κιλά και σχέσεις - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 192
    Marilou
    Guest
    Κανενας δεν θα εβγαινε πλεον εφοσον σε μια καινουργια γνωριμια η πρωτη ερωτηση ειναι με τι ασχολεισαι και βαση αυτου κρινονται πολλα ..

Κανενας αντρας δεν θελει διπλα του μια γυναικα ανεργη την θεωρει αργοσχολη ή ακαταλληλη για αυτο που θελει και οχι οτι περναμε μια περιοδο που πλεον η ανεργια δεν ειναι επιλογη ..

Εδω που τα λεμε ομως οταν θες μια σοβαρη σχεση πρεπει να δουλευουν και οι δυο ειδικα αν θες να κανεις και ενα παιδακι και του ενος η εργασια δεν ειναι ικανη να καλυψει ολα αυτα τα εξοδα ..

Αλλο ομως κανω μια σχεση με βαση το χρημα και αλλο κανω μια σχεση με βαση τον χαρακτηρα και φυσικα μπαινει και το οικονομικο θεμα στην μεση γιατι ετσι θα μας βοηθησει να προχωρησουμε την σχεση μας

Member
    Quote Originally Posted by garfield View Post
    Καλά μη νομίζετε ότι για τις γυναίκες είναι διαφορετικά. Ποιος θα έβγαινε με μια άνεργη π.χ. που δεν θα μπορούσε να πληρώσει στις εξόδους;
    Γενικά τα λεφτά ειναι ένα θέμα.
    Δεν έχεις άδικο. Για να μιλήσω καθαρά σε προσωπικό επίπεδο, δε θα με ξενέρωνε αν κάποια ήταν άνεργη. Θα με ξενέρωνε, όμως, αν έβρισκε δικαιολογίες για να μη δουλέψει. Έχω γνωρίσει στο παρελθόν τέτοιες κοπέλες και έλεγαν είτε ότι δε βρίσκουν δουλειά (ενώ δεν έψαχναν στην ουσία παρά έπαιζαν παιχνίδια όλη μέρα) είτε το λίγο που δούλεψαν, σταμάτησαν γιατί π.χ. δεν μπορούσαν το πρωινό ξύπνημα.

Senior Member
    καλα βρε little..
    αν και λιτλ, λιγο μεγαλη ανακαλυψες την δυναμη του χρηματος και τις κοινωνικες ανισοτητες λογω του χρηματος.
    καπιταλισμος, λεγεται. καλωσηρθες στο 2022...
    φυσικα και ειναι μεγαλητ υχη να γεννηθεις στα ελφτα αντι να κοπιαζεις για το καθετι.
    κατα τα αλλα, δεν σε νοιαζει- δεν σε νοιαζει, αλλα γραφεις ατελειωτα ποστ γυρω απ τα λεφτα.

οσο για το κατα ποσο μπορουν να βρουν ομορφες αλλα οχι βιζιτες κλπ. στο ειπα , δεν θελουν ομορφες θελουν καλλονές και μαλιστα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ για να μπορουν να τις μοστραρουν.
    η διαφορά της ομορφης απο την ΚΑΛΛΟΝΗ, ειναι οι πλαστικες...
    παρε οποια bimbo - barbie ξερεις..
    παναγιωταρου, πχ. ομορφη ηταν και πριν τις πλαστικες, πανεμορφη κιολας. απο πανεμορφη ομως εγινε barbie ... η συγκεκριμενη δε και ταλεντα εχει και μυαλουδακι, αλλα αν δεν μοιαζεις με κουκλα πλαστικη, κυριολεκτικα πλαστικη, δεν κανεις για το συγκεκριμενο κοινο.
    η νομικου. πανεμορφη ηταν και πριν τις πλαστικες . κουκλα, νεραιδα. οι ανδρες ομως θελουν και σεξουαλα, οχι μονο πανεμορφη. εβαλε βυζια για να δειχνει σεξουαλα και να τους αρεσει. εκατσε να κανει χειρουργειο για να ειναι σεξουαλα, περα απο πανεμορφη.
    και πολλες πολλες αλλες.
    πρεπει να ειναι και αναγνωρισιμες. καθε καλουτσικη κοπελιτσα που θελει χορηγους, οταν γινει αναγνωρισιμη, ανεβαζει στα υψη το κασε της. παιρνει λοιπον μερος σε εκπομπες ριαλιτι, μοδας σαν παρουσιαστρια αν μπορει, αλλιως σαν διαγωνιζομενη.
    μολις γινει αναγνωρισιμη, ανεβαινουν οι δουλειες..

δεν ειπε κανεις οτι αν εχεις καποια εμφανιση θα βρεις κανεναν εφοπλιστη. αλλα ειναι απαραιτητο.
    η εμφανιση ειναι ενα μεγαλο προσον. ΜΕΓΑΛΟ. αλλα αυτο ειναι. τπτ παραπανω. το αν θα εισαι ομορφη αλλα κουτη, δεν βοηθαει.
    αν εισαι ομορφη αλλα πεσεις στους εθισμους, αστα να πανε... αν εισαι ομορφη αλλα δενε χεις βγει απο την σκηνη του αθιγγανου πατερα σου και κυκλοφορεις εκει γυρω, παντρευεσαι 9 χρονων και κανεις 7 παιδια (οχι εσυ, γενικα) επισης δεν βοηθαει..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Deploy View Post
    Δεν έχεις άδικο. Για να μιλήσω καθαρά σε προσωπικό επίπεδο, δε θα με ξενέρωνε αν κάποια ήταν άνεργη. Θα με ξενέρωνε, όμως, αν έβρισκε δικαιολογίες για να μη δουλέψει. Έχω γνωρίσει στο παρελθόν τέτοιες κοπέλες και έλεγαν είτε ότι δε βρίσκουν δουλειά (ενώ δεν έψαχναν στην ουσία παρά έπαιζαν παιχνίδια όλη μέρα) είτε το λίγο που δούλεψαν, σταμάτησαν γιατί π.χ. δεν μπορούσαν το πρωινό ξύπνημα.
    καλα βρε παιδια.
    οταν μιλαμε για ΛΕΦΤΑ, μιλαμε για ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. εφοπλιστες, βιομηχανους. πλουσιους. ολοι ξερουμε τι ειναι.
    το να ειναι ο αλλος ανεργος και να μην μπορει να επιβιωσει και να υποφερετε μαζι, η να χρειαζεται να τον υιοθετησεις, ποιος το θελει;;; κανεις νομιζω.
    το να θελεις ο αλλος να μπορει να στηριξει τον εαυτοτου, οχι εσενα, αλλα τον εαυτο του, ειναι ζητουμενο νομιζω.
    δεν σημαινει οτι εισαι χρυσοθηρας οταν δεν θελεις καποιον που πειναει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marilou View Post
    χαχαχα

που ξερεις που μενω βρε καλο μου πλεον μονιμα ?
    ασε που τα τελευα χρονια η Αθηνα ειναι δευτερο σπιτι μου !!!

Πολυ ατυχες το επιχειρημα σου για την υποτιμηση του λογο μου ,το ομολογο

Ο Αλιμος σου κανει σαν περιοχη για να εχουμε πληρη εικονα για την Γλυφαδα τι λες ?
    Αλλωστε σε αυτο τον κυκλο καποιοι εχουν περισσοτερες γνωριμιες

επειτα ειναι γνωστη η δικη σου σχεση με το χρημα και πως αξιολογεις μια γυναικα βαση αυτου και μονο !

Φιλια να περνας ομορφα και μακρυα απο αυτες τις κυριες
    Αλιμος ειναι και οι Τραχωνες που εχει εργοστασια , Αλιμος ειναι και ο Αγιος Παντελεήμωνας, Αλιμος ειναι και η Θεομήτωρος, Αλιμος ειναι και το Πανι. Και ειναι η μερα με τη νυχτα αυτες οι περιοχες μεταξυ τους

Οτι σχεση και να εχω εγω με το χρημα και οτι και να εχω με αυτά, δεν τα εκλεψα, ουτε τα βρηκα, σπουδασα πηρα τα ρισκα μου, για να τα κερδισω δεν μου τα χαρίσανε, τα δουλεψα και τα δουλευω.

Ευτυχως που γνωριζεις και τα κριτηρια μου για τις γυναικες.

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Αλιμος ειναι και οι Τραχωνες που εχει εργοστασια , Αλιμος ειναι και ο Αγιος Παντελεήμωνας, Αλιμος ειναι και η Θεομήτωρος, Αλιμος ειναι και το Πανι. Και ειναι η μερα με τη νυχτα αυτες οι περιοχες μεταξυ τους

Οτι σχεση και να εχω εγω με το χρημα και οτι και να εχω με αυτά, δεν τα εκλεψα, ουτε τα βρηκα, σπουδασα πηρα τα ρισκα μου, για να τα κερδισω δεν μου τα χαρίσανε, τα δουλεψα και τα δουλευω.

Ευτυχως που γνωριζεις και τα κριτηρια μου για τις γυναικες.
    Δεν κατηγορησε κανενας για κατι τετοιο και χαλαρωσε λιγο .Ποσως με ενδιαφερει εμενα η χρηματικη κατασταση του καθενος ..
    Εχω μαθει πριν ακομα παντρευτω τα χρηματα που βγαζω να μου φτανουν και να μου περισσεύουν και να μην στηρίζομαι σε κανεναν αντρα ακομα και αυτος λεγεται αντρας μου και ειμαι μεσα σε ενα γαμο ..

Δεν περιμενα κανενα αντρα να μου βρει δουλεια ή να με εξασφαλιση ή να μου πληρωνει τα εξοδα ....

Απλα να ξερεις ειναι πολυ ασχημο να λες γυναικαρες αυτες τις συγκεκριμενες γυναικες επειδη τα βρηκαν ολα ετοιμα και να τις θεωρεις προτυπο ..Αν ειναι αυτες αξιες γυναικες τοτε ολες οι αλλες που βγαζουν τα ματια τους στις σπουδες και λιωνουν παππουτσια στη δουλεια τι ειναι ?

Τι να κανουμε για ολους εμας οι γυναικαρες ειναι αυτες που σπουδασαν ,δουλευουν και βγαζουν μονες τους τα εξοδα τους και το κυριοτερο δεν εχουν λεπτο να κυκλοφορουν σε αυτα τα μερη που μονο προτυπα ανθρωπων δεν μπορεις να τους λες ειδικα για εναν αντρα που σεβεται τον ορο γυναικα και σχεση ..

Η γλυφαδα ειναι το κατεξοχην μερος της δηθενιας και των ψωνιων εδω και παρα πολλα χρονια δεν ειναι ακτι που το λεω μονο εγω ...τα βλεπω και τα ζω χρονια τωρα ..

Για εμενα ολες οι περιοχες ειναι το ιδιο ειτε ειναι πετραλωνα ειτε ειναι γλυφαδα ειτε ειναι ομονοια ..

Τους ανθρωπους και δε τις γυναικες δεν τις κανουν ουτε τα καλλιγραμμα σωματα, ουτε τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν ουτε φυσικα οι χορηγοι που επιλεγουν !

Σεβομαστε τους ευατους μας και δεν γινομαστε αντικειμενα μονο ερωτικα στις ορεξεις του καθε αντρα που δηλωνει οτι εχει λεφτα... καπου λιγο πισω με ολο αυτο και προσοχη ..Ολοι οι ανθρωποι δεν ζουν για ενα καλο κρεβατι και αξιολογουνται μονο απο εκει βαση το σωμα τους ...
    Last edited by Marilou; 08-06-2022 at 13:19.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα βρε παιδια.
    οταν μιλαμε για ΛΕΦΤΑ, μιλαμε για ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. εφοπλιστες, βιομηχανους. πλουσιους. ολοι ξερουμε τι ειναι.
    το να ειναι ο αλλος ανεργος και να μην μπορει να επιβιωσει και να υποφερετε μαζι, η να χρειαζεται να τον υιοθετησεις, ποιος το θελει;;; κανεις νομιζω.
    το να θελεις ο αλλος να μπορει να στηριξει τον εαυτοτου, οχι εσενα, αλλα τον εαυτο του, ειναι ζητουμενο νομιζω.
    δεν σημαινει οτι εισαι χρυσοθηρας οταν δεν θελεις καποιον που πειναει...
    Ακριβώς αυτό. Προσωπικά, γι' αυτό με ξενέρωνε αν κάποια δεν το πάλευε να βρει δουλειά. Γιατί έδινε την αίσθηση ότι δεν μπορεί να στηριχτεί στα πόδια της.

Senior Member
    Ακριβώς αυτό. Προσωπικά, γι' αυτό με ξενέρωνε αν κάποια δεν το πάλευε να βρει δουλειά. Γιατί έδινε την αίσθηση ότι δεν μπορεί να στηριχτεί στα πόδια της.
    συμφωνω απολυτως, ΕΚΤΟΣ αν μιλαμε για πολυ νεαρες ηλικιες και κυριως περιοδο σπουδων, οπου το βρισκω πολυ λογικο να στηριζει καποιον η οικογενεια του για να σπουδασει. κι αν του δινει κι ενα χαρτζηλικι για τους καφεδες του, προφανως σε εκεινην την ηλικια δεν ειχα καποια απαιτηση ο αλλος να βγαζει δικα του λεφτα, αρκει να μην του τα πληρωνω εγω....

Senior Member
    υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που θελουν να δουλεψουν αλλα
    βαριουνται

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    υπαρχουν παρα πολλοι ανθρωποι που θελουν να δουλεψουν αλλα
    βαριουνται
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΑΑΑ!!!!!
    κι ακομα πιο πολλοι, που ενω δουλευουν, βαριουνται...

Senior Member
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ ΑΑΑ!!!!!
    κι ακομα πιο πολλοι, που ενω δουλευουν, βαριουνται...
    That's me! Εγώ είμαι βαριεστημένος και θέλω μια δουλειά λίγων ωρών κατά προτίμηση, αλλά για να μπορείς να επιβιώνεις μόνος σου θέλει τουλάχιστον δουλειά 8αωρου

garfield
    Guest
    Αν βρεις πες μου κι εμένα μ' ενδιαφέρει αν και νομίζω ότι οι καλές δουλειές δεν βρίσκονται από Αγγελίες αλλά μέσω γνωστών. Από αγγελία δεν ξέρω κανέναν που να βρήκε δουλειά εκτός κι αν έχεις όλα τα προσόντα που ζητάνε και εμπειρία και είσαι και σχετικά μικρός σε ηλικία. Βέβαια κανείς δεν σου λεει που θα βρεις την εμπειρία αφού δεν προσλαμβάνει κανείς χωρίς εμπειρία.

Senior Member
    καλα βρε little..
    αν και λιτλ, λιγο μεγαλη ανακαλυψες την δυναμη του χρηματος και τις κοινωνικες ανισοτητες λογω του χρηματος.
    καπιταλισμος, λεγεται. καλωσηρθες στο 2022...
    φυσικα και ειναι μεγαλητ υχη να γεννηθεις στα ελφτα αντι να κοπιαζεις για το καθετι.
    κατα τα αλλα, δεν σε νοιαζει- δεν σε νοιαζει, αλλα γραφεις ατελειωτα ποστ γυρω απ τα λεφτα.

οσο για το κατα ποσο μπορουν να βρουν ομορφες αλλα οχι βιζιτες κλπ. στο ειπα , δεν θελουν ομορφες θελουν καλλονές και μαλιστα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ για να μπορουν να τις μοστραρουν.
    η διαφορά της ομορφης απο την ΚΑΛΛΟΝΗ, ειναι οι πλαστικες...
    παρε οποια bimbo - barbie ξερεις..
    παναγιωταρου, πχ. ομορφη ηταν και πριν τις πλαστικες, πανεμορφη κιολας. απο πανεμορφη ομως εγινε barbie ... η συγκεκριμενη δε και ταλεντα εχει και μυαλουδακι, αλλα αν δεν μοιαζεις με κουκλα πλαστικη, κυριολεκτικα πλαστικη, δεν κανεις για το συγκεκριμενο κοινο.
    η νομικου. πανεμορφη ηταν και πριν τις πλαστικες . κουκλα, νεραιδα. οι ανδρες ομως θελουν και σεξουαλα, οχι μονο πανεμορφη. εβαλε βυζια για να δειχνει σεξουαλα και να τους αρεσει. εκατσε να κανει χειρουργειο για να ειναι σεξουαλα, περα απο πανεμορφη.
    και πολλες πολλες αλλες.
    πρεπει να ειναι και αναγνωρισιμες. καθε καλουτσικη κοπελιτσα που θελει χορηγους, οταν γινει αναγνωρισιμη, ανεβαζει στα υψη το κασε της. παιρνει λοιπον μερος σε εκπομπες ριαλιτι, μοδας σαν παρουσιαστρια αν μπορει, αλλιως σαν διαγωνιζομενη.
    μολις γινει αναγνωρισιμη, ανεβαινουν οι δουλειες..

δεν ειπε κανεις οτι αν εχεις καποια εμφανιση θα βρεις κανεναν εφοπλιστη. αλλα ειναι απαραιτητο.
    η εμφανιση ειναι ενα μεγαλο προσον. ΜΕΓΑΛΟ. αλλα αυτο ειναι. τπτ παραπανω. το αν θα εισαι ομορφη αλλα κουτη, δεν βοηθαει.
    αν εισαι ομορφη αλλα πεσεις στους εθισμους, αστα να πανε... αν εισαι ομορφη αλλα δενε χεις βγει απο την σκηνη του αθιγγανου πατερα σου και κυκλοφορεις εκει γυρω, παντρευεσαι 9 χρονων και κανεις 7 παιδια (οχι εσυ, γενικα) επισης δεν βοηθαει..
    Σοβαρα ειναι σαν να ηταν αντρας και εκανε επέμβαση να γινει γυναικα η συγκεκριμένη...αν την δεις άβαφη ειδικά !!! Αν ειναι ετσι τότε οι άνθρωποι ειναι απλά κακόγουστοι ή εχουν περίεργα γούστα εστω. Και με τα ψεύτικα βυζια αν τα δεις απο κοντα κανει μπαμ πως ειναι ψεύτικα και δεν ειναι καθόλου ωραία αισθητικά. Γνωμη μου φυσικα. Μονο στις φωτογραφιες βγαινουν ωραία. Ίσως είναι πως θελουν να τις μοστράρουν οπως ειπες συν να ναι αναγνωρίσιμες. Αυτοι που παντρευτηκε ο Κουγιας οντως ειχε φυσικη ομορφια πχ...απο οτι ξερω βεβαια χωρις πλαστικες. Αλλα ηταν αναγνωρίσιμη. Δεν εχω στόχο να κάνω πλαστικές πάντως μπας και βρω κανέναν. Αλίμονο. Ούτε ειναι στοχος της ζωης μου. Απλα ειπαμε τα εγραψα αυτα γιατι ΠΟΛΛΟΙ και η μανα μου μαζι αμέσως θεωρει πως λιγο εισαι ομορφη και βρίσκονται ξερω γω αντρες που τους κανουν πανακριβα δώρα σε εξωτικα νησια και τις έχουν στα λούσα. Αφου και οταν της ειπα για αυτην την κοπελα απο την σχολη αμεσως αυτο πετάχτηκε να πει οτι καποιος τις δινει λεφτα. 1ον δεν ειναι barbie ουτε καν ιδιαίτερα ομορφη, 2ον κανει μπαμ πως εχει κυκλο με πλουσια ατομα ειναι μεγαλωμενη ετσι....και τα αδερφια της το ιδιο 3ον ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πληρωνε ΟΛΑ ΑΥΤΑ ουτε στις πιο καλλονες του κοσμου δεν θα την ειχε ο αλλος μες στην χλιδη γιατι απλα του εδωσε το τετοιο της λες και δεν θα χει παει με αλλες. Αυτες ειναι απόψεις μερικών σαν την μανα μου που δεν εχει βγει απο την κουζινα της και δεν ξερει από ζωή. Αλλα ειδα πως και αλλα μέλη εδώ μέσα πιστεύουν τα ίδια. Οτι α εισαι γυναικα εκανες σεξ με εναν πλουσιο εκανες την τυχη σου, λες και αυτοι εχουν τα λεφτα για πεταμα ή ενθουσιάστηκαν τοσο πολύ που είδαν πιπί στην ζωη τους! Προφανως και θελουν διασημες να τις μοστράρουν να πουν παντρευτηκα την ταδε ! Και απο πισω δεν ξερουμε τι γινεται και πως τους φέρονται.

Κοιτα ποιος δεν θα θελε να χει χρηματα; Λογικό το βρίσκω να με νοιάζει. Οκ δεν κλαιω ούτε εχω κατάθλιψη για αυτο το λόγο. Και ειδικά να τα εχεις απο τους γονεις σου ειναι το πιο ωραίο! Γιατι ζεις μες στα πλουτη και χωρις αγχος απο μικρος και δεν κρεμεσαι απο καθε ηλίθιο!

Senior Member
    Ψαχνω ανθρωπο πρώτα! ΑΝΘΡΩΠΟ ! Και αν ειχε και καλή δουλεια (δεν ειπα να ναι εφοπλιστης ) θα ταν καλό και αυτο γιατι ζουμε σε δυσκολους καιρους. Λογικο μου φαινεται. Καμια δεν θα ελεγε οχι !

Senior Member
    Απλά όσες ονειρεύονται να γίνουν μπάρμπι , ας θυμούνται και πως καταλήγουν οι μπάρμπι.

Page 9 of 13 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast