ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ? - Page 253
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 253 of 258 FirstFirst ... 153203243251252253254255 ... LastLast
Results 3,781 to 3,795 of 3862
    hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by JimNirou View Post

Σημ. Αν αυτά που λεω δεν σου βγάζουν και πολύ νόημα είναι διότι δεν ξέρεις τι έχει γίνει και οχι διότι λέω ανοησίες (sic)
    τι εχει γινει ρε παιδια? εκανα κατι κακο?

Senior Member
    Δεν αρπαχτηκα, ούτε καν νευριασα.

Ασε δηλαδή που απάντησα σε πολύ ηπιότερο τονο απ ότι μου επιτέθηκε το παλικάρι.

Είμαι κοντά 60 όχι 20 για να βράζει το αίμα μου.

Παρ ολα αυτά η δικιά του αρχική επίθεση είναι ακόμη άθικτη, όμως όπως είπα...

Τα έχει αυτά η ζωη...
    επειδη κι εγω ειμαι 60 , και δεν εχω πλεον καμμια ορεξη για λογομαχιες , ας το θεωρησουμε ενα ατυχες περιστατικο που πηρε τελος ....

Senior Member
    Με θεραπευσαν οι μπατσοι για να παω φυλακη αν ζησω γτ εδω που μενω δε με θελουν και το κανονιζουν απο το 1996 δηλαδη απο τα 14 μου κ τωρα ειμαι 40 ολα αυτα τα χρονια δεν κανουν αλλη δουλεια κανουν αυτο πωσ θα φυγω που να παω να υποφερω συγνωμη κι ολασ αλλα επειδη ειστε ολοι δεξιοι αρα αχρηστοι κ ζειτε βλεποντασ τηλεοραση δε φταιω εγω που γεννηθηκα αριστεροσ ετσι γενηθηκα εσεισ γενηθηκατε ηλιθιοι εγω τι φταιω που γενηθηκα διαολου καλτσα εσεισ με κανατε με τισ παπαντζεσ σασ αμα πεθανω θα λιωσετε πανω στη τηλεοραση να ξερετε

Senior Member
    Σε περιπτωση που βγαλατε ψυχολογικα υπαρχουν δρομοι που καλο ειναι να τουσ ξερετε
    1)εμβολιο
    2)συμπληρωματα
    3)φαρμακα
    4)ναρκωτικα
    5)ουσιεσ απο το 1950 που ανακαλυφθηκαν το β παγκοσμιο κ θεραπευουν κυκλοφορουσαν στη χουντα ετσι συνηλθε το κρατοσ απο τον εμφυλιο κ χορευαν κ τραγουδουσαν μεχρι το 2010 κ δεν πεθαινε κανεισ
    Τωρα καποια συνδυαζονται ασ πουμε εμβολιο με συμπληρωματα η φαρμακα με συμπληρωματα
    Γενικα καλο ειναι να ψαχτειτε σε ολα τα πεδια και θα βρειτε το συνδυασμο που θα σασ κανει να την παλευτε ασ πουμε εγω παιρνω
    - συμπληρωματα
    - εμβολιο τριπλο
    -φαρμακα για τον υπνο κ για την καρδια
    - που κ που τισ ουσιεσ απο τη χουντα που ειναι σαν αντιδοτο στισ ασθενειεσ
    Μην απελπιζεστε κατι θα βρειτε κι εσεισ ρωτηστε μαθετε κ καντε οτι θελετε μονο μην πιστευετε οτι δεν υπαρχει λυση αν ηταν αληθεια αυτο 70 χρονια ιατρικησ θα ηταν αχρηστα αυτοι οι ανθρωποι δουλευουν κι ολοι ξερουμε οτι ολα λυνονται με λεφτα αρα κατι θα υπαρχει απλα δεν το ξερουμε
    Αυτα απο το μετωπο

Senior Member
    Επισησ καποιοι μου ειπαν στο φμπ οτι υπηρχε εμβολιο για τον καρκινο το 1970 το ειχε κανει ενασ μητροπολιτησ και τον δειρανε προσφατα τωρα γιατι το κρυβουν γτ καθε 20 χρονια αλλαζει χερια η εξουσια κ χανονται πραγματα οπωσ σε μασ το 2015 που βγηκε ο τσιπρασ οπωσ θα γινει στην τουρκια μετα τον ερντογαν

Senior Member
    Τωρα που τα ξερω εγω ολα αυτα σαν αγροτησ που ειμαι διαβασα τα φαρμακα που υπαρχουν για τα δεντρα και τα μονα που δεν υπαρχουν ειναι να μην παγωνει η ελια δηλαδη να μην πεθαινει απο το κρυο κι οταν εχει πεθανει το δεντρο να ξαναζωντανευει αυτα απαγορευεται να τα βρουν λογω θρησκειων τα αλλα ολα τα βρισκουμε παντου αρα φανταστειτε τι υπαρχει για τον ανθρωπο ετσι αρχισα να ψαχνω κ βρηκα αυτα που γραφω

Senior Member
    Θα παρετε αυτα απο τη χουντα κ πρωτεινεσ και θα ξεκλειδωσουν ολα πρωτεινεσ ενα κουτι οχι συνεχεια οσοι μπορειτε να παρετε ρωτηστε γιατρο
    Αυτα απο το μετωπο

Senior Member
    Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο σε επηρεάζει το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις.

Θεωρητικά τουλάχιστον σε χώρες δημοκρατικές όπως η Ελλάδα όλοι έχουμε ελευθερία λόγου.
    Στην πράξη όμως;

Βλέπεις κάποιος συλαμβάνεται για κακοποίηση και αρχίζουν και ανοίγουν στόματα. Κάποια στόματα. Όχι όλα. Γιατί;

Γιατί όταν ο θύτης έχει εξουσία, δύναμη και ανήκει στους θεσμούς της κοινωνίας δεν έχεις απολύτως καμία ελπιδα να βρεις το δίκιο σου. Απολύτως καμία.

Απεναντίας αν μιλήσεις θα σε πολεμήσουν και αντί να δικαστεί ο θύτης θα δικαστεί το θύμα.

Δεν είναι χαρακτηριστικό της εποχής μας αυτό. Πάντα συνέβαινε.
    Άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι που κατέχουν αξιώματα στην κοινωνία, όχι μόνο στη δική μας, αλλά παγκοσμίως, τι είναι;
    Τα κατέχουν τα αξιώματα επειδή είναι καλύτεροι από τους άλλους, επειδή είναι πιο έξυπνοι από το μέσο άνθρωπο, ή επειδή πατάνε επί πτωμάτων;

Τίποτα.
    Το θεωρείς δεδομένο το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις, όπως θεωρείς δεδομένο τις φυσικές καταστροφές για παράδειγμα. Είναι μονόδρομος. Δε γίνεται αλλιώς. Είναι η πραγματικότητα που όμως πρέπει οπωσδήποτε να τη βγάλουμε από το μυαλό μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε.

Marilou
    Guest
    Καλημέρα απο την αλλη άκρη του Ατλαντικού και από μένα.

Δυσκολεύομαι πολύ να διαφωνισω με το σκεπτικό σου κυρίως διότι έχεις δίκιο.

Μην νομίζεις ότι χάνω και τον ύπνο μου καθότι κάποιος εδώ μέσα πάσχει απο power tripping, τέτοιους εχω συναντήσει στη ζωή μου πολλούς.

Η ζωη τα έχει αυτά.

Σημ. Αν αυτά που λεω δεν σου βγάζουν και πολύ νόημα είναι διότι δεν ξέρεις τι έχει γίνει και οχι διότι λέω ανοησίες (sic)
    Βγάζουν νόημα γιατι αντιλαμβάνομαι πλέον ολο αυτο που συμβαίνει εδώ μέσα

Επειδή δεν μπαίνω πλέον συχνά και διαβάζω πολυ επιλεκτικα θέματα, έχασα μάλλον επεισόδια γιατί σε είχα αφήσει αν θυμάμαι καλά Ελλάδα με τα παιδιά σου ?
    Τώρα έχεις φύγει?
    Όπου και να είσαι πάντως ελπίζω να περνάς καλύτερα στο νέο σου ξεκίνημα!

hlias1988
    Guest
    Quote Originally Posted by Bane View Post
    Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο σε επηρεάζει το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις.

Θεωρητικά τουλάχιστον σε χώρες δημοκρατικές όπως η Ελλάδα όλοι έχουμε ελευθερία λόγου.
    Στην πράξη όμως;

Βλέπεις κάποιος συλαμβάνεται για κακοποίηση και αρχίζουν και ανοίγουν στόματα. Κάποια στόματα. Όχι όλα. Γιατί;

Γιατί όταν ο θύτης έχει εξουσία, δύναμη και ανήκει στους θεσμούς της κοινωνίας δεν έχεις απολύτως καμία ελπιδα να βρεις το δίκιο σου. Απολύτως καμία.

Απεναντίας αν μιλήσεις θα σε πολεμήσουν και αντί να δικαστεί ο θύτης θα δικαστεί το θύμα.

Δεν είναι χαρακτηριστικό της εποχής μας αυτό. Πάντα συνέβαινε.
    Άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι που κατέχουν αξιώματα στην κοινωνία, όχι μόνο στη δική μας, αλλά παγκοσμίως, τι είναι;
    Τα κατέχουν τα αξιώματα επειδή είναι καλύτεροι από τους άλλους, επειδή είναι πιο έξυπνοι από το μέσο άνθρωπο, ή επειδή πατάνε επί πτωμάτων;

Τίποτα.
    Το θεωρείς δεδομένο το γεγονός πως δε μπορείς να μιλήσεις, όπως θεωρείς δεδομένο τις φυσικές καταστροφές για παράδειγμα. Είναι μονόδρομος. Δε γίνεται αλλιώς. Είναι η πραγματικότητα που όμως πρέπει οπωσδήποτε να τη βγάλουμε από το μυαλό μας για να μπορέσουμε να ζήσουμε.
    ποσο ωραια τα λες!! και στο προηγουμενο ποστ περι "ανθρωπου" παλι με αγγιξες...
    πες τα εσυ για μενα γιατι οπως λες δεν εισακουτε η φωνη.. μονο αυτων που εχουν την εξουσια...

hlias1988
    Guest
    μου ελυσες πολλες αποριες να μην καθομαι και στεναχωριεμαι εδω μεσα με τον καθενα...επειδη δεν ειμαι αρεστος... δεν ειναι οτι δεν ειμαι αρεστος απλα αυτοι εχουν παντα το πανω χερι...περιεργως...

δεν με νοιαζει! εγω ζω μια χαρα!

hlias1988
    Guest
    και δεν ειναι μονο αυτο... κρινουν μια εικονα η οποια ειναι ελλιπης... δεν ξερουν οτι πισω απο αυτο μπορει να κρυβετε μια ιστορια παρελθοντος την οποια δεν ξερουν...και σου επιβαλλουν το δικο του "δικιο" με το ετσι θελω...

αηδια....

hlias1988
    Guest
    Βλεπεις η κοινωνικη τους ανατροφη και η κοινωνικη θεση εχουν περισσοτερα προνομοια απο εμας... ας εχουν και Αδικο.

Επι πτωματων λοιπον!

Senior Member
    Ηλια ολα τα δεχομαι αυτα που λεσ το μονο σφαλμα που κανεισ ειναι οτι εισαι παιδι και μην ξεχνασ εγω εσενα θελω ν ακουσω γτ σε γνωρισα καποτε απο κοντα ετσι νομιζω

Senior Member
    Εγω εξουσια εχω μονο σε καιρο πολεμου στουσ φανταρουσ εν καιρο ειρηνησ δεν ειμαι τιποτα απλοσ αγροτησ με πτυχιο τεχνικοσ περιμενω λοιπον να σε ακουσω οτι θεσ να πεισ