Results 361 to 375 of 454
Thread: Τι είναι αυτό που νιώθω;
-
09-02-2021, 23:49 #361
- 09-02-2021, 23:59 #362
Δεν πειράζει βρε..μακάρι να τον είχα να του το λεγα. Βέβαια αν τον είχα ίσως μην είχε γίνει τίποτα με τον κούριερ γιατι συναισθηματικά θα ήμουν μη διαθέσιμος.
Ο κολλητός μου γενικά είναι πολύ καλόψυχος και βοηθάει πάντα απλά δεν θεωρώ ότι η συζήτησ αυτή θα έβγαζε κάπου μαζί του.
Ο συνάδελφος μου όπως τον εχω στο μυαλο μ νομίζω κάνεις μπάφους και ασταμάτητες ξεπέτες. Δεν νομίζω ότι είναι σε φάση για έρωτες και ιστορίες (εννοώντας ότι δεν μπορεί να αντιληθφεί όλα αυτά τα συναισθήματα θαμου έλεγε πάρτου π*** να δεις αν γουστάρεις.
10-02-2021, 00:17 #363
Σαουλμπερντ, ακόμα και μετά από όλα αυτά, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν. Αποδίδεις το γεγονός ότι ελκεσαι από άντρες στην απώλεια του αδελφού σου. ΛΑΘΟΣ. Μεγάλο. Λες αν είχα τον αδελφό μου, δεν θα ήμουν μετον κούριερ. Στέκει αυτό? Και πάλι προσπαθείς να δικαιολογήσεις με χαζό τρόπο, πράγματα που δεν δικαιολογούνται έτσι και δεν χρειάζονται και δικαιολογία. Βλέπεις πως σε μπλοκάρει το μυαλό σου? Δεν έχει καμία σχέση η σεξουαλική επιλογή του κάθε ατόμου με το αν έχει χάσει κάποιο δικό του η ότι άλλο. Κατά πάσα πιθανότητα αυτήν την επιλογή θα την έκανες πριν καν χάσεις τον αδελφό σου. Χαλάρωσε. Νιώθεις ντροπή για αυτό που έγινε και προσπαθείς να δικαιολογηθείς στο μυαλό σου.
Είναι σαν να είσαι με μια κοπέλα και να τη δέρνεις. Το μυαλό σου ξέρει ότι δεν είναι σωστό και, για να δικαιολογήθεις, να λες "έλα μωρέ, εκείνη με απατάει". Ναι, αν σε απατάει και δεν το αντέχεις, θα μπορουσες να την παρατήσεις.
Το παράδειγμα μου δεν είναι τόσο εύστοχο γιατί απλά το να δέρνεις έναν άλλον είναι κακό. Όμως, το να σου αρέσουν και οι άντρες, δεν είναι. Βλέπεις όμως ότι το μυαλό σου το θεωρεί ντροπή? Και σε αναγκάζει να ψάχνεις διακιολογιες? Για αυτό σου λέω ψάξου. Αποδεξου αυτό που είσαι.
Σαουλμπερντ, δεν σου είπα να του μιλήσεις για αισθήματα. Θα τον πιασεις και θα του πεις:"άκου μητέρα, ο παιδικός μου φίλος, ο τασούλης, μου είπε ότι του αρέσει ο Γιώργος. Είναι σίγουρος για αυτό που αισθάνεται, αλλά δεν ξέρω κομπλαρει λίγο μάλλον. Εσύ πως ξεκίνησες? Είχες το ίδιο? Πώς το ξεπεράσες? Σε βοήθησε κάποιος? Ήρεμα και χαλαρά. Άσε τις π.... απ' έξω. Και αν σου πει τίποτα τέτοιο, ξεκόψε το.
Μην κρύβεσαι από το δάχτυλο σου πίσω. Αυτό που φοβάσαι ότι θα σου πει ο άλλος γιατρός, νοσοκομος, δεν ξέρω τι είναι, είναι ότι κι εκείνος τα σκεφτόταν αυτά, αλλά τα ξεπέρασε. Οπότε θα εξανεμιστεί και η τελευταία σου ελπίδα ότι δεν τρέχει κάτι. Το ίδιο θα γίνει και αν πας σε ψυχολόγο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχεις ξέρω γω να δώσεις δέκα ευρώ την εβδομάδα και μια ώρα κάθε εβδομάδα επίσης
Αλλά σου λέω, το πρόβλημα το βάζεις σε λάθος βάση. Το θέμα σου δεν είναι αν θες η γιατί θες να είσαι με έναν άντρα. Αυτά είναι δευτερεύοντα η τριτευοντα. Το θέμα είναι να αποδεχτείς αυτό που είσαι. Τα υπόλοιπα θα έρθουν φυσικά πιστεύω. Εσύ δεν σε έχεις αποδεχθεί και βασανιζεσαι
10-02-2021, 00:32 #364
Καλά τα λέει ο προλαλήσας.
10-02-2021, 01:01 #365
10-02-2021, 08:42 #366
Όχι δεν είπα αυτό. Είπα ότι ανεξαρτήτως του αν έλκομαι από άντρες, αν είχα τον αδερφό μου δε θα είχα ασχοληθεί με κάποιον άλλον άντρα επειδή θα μου είχε τραβήξει όλη την πρροσοχή εκείνος. Είχε ένα θεματάκι οπότε μεγάλο μέρος της προσοχής μου ήταν μονίμως σε αυτόν. Οπότε δεν θα κατάλαβαινα τι συμβαίνει γύρω μου σε αυτό το κομμάτι. Απλά θα ήμουν "κατειλημένος" συναισθηματικά.
Επίσης δεν συνηθίζω να δέρνω κόσμο οπότε δεν μπορώ να αντιληθφώ το παράδειγμά σου. Η μάνα μου θα μου έλεγε ότι ο Τασούλης είναι ανώμαλος.
Η ψυχοθεραπεία 100 ευρώ τη βδομάδα κάνει όχι 10. Με 10 το πολύ πολύ να βρω μαθηματικό για άλγεβρα :P
10-02-2021, 09:38 #367MarilouGuest
Καλημερα!
Soul μηπως βρε καλο μου δινεις στον κουριερ ολα αυτα που θα ηθελες να δίνεις στον αδελφο σου ?
Ενταξει δεν μιλαω για τα φιλια αλλα για ολα τα αλλα...
Μηπως αυτο ειναι που σε σταματάει να προχωρησεις και στο ερωτικο κομμάτι ?Σχετιζεις μεχρι και παρομοιες κινησεις (αγκαλια απο πισω )με εκεινων γι αυτο και δεν μπορεις,σε μπλοκάρει να το δεις και ερωτικά ολο αυτο ...
Αν ειχες την ευκαιρια να δωσεις σε καποιον ολα αυτα που δινεις και παίρνεις απο τον κουριες διχως το ερωτικο κομματι θα ησουν ευτυχισμενος ?
Σκεψου λιγακι αυτα τα θεματακια ....Πολυ μπρερδεμενα τα εχεις στο μυαλο σου .
Προσπαθησε να ξεχωρισεις τι ειναι αυτο που σε κραταει σε μια σχεση καθαρα ερωτικη και τι σε μια φιλική ανεξαρτητου φυλου.
Κανε ενα σχεδιαγραμμα και μια οριοθετηση αναμεσα σε αυτες τις δυο σχεσεις απο μόνο σου .
Βαλτα κατω με χαρτι και μολυβι και αφου το ολοκληρώσεις κύκλωσε τα κοινα στοιχεια αυτων των δυο και δες στο τελος τι θα μενει ?
Αυτα που θα μεινουν ειναι τα στοιχεια που θα καθορισουν ποτε εναν ανθρωπο θα τον δεις ερωτικα και ποτε φιλικα.
Καντω ομως γιατι οταν τα βλεπουμε γραμμενα τοτε τα συνεισητοποιυμε και το κυριοτερα τα διελευκανουμε στο μυαλο μας και στην σκεψη μας που μεχρι τωρα ειναι ενα κουβαρι ...
Αν το κανεις και θες να μας το πεις τοτε ισως μπορεσουμε και εμεις να καταλαβουμε τι θες και τι ψαχνεις απο τον καθενα .....
Γιατι προς το παρον εκει που εγω προσωπικα ελεγα οτι οντως παραδέχτηκες κατι που ηθελες ,τωρα με μπερδευεις πραγματικα με αυτο που λες για τον αδελφο σου .
Οι σχεσεις με τα αδελφια μας οταν ειμαστε δεμενα ειναι πολυ παράλληλες με τις συντρόφικες μας και το μονο που τις κάνουν να διαφέρουν ειναι το ερωτικο κομματι κατι που σε εσενα εδω ειναι προφανεστατο.
Κανε διαχωρισμό αυτων των δυων σχέσεων και πιστευω θα σε κάνει να καταλαβεις και εσένα πολλα .
10-02-2021, 10:50 #368
Υπάρχουν και ψυχοθεραπείες με 30€ την συνεδρία, όπως και η ψυχολόγος που πάω σε μεγάλο αστικό κέντρο. Είσαι λίγο προκατειλημμένος με το θέμα της ψυχικής υγείας και της εσωτερικής αναζήτησης;
10-02-2021, 11:15 #369
δεν κολλαει και πολυ αυτο που μας λες και μαλλον κλινω προς την αποψη οτι εξακολουθεις να εισαι σε αρνηση και να ψαχνεις δικαιολογιες αλλα και αποδιοπομπιους τραγους γι αυτο που σου συμβαινει (τωρα φταιει ο αδεφος που δεν ειναι εδω, που επεσες στον ερωτα του κουριερ.. να δουμε τι αλλο θα σκεφτεις).
εαν ο κουριερ υποκαθιστουσε τον αδερφο σου, δεν θα επεδιωκες , ουτε θα ξεκινουσες, ουτ θα ενεδιδες σε κατι ερωτικο, παρα μονο θα εκανες οτι μπορεις για να κανετε μια κολλητη φιλια με τον τυπο. η φιλια, δεν εχει καμια σχεση με ερωτικα φιλια και ξελιγωματα ..
υπαρχει περιπτωση ομως να συμβαινει κατι διαφορετικο.
να θεωρεις οτι αν υπηρχε ο αδερφος σου, θα ηταν πιο ισχυρο ακομα το ταμπου σου μην και ερωτευθεις ανδρα, και δεν θα τολμουσες ποτε να προχωρησεις.. μηπως ισχυει κατι τετοιο;;
10-02-2021, 14:46 #370
10-02-2021, 18:15 #371
Επίσης ρε σαουλμπερντ, γιατί επιμένεις να συσχετίσεις το γεγονός ότι έχασες τον αδελφό σου με τον κούριερ? Ξέχνα το και ξεκόλλα. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δηλαδή τι θα γινόταν αν ζούσε ο αδελφός σου? Θα είχαν αλλάξει οι σεξουαλικές σου προτίμησεις? Επιμένεις να προσπαθείς να πείσεις τον ευατο σου ότι τον κούριερ τον θες μόνο συναισθηματικά, για να σου καλύψει το κενό που άφησε ο αδελφός σου. Λάθος. Άλλη σχέση με τον αδελφό σου, άλλη με τον κούριερ. Όσο το κάνεις αυτό, μπλοκάρεις στο ερωτικό κομμάτι. Μην βλέπεις τον κούριερ σαν αδελφο σου. Σαν σύντροφό σου δες τον.
Σε ποια βάση μας λες ότι αν έιχες τον αδελφό σου δεν θα ήθελες τον κούριερ?
10-02-2021, 21:15 #372
Αυτό με τον αδερφό μου ενώ άλλο εννοώ, άλλο καταλαβαίνετε, ίσως δεν το θέτω σωστά. Όταν είχα τον αδερφό μου, ήταν μια μόνιμη έγνοια μου. Δηλαδή συναισθηματικά ήμουν μη διαθέσιμος. Όλα αυτά τα βράδια που πέρασα με τον κούριερ θα ήταν με τον αδερφό μου. Άνετα με σκέφτομαι να λέω "μα καλά έχω τον αδερφό μου μόνο σπίτι και είμαι εδώ με αυτόν;" ενώ με την κοπέλα μου όσο ήμουν δεν είχα τέτοια σκέεψη. Αλλά με τονν κολλητό μου όταν ήμουν δεν ήθελα ναν τον αφ΄φηνω πολύ μόνο του. Απλά δεν νομίζω ότι θα κοίταζα αλλού. Δεν λέω ότι επειδή δεν έχω τον αδερφό μου στρέφω αυτή τη στορργή αλλού. Λέω ότι αν τον είχα δεν θα είχα χρόνο/διάθεση για άλλον. Το αν έχω ανάγκκη να προσέξσω κάποιον όπως πρόσεχα τον αδερφό μου είναι άλλο θέμα.
10-02-2021, 21:26 #373
Σέβομαι όλα αυτά με τον αδερφό σου, αλλά δεν θα ήταν όλη σου η ζωή έτσι. Δηλαδή δεν θα πήγαινες δουλειά ενώ έπρεπε να είσαι μαζί του; Και έτσι να μην γίνονταν τα πράγματα, κάποια στιγμή θα γούσταρες τον κούριερ όπως έγινε και με την κοπέλα σου που κάνατε σχέση.
10-02-2021, 21:27 #374
Υπόθεση εργασίας. Αν είχες ακόμα τον αδελφό σου, ούτε κοπέλα θα είχες? Τι μας λες βρε θεματοθετη??
Βρε μεγάλε, τα έχεις κάνει αχταρμας στο μυαλό σου, πετάς τον αδελφό σου, την κοπέλα σου, τον κολλητό σου, σε ένα ποστ σου οποίο δεν πολυβγαζω νόημα. Εγώ προσωπικά.
Ξαναλέω. Το πας με βάση το φύλο. Λες δεν ένιωθα για την κοπέλα ετσι, αλλά θα ένιωθα για τον κούριερ. Αν είχα τον αδελφό μου, δεν θα ήμουν στον κούριερ. Μα έλεος, μην το βλέπεις σαν φύλο. Δες το σαν σύντροφό. Θα παρτούζες το σύντροφό σου, για να είσαι με τον αδελφό σου. Άσε το φύλο του συντρόφου σου.
Εσύ πάλι βρίσκεις δικαιολογίες για το γεγονός πως ελκεσαι από άντρες. Μην το συνεχίζεις αυτό. Δικαιολογίες θα βρεις εκατομμύρια. Αλλά λυπάμαι που στο λέω, δεν στέκουν. Στέκουν μόνο στο κεφάλι σου. Απο τη βάσανο της κοινής λογικής όλων που γράφουμε στο ποστ σου, δεν περνάνε με τίποτα.
Έχεις κομπλαρει επειδή θες και άντρες. Και επειδή προφανώς στο μυαλό σου έχεις κάποια κουτάκια, νομίζεις ότι αν αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο, θα περάσεις αυτά τα κουτάκια και θα γίνεις δυστυχισμένος. Ίσως είχες κατά βάθος και καθ' άποψη για τους ομοφυλόφιλους. Και το μυαλό σου σε μπλοκάρει. Αν δεν το δουλέψεις μέσα σου, όμως, δεν πρόκειται πουθενά να πας. Θα καθόμαστε εδώ θα φτάσεις τις 659 σελίδες και θα μας λες κάθε χαζή δκακιολογια που σου κατεβαίνει στο μυαλό για να δικαιολογήθεις και να διατηρείς μια εξαιρετικά θολή ελπίδα ότι δεν γουστάρεις άντρες και για όλο αυτό φταίει ο αδελφός σου (που όντως σου είναι δύσκολο να χάνεις), ο κολλητός σου, η προγιαγιά σου, ο προϊστάμενος σου, η πανδημία, ο πισινός στο ωαναρι που σε έβρισε επειδή άργησες να ξεκινήσεις.
Όμως, δεν φταίνε αυτή, καλέ μου θεματοθετη. Εσύ έχεις την ευθύνη να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Μάλιστα είσαι μαζί με τον κούριερ που δείχνει καλό παιδί και ανεκτικό, ενώ είναι και πιο έμπειρο, κάτι που σίγουρα θα σε βοηθήσει. Και όλα αυτά που μας λες ότι δεν λειτουργεις ερωτικα και τα λοιπά, βλακειουλες μου φαίνονται. Άλλη μια απέλπιδα προσπάθεια από το μυαλό σου να πειστεί ότι δεν είσαι μπάι, γιατί θεωρεί ότι θα παλαβωσει να όντως είσαι.
10-02-2021, 21:32 #375