Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 731
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 731 of 837 FirstFirst ... 231631681721729730731732733741781831 ... LastLast
Results 10,951 to 10,965 of 12551
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτες οι δύο ιστοσελίδες που έβαλα έχουν και φβ. Εκεί βάζουν κάθε μέρα τις θερμοκρασίες κάθε σταθμού ξεχωριστά.
    Εντάξει, μόνο που δεν έχω fb .

Το πρότυπο που έχω κατά νου είναι το δίκτυο σταθμών του ΕΑΑ, π.χ. εδώ είναι ο σταθμός της Αθήνας στην περιοχή Γκάζι. Δεν πειράζει όμως, πήρα ήδη μια καλή ιδέα .

Senior Member
    Δεν αισθάνομαι καλά κι έχω αρχίσει να θέλω να δροσίσει ο καιρός... Βγήκα πριν έξω στη γειτονιά να ψωνίσω κάτι και νομίζω πως με πείραξε η ζέστη γιατί απ' την ώρα που γύρισα δεν έχει σταματήσει να με πονάει το κεφάλι μου... Μάλλον θα πάρω παυσίπονο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν αισθάνομαι καλά κι έχω αρχίσει να θέλω να δροσίσει ο καιρός... Βγήκα πριν έξω στη γειτονιά να ψωνίσω κάτι και νομίζω πως με πείραξε η ζέστη γιατί απ' την ώρα που γύρισα δεν έχει σταματήσει να με πονάει το κεφάλι μου... Μάλλον θα πάρω παυσίπονο...
    Καλημέρα !!
    Πως εισαι σήμερα κοριτσάκι μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Καλημέρα !!
    Πως εισαι σήμερα κοριτσάκι μου?
    Καλημέρα...

Όχι και πολύ καλά, αδιαθέτησα... Ίσως γι' αυτό να μην ένιωθα καλά και χθες...
    Εσύ;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Marilou
    Guest
    Καλημέρα...

Όχι και πολύ καλά, αδιαθέτησα... Ίσως γι' αυτό να μην ένιωθα καλά και χθες...
    Εσύ;
    Αναμενόμενο! είπαμε αυτές τις μέρες οι ορμόνες κάνουν πάρτυ ...μπόλικη υπομονή καλό μου και κάνα κάνα παυσίπονο να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η μέρα !!!!

Όλα καλά εγώ!! ευτυχώς έχει δροσίσει κάπως και μπορείς άνετα να κυκλοφορείς !!!

Senior Member
    Αναμενόμενο! είπαμε αυτές τις μέρες οι ορμόνες κάνουν πάρτυ ...μπόλικη υπομονή καλό μου και κάνα κάνα παυσίπονο να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται η μέρα !!!!

Όλα καλά εγώ!! ευτυχώς έχει δροσίσει κάπως και μπορείς άνετα να κυκλοφορείς !!!
    Θα προσπαθήσω να κάνω αλλά ξέρεις τι μ' ενοχλεί πιο πολύ; Ότι νιώθω εκνευρισμό, κάτι που δεν έχω συνηθίσει... Έβαλα μουσική μήπως κι ηρεμήσω/χαλαρώσω...
    Αν θέλεις άκου κι εσύ αν και δεν ξέρω αν είναι του γούστου σου το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι λίγο ιδιαίτερο:

Marilou
    Guest
    Θα προσπαθήσω να κάνω αλλά ξέρεις τι μ' ενοχλεί πιο πολύ; Ότι νιώθω εκνευρισμό, κάτι που δεν έχω συνηθίσει... Έβαλα μουσική μήπως κι ηρεμήσω/χαλαρώσω...
    Αν θέλεις άκου κι εσύ αν και δεν ξέρω αν είναι του γούστου σου το συγκεκριμένο κομμάτι, είναι λίγο ιδιαίτερο:

Για κάποιον που η θάλασσα είναι η ηρεμία του και το καταφύγιο του είναι πολύ δύσκολο να μην ξέρει το τραγούδι της ,ειδικά από την μαγική φωνή της Ντούλτσε Πόντες!!!!

Μακάρι να μπορούσες να έβαζες ακουστικά με την μουσικουλα που σε χαλαρώνει (το συγκεκριμένο είναι απαραίτητο)και να πήγαινες για ένα περπάτημα στην παραλία !!!!
    Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο ,γυρνάς τόση ήρεμη και γεμάτη!!!!

Senior Member
    Για κάποιον που η θάλασσα είναι η ηρεμία του και το καταφύγιο του είναι πολύ δύσκολο να μην ξέρει το τραγούδι της ,ειδικά από την μαγική φωνή της Ντούλτσε Πόντες!!!!

Μακάρι να μπορούσες να έβαζες ακουστικά με την μουσικουλα που σε χαλαρώνει (το συγκεκριμένο είναι απαραίτητο)και να πήγαινες για ένα περπάτημα στην παραλία !!!!
    Δεν υπάρχει καλύτερο φάρμακο ,γυρνάς τόση ήρεμη και γεμάτη!!!!

Χαίρομαι που σου αρέσει Όντως, η φωνή της είναι μαγευτική! Άκου κι αυτό:

Ναι, θα ήταν όντως ωραία... Και να μάζευα κοχύλια... Του χρόνου πάλι... Αλλά και το φθινόπωρο έχει την ομορφιά του...
    Πάντως προσπαθώ όσο μπορώ να νιώσω καλύτερα, πήρα και ταινία για να βάλω το βράδυ, ελπίζω να βοηθήσει την κατάσταση...

Marilou
    Guest
    :D

Χαίρομαι που σου αρέσει :) Όντως, η φωνή της είναι μαγευτική! Άκου κι αυτό:

Ναι, θα ήταν όντως ωραία... Και να μάζευα κοχύλια... Του χρόνου πάλι... Αλλά και το φθινόπωρο έχει την ομορφιά του...
    Πάντως προσπαθώ όσο μπορώ να νιώσω καλύτερα, πήρα και ταινία για να βάλω το βράδυ, ελπίζω να βοηθήσει την κατάσταση...
    ...............

Marilou
    Guest

Χαίρομαι που σου αρέσει Όντως, η φωνή της είναι μαγευτική! Άκου κι αυτό:

Τέλεια κορίτσι μου ! έτσι λίγες προσπάθειες και όλα θα βρουν τον δρόμο τους !
    Να μου πεις αν ήταν καλή η ταινία όταν την δεις !
    Τελειώνω μια σειρά σε λίγο στο νετφιξ και μετά περιμενω πρόταση !!!

Είμαι εγώ στα μέρη σου για ένα τελευταίο και πραγματικά του Σεπτεμβρίου η θάλασσα είναι η καλύτερη !!!

Senior Member
    Τέλεια κορίτσι μου ! έτσι λίγες προσπάθειες και όλα θα βρουν τον δρόμο τους !
    Να μου πεις αν ήταν καλή η ταινία όταν την δεις !
    Τελειώνω μια σειρά σε λίγο στο νετφιξ και μετά περιμενω πρόταση !!!

Είμαι εγώ στα μέρη σου για ένα τελευταίο και πραγματικά του Σεπτεμβρίου η θάλασσα είναι η καλύτερη !!!
    Α, πολύ ωραία! Κάνε μια βουτιά και για μένα! Από κόσμο τι λέει;

Marilou
    Guest
    Α, πολύ ωραία! Κάνε μια βουτιά και για μένα! Από κόσμο τι λέει;
    Πολύ ευχαρίστως !!!
    Από κόσμο έχει αλλά όχι τον γνωστό χαμό ,πολύ πιο ήρεμα τα πράγματα !!!!!

Senior Member
    Νιώθω τραγικά μόνη... Είναι κανείς εδώ που να μπορώ να μιλήσω μήπως ανακουφιστώ κάπως;

Senior Member
    Καλημερα Κυκνε,ετσι ημουν το σαββατοβραδο,περασα ζορικη νυχτα.Για πες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΜΑΝΟΣ 14 View Post
    Καλημερα Κυκνε,ετσι ημουν το σαββατοβραδο,περασα ζορικη νυχτα.Για πες...
    Καλημέρα...

Δεν ξέρω, νιώθω πολύ χάλια ψυχολογικά... Στεναχωρημένη και μου έρχεται να βάλω τα κλάματα... Δεν έγινε κάτι άσχημο αλλά έτσι ξύπνησα... Και νιώθω την ανάγκη να τα πω κάπου μήπως και ξαλαφρώσω...

Σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...