πως προσεγγιζεις... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    χα χα!
    μην το γελας αυτο ειναι μια σωστη μεθοδος για να εχεις γυναικα απο τα παλια τα χρονια.
    οι γυναικες θαμπωνονται ευκολα. αυτο πρεπει να το θυμασε απο το δημοτικο που ηταν κοριτσια. αλλα μην νομιζεις οτι ως γυναικες αλλαζουν προτιμισεις
    Πόσο χρονών εισαι; Πόσες σχέσεις είχες; Καθισες ποτέ σου να μιλήσεις με μια γυναίκα; Να την ακούσεις; Να την μάθεις; Να την καταλάβεις; Αν το κάνεις υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αλλάξει κι ο τρόπος που σκέφτεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Που κάνεις λάθος? Για αυτά που λες για τις γυναίκες. Εντάξει ρε φίλε, μας τα είπες εκατό φορές. Έχεις καταλάβει ότι έτσι προσβάλεις εσένα και όχι αυτές;
    Δεν έχεις σχέση λες.. Είσαι μόνος αρκετό καιρό και αντί να βρεις την αιτία ρίχνεις ευθύνες δεξιά κι αριστερά. Καμία γυναίκα δεν θέλει να είναι με ένα άντρα που σκέφτεται έτσι κι αν βρεθεί κάποια που θα κάνει σχέση θα είναι μόνο και μόνο γιατί ελπίζει να αλλάξει..
    η αληθεια πρεπει να ΛΑΜΠΕΙ!!

Senior Member
    η αληθεια πρεπει να ΛΑΜΠΕΙ!!
    Αστεράκια βλέπεις μάλλον.. Δεν είναι η αλήθεια. Αφήστε τις μισογυνικες σας απόψεις εκτός φορουμ και ενθαρρύνετε τους ανθρώπους να κάνουν κίνηση..

Senior Member
    οχι βεβαια, εαν δεν θελει δεν μπορεις να την πεισεις με σχεδον κανεναν τροπο. η λυση ειναι να ασχοληθεις με καποια αλλη,
    για να μην κουραζεσαι αλλα και για να μην σπαταλας τον χρονο σου.

τωρα για να μην ρωτας ποιοι ειναι οι λιγοι τροποι που μπορεις να την πεισεις γιατι εγραψα σχεδον και οχι με κανεναν,
    ειναι τα λεφτα η φημη και η δοξα

δεν νομίζω να θέλουν όλες τα λεφτά, την φήμη και την δόξα που λες, σίγουρα υπάρχουν και κάποιες πως σε βλέπουν σαν χαρακτήρα και προσωπικοτητα που βγάζεις

υγ παιδιά μην μου χαλάτε το θέμα ότι διαφωνία έχετε είναι και τα πμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πανό πρόσθεσε την. Αν κάνει αποδοχή ρίξε μια ματιά στο προφίλ της και βρες ένα θέμα που θα μπορούσες να συζητήσεις μαζί της. Ένα θέμα όμως που σε ενδιαφέρει για να είσαι αληθινός. Αν δεν δεχτεί το αίτημα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
    φωτογραφίες έχουν ως συνήθως στο προφίλ
    ασχολούμαστε με τον αθλητισμό ελπίζω να βοηθάει αυτό

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    κοινούς φίλους δεν έχουμε, τι τις λέω στην κουβέντα όμως εκεί είναι το θέμα?

πληροφορίες σαν τι ακριβώς?

όταν στείλω αίτημα αμέσως να στείλω μήνυμα ή μετά από κάποιες μέρες? και στην περίπτωση που δεν το δεχτεί πως συνεχίζω?
    Όταν της στείλεις αίτημά και το αποδεχτεί μιλά της στο καπάκι. Κόψε τα ενδιαφέροντα της ποια είναι..... και ρωτά την δήθεν ότι ψάχνεις κάτι που ξέρει.....

Εάν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι μιλά της ειλικρινά. Πιάσε κουβέντα και μετά από λίγο πρότεινε της να πάτε για καφέ. Ευγενικά, απλά και καθόλου πιεστικα. Εάν θέλει θα βγείτε

Άμα δεν δεχτεί το αίτημα σου.....δεν πειράζει....life goes on

Meditation
    Guest
    χα χα!
    μην το γελας αυτο ειναι μια σωστη μεθοδος για να εχεις γυναικα απο τα παλια τα χρονια.
    οι γυναικες θαμπωνονται ευκολα. αυτο πρεπει να το θυμασε απο το δημοτικο που ηταν κοριτσια. αλλα μην νομιζεις οτι ως γυναικες αλλαζουν προτιμισεις
    Καταρχάς να ξέρεις ότι όταν βάζεις ανθρώπους σε κουτάκια απευθείας σφαλλεις.

Δεν είναι όλες οι γυναίκες το ίδιο. Το θέμα είναι να έχεις ανοικτά τα μάτια σου και να είσαι σε θέση να κρίνεις ποια είναι η σωστή για σένα.

Και να αφήσεις πίσω τα στερεότυπα και τα πρότυπα που μας έχει επιβάλλει η κοινωνία (πχ εαν είσαι γυναίκα με μικρό στήθος δεν είσαι επιθυμητή και ερωτική στους αντρες , εάν είσαι άντρας και δεν έχεις λεφτά δεν θα αρέσεις στις γυναίκες)

Εάν πας και τη πέσεις στη κοπέλα που θέλει Μύκονο και τρέχει πίσω από χορηγούς και ποζάρει ακριβά φορέματα και πισίνες προφανώς και δεν θα σε προτιμήσει.
    Υπάρχουν και άλλες εκεί έξω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Όταν της στείλεις αίτημά και το αποδεχτεί μιλά της στο καπάκι. Κόψε τα ενδιαφέροντα της ποια είναι..... και ρωτά την δήθεν ότι ψάχνεις κάτι που ξέρει.....

Εάν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι μιλά της ειλικρινά. Πιάσε κουβέντα και μετά από λίγο πρότεινε της να πάτε για καφέ. Ευγενικά, απλά και καθόλου πιεστικα. Εάν θέλει θα βγείτε

Άμα δεν δεχτεί το αίτημα σου.....δεν πειράζει....life goes on

να ξεκινήσω την κουβέντα με κάποιο Γειά-καλησπερα ή να σχολιάσω κάποια φωτογραφία?
    και στην περίπτωση που λέμε μου πει ότι έχει αγόρι ή με ρωτήσει αν τι φλερτάρω πως απαντάω?

όταν λες ειλικρινά εννοείς να τις πω τα αισθήματά μου?
    Αν δεν δεχτεί το αίτημα την διαγράφω από φίλη?

Meditation
    Guest
    να ξεκινήσω την κουβέντα με κάποιο Γειά-καλησπερα ή να σχολιάσω κάποια φωτογραφία?
    και στην περίπτωση που λέμε μου πει ότι έχει αγόρι ή με ρωτήσει αν τι φλερτάρω πως απαντάω?

όταν λες ειλικρινά εννοείς να τις πω τα αισθήματά μου?
    Αν δεν δεχτεί το αίτημα την διαγράφω από φίλη?
    Είναι από τη περιοχή σου η κοπέλα ? Έχετε κάτι κοινό? Η είναι τελείως άσχετη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Είναι από τη περιοχή σου η κοπέλα ? Έχετε κάτι κοινό? Η είναι τελείως άσχετη?
    ναι είναι από την περιοχή, ναι έχουμε κάποιο κοινό τον αθλητισμό και πηγαίνουμε στον ίδιο χώρο

αλλά έλεγα να μιλούσα και σε μια άγνωστη για μένα

Junior Member
    Προτεινω να μην σχολιάσεις φωτο και να πεις ενα απλο καλησπερα, αν σε ρωτησει αν τη φλερταρεις να εισαι ειλικρινης, αν εχει σχεση κανεις πισω. Ρωτησε την πραγματα για εκεινη και μη βιαστεις να ζητησεις να βρεθειτε .. Ελπιζω να βοηθησα

Meditation
    Guest
    ναι είναι από την περιοχή, ναι έχουμε κάποιο κοινό τον αθλητισμό και πηγαίνουμε στον ίδιο χώρο

αλλά έλεγα να μιλούσα και σε μια άγνωστη για μένα
    Ωραία θα της πεις γεια σου με θυμάσαι ....? .... Είμαι ο τάδε που πηγαίναμε μαζί εκεί.......

Ρωτά την κάτι για τον χώρο που πάτε....... αυτοσχεδιάσε.... Εάν πχ πάει τώρα με.τον κορονοιο ξανα πως είναι τα πράγματα εκεί........για το πρόγραμμα......κατι θα βρεις.........

Και τσουπ φέρτης το για τον καφέ.....καπου να βρεθείτε .....να μιλήσετε και από κοντά

Μη σχολιάσεις φωτο της ....μη της κάνεις χαζό γλυκούλικα κοπλιμέντα πχ έχεις ωραίο χαμόγελο και τέτοια. Τίποτα. Μόνο πρότεινε της αν μπορεί να βγείτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Linak View Post
    Προτεινω να μην σχολιάσεις φωτο και να πεις ενα απλο καλησπερα, αν σε ρωτησει αν τη φλερταρεις να εισαι ειλικρινης, αν εχει σχεση κανεις πισω. Ρωτησε την πραγματα για εκεινη και μη βιαστεις να ζητησεις να βρεθειτε .. Ελπιζω να βοηθησα

δεν θα εκανα καποιο σχολιο κατω απο φωτογραφια,απλα θα τις ελεγα στο μηνυμα
    δεν το βρισκεις καλη ιδεα καποιο σχολιο για μια φωτογραφια ειλικρηνες δεν θα ελεγα κατι που δεν θα ισχυει,να ελεγα πχ οτι σε δειχνει πολυ ωραια η συγκεκριμενη photo,σε κολακευει κλπ?

και στην περιπτωση που πει οτι εχω σχεση αλλα θελω να μιλαμε κεει τι κανουμε?

@Meditation
    δεν ξερει πως λεγομαι,αλλα θα τις περιγραψω πως ειμαι,το βρισκεται καλο?

μα θα ειμαι ειλικρηνης με αυτα που γραφω,δεν θα λεω υπερβολες αυτα που νοιωθω,αν εχει ωραιο χαμογελο και ωριαια χαρακτηριστικα γιατι να μην τις τα πω?λετε μην με περασει για λιγουρη για αυτο?
    αν βγουμε ομως μπορω να τις κανω αυτα τα κοπλιμεντα που λες?

Senior Member
    δεν θα εκανα καποιο σχολιο κατω απο φωτογραφια,απλα θα τις ελεγα στο μηνυμα
    δεν το βρισκεις καλη ιδεα καποιο σχολιο για μια φωτογραφια ειλικρηνες δεν θα ελεγα κατι που δεν θα ισχυει,να ελεγα πχ οτι σε δειχνει πολυ ωραια η συγκεκριμενη photo,σε κολακευει κλπ?

και στην περιπτωση που πει οτι εχω σχεση αλλα θελω να μιλαμε κεει τι κανουμε?

@Meditation
    δεν ξερει πως λεγομαι,αλλα θα τις περιγραψω πως ειμαι,το βρισκεται καλο?

μα θα ειμαι ειλικρηνης με αυτα που γραφω,δεν θα λεω υπερβολες αυτα που νοιωθω,αν εχει ωραιο χαμογελο και ωριαια χαρακτηριστικα γιατι να μην τις τα πω?λετε μην με περασει για λιγουρη για αυτο?
    αν βγουμε ομως μπορω να τις κανω αυτα τα κοπλιμεντα που λες?
    Πανό μην αρχίσεις τα κοπλιμέντα από τη αρχή. Αν το κάνεις θα δώσεις την αίσθηση ότι ψάχνεις επιβεβαίωση ή ότι εισαι απελπισμένος. Αυτά γίνονται σε συγκεκριμένες στιγμές και με μέτρο.
    Την πρόσθεσες ή συζητας κάτι που υπάρχει πιθανότητα να μην συμβει(αν δεν κάνει αποδοχή);

Senior Member
    @george1520
    το είχα σχεδιάσει αλλιώς αλλά το διαβάζω που το λένε πολύ να αρχίσεις από μια φωτογραφία σχολιάζοντας σαν αφορμή για κουβέντα

όταν λες σε συγκεκριμένες στιγμές πότε δηλαδή?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast