In love again ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26
    Junior Member

In love again ..

Καλησπέρα σας,
    Πριν κατι μήνες βγήκα από τη σχέση που είχα 4 χρόνια το πήρα απόφαση η ίδια, γιατί πια στο τελευταία 1-2 χρόνια δεν υπήρχε έρωτας δεν με υπολόγιζε ούτε με είχε ως προταιρεοτητα πια από εκεί που εγώ θα έδινα το 100% στη σχέση μας δεν έπαιρνα όμως πίσω τίποτα και ένιωθα απλά ότι υπήρχε μια φιλική αγάπη. Περίμενα ότι εκεινος θα κάνει τη κίνηση του να χωρίσουμε αλλά τελικά πήρα την απόφαση εγώ.
    Αφού χωρίσαμε ένιωσα στην αρχή ότι έχασα ένα βάρος από πάνω μου ένιωσα ότι δεν υπήρχε γυρισμός πια για εμένα γιατί είχε τελειώσει καιρο και του το έλεγα όσο και αν προσπαθούσε να με πλησιάσει για να τα ξανά βρούμε.
    Εγώ μετά από 3 εβδομάδες μιλούσα με ένα παιδί και προχώρησα μαζί του. Η αλήθεια είναι πως δεν είχα ξανά κάνει ποτε κατι τέτοιο στη ζωή μου και μετά από μερικές μέρες ένιωθα παράξενα ένιωθα ότι το είχα μετανιώσει ότι είχα τύψεις ότι δεν είμαι εγώ αυτή.
    Με αυτό το παιδί μετά απλά συνεχίζαμε μόνο να μιλάμε.
    Σε όλο αυτό το διάστημα εγώ έδειχνα ακόμα στον πρώην μου που προσπαθούσε ότι δεν θέλω να τα ξαναβρούμε και δεν του μιλησουσα και καν.
    Όταν αποφάσισα να τον δω τον πρώην μου για να αποχαιρετηθουμε και να κλεισει αυτός ο κύκλος μας όπως έλεγε όμορφα και το δέχθηκα, η αλήθεια πως μου άλλαξε τις σκέψεις 360 μοίρες και με έβαλε να κάνω άπειρες σκέψεις που με μπέρδευαν παρά πολύ.
    Μετά από μέρες αφού μιλούσαμε χωρίς όμως και πάλι να του δίνω σημάδια ότι θέλω να τα ξανά βρούμε αποφάσισα ότι ίσως θα μπορούσαμε να πάμε τις διακοπές που είχαμε κανονίσει πριν χωρίσουμε και να δούμε και οι δυο από εκεί αν αξίζει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή ή αν απλά δεν γίνεται.
    Τελικά αποφασίσαμε όταν πήγαμε να τα ξαναβρούμε εγώ έδιωξα τα πάντα από γύρω μου και αφοσιώθηκα ξανά στο να υπάρξει επανασύνδεση. Ενώ περνούσαμε 2 υπέροχες βδομαδες και μου ξύπνησε πάλι όλα τα συναισθήματα και ήμασταν τόσο δεμένοι
    Πριν κάτι μέρες έψαξε με ποιον βγήκα όσο ήμουν ελεύθερη και τι έγινε μεταξύ μας. Αυτό με έχει διαλύσει και η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να φτιάξω τα πράγματα όσο δύσκολα και ας είναι στην αρχή αλλά προσπαθώ να μην χάσω αυτά που δημιουργήσαμε τις τελευταίες μέρες που αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να τα ξανα βρούμε από την αρχή που το είχαμε ήδη αποφασίσει ότι είμαστε ξανα μαζί.
    Να προσθέσω ότι και εκείνος είχε βγει με κοπέλα και μου είπε ότι έγινε μια φάση μαζί της αλλά όταν ήταν να κάνουν κάτι παραπάνω εκείνη το σταμάτησε και εκείνος υποστήριξε ότι δεν ήταν ούτε εκείνος ακόμα έτοιμος. Δεν ξερω γιατι αλλά νιώθω ότι μπορώ να διορθωθούν τα πράγματα ..

Senior Member
    Ίσως ήταν λάθος που προχώρησες με κάποιον χωρίς να ξεκαθαρίσεις μέσα σου το τι πραγματικά θες.. Ίσως και όχι. Αν το τρίτο άτομο ήταν εντάξει με αυτό τότε πάσο. Εννοώ αν ήταν απλά κάτι χαλαρό.
    Όσο για το ότι το σκέφτεσαι τώρα, ενώ ταυτόχρονα ο πρώην - νυν δεν ξέρω τι είναι, έκανε το ίδιο δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν προχώρησε με την κοπέλα επειδή ΑΥΤΗ δεν ήθελε, όχι αυτός.
    Το θέμα είναι να επικεντρωθείς στο τώρα. Παίρνεις από την σχέση σου αυτό που θες; Ή μένεις από συνήθεια; Αυτός; Θέλει αυτό που έχετε; Κάνει προσπάθεια; Ενδιαφέρεται;
    Γενικά το ακριβώς σε προβληματίζει;

Junior Member
    Η αλήθεια είναι πως ένιωθα σίγουρη για αυτό που ήθελα για τον χωρισμό και το είχα ξεκαθαρίσει και στον πρώην μου αρκετές φορές. Για το τρίτο άτομο ήταν απλά κάτι που πέρασε και είχα παρασυρθεί μου βγήκε μια αντιδραστικότητα και το έκανα. Και ήταν όντως κάτι πολύ χαλαρό. Στο τώρα απλά προσπαθώ να δείξω ότι δεν ήταν κάτι και είχε γίνει όσο ημουν ελεύθερη. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο στο να συνεχιστεί όλο αυτο που ξεκινήσαμε από την αρχή να φτιάχνουμε αν δυο άνθρωποι δηλαδή ξανά ερωτεύτηκαν από την αρχή και αυτο μπορεί να τους κάνει πίσω εννοείται ειναι δύσκολο και θα χρειαστεί καιρός αλλά καταβαθως δεν θεωρώ πως δεν αξίζει η προσπάθεια. Πριν κάτσει και ψάξει με ποιον είχα βγει και τι κάναμε είχε όντως αλλάξει και το έβλεπα αυτό κάναμε και συζητήσεις που δεν κάναμε ποτε για κάποια θέματα είχε αλλάξει. Αλλά μόλις έψαξε τώρα του ειναι δύσκολο και αδιανόητο όλο αυτο αν και ακόμα μιλάμε και ακόμα λέει ότι με αγαπάει

Senior Member
    Του είναι δύσκολο ότι έκανες εσύ κάτι αλλά δεν του είναι δύσκολο που ήθελε να κάνει αυτός με άλλη και δεν προχώρησε επειδή δεν ήθελε η κοπέλα; Γιατί; Αν μου έλεγες πως αυτός ήταν εκεί και δεν ψάχνοντας θα μπορουσα να καταλάβω την αντίδραση του.
    Τα προβλήματα σας όμως ειναι άλλα. Για κάποιο λόγο χωρισατε. Τα έχετε συζητήσει;

Junior Member
    Ναι απλώς τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι εγώ προχώρησα μετά από τόσα χρόνια σχέσης και δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό το έχει πάρει ως προδοσία. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να το δεχθεί γιατί είναι φρέσκο και του έχει πέσει όλο αυτό πολύ βαρύ και δεν μπορεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο του να το προσπαθήσουμε και ας πάρει λίγο καιρο μέχρι να ξεχαστεί περίπου. Αλλά ενώ μπορεί να τα λέει όλα αυτά εγώ του λέω πως αν δεν θέλει ας φύγει και ας μην μου δίνει ελπίδες αλλά νιώθω οτι δεν θέλει να φύγει αυτό μου δείχνει δηλαδή γιατι θεωρώ κάποιος άλλος ή θα έφευγε από την επόμενη μέρα που θα το μάθαινε ή αν ήταν όντως τόσο πολύ ερωτευμένος δεν θα το ενέπλεκε ως εμπόδιο στο να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε

Senior Member
    Οπότε όλα τα άλλα τα λύσατε και το μόνο σας θέμα είναι που εσύ προχώρησες ενώ αυτός όχι ενώ ήθελε;
    Θα το λέω συνέχεια για να σταματήσεις να νιώθεις άσχημα αφού και οι δύο το ίδιο κάνατε (άσχετα αν δεν ήθελε η άλλη).

Junior Member
    Έχεις δίκιο σε αυτό το ότι είχε πέφτει φάση με τη κοπέλα απλά πήγε να πάει παρακάτω αυτή η φάση και τελικά επειδή του είπε γιατί και αυτη ηταν χωρισμένη οτι δεν είναι έτοιμη ακόμα της απάντησε οτι ούτε και αυτός
    Δεν είναι σε καλύτερη θέσει αλλά αυτός έχει τυφλωθεί στο οτι εγώ έκανα το κάτι παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως τρώω παρά πολύ μεγάλη επίθεση για αυτό που έκανα αλλά έρχομαι στο ερώτημα του οτι για αυτόν είναι τόσο μεγάλο εμπόδιο αλλά για εμένα όχι ; Που και ας έμπαινε αυτός στη θέση μου και έκανε αυτό που έκανα αν είχα εγώ αποδίδει να ξεκινήσω κάτι από την αρχή και πηγαιμέ υπέροχα δεν θα έδινα τόση βάση στο τι έκανε ενώ ηταν ελεύθερος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dejavu View Post
    Ναι απλώς τώρα μου λέει ότι δεν μπορεί να διανοηθεί ότι εγώ προχώρησα μετά από τόσα χρόνια σχέσης και δεν μπορεί να το δεχθεί αυτό το έχει πάρει ως προδοσία. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί να το δεχθεί γιατί είναι φρέσκο και του έχει πέσει όλο αυτό πολύ βαρύ και δεν μπορεί να σκεφτεί το ενδεχόμενο του να το προσπαθήσουμε και ας πάρει λίγο καιρο μέχρι να ξεχαστεί περίπου. Αλλά ενώ μπορεί να τα λέει όλα αυτά εγώ του λέω πως αν δεν θέλει ας φύγει και ας μην μου δίνει ελπίδες αλλά νιώθω οτι δεν θέλει να φύγει αυτό μου δείχνει δηλαδή γιατι θεωρώ κάποιος άλλος ή θα έφευγε από την επόμενη μέρα που θα το μάθαινε ή αν ήταν όντως τόσο πολύ ερωτευμένος δεν θα το ενέπλεκε ως εμπόδιο στο να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε
    σοβαρα τωρα;
    δεν θεωρησε "προδοσια" το οτι αποφασισες να του γυρισεις την πλατη και θεωρησε προδοσια το οτι γνωρισες καποιον και κανατε σεξ ενω ησουν ελευθερη, οταν μαλιστα εκανε το ιδιο;;;
    δεν καταλαβαινω...
    και δεν καταλαβαινω πως το καταλαβαινεις εσυ και απολογεισαι... οτι τι;;;
    θεωρειται απιστια να πας με καποιον οταν εισαι ελυθερη;;;
    και μαλιστα τον χωρισες εσυ. του ειπες δλδ οτι σου τελειωσε...
    το να σε χωριζε εκεινος και να ελεγες οτι εσυ εισαι ερωτευμενη μαζι του και να πηγαινες με αλλον, θα μου φαινοταν πιο υποκριτικο.
    το οτι πηγες με αλλον οταν τον χωρισες, σε τι ειναι μεμπτο;

να το προσπαθησετε οσο θελετε, αλλα το θεμα ειναι να βρειτε αν κατι ζωντανο και δυνατο σαν δενει, οχι να δειτε αν δεν τον ενοχλει το οτι πηγες με αλλον!!! καλα εκανες και πηγες! κι αυτος που δηλωνε κολλημενος σε σενα πηγε!!! εσυ γιατι να μην πας; επρεπε να κλειστεις σε μοναστηρι αφου χωρισατε;
    και γιατι "καποιος αλλος θα φευγε" επειδη πηγες με καποιον ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ;;; τι ειναι αυτα που σκεφτεσαι;
    YOU WERE ON A BREAK!!!!!
    αυτα εχουν λυθει εδω και χρονια στα φιλαρακια, κοπελια. μην επανερχομαστε...

Senior Member
    Πληγώθηκε ο εγωισμός του. Αν δεν μπορεί να το διαχειριστεί, δεν μπορεί να προχωρήσει το πράγμα. Είναι άδικο για αυτόν που πληγωνεται συνέχεια, αλλά και για σένα που τρως όλη αυτή την επίθεση.
    Εξήγησε του πως στην ουσία έκανες ότι και αυτός, μπας και δει πιο δίκαια την όλη φάση. Λύστε τα ουσιαστικά σας προβλήματα επειδή θα τα βρείτε μπροστά σας. Αν αντέχει και θέλει θα μείνει, αν όχι ας κάνετε ένα διάλειμμα να δείτε τι πραγματικα θέλετε.
    Υπάρχουν στιγμές που είναι ήρεμα τα πράγματα;

Junior Member
    Προς το παρών επειδή είναι πολύ πρόσφατο όχι δεν έχει υπάρξει στιγμή ηρεμίας γιατί έχουν περάσει 2-3 μέρες που το έμαθε μόνο αλλά όλα τα λόγια του έρχονται και σε μια εναντίωση όταν ζήτησε να τα πούμε απο κοντά όλα αυτά και μετά ήθελε να με κρατήσει στην αγκαλιά του. Αλλά ναι δεν ξέρω γιατί έχω πέσει τόσο ενώ είχαμε χωρίσει και του είχα πει ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται να τα ξανά βρούμε και δεν του μιλούσα ή δεν του απαντούσα καν όταν είχα πάρει αυτή την απόφαση και εκείνος ήθελε να γυρισει και δεν του έδινα και καμία ελπίδα
    και είχαμε αποφασίσει κιόλας να αποχαιρετηθουμε σαν άνθρωποι γιατί μου το ζήτησε για κλεισει όλο αυτό δηλαδή το είχε καταλάβει ότι τέλος απλώς όταν βρεθήκαμε εκείνη τη μέρα όντως μου γύρισε όλες τις σκέψεις μου τούμπα

Senior Member
    Προς το παρών επειδή είναι πολύ πρόσφατο όχι δεν έχει υπάρξει στιγμή ηρεμίας γιατί έχουν περάσει 2-3 μέρες που το έμαθε μόνο αλλά όλα τα λόγια του έρχονται και σε μια εναντίωση όταν ζήτησε να τα πούμε απο κοντά όλα αυτά και μετά ήθελε να με κρατήσει στην αγκαλιά του. Αλλά ναι δεν ξέρω γιατί έχω πέσει τόσο ενώ είχαμε χωρίσει και του είχα πει ξεκάθαρα ότι δεν γίνεται να τα ξανά βρούμε και δεν του μιλούσα ή δεν του απαντούσα καν όταν είχα πάρει αυτή την απόφαση και εκείνος ήθελε να γυρισει και δεν του έδινα και καμία ελπίδα
    και είχαμε αποφασίσει κιόλας να αποχαιρετηθουμε σαν άνθρωποι γιατί μου το ζήτησε για κλεισει όλο αυτό δηλαδή το είχε καταλάβει ότι τέλος απλώς όταν βρεθήκαμε εκείνη τη μέρα όντως μου γύρισε όλες τις σκέψεις μου τούμπα
    Απλά να ξέρεις ότι δε σου ζήτησε να βρεθείτε με σκοπό να κλείσει ο κύκλος αλλά είχε στο μυαλό του από την αρχή να ανοίξει καινούριο. Απλα ένα μικρό σχόλιο.

Γύρισε επειδή σε ήθελε όμως;Ή και εδώ είναι παλι ο εγωισμός του μέσα στη μέση;
    Εκει που ενώ δεν ήταν ολοκληρωτικά μέσα στη σχέση, ενώ περίμενες ποτέ θα σε χωρίσει και τελικά έφτασες στο σημείο να το κάνεις εσύ, ξαφνικά μπήκε στη θέση του θύματος και εσύ να προσπαθείς να το ηρεμείς.
    Ωραία το έπαιξε ο φίλος. Του το δίνω.

Junior Member
    Και αυτό το σκέφτηκα ότι μήπως το πήρε εγωιστικά που τον χώρισα εγώ και οχι αυτός και θέλει να βγει από πάνω και όντως το γυρνάει στο ότι αυτός είναι το θύμα σε όλα αυτά του το είχα πει και αυτό αλλά δεν το δεχόταν με τίποτα

Senior Member
    Και αυτό το σκέφτηκα ότι μήπως το πήρε εγωιστικά που τον χώρισα εγώ και οχι αυτός και θέλει να βγει από πάνω και όντως το γυρνάει στο ότι αυτός είναι το θύμα σε όλα αυτά του το είχα πει και αυτό αλλά δεν το δεχόταν με τίποτα
    Αντε αυτός γύρισε από εγωισμό. Εσύ όμως;

Senior Member
    Τελικα τον θέλεις; Σε θέλει; Ταιριάζετε; Που κολλάει το θέμα; Στον εγωισμό του;

Junior Member
    Εγώ γύρισα επειδή όταν είδα όντως τις αλλαγές του ξανά ένιωσα συναισθήματα μαζί του το πρόβλημα που είχα μαζί του ήταν οτι παραδεχόταν ακόμη και μπροστά σε άλλους οτι δεν είμαι προτεραιότητα του αρχίσαμε να μην βρισκόμαστε τόσο συχνά λόγο της δουλειάς μου υποστήριζε δεν με έκανε να νιώθω πια γυναίκα ούτε κοπέλα του ένιωθα σαν φίλη του και όταν προσπαθούσα να του το πω και να του εκφράσω το παράπονο μου ήταν πάντα σε άμυνα και πάντα ελεγε οτι δεν είναι σαν τους άλλους και δεν άκουγε ποτε ή μετά από 4 χρόνια που θα πηγαίναμε στα 5 συζητούσα εγώ οτι θα ήταν ωραία να προσπαθούσαμε να συγκατοικησουμε και έλεγε πάντα ότι δεν γίνεται θα δείξει δεν το έφερνε όμως εκείνος σαν θέμα ποτε να δω ότι τον ενδιαφέρει

Page 1 of 2 12 LastLast