Results 16 to 30 of 56
Thread: Τελικά ενός κακού μύρια έπονται.
-
10-09-2023, 21:29 #16
Φίλε, όλοι μας έχουμε ανάγκη από ένα σύντροφο που να θαυμάζουμε. Σε χώρισε επειδή εβαλες κιλά και λες ότι είχε δίκιο. Γιατί είχε δίκιο? Έτρωγες όλο το φαγητό και δεν έφτανε για να φάει αυτή? Σου είπε τη γνώμη της για το σώμα σου, ότι είναι καλό να χάσεις κιλά και για θέμα υγείας, μέχρι εκεί. Όχι να σε χωρίσει. Και εσύ τι έκανες;
Αν κάθε φορά που δεν της αρέσει κάτι πάνω σου (τα κιλά, η δουλειά, δεν ξέρω τι άλλο), εσύ τρέχεις να αλλάξεις για να της αρέσεις, πιστεύεις ότι θα σε θαυμάζει;
Με τη ψυχοθεραπεία θα μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, να μη δέχεσαι την κριτική και να μην αλλάζεις για να αρέσεις.
Γλύτωσες. Σε έκρινε, δεν σε στήριζε, εστιαζς σε αυτά που πίστευε ότι σου λείπουν και όχι σε αυτά που έχεις. Θα βρεις άλλη, καλύτερη. Αυτή δεν σου άξιζε.
- 13-09-2023, 16:24 #17
Καλησπέρα. Πάντα είχα παραπάνω κιλά αλλά κάποια στιγμή δυστυχώς ξέφυγα. Δεν είναι ότι με γνώρισε πολύ αδύνατο και μετά πήρα.
Γενικά είχε πολύ ψηλά το θέμα του θαυμασμού κάτι που μου είχε πει εξ αρχής. Σίγουρα με θαύμαζε σε κάποια κομμάτια αλλά ήθελα και σε άλλα που εκείνη την περίοδο τουλάχιστον δεν τα είχα όπως πχ το εργασιακό κομμάτι.
Ήθελα να με θαυμάζει για αυτό και προσπαθούσα να αλλάξω ότι μπορούσα γιατί πιστεύω το έκανε όχι μόνο για εκείνη, αλλά γιατί ήθελα να είμαι καλά κ εγώ δεν θεωρώ ότι ήταν μόνο θέμα προσωπικής της ικανοποίησης.
Τώρα το αν γλύτωσα στην φάση που είμαι δεν μπορώ ούτε να το δω ούτε να το πιστέψω, γιατί αισθάνομαι πολλά πράγματα για εκείνη και μακάρι να είχα ευκαιρία να της τα δείξω.
Μπορει να ακούγονται λάθος αυτά που λέω αλλά και τα αισθάνομαι και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι τόσο "τυφλός" που δεν βλέπω πράγματα που βλέπουν οι άλλοι.
Επίσης μπορεί να ακουστεί υπερμετρα απαισιόδοξο αλλά δεν πιστεύω ότι θα βρω άλλη σαν εκείνη.
13-09-2023, 20:02 #18
Σου εύχομαι να μη βρεις σαν αυτή, αλλά καλύτερη.
Λογικό είναι να μη μπορείς να δεις αυτά που βλέπουν οι άλλοι, επειδή είναι έξω από όλη αυτή την κατάσταση. Εσύ έχεις αισθήματα για αυτήν, άρα δεν βλέπεις σφαιρικά την όλη κατάσταση. Αλλά ρε φίλε, είναι ωραίο που αποφάσισε να φύγει τη συγκεκριμένη περίοδο;
14-09-2023, 13:06 #19
Καλησπέρα.
Σε ευχαριστώ για την ευχή σου πραγματικά.
Όχι δεν ήταν ωραίο που έφυγε τη συγκεκριμένη περίοδο γιατί όντως ήταν η πιο δύσκολη περίοδος που έχω κληθεί να αντιμετωπίσω μέχρι τώρα. Ο μόνος τρόπος που μπορώ να βρω για να τη δικαιολογήσω είναι ότι μπορεί να μην άντεξε άλλο αυτή την κατάσταση επειδή τόσο καιρό έκανε υπομονή και κάποια στιγμή ξέσπασε.
14-09-2023, 13:30 #20
Καλησπέρα.
Δεν ξέρω αν είναι για καλό μου αν θα βρω ξανά σαν εκείνη. Με κάλυπτε σε πολλά κομμάτια. Αυτό που εκτιμούσα σε εκείνη πάρα πολύ ήταν το γεγονός ότι ήταν συγκρατημένη σαν άνθρωπος, θεωρούσα ότι μπορώ να βασιστώ πάνω της. Επίσης θεωρώ ότι και εκείνη έκανε προσπάθειες ειδικά στο θέμα της υπομονής. Είναι κάτι που μου έλεγε συχνά ότι κάνει υπομονή για να φτιάξουν τα πράγματα γιατί μ αγαπάει και πιστεύει σε μένα. Απλά είχε κάποια στάνταρ που πολύ φοβάμαι ότι δεν της τα κάλυπτα, και όσο περνούσε ο καιρός αυτή τη βάραινε και για αυτό το συγκεκριμένο ξέσπασμα.
14-09-2023, 14:41 #21
Την δικαιολογεις επειδή δεν θες να δεις την αληθεια. Πονάει. Αλλά αν την δεις και την συνειδητοποιησεις θα προχωρήσεις. Δεν σε ήθελε. Δεν σε είχε αποδεχτεί. Πάντα ήθελε κάτι παραπάνω από σένα (σύμφωνα με αυτή). Γιαυτό έφυγε. Άνθρωπος ανικανοποιητος είναι αυτός που δεν είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του και προσπαθεί να κερδίσει από τους άλλους. Δεν θες τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σου. Θες μια γυναίκα να είναι περήφανη για σένα χωρίς να θέλει να σε αλλάξει.
14-09-2023, 20:03 #22
Να δουλεψεισ αυτοεκτιμηση αυτο τα χαλασε ολα ο χαρακτηρασ σου ειναι καλομαθημενοσ δουλεψε αυτοεκτιμηση κ θα καταλαβεισ πολλα η κορη μου ειναι σαν κι εσενα ειναι κουκλαρα κ νομιζει οτι πασχει αν δεν αγαπασ τον εαυτο σου να διαλεξεισ που θα τον μοιρασεισ ποιοσ σε φταιει ολεσ ετσι ειναι μεχρι μια ηλικια επισησ οσο μεγαλωνεισ πρεπει να μαθαινεισ απο τισ εμπειριεσ σου κατι
14-09-2023, 20:13 #23
Αυτο που εχουν ολεσ οι ομορφεσ ειναι οτι ειναι πλακα η ζωη σημερα με αυτον αυριο με τον αλλον σιγα μανταμ αν δεν δωσεισ αξια σε αυτο που κανεισ πωσ περιμενεισ να αξιζει δεν περιμενεισ να αξιζει γτ σου κοψαν τα παπαρια κι εχεισ κοντοφθαλμη λογικη τωρα πωσ πετυχεσ εσυ μια με παπαρια που εβλεπε την αξια σου που δε θα φτασεισ ποτε γτ ο περιγυροσ σου στα εκοψε αυτα εισαι φυσιολογικοσ εκεινη σε ηθελε με παπαρια
14-09-2023, 20:15 #24
Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό.
Πιστεύω πως δεν θα βρω άλλη κοπέλα σαν εκείνη, πιστεύω πως δεν της αξιζα και πως για όλα φταίω εγω. Ενώ πάντα πίστευα πως είχα αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση τελικά νομίζω πως δεν έχω σχεδόν καθόλου και αυτό το διαπιστώνω με τον πιο σκληρό τρόπο. Πρέπει όντως να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να γινόμαστε καλύτεροι με κάθε μας εμπειρία-μάθημα. Αλλά είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό.
14-09-2023, 20:16 #25
Το λυσαμε το θεμα δεν εχεισ παπαρια εκεινη ηθελε παπαρια εισαι φυσιολογικοσ ολοι ετσι ειστε τσαμπα θα πασ στον ψυχολογο νορμαλ οπωσ ολοι εισαι
14-09-2023, 20:19 #26
Ολοι με κομμενα παπαρια ειστε η κοπελα ηθελε κατι να αξιζει μαζι σου σε διαλεξε συνειδητα μπραβο τησ
14-09-2023, 20:21 #27
Αυτοεκτιμηση ειναι οταν εισαι ασχημοσ οταν εισαι ωραιοσ λεγεται την περναω στον αφρο εχω σουξε
14-09-2023, 20:33 #28
Η αυτοεκτίμηση δεν νομίζω να έχει να κάνει με το ποσό αντικειμενικά ωραίος είναι κάποιος. Μπορεί όλοι να σε βλέπουν πανέμορφο και εσύ να αισθάνεσαι απαίσιος και να πιστεύεις ότι δεν αξίζεις τίποτα. Αυτά είναι κάποια χαρακτηριστικά που θεωρώ ότι μπορεί να τα δουλέψει κάποιος με τη βοήθεια ειδικού. Το να προσπαθείς να βελτιώσεις τον εαυτό σου νομίζω είναι από τις πιο σπουδές επενδύσεις πού μπορεί να κάνει κανείς. Απλά θέλει πολύ κόπο και πολύ στοχοπροσήλωση.
14-09-2023, 20:55 #29
Θα σου πω για μενα εγω ημουν αθλητησ κ μετα σπουδασα πωσ κανουν στα αμερικανικα πανεπιστημια το εκανα εδω στην ελλαδα μονοσ μου εχω χασει επεισοδια με τα κοριτσια γνωρισα 5 κοριτσαρινεσ μου τα ειπανε μου τα ξηγησανε αλλα αδυνατω να τα πιστεψω να τα εμπεδωσω αυτα που εμαθα εγω ειμαι το ουφο εσεισ ολοι λογικα ειστε νορμαλ εγω ειμαι ελληνασ που ηθελα να γινω αμερικανοσ τωρα γιατι ετσι το εβλεπα σωστο μικροσ εχω διαγνωση ψυχωση γτ ειμαι τελειωσ εκτοσ τοπου κ χρονου μονιμα επρεπε αν η ελλαδα ηταν κρατοσ να ειναι ολοι ετσι αλλα σε σασ λενε αλλα εμενα με μεγαλωσε το κινητο κι ετσι εγινα σορρυ αν σε ενοχλησε κατι απο αυτα που ειπα
14-09-2023, 21:01 #30
Παντωσ ειστε ολοι με κομμενα αρχιδια κι αυτο ειναι φυσιολογικο τωρα γιατι πρεπει να το εμπεδωσω το εμαθα αλλα ακομα δεν το πιστευω συγνωμη κ παλι αν ειπα κατι που σε στεναχωρησε