Φοβία με την απογείωση και προορισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 45
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ίσως χρειάζεσαι την αποδοχή τους; τη σημασία τους;
    Ναι ζητάω την κατανόηση από τους ανθρώπους δίπλα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Melba View Post
    Ναι ζητάω την κατανόηση από τους ανθρώπους δίπλα μου.
    Θα το δουλέψεις με το ψυχολόγο. Έχεις πείσμα και μυαλό. Μη φοβάσαι τίποτα

Quote Originally Posted by diogenis View Post
    επειδή δεν ενδείκνυται για λεπτομερέστατη ανάλυση και μετάψυχολογία το forum θα στο πω απλά και ότι καταλάβεις

η εξήγηση: μόνο το σήκωμα μου δημιουργεί απλά αναμπουμπούλα... αλλά 30 λεπτά πτήση δν είναι; θα περάσει...πιστεύω!

και κάτι άσχετο το μικρό σου όνομα αρχίζει από Δ?
    Το όνομα μου αρχίζει από Α.
    Εχεις κάποιο παράδειγμα της εξήγησης σου;

Θα το δουλέψεις με το ψυχολόγο. Έχεις πείσμα και μυαλό. Μη φοβάσαι τίποτα
    Σε ευχαριστώ πολύ george1520, να είσαι καλά!
    Εσύ πως τα πας; τότε που μου είπες ότι πήγες το ταξίδι αυτό πως ένιωσες; αισθάνθηκες εκεί κάτι που ήθελες να εξωτερικεύσεις; φοβήθηκες καθόλου;

Senior Member
    Το όνομα μου αρχίζει από Α.
    Εχεις κάποιο παράδειγμα της εξήγησης σου;
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 13-11-2023 at 11:03.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ george1520, να είσαι καλά! Εσύ πως τα πας; τότε που μου είπες ότι πήγες το ταξίδι αυτό πως ένιωσες; αισθάνθηκες εκεί κάτι που ήθελες να εξωτερικεύσεις; φοβήθηκες καθόλου;
    Φοβήθηκα στη απογείωση του αεροπλάνου. Μετά ήμουν οκ. Οταν εφτασα στο προορισμό και είδα το ποσό πράσινο υπήρχε, τη φύση.. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Ένιωσα ότι ήμουν η Χαιντι :P. Γενικά πέρασα πολύ ωραία, καμία σχέση με αυτά που σκεφτόμουν.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Τώρα εγώ να τρομάξω με αυτό που μου λες;
    Καλέ Πέμπτη με Κυριακή πάω Αθήνα ζήτημα να δω 5 πράγματα.. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να παω να δω το λιονταράκι της Ανγκόλας στο αττικό πάρκο και ίσως και να το κάνω αγκαλίτσα!! αχαχα!
    Last edited by Aeon; 13-11-2023 at 11:03.

Φοβήθηκα στη απογείωση του αεροπλάνου. Μετά ήμουν οκ. Οταν εφτασα στο προορισμό και είδα το ποσό πράσινο υπήρχε, τη φύση.. Δεν με ένοιαζε τίποτα άλλο. Ένιωσα ότι ήμουν η Χαιντι :P. Γενικά πέρασα πολύ ωραία, καμία σχέση με αυτά που σκεφτόμουν.
    Εγώ πάλι που θα φύγω από τη Κρήτη και θα παω Αθήνα σίγουρα πολύ πράσινο δεν θα δω! χαχα! Θα δω όμως την φιλενάδα μου και κάποιους συγγενείς αν προλάβω, και αυτό μου φτάνει!!
    Αν σε ρωτούσα αν θα το έκανες ξανά; Βασικά αν σε βασάνιζε κάποια σκέψη αρνητική τι έκανες εκείνη τη στιγμή; Την προσπερνούσες; Η απλά δεν σε έπιασε τίποτα;

Senior Member
    Εγώ πάλι που θα φύγω από τη Κρήτη και θα παω Αθήνα σίγουρα πολύ πράσινο δεν θα δω! χαχα! Θα δω όμως την φιλενάδα μου και κάποιους συγγενείς αν προλάβω, και αυτό μου φτάνει!!Αν σε ρωτούσα αν θα το έκανες ξανά; Βασικά αν σε βασάνιζε κάποια σκέψη αρνητική τι έκανες εκείνη τη στιγμή; Την προσπερνούσες; Η απλά δεν σε έπιασε τίποτα;
    Εννοείται ότι θα το έκανα ξανά. Στο αεροπλάνο μόνο στη απογείωση ένιωσα κάπως όταν έφευγα από Κύπρο. Αλλά τι να έκανα; Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν θυμάμαι να ένιωσα κάτι. Δεν μέναμε στο δωμάτιο πολλές ώρες, ήμουν με φίλους που ένιωθα άνετα, όλο κάτι κάναμε και έτσι δεν άφησα χώρο στο μυαλό μου να σκεφτεί το οτιδήποτε.

Senior Member
    Τώρα εγώ να τρομάξω με αυτό που μου λες;
    Καλέ Πέμπτη με Κυριακή πάω Αθήνα ζήτημα να δω 5 πράγματα.. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλω να παω να δω το λιονταράκι της Ανγκόλας στο αττικό πάρκο και ίσως και να το κάνω αγκαλίτσα!! αχαχα!
    Μην τρομάζεις καθόλου μία χαρά θα τα περάσειs στη ζωή σου στο λέω εγώ

το βιβλίο που σου πρότεινα μάλλον γράφτηκε για σένα

Τι να πω Ελπίζω να πάρει ελληνοποίηση το λιονταράκι

Μην τρομάζεις καθόλου μία χαρά θα τα περάσειs στη ζωή σου στο λέω εγώ

το βιβλίο που σου πρότεινα μάλλον γράφτηκε για σένα

Τι να πω Ελπίζω να πάρει ελληνοποίηση το λιονταράκι
    Που στηρίζεις την άποψη σου σχετικά με το ότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε για εμένα;

Εδώ στη Κρήτη λέμε και το εξής, με το τσιγκέλι θα στα βγάζω; Εννοώντας ότι θέλω να μάθω περαιτέρω πράγματα γιαυτή τη σιγουριά που έχεις σχετικά με το βιβλίο.

Senior Member
    Που στηρίζεις την άποψη σου σχετικά με το ότι το βιβλίο αυτό γράφτηκε για εμένα;

Εδώ στη Κρήτη λέμε και το εξής, με το τσιγκέλι θα στα βγάζω; Εννοώντας ότι θέλω να μάθω περαιτέρω πράγματα γιαυτή τη σιγουριά που έχεις σχετικά με το βιβλίο.
    Πάρε και ένα βιβλίο της χρυσηίδας Δημουλίδου για καβάτζα...και ένα Μαντάμ Φιγκαρό για δεύτερη καβάτζα

Εννοείται ότι θα το έκανα ξανά. Στο αεροπλάνο μόνο στη απογείωση ένιωσα κάπως όταν έφευγα από Κύπρο. Αλλά τι να έκανα; Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού δεν θυμάμαι να ένιωσα κάτι. Δεν μέναμε στο δωμάτιο πολλές ώρες, ήμουν με φίλους που ένιωθα άνετα, όλο κάτι κάναμε και έτσι δεν άφησα χώρο στο μυαλό μου να σκεφτεί το οτιδήποτε.
    Πολύ βοηθητικό george1520 !
    Και εμείς το ίδιο θα κάνουμε, έχουμε βγάλει το πρόγραμμα μας και σπίτι θα πηγαίνουμε μόνο για τον ύπνο μας!

Senior Member
    Πολύ βοηθητικό george1520 ! Και εμείς το ίδιο θα κάνουμε, έχουμε βγάλει το πρόγραμμα μας και σπίτι θα πηγαίνουμε μόνο για τον ύπνο μας!
    Να περάσεις όμορφα

Πάρε και ένα βιβλίο της χρυσηίδας Δημουλίδου για καβάτζα...και ένα Μαντάμ Φιγκαρό για δεύτερη καβάτζα
    Με όλο το θάρρος θέλεις να μου πεις τι σε κάνει να πιστεύεις κάτι τέτοιο;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast