Sos - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 32 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 469

Thread: Sos

Senior Member
    Δεν ήξερα ότι το έχεις περάσει κ εσύ. Απλά μπορεί εσύ να ήσουν και πιο δυνατή από εμένα

Banned
    Quote Originally Posted by Dem999 View Post
    Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει. Επίσης αν ο ίδιος δε σεβοταν τη σχέση του που ήταν και δική του σχέση, γιατί έπρεπε να τον νουθετησω εγώ;
    Τι στοίχημα πας ότι αν του έλεγες εσύ Όχι...αυτος πάλι άπιστος θα ήταν...

Δεν φταίει μόνο αυτή που λέει το ναι στο κέρατο φταίει αυτός που το επιδιώκει στη ζωή του.αν δεν ήσουν εσύ θα ήταν κάποιες άλλες η κάποια αλλη

Senior Member
    Ναι που υπήρχαν ήδη κιολας

Senior Member
    Εν συντομία θα σου πω ότι γνώρισα ενα παλικάρι απο κοινή παρεα...βγαιναμε μαζί περιπου 3 μήνες εγω τρελα ερωτευμένη...καποια φαση παιρνω μήνυμα απο εναν άγνωστο αριθμό,ηταν η κοπελα του.Με μεγαλη ψυχραιμια τη συνάντησα της εξηγησα οτι δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη της της έδειξα μηνύματα που πιστοποιούσαν οσα ειπα και δεν ξαναεμφανιστηκα στη ζωή του.Αυτος τώρα εχει χωρίσει και ακομα στελνει αλλα μια φορα απιστος πάντα απιστος.Δε ξερω αν ήταν θέμα δυναμης ή αυτοεκτίμησης.Δε μοιράζομαι τους ερωτικούς μου συντρόφους..δεν ειναι παιχνιδια...
    Δεν ήξερα ότι το έχεις περάσει κ εσύ. Απλά μπορεί εσύ να ήσουν και πιο δυνατή από εμένα
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Ελπίζω πραγματικά να το έχεις ξεπεράσει.... Μπράβο σου που το χειρίστηκες τόσο καλα

ntinti
    Guest
    Όποιος είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέει. Επίσης αν ο ίδιος δε σεβοταν τη σχέση του που ήταν και δική του σχέση, γιατί έπρεπε να τον νουθετησω εγώ;
    Και πολλά τραγούδια λένε και χορεύουν σε οποίο ρυθμό τους χτυπάει το ντέφι προκειμένου να τον έχουν στα ποδια τους....

Senior Member
    Με ολο αυτό που έγινε ξενέρωσα ευτυχώς κατευθειαν και δεν τον ξαναειδα ποτε πονηρα αυτος μέχρι και τωρα στέλνει για να τα ξαναβρούμε.Φυγε πριν δεθεις χειροτερα.Μη περιμένεις να φτιάξουν τα πραγματα.μονο χειροτερα μπορουν να γίνουν
    Ελπίζω πραγματικά να το έχεις ξεπεράσει.... Μπράβο σου που το χειρίστηκες τόσο καλα

Senior Member
    Σε αυτό έχεις δικιο...

Senior Member
    Και στη τελικη οκ δε ια ειναι ευκολο στην αρχη αλλα τα παντα γιατρευει ο χρονος... Σπαταλάς χρονο σε ενα ανθρωπο που δε μπορείς να επενδυσεις συναισθηματικά..και ισως χανεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κατι πραγματικα αξιόλογο
    Σε αυτό έχεις δικιο...

Senior Member
    Χαχαχα συμβαίνουν και αυτα

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Εν συντομία θα σου πω ότι γνώρισα ενα παλικάρι απο κοινή παρεα...βγαιναμε μαζί περιπου 3 μήνες εγω τρελα ερωτευμένη...καποια φαση παιρνω μήνυμα απο εναν άγνωστο αριθμό,ηταν η κοπελα του.Με μεγαλη ψυχραιμια τη συνάντησα της εξηγησα οτι δεν ειχα ιδεα για την υπαρξη της της έδειξα μηνύματα που πιστοποιούσαν οσα ειπα και δεν ξαναεμφανιστηκα στη ζωή του.Αυτος τώρα εχει χωρίσει και ακομα στελνει αλλα μια φορα απιστος πάντα απιστος.Δε ξερω αν ήταν θέμα δυναμης ή αυτοεκτίμησης.Δε μοιράζομαι τους ερωτικούς μου συντρόφους..δεν ειναι παιχνιδια...
    Οχι ήταν θέμα εγωισμού ....δεν ανεχτηκες να είσαι εσύ η καβατζα....απο εγωισμό.....!!. οχι απαραίτητα από αλτρουισμό και από κώδικα ηθικής .....προς την άλλη γυναικα. Σιγά μην ήσουν και σε θέση να τη συμπονεσεις τη κακομοίρα όταν το έμαθες. Και της έκανες και χώρο να της αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να ζήσει καλά με τον γκόμενο σου... Απλά το εγώ σου αντέδρασε.....και έφυγες

Η κοπέλα στο θέμα αρκέστηκε να τον μοιράζεται έστω και έτσι....λαθος της βέβαια

Senior Member
    Ναι είδες τι έγραψα στην ιστορία. Έκανα μια προσπαθεια και με το που γύρισε αυτός που τον είχα διώξει εγώ γύρισα αμεσως εκεί και το άλλο παιδί ίσως άξιζε περισσότερο και τον πληγωσ κιόλας

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι τον πάτησα πλήρως τον εγωισμό μου

Senior Member
    Θα μπορούσα απλα να αδιαφόρησω και να μην τη συναντήσω καν.εγω τη συναντησα γιατί δεν ειχα κατι να κρυψω και ήθελα να βγω καθαρη απο την ιστορία οπως κ εγινε.προφανως και απο θεμα εγωισμού δε θα ηθελα να ειμαι η καβατζα κανενός αλλα και συναισθήματα να μην ειχα ποτε δ θα έπαιρνα αντρα αλλης κοπελας.Δε μου κανει κουκου πως το λενε.Στον ερωτα δε μοιράζομαι.
    Quote Originally Posted by MariLen233 View Post
    Οχι ήταν θέμα εγωισμού ....δεν ανεχτηκες να είσαι εσύ η καβατζα....απο εγωισμό.....!!. οχι απαραίτητα από αλτρουισμό και από κώδικα ηθικής .....προς την άλλη γυναικα. Σιγά μην ήσουν και σε θέση να τη συμπονεσεις τη κακομοίρα όταν το έμαθες. Και της έκανες και χώρο να της αφήσεις το πεδίο ελεύθερο για να ζήσει καλά με τον γκόμενο σου... Απλά το εγώ σου αντέδρασε.....και έφυγες

Η κοπέλα στο θέμα αρκέστηκε να τον μοιράζεται έστω και έτσι....λαθος της βέβαια

Senior Member
    Ναι το διαβασα για αυτό στα λεω.Δε στα λεω με κακη προθεση ασχετα αν ημουν παραπάνω αυστηρη.σου μιλαω όπως θα μιλούσα και σε μια φιλη να σε ταρακουνησω.Μην αφηνεις καλά παιδιά να φεύγουν και εσυ να μένεις μπουκάλα με το καθαρμα
    Ναι είδες τι έγραψα στην ιστορία. Έκανα μια προσπαθεια και με το που γύρισε αυτός που τον είχα διώξει εγώ γύρισα αμεσως εκεί και το άλλο παιδί ίσως άξιζε περισσότερο και τον πληγωσ κιόλας

Page 10 of 32 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast