πως προσεγγιζεις... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 96
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    δεν τους ενδιαφέρει και όλους το πηδημα που λες αλλά να έχουν μια συντροφιά στο πλάι τους
    Αυτό είναι το πιο σωστό που άκουσα τελευταία!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ntinti View Post
    Πανο όταν γνωρίσεις την κοπέλα κανένας μας δεν θα είναι εκεί ,μόνος σου θα είσαι οπότε μόνος σου πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεται όλο αυτό....
    Όσο για το άλλο τα είπαμε τα συζητήσαμε όλα καλα ξεκολλα σε παρακαλώ πολύ.

ναι το ξέρω! ξυπόλυτος στα αγκάθια θα είμαι
    δεν γίνεται από την μία στιγμή στην άλλη να αποβάλλεις όλο αυτό που εχω

@nikos2
    δεν είναι έτσι
    εσύ την γυναίκα την βλέπεις σαν σεξουαλικο αντικείμενο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Αυτό είναι το πιο σωστό που άκουσα τελευταία!!!

σε ευχαριστώ! και το υποστηρίζω και το στηρίζω αυτό που γράφω
    μου έλεγαν εδώ μέσα παιδιά να πήγαινα με πληρωμένη γυναίκα να βρω την αυτοπεποιθηση μου και το κατακρινα
    γιατί θέλω να υπάρχει η αμοιβαία έλξη με την κοπέλα που θα κάνω σχέση

Meditation
    Guest
    Λέει ότι έτυχε να περάσεις από δίπλα της και αν τη κοίταζες κιόλας μπορεί να έπεσε τυχαία το βλέμμα της πάνω σου. Αυτό.
    είσαι σίγουρος για αυτό που λες?
    ορισμένες φορές με την κοπέλα αυτή τυχαία συναντιομαστε και την προηγμένη φορά ήταν μέσα στο αυτοκίνητο και περνούσε από δίπλα μου και κοιτακτηκαμε, αυτό δεν λέει κάτι?

Senior Member
    Ακου αν τυχον μια γυναικα θελει και ενδιαφερεται να σε γνωρισει θα σε γνωρισει αν δεν ενδιαφερετσι ειτε για την εξωτερικη σου εμφανιση ειτε για καποιο αλλο λογο αυτό δεν μπορεις να το αλλαξεις ουτε μπορεις να κανεις κατι για αυτό και απλως προχωρας. Δηλαδη οκ πες πχ μιλας με μια απο εδω μεσα με πμ και σου ζηταει fb και δεν σου μιλαει δεν σε κανει αντ τι θα κανεις θα πεθανεις; θα τα βαψεις μαυρα; Τιποτα δεν θα γινει απο αυτά θα συνεχισεις τη ζωη σου.
    Λες οτι δεν εχεις τι να της πεις. Οκ δεν θες να μαθεις πραγματα για αυτην; Ε ξεκινας και ρωτας οχι σε στυλ ανακρισης αλλα νορμαλ ε το ιδιο θα κανει και εκεινη αν ενδιαφερεται αν δεν ενδιαφερεται προχωρας

Meditation
    Guest
    Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί μια γυναίκα να σου μιλάει αβερτα από εδώ και μετά να μη σε προσθέτει στο φεις ή να ξεκοβει αποτομα. Τουλάχιστον να έχουμε αυτογνωσία και μια καλή συμπεριφορά .....ευγένεια....καλους τρόπους...να μην είμαστε πιεστικοί..... λιγουρια..... Εάν είναι έτσι χύμα και όπως γουστάρουμε και κάνουμε μαλακιες δεν θα φταίει αυτή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί μια γυναίκα να σου μιλάει αβερτα από εδώ και μετά να μη σε προσθέτει στο φεις ή να ξεκοβει αποτομα. Τουλάχιστον να έχουμε αυτογνωσία και μια καλή συμπεριφορά .....ευγένεια....καλους τρόπους...να μην είμαστε πιεστικοί..... λιγουρια..... Εάν είναι έτσι χύμα και όπως γουστάρουμε και κάνουμε μαλακιες δεν θα φταίει αυτή.
    Παρα πολλοι ε; Μηπως θα μπορουσες να μας βοηθησεις στην απαριθμηση τους γιατι εγω δεν βρισκω καποιον αλλον πλην της εμφανισης οποτε τουλαχιστον για εμενα αποκτα ενδιαφερον να μαθω ποιοι ειναι αυτοι οι παρα πολλοι λογοι που διακοπτεται αποτομα η επικοινωνια οταν φτανουμε στο fb

Meditation
    Guest
    Πλην της εμφάνισης ...?? Χαχαχα....δλδ εάν ο άλλος είναι ωραίος...... και ντιπ μαλακας να είναι δεν πρζ ????....

Δεν είναι έτσι.

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι και ξεχωριστή...

Αλλά υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθυντήριες. Τα περισσότερα τα είπα από πάνω. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί κάποια να ξενερώσει. Όπως και ένας άντρας αντίστοιχα θα μπορούσε να ξενέρωσει με μια γυναίκα όσο ωραία και αν ήταν

Για παρα πολλούς λόγους

Senior Member
    Πλην της εμφάνισης ...?? Χαχαχα....δλδ εάν ο άλλος είναι ωραίος...... και ντιπ μαλακας να είναι δεν πρζ ????....

Δεν είναι έτσι.

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι και ξεχωριστή...

Αλλά υπάρχουν κάποιες γενικές κατευθυντήριες. Τα περισσότερα τα είπα από πάνω. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι που μπορεί κάποια να ξενερώσει. Όπως και ένας άντρας αντίστοιχα θα μπορούσε να ξενέρωσει με μια γυναίκα όσο ωραία και αν ήταν
    Φιλε μου διαβαζεις τι εγραψα ή απλως λες τα δικά σου; Παμε παλι..... Μιλας με καποια με πμ και καποια στιγμη σου λεει χεις fb και λες εχω και της το δινεις και δεν σου ξαναμιλαει ποτε δεν σε κανει αντ δεν γινεται τιποτα. Δηλαδη δεν εισαι μαλακας οταν μιλας με πμ αλλα εισαι μαλακας οταν δινεις το fb? Eχει λογική αυτο που λες; Εξηγησε μου εσυ λοιπον τους παρα πολλους λογους πλην της εμφανισης

Meditation
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Φιλε μου διαβαζεις τι εγραψα ή απλως λες τα δικά σου; Παμε παλι..... Μιλας με καποια με πμ και καποια στιγμη σου λεει χεις fb και λες εχω και της το δινεις και δεν σου ξαναμιλαει ποτε δεν σε κανει αντ δεν γινεται τιποτα. Δηλαδη δεν εισαι μαλακας οταν μιλας με πμ αλλα εισαι μαλακας οταν δινεις το fb? Eχει λογική αυτο που λες; Εξηγησε μου εσυ λοιπον τους παρα πολλους λογους πλην της εμφανισης
    Α, δεν το κατάλαβα ακριβώς έτσι. Ή μπορεί να ήθελα να πω και τα δικά μου.

Και πάλι υπάρχουν λόγοι.

Θα μπορούσε να είναι η εμφάνιση, αλλά θα μπορούσε να είναι και ότι μπορεί να μην είναι διαθέσιμη και είπε "ας μη το παρατραβηξω" ή μπορεί να ήσουν γνωστός της. (Ακραίο) ή να μην ένιωθε άνετα να δώσει προσωπικές της πληροφορίες (όνομα φωτο) ενώ έχει γράψει πολύ εδώ.

Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση που ξεκοβει φταις εσύ που έκανες τη μαλακια. Απλά τα πράγματα

Senior Member
    Α, δεν το κατάλαβα ακριβώς έτσι. Ή μπορεί να ήθελα να πω και τα δικά μου.

Και πάλι υπάρχουν λόγοι.

Θα μπορούσε να είναι η εμφάνιση, αλλά θα μπορούσε να είναι και ότι μπορεί να μην είναι διαθέσιμη και είπε "ας μη το παρατραβηξω" ή μπορεί να ήσουν γνωστός της. (Ακραίο) ή να μην ένιωθε άνετα να δώσει προσωπικές της πληροφορίες (όνομα φωτο) ενώ έχει γράψει πολύ εδώ.

Σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση που ξεκοβει φταις εσύ που έκανες τη μαλακια. Απλά τα πράγματα
    Τρομερες συμπτωσεις παμε για τζοκερ....

Senior Member
    Λέει ότι έτυχε να περάσεις από δίπλα της και αν τη κοίταζες κιόλας μπορεί να έπεσε τυχαία το βλέμμα της πάνω σου. Αυτό.

ήταν συνοδηγός, στην αρχή κοιτούσε μπροστά αλλά μετά γύρισε με κοίταξε και αυτή

τόσα χρόνια γυμνάσιο και λύκειο καμιά κοπέλα δεν μου είχε δείξει ενδιαφέρον, ήμουν σαν αόρατος αλλά για κοροϊδία με έβλεπαν να με σχολιάσουν για τα αγόρια λέω

μετά ποιος ο λόγος να μου ζητάει social media αφού δεν θα μου στείλει?
    και πως θα διαχωρισω αν αυτές οι ερωτήσεις είναι από ενδιαφέρον και όχι από ανάκριση?

εσύ έχεις φλερτάρει από τα social με κάποια χωρίς να μιλάτε καθόλου ενώ τα ξέρετε σαν φυσιογνωμία?

Meditation
    Guest
    ήταν συνοδηγός, στην αρχή κοιτούσε μπροστά αλλά μετά γύρισε με κοίταξε και αυτή

τόσα χρόνια γυμνάσιο και λύκειο καμιά κοπέλα δεν μου είχε δείξει ενδιαφέρον, ήμουν σαν αόρατος αλλά για κοροϊδία με έβλεπαν να με σχολιάσουν για τα αγόρια λέω

μετά ποιος ο λόγος να μου ζητάει social media αφού δεν θα μου στείλει?
    και πως θα διαχωρισω αν αυτές οι ερωτήσεις είναι από ενδιαφέρον και όχι από ανάκριση?

εσύ έχεις φλερτάρει από τα social με κάποια χωρίς να μιλάτε καθόλου ενώ τα ξέρετε σαν φυσιογνωμία?
    Συγνωμη αυτή σου ζήτησε το προφίλ σου στα σοσιαλ μίντια; ποτε έγινε αυτο; και γιατί δεν της έχεις στείλει ακόμα;

Κανεις το βήμα σου και μετά φαίνονται οι βλέψεις του καθενός. Αν της αρέσεις δεν θα αντέξει να στο παίξει πάρα πολύ δύσκολη.

Ναι, το μπουλινγκ στο σχολείο σε έκανε να κλειστειςστο καβούκι σου, να μη έχεις αυτοπεποιθηση και να φοβάσαι να πλησιασεις τους ανθρώπους φοβούμενος την απόρριψη.κτλ κτλ.... Όλα αυτά φυσικά σε συνδυασμό με μια επιφυλακτική και ντροπαλή προσωπικότητα γιατι όλοι τρώνε μπουλινγκ αλλα κάποιοι το ξεπερνάνε. Τα έχουμε ξανά πει αυτά. Βρες μια δουλειά, ανεξαρτητοποίησου οικονομικά και πήγαινε σε ένα ειδικό να τα λύσεις τα θεματάκια. Καλή η κουβεντούλα στο φόρουμ αλλα πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς κοινωνική ζωή. Το φόρουμ δεν μπορεί να υποκαταστήσει τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Θα το χρησιμοποιήσεις κάποια διάστημα, θα κάνεις ψιλοκουβεντουλα αλλα πρέπει να κάνεις βήματα προς τη κοινωνία.

Senior Member
    @meditation

όχι δεν μου ζήτησε το προφίλ, δεν είχα πει κάτι τέτοιο
    αν μου το ζητούσε δεν θα άνοιγα το θέμα
    λες να το παίξει δύσκολη αν πάρουμε αυτή την πιθανότητα τι πρέπει να κάνω?

όλα αυτά για την κοροϊδία που βιωνα είναι καλό να τα λέω στις κοπέλες?

έχω ένα προσχέδιο του μηνύματος που θέλω να στείλω

Γειά
    έψαχνα καιρό να σε βρω στο ίντερνετ και να σου στείλω μήνυμα, ντρεπόμουν να σου μιλήσω από κοντά και βρήκα το θάρρος να σου μιλήσω από εδώ ελπίζω να μην ενοχλώ, θα ήθελες να γνωριστούμε?

τι λέτε είναι καλό?

Meditation
    Guest
    @meditation

όχι δεν μου ζήτησε το προφίλ, δεν είχα πει κάτι τέτοιο
    αν μου το ζητούσε δεν θα άνοιγα το θέμα
    λες να το παίξει δύσκολη αν πάρουμε αυτή την πιθανότητα τι πρέπει να κάνω?

όλα αυτά για την κοροϊδία που βιωνα είναι καλό να τα λέω στις κοπέλες?

έχω ένα προσχέδιο του μηνύματος που θέλω να στείλω

Γειά
    έψαχνα καιρό να σε βρω στο ίντερνετ και να σου στείλω μήνυμα, ντρεπόμουν να σου μιλήσω από κοντά και βρήκα το θάρρος να σου μιλήσω από εδώ ελπίζω να μην ενοχλώ, θα ήθελες να γνωριστούμε?

τι λέτε είναι καλό?
    Όχι δεν χρειάζεται να λες για το παρελθόν σου ούτε για τα προβλήματα σου. Τι τη νοιαζει αν σου έκαναν μπουλινγκ στο σχολείο. Την ιστορία της ζωής σου θα της πεις στο πρώτο ραντεβού; αυτοπεποίθηση θέλει και να την κάνεις να περάσει ωραία. αποφεύγουμε να λέμε τα προβλήματα μας. Δεν θα πάει κάνεις σε ραντεβού να πει γεια είμαι ο Πάνος και στο σχολείο οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν ούτε θα πουν Γεια είμαι η Στέλλα και δεν με θέλει κανένας είμαι μονη μου εδώ και 20 χρόνια. Δηλαδή αυτά είναι κοινή λογική. Και εμπειρία να μην έχει κάποιος τα σκέφτεται.

Όχι δεν είναι καθόλου ωραίο το μήνυμα σου. Φαίνεται σαν να είσαι stalker ή απεγνωσμένος. Στη χειρότερη θα φρικάρει στην καλύτερη θα γελάσει. Και δεν θα έχει αποτέλεσμα. Αυτά που είπαμε πάνω θα της πεις αν της στείλεις.

Να σε πιάσουν οι άντρες να σου πουν. Πρέπει όμως να κάνεις την αρχή έστω και λάθος. Μπορεί να είναι δύσκολο να πετύχεις λόγω απειρίας αλλα τρώγοντας τα μούτρα μας μαθαίνουμε.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast