Δεν θέλω κανέναν αλλον - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 205
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Δεν θέλω σχέση μαζί του. Με κανέναν δεν θέλω σχέση
    Ήδη αυτό που βιώνω είναι πολύ για εμένα. Δεν θέλω να πληγωθω . Θέλω έναν να βγαίνουμε να ταιριάζουμε.και να περνάμε καλά χωρίς έγνοιες. Δεν μπορώ να ζηλεύω ή να μου κάνει αυτός έλεγχο. Δεν πιστεύω κιόλας στην αποκλειστικότητα. εδώ υποτίθεται ερωτευμένα ζευγάρια με σοβαρές σχέσεις κερατωνονται.
    Τρικυμία εν κρανίω όσα διαβάζω...

I rest my case.

ΥΓ. Να ξέρεις όμως ότι στη πραγματική ζωή, οι ελεύθερες σχέσεις (όπως αυτή που ευαγγελίζεσαι), προϋποθέτουν σεξ. ΠΟΛΥ και καλό σεξ!

Senior Member
    Δεν είπα ότι δεν θα κάνω ποτέ σεξ.
    Αν με ευχαριστούν όλα τα υπόλοιπα σε έναν άνθρωπο θα έκανα

Senior Member
    Δεν είπα ότι δεν θα κάνω ποτέ σεξ.
    Αν με ευχαριστούν όλα τα υπόλοιπα σε έναν άνθρωπο θα έκανα
    ποια χρονια; την δωδεκατη; τι ωρα;
    συμφωνα με αυτα που λες, αυτος ηταν ο ιδανικα μη-πιεστικος ανθρωπος (ο,τι κι αν του συμβαινει κι εκεινου) για να κανετε αρκετη παρεα, να γνωριστειτε και να προχωρησετε επιτελους, αν περνατε καλα.
    με τον τυπο βγαινατε ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ κι ε συ ακομα παρακαλουσες να ειναι παρθενος για να μην σ την πεσει. θελεις να στα ποσταρω αυτα που ελεγες;

Quote Originally Posted by little View Post
    Οι αντρες φταινε για αυτο που παιζουν παιχνιδακια για να κολλησεις μαζι τους!
    Αυτό είναι το παιχνίδι της σαγήνης. Τόσο παλιό όσο η ίδια η ζωή. Εσύ δηλαδή δεν μετέρχεσαι μετ΄ιδιοτελείας (με την Αριστοτελική έννοια) ώστε να γίνεις αρεστή;

Στην αποκρυπτογράφηση της ερωτικής συμπεριφοράς είναι όλο το ζουμί. Αλλά αυτή απαιτεί άλλου τύπου ωριμότητα που πηγάζει και από την εμπειρία και με τήν τριβή που έχι κανείς με την απόρριψη και την αποδοχή της.

ΥΓ. Πέρα από το σεξ που δεν θέλετε, υπάρχει και μια άλλη πίστα, πολύ πιο μεγάλη και πολύ πιο δύσκολη (που είναι και ο ελέφαντας κάτω από το χαλί). Πώς αυτό να είναι καλό και πώς η ποιότητα να διαρκέσει και μέσω αυτής, η σχέση να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο καλύπτοντας και τις ανάγκες του ζώου και τις λαχτάρες της ψυχής. Αλλά απέχετε χιλιόμετρα ακόμα από εκεί...

Senior Member
    Παρθενοσ δεν ειναι αλλα μαμουσε οταν τα κοριτσια ηταν γυναικεσ οχι να μιλανε με τον εξοαποεδω τωρα μιλασ με μια κ μπορει να ειναι διαολακι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποια χρονια; την δωδεκατη; τι ωρα;
    συμφωνα με αυτα που λες, αυτος ηταν ο ιδανικα μη-πιεστικος ανθρωπος (ο,τι κι αν του συμβαινει κι εκεινου) για να κανετε αρκετη παρεα, να γνωριστειτε και να προχωρησετε επιτελους, αν περνατε καλα.
    με τον τυπο βγαινατε ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ κι ε συ ακομα παρακαλουσες να ειναι παρθενος για να μην σ την πεσει. θελεις να στα ποσταρω αυτα που ελεγες;
    Οπότε νιώσω ότι θέλω.
    Τουλάχιστον εγώ οπότε θέλω το κάνω , δεν έχω το μείον να μην μου την πέφτει κανείς , να θέλω σεξ και να μην βρίσκω.
    (Όπως οι άνδρες)

Δικαίωμα μου να θέλω χρόνο ή ακόμα και να μην θέλω ρε αδερφέ, δεν έχουμε όλοι τα ίδια βιώματα

Senior Member
    Quote Originally Posted by ozric82 View Post
    Αυτό είναι το παιχνίδι της σαγήνης. Τόσο παλιό όσο η ίδια η ζωή. Εσύ δηλαδή δεν μετέρχεσαι μετ΄ιδιοτελείας (με την Αριστοτελική έννοια) ώστε να γίνεις αρεστή;

Στην αποκρυπτογράφηση της ερωτικής συμπεριφοράς είναι όλο το ζουμί. Αλλά αυτή απαιτεί άλλου τύπου ωριμότητα που πηγάζει και από την εμπειρία και με τήν τριβή που έχι κανείς με την απόρριψη και την αποδοχή της.

ΥΓ. Πέρα από το σεξ που δεν θέλετε, υπάρχει και μια άλλη πίστα, πολύ πιο μεγάλη και πολύ πιο δύσκολη (που είναι και ο ελέφαντας κάτω από το χαλί). Πώς αυτό να είναι καλό και πώς η ποιότητα να διαρκέσει και μέσω αυτής, η σχέση να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο καλύπτοντας και τις ανάγκες του ζώου και τις λαχτάρες της ψυχής. Αλλά απέχετε χιλιόμετρα ακόμα από εκεί...
    Για να είναι καλό πρεπει να υπάρχει συνεννόηση.
    Κάτι που δεν είναι εύκολο να βρεις όταν οι περισσότεροι θεωρούν ότι ξέρουν από σεξ και δεν ακούνε τα θέλω μας
    Αν από τα προκαταρκτικά κοιτάνε μόνο την ικανοποίηση τους και ξενερωνω, μετά γιατί να θέλω να προχωρήσω;

Honorata
    Guest
    Πόσο καιρό είχε σχέση με αυτές τις πρώην του;;;;;Σου έχει πει ;;

Εμένα καλή περίπτωση άντρα δεν μου φαίνεται πάντως.....Δεν ξέρω γιατί σου αρέσει....σου λέει κατάμουτρα ότι κοροϊδεύει άλλες γυναίκες Ενώ δεν τις βλέπει σοβαρά

Έχεις δίκιο για τους άντρες δυστυχώς οι περισσότεροι ξενοκοιτανε και ξενοδπηδανε......ακόμα και σε σχέση....Και φλερτάρουν και με άλλες

Το σκέφτομαι σοβαρά να του ανοίξω μια κουβέντα αν δεν επικοινωνήσει σε λίγες μέρες.
    Με έχει κουράσει η κατάσταση
    Όταν δίστασε να με φιλήσει το ίδιο βράδυ μου έστειλε μήνυμα και κάποια στιγμή είπε ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση
    Το έχουμε συζητήσει κι άλλη φορά αυτό γιατί λέει όταν βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει τις γυναίκες να προτιμούν άλλους άντρες.
    Είναι ειδική περίπτωση, έχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και διάφορα συμπλέγματα. Μέχρι κι ότι θέλει να παντρευτεί μια μέτρια ή άσχημη έχει πει για να μην φάει κέρατο.
    Και όσες πρώην του έχει αναφέρει λέει ότι δεν ήταν ωραίες αλλά πέρναγε καλά μαζί τους και δεν είχε όμως σκοπό για κάτι σοβαρό.
    Για αυτό δεν παίρνω όρκο ότι δεν ενδιαφέρεται.
    Δύο φίλες μου μου είπαν ότι τα κάνει αυτά για να με τσεκαρει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Honorata View Post
    Πόσο καιρό είχε σχέση με αυτές τις πρώην του;;;;;Σου έχει πει ;;

Εμένα καλή περίπτωση άντρα δεν μου φαίνεται πάντως.....Δεν ξέρω γιατί σου αρέσει....σου λέει κατάμουτρα ότι κοροϊδεύει άλλες γυναίκες Ενώ δεν τις βλέπει σοβαρά

Έχεις δίκιο για τους άντρες δυστυχώς οι περισσότεροι ξενοκοιτανε και ξενοδπηδανε......ακόμα και σε σχέση....Και φλερτάρουν και με άλλες
    Για όσες μου έχει μιλήσει ενα-δυο μήνες Μαξ
    Οι δύο τελευταίες του τέτοια διάρκεια είχαν και απόσταση 1,5 χρόνου

Για να είναι καλό πρεπει να υπάρχει συνεννόηση.
    Κάτι που δεν είναι εύκολο να βρεις όταν οι περισσότεροι θεωρούν ότι ξέρουν από σεξ και δεν ακούνε τα θέλω μας
    Αν από τα προκαταρκτικά κοιτάνε μόνο την ικανοποίηση τους και ξενερωνω, μετά γιατί να θέλω να προχωρήσω;
    Αυτά που λες είναι πολύ σωστά.

Η ζωή είναι όμως trial and error. Όχι να μην δοκιμάζεις καν.

ΥΓ. Αυτό που λες όμως "οι περισσότεροι", από πού προκύπτει; Μήπως τους ψάχνεις σε λάθος χώρους ή με λάθος κριτήρια πρώτης προσέγγισης;

Senior Member
    Μπορει να ειμαι κι ο πατερασ σου ξερω οτι εχω 3 κοριτσια παρακατω δεν ξερω

Senior Member

Μεγα λαθος αυτες ειναι ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ συμπεριφορες! Και ψυχολογος που παρακαλουθω και ρωτησα ειπε πως αν αντρας προσπαθει να σε κανει να ζηλεψεις για να σε ριξει φυγε μακρυα και ειναι κακιστο σημάδι.
    Αυτά δεν ειναι φυσιολογικά πράγματα!

Senior Member
    Αυτά που λες είναι πολύ σωστά.

Η ζωή είναι όμως trial and error. Όχι να μην δοκιμάζεις καν.

ΥΓ. Αυτό που λες όμως "οι περισσότεροι", από πού προκύπτει; Μήπως τους ψάχνεις σε λάθος χώρους ή με λάθος κριτήρια πρώτης προσέγγισης;
    Δεν είπα ότι δεν θα δοκιμάσω ποτέ, αλλά αυτό προϋποθέτει να έχω μια επιθυμία. Αυτοί που είχα δεν μου προκαλούσαν επιθυμία να κάνω κάτι.
    Αυτοί που λέω μου την έπεφταν από τα σοσιαλ ή τους είχα γνωρίσει σε εφαρμογές γνωριμιών.
    Κι αυτός που.λεω από τα σοσιαλ μου είχε στείλει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by little View Post
    Μεγα λαθος αυτες ειναι ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ συμπεριφορες! Και ψυχολογος που παρακαλουθω και ρωτησα ειπε πως αν αντρας προσπαθει να σε κανει να ζηλεψεις για να σε ριξει φυγε μακρυα και ειναι κακιστο σημάδι.
    Αυτά δεν ειναι φυσιολογικά πράγματα!
    Αυτοί που τα κάνουν είναι είτε μέτριοι/άσχημοι, είτε αποτυχημένοι (ανεπαγγελτοι, αφραγκοι) , είτε με σεξουαλικά προβλήματα ( ανίκανοι, μικροτετοιοι, βιτσιοζοι) που νιώθουν μειονεκτικά και θέλουν να νιώσουν σπουδαίοι.
    Δεν αλλάζει εύκολα η γνώμη μου σε αυτό

Senior Member
    Αυτός δείλιαζε να κάνει ξεκάθαρη κινηση, οπότε εγώ θα έπρεπε να ξενερωνα , όχι εκείνος.

επίσης αν δεν ενδιαφερόταν, μόλις του είπα ότι πήγε κάποιος να με φιλήσει γιατί να ρωτήσει αν τελικά έκανα κάτι; Και μόλις του είπα μας είδε ο φίλος σου, τότε άργησε να απαντήσει (μάλλον τον ρώτησε) και απάντησε μετά οτινο φίλος του δεν είδε κάτι
    Ενώ ο φίλος του με είχε δει να μιλάω και με έναν άλλο που μου την έπεφτε ( εγώ προσπάθησα να τον διώξω ευγενικά, χορέψαμε για πολύ λίγο και τον έστειλα).
    Για αυτό λέω μήπως ο φίλος πικαρισμενος που δεν έκανα κάτι εγώ μαζι του πήγε και του είπε ότι μιλούσα και φλέρταραν με άλλον. Αυτό μου είπε μια φίλη μου που το συζητησαμε και ξέρει όλες τις λεπτομέρειες
    πιθανως να μην εισαι σεξυ, κι ας εισαι εμφανισιμη. μια καλη εμφανιση δεν συνεπαγεται και σεξ απιλ.
    καποιος διστακτικος ανδρας (ακομα κι αν δεν ειναι παρθενος) που μπορει ακομα και να προτιμαει να κανει το πρωτο βημα η γυναικα, δεν την πεφτει ευκολα σε μια ψυχρη γυναικα..

ΘΑ επρεπε να ξενερωνες αν σου αρεσε το σεξ. εσυ το αποφευγεις. επομενως, γι αυτο δεν ξενερωνες, αλλα αντιθετα χαιροσουν που δεν στην επεφτε.
    εκεινος ομως ξενερωσε κι ισως και να εφυγε τελικα..

πιστευω οτι ρωτουσε αν τελικα εκανες κατι, γιατι σε εβλεπε παγοκολωνα με εκεινον κι ειχε περιεργεια αν οσα δεν κανεις μαζι του, τα κανεις με αλλους.. δηλαδη, προσπαθει να καταλαβει αν εσυ εισαι ψυχρη, ή αν δεν γουσταρεις εκεινον ειδικα, αλλα γουσταρεις αλλους.

ΕΑΝ εσυ του ειπες οτι πηγε καποιος να σε φιλησει και οτι το ειδε κι ο φιλος του, κι ο φιλος του δεν επιβεβαιωνει και ειπε οτι δενε γινε τετοιο πραγμα, μαντεψε... εχει αρχισει αν σκεφτεται οτι εισαι νουμερο και λες δρακους για να τον πικαρεις...
    αν ειναι καλος του φιλος, εχει περισσοτερη εμπιστοσυνη σε εκεινον , παρα σε σενα, που δεν καταλαβαινει καν την συμπεριφορα σου και βλεπει οτι κατι ΠΕΡΙΕΡΓΟ σου συμβαινει..

και μια απορια.
    ποσες φορες πηγε τουαλετα, και ποσες ωρες καθεταισ την τουαλετα, ωστε ενω συνοδευεσαι προλαβε να σου την πεσει και αγνωστος που χορεψες μαζι του και μετα τον απρατησες, αλλα και ο φιλος του και να σε φλερταρει και να παει αν σε φιλησει κια υτος ΤΟΣΗ ΩΡΑ ελειπε;
    μηπως τελικα τους δρακους τους σε εμας για να εχεις κοινο που ακουει εστω και στα ψεματα οτι εισαι ποθητη σε καποιους ανδρες;

εγω οταν βγαινω, δεν μενω ποτε μονη. εσενα σε συνοδευει ο αλλος και μετα φευγει; σαμπως μας δουλευειιιις

Page 8 of 14 FirstFirst ... 678910 ... LastLast