Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 356 FirstFirst ... 2373113121122123124125133173223 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 5326
    Senior Member
    α εγώ σε πιστεύω. σε ποιόν ειδικό πρέπει να πας; γιατρό σίγουρα όχι. δεν νομίζω ότι είναι ασθένεια.

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by user View Post
    α εγώ σε πιστεύω. σε ποιόν ειδικό πρέπει να πας; γιατρό σίγουρα όχι. δεν νομίζω ότι είναι ασθένεια.
    Σε ευχαριστώ αλλά δε νομίζω ότι θα μου χρησιμεύσει σε κάτι, η δυσλεξία δεν σε κάνει "ανάπηρο" και για μένα είναι λίγο σαν προσόν με βοηθάει στο ότι στροφαρει το σώμα ένα Τσικ περισσότερο από το μυαλό κάπως περίεργα μου δίνει τρομερά αντανακλαστικά και επίσης κάτι που το μυαλό δεν έχει επεξεργαστεί η γλώσσα ή η γραφή μου το φέρνει στο πιάτο. Αν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οπότε κάποια ορθογραφικά εφόσον δεν επηρεάζουν τους άλλους αλλά τη δικιά μου εικόνα δε με απασχολούν και πολύ. Επίσης γαμιε..ται και το Τ9 πολλές φορές.Αυτό με τη διόρθωση που κάνω είτε στο ορθογραφικά είτε στο συντακτικό το κάνω γιατί μου αρέσει να ασχολούμαι με εμένα

Senior Member
    Θα πεθανετε ολοι

Νομιζω πως ο εγκεφαλος μου έχει διαλυθεί.

Αυτές τις μέρες αναμοχλευονται αναξελεγκτα και με χτυπουν αλύπητα απωθημενα, αποτυχίες, άσχημα γεγονότα από το παρελθόν. Ο νους μου, σχεδόν χωρίς να μπορω να τον ελεγξω, παίρνει πραγματικά γεγονότα που μου έχουν συμβει και τα αναπλαθει με νέες ιστορίες χειροτερες από εκεινες που μου έχουν συμβεί χρωματιζομενα απο έντονη αρνητικα συναισθήματα.

Δυστυχώς τα πρόσφατα γίνονται αιτια να αναμοχλευονται μαζι με αυτα και γεγονότα, ακομα και απο το μακρινό παρελθον. Το τέλος της μιας αναμοχλευσης σχεδόν ακολουθείται από αλλη. Ακόμα και ευχάριστα γεγονότα που αναμοχλεύονται μεσα στη σκέψη, καταντούν έντονα και φορτικα.

Δεν μπορω να ηρεμησω με τίποτα. Δεν μπορω να κοιμηθώ ευκολα. Νιώθω επίσης, πολυ πιθανόν λόγω αυτών, έντονη ζέστη σε ολο μου το σωμα και κυρίως στο πρόσωπο. Κι όλα καταλήγουν σε ένα συμπερασμα σε κατι που φανταζει σαν πορεία σε αδιέξοδο, σαν καταστροφικότητα.

Senior Member
    όχι ποιός μίλησε για αναπηρία; είναι τόσο συνηθισμένο εκτιμώ, όσο οι δεξιόχειρες. απλά δεν το αναγνωρίζουμε ως κανονικό.

Senior Member
    Αφου εγιναν τα παντα υποτιθεται πρεπει να αντεχω τα παντα δοκιμαστε κι ο θεοσ βοηθοσ κι οτι γινει

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αφου εγιναν τα παντα υποτιθεται πρεπει να αντεχω τα παντα δοκιμαστε κι ο θεοσ βοηθοσ κι οτι γινει
    κανεις δεν μιλησε για αναπηρια γι αυτο το εβαλα με αυτακια.. τι θεωρειται πιά κανονικο, οσο προχωραει ο κοσμος τοσο παραδεχεται σιγα σιγα την ποικιλομορφια της φυσης

Senior Member
    συμφωνώ.
    όχι όλος ο κόσμος αλλά ναι. μεγάλο ποσοστό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Νομιζω πως ο εγκεφαλος μου έχει διαλυθεί.

Αυτές τις μέρες αναμοχλευονται αναξελεγκτα και με χτυπουν αλύπητα απωθημενα, αποτυχίες, άσχημα γεγονότα από το παρελθόν. Ο νους μου, σχεδόν χωρίς να μπορω να τον ελεγξω, παίρνει πραγματικά γεγονότα που μου έχουν συμβει και τα αναπλαθει με νέες ιστορίες χειροτερες από εκεινες που μου έχουν συμβεί χρωματιζομενα απο έντονη αρνητικα συναισθήματα.

Δυστυχώς τα πρόσφατα γίνονται αιτια να αναμοχλευονται μαζι με αυτα και γεγονότα, ακομα και απο το μακρινό παρελθον. Το τέλος της μιας αναμοχλευσης σχεδόν ακολουθείται από αλλη. Ακόμα και ευχάριστα γεγονότα που αναμοχλεύονται μεσα στη σκέψη, καταντούν έντονα και φορτικα.

Δεν μπορω να ηρεμησω με τίποτα. Δεν μπορω να κοιμηθώ ευκολα. Νιώθω επίσης, πολυ πιθανόν λόγω αυτών, έντονη ζέστη σε ολο μου το σωμα και κυρίως στο πρόσωπο. Κι όλα καταλήγουν σε ένα συμπερασμα σε κατι που φανταζει σαν πορεία σε αδιέξοδο, σαν καταστροφικότητα.
    Και εμένα διαλυμένος είναι ο εγκέφαλος, όπως των περισσότερων εδώ μέσα χωρίς ίχνος ειρωνείας προς κανέναν το λέω.
    Έχεις δοκιμάσει κάποια τεχνική για να αντιμετωπίσεις τις σκέψεις σου;
    Ίσως χρειάζεσαι ψυχολογο

Senior Member
    Ο θεοσ μασ δουλεψε ολουσ

Senior Member
    Η ελλαδα θα γινει η παλια ελλαδα που μετρουσε ο ανθρωποσ ολα αυτα που εγιναν απο το 2015 κ μετα ειναι στημενα του τραμπ του μητσοτακη κ του τσιπρα σασ ελεγα οτι κατι δεν παει καλα σασ τα εξηγησα πωσ στηθηκαν ολα

Senior Member
    Εσεισ που πιστευετε οτι γινονται ολα με τα λεφτα δεν υπηρχαν θεραπειεσ μονο καποιοι γιατροι θεραπευαν μερικα πραγματα για να βγουν θεραπειεσ πρεπει να γινει πολεμοσ αυτο ειχε γινει το 90 αλλα το εκανε ο στρατηγοσ μονοσ του κ βγηκε μαλακια τωρα εχει απο το 2015 χωθηκαν ολοι απο ολο τον πλανητη κ βγαλαμε καλεσ θεραπειεσ η δουλεια με τα χωραφια ενωθηκε με το τρεξιμο για την επαρχια κοψιμο ξυλων μαζεμα ελιασ κ χαμομηλιου πλεον ειναι ευκολα οι γιατροι επιδοτουνται οταν σασ βαζουν θεραπειεσ το μεγιστο κερδοσ ειναι τα λεφτα απο το κρατοσ κ τα λεφτα απο τον ασθενη αμα ειναι να γινει σωστα η δουλεια οπωσ γινεται τωρα πληρωστε μη φοβαστε 40 χρονια δουλευω αυτεσ τισ 2 δουλειεσ που γινανε μια οδηγηση με το στροφομετρο οχι με το ταχυμετρο δηλαδη αλλαζουμε ταχυτητεσ πανω κατω συμφωνα με το στροφομετρο στισ 2800

Quote Originally Posted by Player View Post
    Και εμένα διαλυμένος είναι ο εγκέφαλος, όπως των περισσότερων εδώ μέσα χωρίς ίχνος ειρωνείας προς κανέναν το λέω.
    Έχεις δοκιμάσει κάποια τεχνική για να αντιμετωπίσεις τις σκέψεις σου;
    Ίσως χρειάζεσαι ψυχολογο
    Άμα ψαξεις αναρτήσεις μου από παλιά θα δεις ότι όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει και εχω δώσει συμβουλες περί αυτών και σε πολλούς άλλους εδω μέσα.
    Απομένει να κάνω κάτι που δεν έκανα μέχρι τώρα πάνω στον πονο και στην ένταση που κορυφώνεται μέσα μου.

biscochicco
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Άμα ψαξεις αναρτήσεις μου από παλιά θα δεις ότι όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει και εχω δώσει συμβουλες περί αυτών και σε πολλούς άλλους εδω μέσα.
    Απομένει να κάνω κάτι που δεν έκανα μέχρι τώρα πάνω στον πονο και στην ένταση που κορυφώνεται μέσα μου.
    Μη το κανεις ομως... παντα να προσπαθεις.

Παλιόκοσμος που βρέθηκε σε καθε στιγμή της ζωής μου ειναι η αιτία που ακομα συχναζω εδώ μεσα.
    Όπου εζησα, πάντα βρισκόταν κάποιος ή κάποιοι να μου κάνουν τη ζωή μαρτύριο, με το να μου σπάζουν τα νεύρα. Τα ατομα αυτά έκαναν μεγαλη ζημια στη ζωή μου, κι οπου πάω συναντω εστω κι έναν.
    Κι έπειτα η έλλειψη καθοδήγησης απο μικρη ηλικία, να μου μάθουν - υποβάλουν - επιβάλουν δηλαδή, τον τρόπο να αντιστέκομαι και να αντιμετωπιζω.
    Άτομα της προκοπής, από παιδικής ηλικίας, με αποφεύγουν η ξεκόβουν ενω τους βγάζω τον καλύτερο μου εαυτό.
    Τα ατομα αυτά κατεστρεψαν τη ζωή μου. Κάποια στιγμή θα ξεσπασω.
    Η ψυχολογία ελάχιστα με βοηθησε, το παλεψα αλλα ελάχιστα με βελτιωσε. Και στο τέλος, ψυχολόγος, μου είπε ποιο θα ειναι το υπόλοιπο της ζωης μου.
    Γυναικες της προκοπής που θα θελα δεν με θέλουν. Επαγγελματικά δεν μπορω να επακταθω. Φιλους ειναι ατομα σαν και μένα, ατομα που δεν θα θελα να ναι αυτοι η παρέα μου. Οι υπόλοιποι που υποτίθεται ξερω αν δεν τους πάρω τηλέφωνο δεν θα ψάξουν να με βρουν ουτε στην αλλη ζωή.

Η ζωη μου, από τα εξι και μετα συνέχισε με πολύ άσχημο τρόπο εξαιτίας αυτων των ατομων. Μεχρι να ξεσπασω διότι όσο τα κρατώ μεσα μου η ζημιά είναι μεγαλύτερη.