Τα εκανα θαλασσα.... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 136
    Senior Member
    Quote Originally Posted by teacher40 View Post
    Δεν ειχα κανεναν λογο να ψαξω δικαιολογια για να κανω σεξ με αλλον ανδρα. Δεν ενιωθα την αναγκη. Με καλυπτε μια χαρα ο δικος μου
    δηλαδη εκανες σεξ μαζι του με αδιαφορια/ απάθεια; χωρις να νοιωθεις σεξουαλικη ελξη;

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δηλαδη εκανες σεξ μαζι του με αδιαφορια/ απάθεια; χωρις να νοιωθεις σεξουαλικη ελξη;
    Οχι. Δεν το εκανα με απαθεια. Βρεθηκα σε σοκ γιατι δεν περιμενα ΠΟΤΕ να με απατησει ο αντρας μου...οχι επειδη τον θεωρουσα δεδομενο. Αλλα γιατι απλα δεν τον ειχα για κατι τετοιο. Χωρις να σκεφτω, λειτουργουσα πολυ θυμωμενη, ςτυχε να γνωρισω αυτον τον ανθρωπο που μου εδωσε ο,τι δεν μου εδινε ο αντρας μου. Τη δεδομενη στιγμη. Τον ειχε αφησει η γυναικα του κ περιγραφοντας μιυ τα αισθηματα του γι αυτο ενιωσα οτι με καταλαβαινε. Ημουν καταρρακωμενη. Δεν ηταν δυσκολο....

Senior Member
    Μην κάνετε επίθεση. Αν ήταν άνδρας θα σας φαινόταν αναμενόμενο. Μάθαμε πως οι άνδρες κάνουν εύκολα σεξ αυθόρμητα χωρίς να το αναλύουν, χωρίς σκέψη και προγραμματισμό, έχουν όρεξη και αρπάζουν την ευκαιρία. Τώρα που το έκανε η γυναίκα κάνει εντύπωση. Αισθάνεται και χάλια, ο άνδρας της ίσως είναι πιο προοδευτικός και σεξουαλικά απελευθερωμένος και να μην μειώνεται ο ανδρισμός του, ξέρει ότι αξίζει σαν άνδρας και η γυναίκα του είναι δίπλα του θέλει σύντροφό να πορευτούν μαζί στη ζωή. Η απιστία είναι πρόβλημα για αυτόν που την κάνει, ο άλλος όταν είναι καλυμμένος σε όλους τους τομείς μπορεί και πρέπει να το παραβλέψει, να αδιαφορήσει , να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του. Γιατί είναι μια ξεπετα. Λέω για τις περιπτώσεις που αυτός που απατά δεν θέλει να εκμεταλλευτεί τον σύζυγο του και ταυτόχρονα να έχει μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση ,αλλά για τα "τυχερά" που θα του κάτσουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Μην κάνετε επίθεση. Αν ήταν άνδρας θα σας φαινόταν αναμενόμενο. Μάθαμε πως οι άνδρες κάνουν εύκολα σεξ αυθόρμητα χωρίς να το αναλύουν, χωρίς σκέψη και προγραμματισμό, έχουν όρεξη και αρπάζουν την ευκαιρία. Τώρα που το έκανε η γυναίκα κάνει εντύπωση. Αισθάνεται και χάλια, ο άνδρας της ίσως είναι πιο προοδευτικός και σεξουαλικά απελευθερωμένος και να μην μειώνεται ο ανδρισμός του, ξέρει ότι αξίζει σαν άνδρας και η γυναίκα του είναι δίπλα του θέλει σύντροφό να πορευτούν μαζί στη ζωή. Η απιστία είναι πρόβλημα για αυτόν που την κάνει, ο άλλος όταν είναι καλυμμένος σε όλους τους τομείς μπορεί και πρέπει να το παραβλέψει, να αδιαφορήσει , να συνεχίσει κανονικά τη ζωή του. Γιατί είναι μια ξεπετα. Λέω για τις περιπτώσεις που αυτός που απατά δεν θέλει να εκμεταλλευτεί τον σύζυγο του και ταυτόχρονα να έχει μακροχρόνια εξωσυζυγική σχέση ,αλλά για τα "τυχερά" που θα του κάτσουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή του.
    Ευχαριστω για την κατανοηση. Απο την πλευρα μου ηταν μια ανοησι και μιση....γκρεμιατηκε ονκοσμος μου οταν το εμαθα γιατι δεν το περιμενα με τιποτα....θελω να πιστευω οτι ουτε κ εκεινος ειναι απο τους κατ εξακολουθηση απιστους.

Το θεμα ειναι οτι πεσαμε ο ενας στα ματια του αλλου και εγω δε μπορω ακομα να διαχειριστω την αβεβαιοτητα. Εκεινος δειχνει να το ελεγχει καλυτερα. Δηλαδη μου εχει πει οτι κ εκεινος οταν αργω στη δουλεια σκεφτεται αν ειμαι οντως εκει που λεω, αλλα δεν το δειχνει. Εγω ομως τρελαινομαι....κ το χειροτερο ειναι οτι ΠΑΝΤΑ ηξερα που ειναι ....ακομα κ οταν εκανε το σεξτιγκ...ηξερα που ειναι....κ παντα ημασταν μαζι. Ουτε εβγαινε μονος, ουτε εγω....

Senior Member
    Αμφιβολίες μπορεί να υπάρχουν. Όμως όταν δείχνεις πως είσαι με κάποιον από επιλογή και νοιάζεσαι για αυτόν να είναι χαρούμενος , να μην δίνεις δικαίωμα και να πιστεύεις όσα σου λέει χωρίς να βγάζεις ειρωνεία με ξεκάθαρες απαντήσεις, μπορείς να κρατήσεις μια ήρεμη σχέση.
    Βλέπω πως ακόμα κατηγορείς πως σε απάτησε... .
    Υπάρχουν έρευνες για τηλε-σεξ. Ψάξε να ενημερωθείς...
    Αν είσαι δασκάλα έστω εργαζόμενη γυναίκα που συναντά συναδέλφους για να μάθεις τι πραγματικά νιώθει ο άνδρας σου με αυτό που έκανε, μπορείς να αναφέρεις πως κάποιος :έχει λογαριασμό στο ονλιφανς! Κάποιοι βγάζουν και λεφτά...
    Αν τσιμπήσει θα αποκαλυφθεί πως είναι κάτι που το βλέπει ως διασκέδαση, σαν φυσιολογικό, για να περνάει η ώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Αμφιβολίες μπορεί να υπάρχουν. Όμως όταν δείχνεις πως είσαι με κάποιον από επιλογή και νοιάζεσαι για αυτόν να είναι χαρούμενος , να μην δίνεις δικαίωμα και να πιστεύεις όσα σου λέει χωρίς να βγάζεις ειρωνεία με ξεκάθαρες απαντήσεις, μπορείς να κρατήσεις μια ήρεμη σχέση.
    Βλέπω πως ακόμα κατηγορείς πως σε απάτησε... .
    Υπάρχουν έρευνες για τηλε-σεξ. Ψάξε να ενημερωθείς...
    Αν είσαι δασκάλα έστω εργαζόμενη γυναίκα που συναντά συναδέλφους για να μάθεις τι πραγματικά νιώθει ο άνδρας σου με αυτό που έκανε, μπορείς να αναφέρεις πως κάποιος :έχει λογαριασμό στο ονλιφανς! Κάποιοι βγάζουν και λεφτά...
    Αν τσιμπήσει θα αποκαλυφθεί πως είναι κάτι που το βλέπει ως διασκέδαση, σαν φυσιολογικό, για να περνάει η ώρα.
    Πως νοιωθει; Βολεμενος ειναι και δεν τον νοιαζει τι κανει η "μαμα" του.

Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Πως νοιωθει; Βολεμενος ειναι και δεν τον νοιαζει τι κανει η "μαμα" του.
    :( αυτο ειναι που δε θελω με τιποτα

Senior Member
    :( αυτο ειναι που δε θελω με τιποτα
    Αφου επελεξες να αποφασηζεις μονη σου με ποιον και ποτε κανεις σεξ, αρα αυτος εαν θελει να παραμεινει στην οικογενια μπορει να ειναι το παιδι.
    Last edited by axl100; 13-03-2024 at 21:27.

Member
    Αφου επελεξες να αποφασηζεις μονη σου με ποιον και ποτε κανεις σεξ, αρα αυτος εαν θελει να παραμεινει στην οικογενια μπορει να ειναι το παιδι.
    Εκεινος επελεξε αρχικα οποτε μηπως να ειμαι εγω το παιδι? Εγω επελεξα????

Senior Member
    Εκεινος επελεξε αρχικα οποτε μηπως να ειμαι εγω το παιδι? Εγω επελεξα????
    Αυτο το λες εσυ. Οι αντρες ειμαστε τεμπεληδες και τσιγκουνηδες, φοραμε τα παπουτσια μεχρι να κανουν τρυπες, ο αντρας σου ειτε ηταν γυναικάς παντα και για αυτο σου αρεσε η παιζει κατι αλλο που δεν ηθελες να μας πεις.

Member
    Αυτο το λες εσυ. Οι αντρες ειμαστε τεμπεληδες και τσιγκουνηδες, φοραμε τα παπουτσια μεχρι να κανουν τρυπες, ο αντρας σου ειτε ηταν γυναικάς παντα και για αυτο σου αρεσε η παιζει κατι αλλο που δεν ηθελες να μας πεις.
    Εχασε την προσοχη μου οταν ηρθε το παιδι. Δε συμμετειχε σε τιποτα κ μετα ενιωσε οτι παραγκωνιστηκε. Αυτο παιζει

Senior Member
    Εχασε την προσοχη μου οταν ηρθε το παιδι. Δε συμμετειχε σε τιποτα κ μετα ενιωσε οτι παραγκωνιστηκε. Αυτο παιζει
    Οχι, δεν εχασε την προσοχη σου αφου ησουν και εισαι θυμωμενη.

Senior Member
    Οχι, δεν εχασε την προσοχη σου αφου ησουν και εισαι θυμωμενη.
    μετα το κερατο θυμωσε. πιο πριν, δεν ηταν θυμωμενη, αν και θα πρεπε...
    η κυριολεξια του "και κερατας και δαρμενος"...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μετα το κερατο θυμωσε. πιο πριν, δεν ηταν θυμωμενη, αν και θα πρεπε...
    η κυριολεξια του "και κερατας και δαρμενος"...
    Τι.να.κανουμε?

Banned
    Συγνώμη που θα το πω αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος.Ούτε η πρώτη είσαι ούτε η τελευταία που ο άνδρας της πάει με άλλες.Το περίεργο θα ήταν να ήταν πιστός.Ενοχές γιατί νιώθεις;Αν αυτό γίνεται καταεξακολουθηση δώστου τα παπουτσια στο χέρι,η κάνε το αδύνατο δυνατό τυχαία να μάθει ότι παίζεις και εσυ με άλλους..υπάρχουν δυο περιπτώσεις.Η θα συμμορφωθεί η θα συνεχίσει ακάθεκτος.Τότε η φεύγεις η τα υπομένεις!!

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast