Sos - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 469

Thread: Sos

Banned
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Ναι, όπως καταλαβαίνετε εγώ δε θέλω να εξωραΐσω την κατάσταση ή να μην ακούσω τη γνώμη των άλλων
    Απλά είμαι από τους ανθρώπους που με τον ήρεμο τρόπο καταλαβαίνω καλύτερα
    Ε εντάξει άνθρωποι είμαστε και μερικές φορές .....

Αλλα δεν υπάρχει θέμα στο είπε αυτό για να μην τρέφεις ελπίδες γιατί όσο τρέφεις ελπίδες δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις ...

Δεν πειράζει που το εξωραιζεις λογικό είναι να θες να ζήσεις το παραμύθι.....απλα άλλαξε πρίγκιπα

Senior Member
    Πολύ ωραίο το τελευταίο....

Banned
    Πολύ ωραίο το τελευταίο....
    Ε ναι είδες.....! Ο δικός σου δεν ήταν πρίγκιπας ήταν αρχοντοκοπανος για αυτό δεν θα σου βγει το παραμύθι........

Senior Member
    Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα και η λέξη αρχοντοκοπανος

Senior Member
    Δεν το ξερά πως οι μπάτσοι εχουν τετοια περαση σε σημείο δηλαδή να παίζουν με πολλές και κάποιες να το αποδέχονται σιωπηλα

Senior Member
    Εγώ ποτέ δεν είχα κολλήματα με στολή και τέτοια που αρέσει σε κάποιες, δεν ξέρω αν ήταν περαση λόγω δουλειάς, πάντως όπως και να χει είναι πολύ ωραίος άντρας

Senior Member
    Εγώ ποτέ δεν είχα κολλήματα με στολή και τέτοια που αρέσει σε κάποιες, δεν ξέρω αν ήταν περαση λόγω δουλειάς, πάντως όπως και να χει είναι πολύ ωραίος άντρας
    Και προτιμάς να θυσιάσεις την αφοσίωση στο ονομα της εμφάνισης; Δεν κρίνω άλλωστε ποιος ειμαι εγω που θα κρίνω απλώς ρωταω

Senior Member
    Η συμπεριφορα σου μου φαίνεται τουλαχιστον ντροπιαστικη για το γυναικείο φυλο.Λες τον γουστάρεις και ταυτοχρονα δεχεσαι να πηγαίνει και με αλλες.Αυτοεκτιμηση μηδεν.δεν ειναι ότι ήσουν κενη συναισθημάτων και απλα σου κάλυπτε το σεξ εσυ μιλας σαν να εισαι ερωτευμένη αλλα δεχεσαι τη πολυγαμια του αληθεια τι φαση; αξιοπρέπεια δεν έχεις;Δεν ειναι ευαισθητος αυτός απλα σε εχει κάνει ψυχολογο και εισαι ενα παραπάνω σεξ γι αυτόν.Ενα σεξ μεσα στα τοσα αλλα.Πρεπει καποια στιγμή να αφυπνιστείς και να τον στείλεις στην ευχή.ολα αυτα υποτιμουν εσενα.Αυτος βρισκει και τα κάνει δυστυχώς
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post

Δεν μπορώ καθόλου αυτους τους τύπους που εκμεταλλεύονται τη θέση τους και σε σταματάνε με το έτσι θέλω μόνο και μόνο επειδή μπορούν. Εξουσία δήθεν και έτσι. Για να γκομενιζουν...κατα τα άλλα σκοτώνονται στη δουλειά. Απορώ πως σου άρεσε...μονο και μονο που έκανε κατάχρηση της θέσης του για να σε ψαρέψει για ταυτοποίηση στοιχείων δείχνει ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Αυτός ψαρεύει οποία να ναι
    Βρίσκουν και τα κάνουν σε εμένα αν θα έρθει να μου κανει κάτι τετοιο θα του δείξω με το τροπο μου πως παει να παίξει με τη φωτιά. Αν θέλει να παίξει κανένα πρόβλημα, εγω για παράδειγμα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να τον κυνηγάω για τα επόμενα 10 χρονια στα δικαστήρια και να του πάρω κυριολεκτικά και τα σώβρακα. Όταν θα πεις σε μπάτσο εχεις αιτιολογημένη πιθανή αιτία που θες να μου ασκησεις σωματικό έλεγχο ειναι σαν να του λες πως παίζεις με τη φωτιά.

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Η συμπεριφορα σου μου φαίνεται τουλαχιστον ντροπιαστικη για το γυναικείο φυλο.Λες τον γουστάρεις και ταυτοχρονα δεχεσαι να πηγαίνει και με αλλες.Αυτοεκτιμηση μηδεν.δεν ειναι ότι ήσουν κενη συναισθημάτων και απλα σου κάλυπτε το σεξ εσυ μιλας σαν να εισαι ερωτευμένη αλλα δεχεσαι τη πολυγαμια του αληθεια τι φαση; αξιοπρέπεια δεν έχεις;Δεν ειναι ευαισθητος αυτός απλα σε εχει κάνει ψυχολογο και εισαι ενα παραπάνω σεξ γι αυτόν.Ενα σεξ μεσα στα τοσα αλλα.Πρεπει καποια στιγμή να αφυπνιστείς και να τον στείλεις στην ευχή.ολα αυτα υποτιμουν εσενα.Αυτος βρισκει και τα κάνει δυστυχώς
    Σιγά τα αυγά κοπελιά.......

Λες και εσύ ποτέ δεν έχεις μπλέξει στη ζωή σου με κάποιον που σε κορόιδευε....ή δεν έχεις κάνει και συ ποτέ κάτι που δεν θα πρέπε .....

μπορει να έτρωγες κερατο πχ και να μην το ήξερες και να έβγαινες και χαρούμενη να το παίζεις ότι χτύπησες κελεπούρι..........

Προφανώς και η κοπέλα ήταν ερωτευμένη ή έστω ενθουσιασμένη και επειδή ήθελε να το ζήσει αυτό και ο τύπος ήξερε καλά να τη παίζει καλά....εγινε το παιχνίδι του χωρίς να το καταλάβει.....

Οι γυναίκες φταίνε στη τελική;;;;; ή αυτός που το ξεκινάει ...;; δεν σέβεται τη σχέση του και τη γυναίκα του και το παίζει γκόμενος σε όποιον θηλυκό περάσει.;;; αυτή δεν ήξερε τπτ στην αρχή.....οτι έχει ο άλλος σχέση

Αυτός έδωσε αφορμή να χωθεί τρίτο πρόσωπο στη σχέση του...

Απλά μαζευτήκατε να τα ριξετε σε άλλες γυναίκες για την απιστία που έγινε....... λες και οι άντρες είναι αγιοι..........Και η οποία γυναίκα κουνιέται και μόνο....

Σιγά....

Senior Member
    Έχω υπάρξει τόσο ερωτευμένη μαζι του που είπα ότι από το να μην τον εχω καθόλου ας τον έχω έστω έτσι. Για την πολυγαμια του η ψυχή μου το ξέρει αν είμαι κουλ με αυτό αλλά δε μου πέφτει και λόγος να τον διαταξω να είναι μονογαμικος άπαξ και δεν είμαστε κανονικό ζευγάρι. Δεν έχεις υπάρξει καψούρα εσύ, βάζοντας σε προτεραιότητα το συναίσθημα έναντι της λογικής κάνοντας ενδεχομένως λάθη; και το ντροπιαστική συμπεριφορά για το γυναικείο φύλο είναι πολύ υπερβολικο

Senior Member
    Εντάξει, η εμφάνιση ήταν η πρώτη εντύπωση που με έκανε να μιλήσω μαζί του, στην πορεία κόλλησα γενικότερα. Όχι προς θεού δεν έχει σημασία μόνο η εμφάνιση

Senior Member
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Σιγά τα αυγά κοπελιά.......

Λες και εσύ ποτέ δεν έχεις μπλέξει στη ζωή σου με κάποιον που σε κορόιδευε....ή δεν έχεις κάνει και συ ποτέ κάτι που δεν θα πρέπε .....

μπορει να έτρωγες κερατο πχ και να μην το ήξερες και να έβγαινες και χαρούμενη να το παίζεις ότι χτύπησες κελεπούρι..........

Προφανώς και η κοπέλα ήταν ερωτευμένη ή έστω ενθουσιασμένη και επειδή ήθελε να το ζήσει αυτό και ο τύπος ήξερε καλά να τη παίζει καλά....εγινε το παιχνίδι του χωρίς να το καταλάβει.....

Οι γυναίκες φταίνε στη τελική;;;;; ή αυτός που το ξεκινάει ...;; δεν σέβεται τη σχέση του και τη γυναίκα του και το παίζει γκόμενος σε όποιον θηλυκό περάσει.;;; αυτή δεν ήξερε τπτ στην αρχή.....οτι έχει ο άλλος σχέση

Αυτός έδωσε αφορμή να χωθεί τρίτο πρόσωπο στη σχέση του...

Απλά μαζευτήκατε να τα ριξετε σε άλλες γυναίκες για την απιστία που έγινε....... λες και οι άντρες είναι αγιοι..........Και η οποία γυναίκα κουνιέται και μόνο....

Σιγά....
    ΟΧΙ αυτός φταίει που αποδέχεται η ίδια να ειναι το νούμερο 57 δεν φταίει η ίδια που το αποδέχεται τι λες τωρα. Ο κακός ο άντρας που βρήκε το θύμα νούμερο 57 και όχι η ίδια που έγινε και συνεχίζει εις γνωσην της να ειναι θύμα....

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Αλλα έτσι είναι...οταν γίνεται μια απιστία όλα τα ριχνουμε στις γυναίκες ....η μια γυναικα πάει να βγάλει τα νύχια της άλλης... τους αντρουληδες δεν τους πειράζετε......λες και αυτοί είναι τα αθώα και η άλλη είναι η ******* που κουνιεται.....

Για αυτό βλέπεις και εγκλήματα αντί να σκοτώνουν τους άντρες η κερατωμενες σκοτώνουν την αντιζηλη λες και ο άλλος ο μαλακας δεν το προκάλεσε...που σίγουρα δλδ κατά πάσα πιθανότητα ο κόκορας τη κυνηγάει πρώτος τη κότα

Αλλα σωστά είμαστε γυναίκες δεν μπορούμε να φερθούμε με σεβασμό η μια στην άλλη μόνο να δείχνουμε το κόμπλεξ μας και τον ανταγωνισμό μας

Senior Member
    Κακα τα ψέματα, φταιμε και οι δύο. Φταίει κ αυτός που παίζει πολύ και στην αρχή μάλιστα που ήμουν στη διαδικασία που κολλούσα δε μου είχε πει για τη σχέση του. Και φταίω κ εγώ που δεν το σταμάτησα μετά, αλλά ίσως έχω μειωμένο καταλογισμό γιατί ήμουν στα πατώματα για εκείνον. Το ότι όμως ο άντρας που αντί να κοιτάξει να διορθώσει τα ψυχολογικά του παίζει με τις γυναίκες δε φταίει ποτέ, είναι όντως ένα διαδεδομένο αλλοθι

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast