σεξ ομως δεν ηθελα ποτε σε αυτες τις περιπτωσεις
    Μου αρεσουν τα φιλια, οι αγκαλιες και τα χαδια, αλλα σεξ δεν ηθελα μαζι τους και γενικα δεν νομιζω οτι θα θελω ποτε , χωρις να υπαρχει σχεση και εστω και λιγο συναισθημα

Με τον συγκεκριμενο ξερω οτι δεν θα με χρησιμοποιησει για ενα φασωμα, γιατι δεν ειναι τετοιος τυπος, δεν του αρεσουν οι ξεπετες

Senior Member
    Γιατί έπρεπε να του δείξεις πόσο υπερισχύει; Τι θα κερδίσεις; Αυτόν;

Είχε σχέση ξανά αυτός;
    Απάντησε μου.

Senior Member
    Απάντησε μου.
    ναι, αυτη που τον απατησε

και πριν 1-2 στο σχολειο

Senior Member
    ναι, αυτη που τον απατησε

και πριν 1-2 στο σχολειο
    Έχεις σκεφτεί ότι όλη αυτή η συζήτηση μπορεί να τον τρομάξει; μιλάμε για ένα άπειρο άνθρωπο.. Ίσως νιώσει ότι έχεις πολλές απαιτήσεις και να κάνει πίσω. .

Senior Member
    ποια συζητηση;
    δεν θα του ζητησω αυτα που θελω
    εξαλλου φαινεται πως ξερει να φερθει ωραια σε μια κοπελα και οχι σαν ζωο, οποτε δεν θα χρειαστει να ζητησω κατι εγω αν προχωρησουμε

Senior Member
    ε στην δικη μου περιπτωση δεν μπορω να περιμενω πολυ

πραγματικα πνιγομαι ωρες ωρες που δεν εχω αυτο που θελω
    ξερω υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα, αλλα μου εχει καθισει στο μυαλο πως αν δεν κανω σχεση συντομα θα ειμαι αποτυχημενη ή κατι τετοιο

μεχρι και εσεις ειμαι βεβαιη πως σκεφτεστε πως ουτε με αυτον θα κανω σχεση
    κι εγω δεν μπορω να το πιστεψω, ειμαι σιγουρη οτι κατι θα στραβωσει
    και η μητερα μου που της ελεγα κατι πριν λιγο μου ειπε οτι τις φωτο μου τις ζητησε για να τις δειξει στους φιλους του και να πουλησει μουρη οτι ταχα ειμαι γκομενα του, αφου συνηθιζει να λεει ψεματα

γιατί δεν μπορείς. να περιμένεις? ξέρεις πόσο χρονών είσαι 25 και όχι 95
    οι άντρες δεν θέλουν απελπισμένες γυναίκες

Senior Member
    Εγώ παιδιά δεν τολμώ να μιλήσω σε καμια γυναίκα και να πάω να μιλήσω δεν θα ξέρω τι να πω!

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast