Results 16 to 30 of 48
Thread: Παιχνιδια με τα συναισθηματα
-
31-08-2020, 16:16 #16
Είχατε καποια επικοινωνία ντριμ απο τοτε?
- 31-08-2020, 16:25 #17
31-08-2020, 21:34 #18MeditationGuestΝτάξει πρόσφατο είναι το θέμα είναι αν εσύ τον είδες αποφασισμένο ότι το εννοούσε και ότι θέλει να το τελειώσετε ή αν ελπίζεις καταβαθος να ξαναειστε μαζί αλλά δεν το πιστεύεις . Αν είναι το δεύτερο δεν ξέρω αν έχεις ελπίδες.
Για να το ξεπεράσεις πάντως θα πρότεινα να μην έρθεις σε επαφή μαζί του...αν είστε σε ίδια παρέα θα είναι δύσκολο να βγαίνεις και να τον βλέπεις. Πρέπει να περάσεις ένα διάστημα αποστασιοποιησεις μέχρι να το ξεπεράσεις
31-08-2020, 22:06 #19
Κοιτα να δεις απο ολη αυτη την ιστορια, αυτο που με πειραξε, ειναι οτι στο τελευταιο διαστημα των διακοπων, αντι να μου πει ξερεις dream νιωθω αυτο και αυτο.. ελεγε οτι περναει τελεια μαζι μου και αποφασισε καλως να μου πει οτι θελει να μεινει μόνος του, δεν μπορει να με εχει στην καθημερινότητα του, οτι ειναι σε μεταίχμιο, οτι ξενερωσε που δεν καναμε διακοπες μαζι, οτι δεν βλεπομαστε και αλλα πολλαπροβληματισμοι που δεν τον ειχαν ενοχλησει ποτε πριν, το εξελαβα και το λαμβανω ως κοροϊδία, απο την αποψη οτι ηταν δειλος να το πω... τωρα που με τις δικες σου/σας οπτικη με βοηθησατε να δω καποια πραγματα, ειμαι στη φαση της αποδοχης, σεβαστηκα την αποφαση του, δεν τον εχω ενόχλησει, και ναι τον ειδα αποφασιστικό, δεν περιμενω να γυρίσει αν και καπου πολυ βαθια μεσα μου, θα ηθελα να γυρναγε για να τον απορριψω εγω αυτη τη φορα (εκδικηση;'ξερω οτι δεν οφελει καπου αυτο), παντως μερα με τη μερα το σκεφτομαι λιγοτερο τα τελευταία γεγονοντα
Και οσον αφορα την κοινη παρεα το εξεφρασα λαθος μαλλον, κοινους γνωστους τους οποίους γνωρισα αλλα για το πρωην ειναι.φιλοι του
Σας ευχαριστω για ολες τις συμβουλές αποψεις
31-08-2020, 22:14 #20MeditationGuestΜπορεί να μην το είχε δουλέψει μέσα του ή να τον έβαλε στον πάγο τον χωρισμό για λίγο ώστε να περάσουν οι διακοπές του και να σου μιλήσει από κοντά. Γιατί αν σου έλεγε οσο ήταν διακοπές ότι κάτι έχει χαλάσει μεταξύ σας εσύ θα αναστατωνοσουν, θα βάραινε το κλίμα, θα χάλαγαν οι διακοπές του (εφοσον θα ξέρει ότι σε έχει κάνει μπερδεμένη ή θυμωμένη) και σίγουρα δεν θα είχατε τον χρόνο και την ευκαιρία να μιλησετε από κοντά.
Αυτά που σου είπε είναι αντικρουόμενα. Από τη μια λέει ότι του φέρθηκες σπαθι και από την άλλη ότι τον πείραξε που δεν είχες χρόνο λόγω δουλειάς μπλα μπλα μπλα. Αυτά πιστεύω ότι είναι χαζό-δικαιολογίες. Απλά για να σου ρίξει το μπαλάκι για την απόφαση του χωρισμου. Είναι ξεκαθαρα δίκοι του οι λόγοι που αποφάσισε να χωρισετε, εσύ ήσουν εντάξει. Δεν φταίει ο χρόνος που δεν μπορούσες λόγω δουλειάς. Αυτό κρατα.
31-08-2020, 22:37 #21
Προφανως θα συμφωνησω απόλυτα, (αυτο προσπαθουσα να πω σε προηγουμενα posts) και του το ειπα κιολας οτι το προβλημα το ειχε αυτος και οτι εγω δεν φταιω και το παραδεχτηκε, οπως παραδεχτηκε απο μονος του οτι ειμαι ενταξει, αλλα ολα αυτα πάνε, εληξε, κραταμε τα θετικα και βελτιωνουμε τα αρνητικα.
Αυτο προσπαθω, να δω τωρα πως θα συμμαζεψω τις σκεψεις μου, ωστε να γινομαι ολο και καλυτερη για μενα πρωτα απο ολα.και μετα για οσους με περιβάλλουν.
Απλα δεν ξερω απο που να ξεκινησω... μαλλον οχι.. ξερω... τωρα ειναι λιγο πεσμενη η αυτοπεποίθηση/ αυτοεκτιμηση μου, για αρχη θα δουλεψω αυτα, και μετα τα συναισθηματα μου, και την συμπεριφορά μου ☺
Σας ευχαριστώ ολους και σενα meditation
31-08-2020, 22:42 #22
31-08-2020, 22:57 #23
αναφέρεις ότι η σχέση σας κράτησε περίπου 6 μήνες εν μέσω κορονοιού αρα καταλαβαίνω ότι δε ζήσατε τη σχέση όπως και όσο θα έπρεπε λόγω της κατάστασης. το πως και το γιατί είναι δικά του θέματα και δύσκολα μπορεί κάποιος από μας να σου πει με σιγουριά τι έφταιξε.
Θα σου πω να κρατήσεις τα καλά στοιχεία. Η πρώτη σου σχέση μπορεί να μην τέλειωσε όπως εσύ θα ήθελες όμως κράτα ότι αυτός ο άνθρωπος στο τέλος φέρθηκε με ειλικρίνεια χωρίς να κοροϊδεύει ούτε τον εαυτό του και κυρίως ούτε εσένα. Δε σε κορόιδεψε. Θα σε κοροϊδευε αν πχ είχε κάνει παράλληλη σχέση ή αν το έπαιζε κακομοίρης πληγωμένος για να τον αφήσεις πρώτη. Ακριβώς επειδή ήσουν κυρία μαζί του επέλεξε και αυτός να είναι κύριος και ξεκάθαρος.
Από κει και πέρα σίγουρα θα ξαναερωτευτείς, σίγουρα θα ξαναεμπιστευτείς ανθρώπους και σίγουρα θα ξανακάνεις σχέση. Έτσι είναι η ζωή. Ζήσε τα συναισθήματα σου τώρα για να τους δώσεις την ευκαιρία έτσι να κάνουν τον κύκλο τους και να ξεθυμάνουν. Χρειάζεσαι απλά χρόνο...Σε λίγο καιρό θα είσαι καλύτερα... :)
08-09-2020, 01:04 #24
Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, παντως εκει που ημουν καλυτερα μολις έμαθα (το υποψιαζομουν,το ηξερα καταβαθος αλλα δεν ηθελα να το παραδεχτω οτι μπορει να υπήρχε αυτή η πιθανοτητα) εχει αλλη, και την γνωρισε κατα την διάρκεια των διακοπων ισως
Δεν κρυβω ότι ειμαι πολυ θυμωμένη, με τον ευατο μου; που εκατσα και το συζητησαμε ενω επρεπε να μη του δωσω αξια καν;
08-09-2020, 01:07 #25
08-09-2020, 01:15 #26
08-09-2020, 01:39 #27
Και με τον ευατο μου, και με αυτον...εκει που έλεγα καλα ειμαι τον ξεπερναω, επιβεβαιωνω και συνειδητοποιω πως με χωρισε για να ειναι με αλλη ή να καλαυντιζει με αλλες... και μπαινω σε διαδικασιες συγκρισης με την υποτιθεμενη (δεν την εχω δει απο κοντα την καινουργια κοπελα του και ουτε θελω) που δεν μου κανουν καλο.
Αυτο που θα κρατησω για τις επομενες σχεσεις μου ειναι ενα μικρό καλαθι, ειπε πολλα εκανε λιγα, με λιγα λογια παπατζας
08-09-2020, 01:55 #28
Θυμώνεις με σένα γιατί; Επειδή ένιωσες; Επειδή έδωσες; Επειδή εσύ δεν έκανες σχέση παράλληλα;
Με αυτόν ναι, λογικό είναι να απογοητευτείς και να θυμώσεις αλλά μέχρι εκεί. Μη δίνεις περισσότερη σημασία σε κάτι που τελικά δεν άξιζε.
Όσο για τις επόμενες σχέσεις είμαι της άποψης πως τα λάθη των προηγούμενων δεν είναι δίκαιο να τα πληρώνουν οι επόμενοι. Απλά μαθαίνεις κάθε φορά και ξέρεις πως θα χειριστείς μια κατάσταση αν ξανά εμφανιστεί στον δρόμο σου.
08-09-2020, 03:19 #29
Είσαι πληγωμένη όμως θα περάσει σε λίγο καιρό. Δεν ξέρουν τι θέλουν κάποιοι, δεν έχει σημασία ποια είναι αυτή αφού δεν ήταν ερωτευμένος μαζί σου αργά ή γρήγορα θα φευγε.κ με τον εαυτό σου μη θυμωνεις εσύ είχες άψογη συμπεριφορά. Όλες μας την έχουμε πατήσει έτσι στο παρελθόν, η αθώα και καθαρή καρδιά που είναι έτοιμη να δώσει είναι πάντα αυτή που πληγωνεται. Τώρα η δική μου έχει τόσα μπαλώματα που ότι κ ν ακούσω από άνδρες ακόμα κι αν μ αρέσουν δε μ αγκιζει τιποτα
08-09-2020, 07:58 #30
Πιστευω κατι μπορει να τον ενοχλησε στη συμπεριφορα σου και να πιστεψε οτι δεν τον θες αρκετα, ειδικα αν ειναι εγωιστης και ηθελε εσενα να τον κυνηγας, αλλα υπηρχαν και αλλοι λογοι.