Απελπισία.... - Page 38
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 38 of 60 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast
Results 556 to 570 of 900
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Μου αρέσει πάντως που τα θες όλα στο πιάτο....και να μη ζοριστεις και να μην αλλάξεις, και να έχεις καβατζουλες και να μην κάνεις σεξ, και να μην είσαι μόνη αλλα να είσαι και με κάποιον ερωτευμένη.

Εγώ στο ξανά είπα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε αυτή τη κατάσταση που έχεις φτιάξει με το παντρεμένο. Γτ και τη καβατζα σου την έχεις για να μη μείνεις μόνη με τον παρθένο που ζεις, και αλλαγές δεν θα κάνεις , και την "καψουρα" στο κεφάλι σου τη ζεις , και με έναν άχρηστο παντρεμένο που ξέρεις εξαρχής ότι δεν αξίζει το κόπο έτσι ώστε να μην εξαναγκαστεις να κάνεις αλλαγές και να πιέσεις τον εαυτό σου. Το θέμα σου ξεκινάει ξεκάθαρα από το μυαλό σου. Έχεις λάθος αυτοεικονα,δεν ξέρεις πραγματικά τα όρια σου...Γιατί ποτέ δεν δοκίμασες τον εαυτό σου μέσα από καταστάσεις για να μάθεις πράγματικα ποια εισαι, τι θες και μέχρι που φτάνουν οι αντοχές σου. Σου συνέβη απλά μια στραβή, κάποτε (όπως παθαίνουμε όλοι σε αυτή τη ζωή) και μετά κλείστηκες στη σπηλιά σου για τα υπόλοιπα 100 χρόνια. Εγώ επιμενω ότι χρειάζεσαι οπωσδήποτε βοήθεια από ειδικό. Όχι μόνο για το σεξουαλικό. Το σεξουαλικό είναι το τελευταίο....για Αλλά θέματα

Σύμφωνα με τα θέλω , τα μπορώ και τον χαρακτήρα σου βρίσκεσαι στην πιο ιδανική σου κατάσταση. Έχεις φτιάξει τη ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς. Άρα δεν έχουμε να μιλάμε για κανένα πρόβλημα. Απλά έτσι σχολιάζουμε να έχουμε να λέμε.
    Αν εσύ βλέπεις ότι θα θέλω όλα στο πιάτο μετά από αυτά που έχω πει εδώ τι να πω.δική σου γνώμη. Εγώ πάντως δεν βλέπω κανέναν άλλον να ζοριζεται εκτός από εμενα.
    Δεν βλέπω κανέναν άλλον να τρέχει σαν σκυλακι από πίσω από δύο άντρες μη τυχόν και φιλοτιμηθει κανένας και της δώσει καμία αξία.όλοι οι αλλοι δηλαδή κακοπερνανε μαζι μου και έγω τους εκμεταλλευομαι.
    Στη βοηθεια που χρειαζομαι από ειδικό συμφωνω.Αλλα δεν υπάρχει κανένας ειδικός που θα με κάνει να αγάπησω τον εαυτό μου και να τον σέβομαι.

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Αποστολία , το προφίλ σου όπως το βλέπω εγώ, δείχνει ότι γουστάρεις σεξ . Πολύ. Απλά κάπου έχεις φάει κάποιες χαζές φρίκες.
    Βάζω στοίχημα, ότι αν πας με κάποιον μόνο για σεξ , σε ξενοδοχείο για σεξ , κάπου ίσως με ευχάριστη ατμόσφαιρα, όπως είναι ένα στην παραλιακή,
    που έχει και πεύκα γύρω γύρω, έρχεται και αέρας της θάλασσας και του δώσετε να καταλάβει , ίσως με συνοδεία κανενός daquiri φράουλα ... ή mojito ...
    που κολλάνε γάντι με τον αέρα της θάλασσας και το καλοκαιρινό φως ... και το κάνετε με ανοιχτές τις κουρτίνες ....
    μετά θα έχεις άλλο θέμα ... θα θες να περνάς κάθε πρωινό σου έτσι !
    Αυτά που λες τώρα, που είναι όλα σαχλαμάρες, δεν θα τα θυμάσαι καν . Θα είναι σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
    Αλλά , το λέω και πάλι , να σου αλλάξει τα φώτα, όχι κανένα πατ κιουτ του 2λεπτου .
    Και σε φάση (=στάση) που να τον κοιτάς και να σε κοιτάει όταν το κάνετε και να τον βλέπεις να λειώνει στον ιδρώτα για πάρτη σου και για την απόλαυσή σας.
    Τέλος.

Να 'μαστε όλοι καλά, γιατί έρχονται δύσκολες ώρες.
    Άμα ποτέ τον βρω αυτόν εκτός από τα όνειρα μου θα σας το πω.

Μέχρι τότε να ειμαστε όλοι καλά ναι!Ευχαριστώ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Άμα ποτέ τον βρω αυτόν εκτός από τα όνειρα μου θα σας το πω.

Μέχρι τότε να ειμαστε όλοι καλά ναι!Ευχαριστώ
    Σου είπα. Βάλε ένα μίνι και πήγαινε για καφέ. Ή βάλε κάτι σχετικό σε καμιά σελίδα γνωριμίας. Είναι piece of cake. Απλή μην το σκέφτεσαι . Πράξε μόνο .

Quote Originally Posted by Al_Bundy View Post
    Σου είπα. Βάλε ένα μίνι και πήγαινε για καφέ. Ή βάλε κάτι σχετικό σε καμιά σελίδα γνωριμίας. Είναι piece of cake. Απλή μην το σκέφτεσαι . Πράξε μόνο .
    Μινι βάζω κάθε μέρα. Αλλά γαμια δεν βρισκω.

Senior Member
    hot δηλώσεις! !!
    Βρε παιδιά για κανένα μπάνιο πάτε?

kopela93
    Guest
    Χαχαχαχα έχει γίνει το θέμα πανηγύρι!

Quote Originally Posted by panos19 View Post
    hot δηλώσεις! !!
    Βρε παιδιά για κανένα μπάνιο πάτε?
    Πάμε παμε.εγώ βέβαια σε παραλίες με οχι πολύ κοσμο.φοβάμαι δηλαδή μη με βρει κανένας γαμιας απο αυτούς που λέει ο Al και με πηδηξει στο νερο χαχα.

kopela93
    Guest
    Πάμε παμε.εγώ βέβαια σε παραλίες με οχι πολύ κοσμο.φοβάμαι δηλαδή μη με βρει κανένας γαμιας απο αυτούς που λέει ο Al και με πηδηξει στο νερο χαχα.
    Χαχαχααχαχαχαχααχαχααα
    Νασαι καλά

Quote Originally Posted by kopela93 View Post
    Χαχαχααχαχαχαχααχαχααα
    Νασαι καλά
    Ε τι να πω κούκλα μου αφού γιναμε πανηγυρι όπως ειπες χαχα

kopela93
    Guest
    Ε τι να πω κούκλα μου αφού γιναμε πανηγυρι όπως ειπες χαχα
    Χαχαχα μαρεσει η φάση όμως
    Να γελάμε

Χαχαχα μαρεσει η φάση όμως
    Να γελάμε
    Ειναι κωμικοτραγικη η κατασταση μου γενικα.η που θα είμαι για γέλια η που θα είμαι για κλαματα.

Senior Member
    για να μην γεμίζουμε τις σελίδες, γιατί δεν φτιάχνεται μια ομαδική συνομιλία?

Senior Member
    Βρίσκεις αλλά δεν θες μάλλον ! Θες να τον κάνεις ευνούχο του χαρεμιού για παρεούλα !

kopela93
    Guest
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    για να μην γεμίζουμε τις σελίδες, γιατί δεν φτιάχνεται μια ομαδική συνομιλία?
    Ωραία ιδέα!!!! Κάπου ανώνυμα

Senior Member
    Ωραία ιδέα!!!! Κάπου ανώνυμα
    και εδώ με κάποιον τρόπο ανώνυμα είμαστε αλλά για να γίνει τύπου τσατ ποιο γρήγορα
    και να μην γεμίζουν οι σελίδες και το κλείσουν το θέμα

Page 38 of 60 FirstFirst ... 28363738394048 ... LastLast