εργασιακο billing - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 294
    Senior Member
    Marilou,
    Στο δημόσιο είναι διαφορετικά, η αξιολόγηση μπορεί να είναι μια βαρετή τυπική διαδικασία, και ο υπεύθυνος δεν ενδιαφέρεται και για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως μπορείς εύκολα να πας κάπου αλλού χωρίς να αλλάξεις δουλειά ,να αλλάξεις μόνο περιβάλλον και συναδέλφους.
    Στον ιδιωτικό τομέα , πρέπει να φύγεις οριστικά να ψάξεις πάλι από την αρχή και ο μισθός παίζει σημαντικό ρόλο!
    Όταν νιώθεις πως σε αδικούν και βλέπεις ολοφάνερα πως κάποιοι έχουν διαφορετική μεταχείριση σε ενοχλεί αφάνταστα.
    Το δέχεσαι όταν ψυχολογικά είσαι εντάξει, και με την δικαιολογία πως έτσι γίνεται παντού... Ο εργοδότης σε εκμεταλλεύεται δεν σε διώχνει , αλλά σε αναγκάζει κάποια μέρα να φύγεις έστω και αργά!
    Υπάρχει διάκριση άνδρας - γυναίκα, εντοπιότητα, καταγωγή, συγγένεια, συμπάθεια με κοινά ενδιαφέροντα, υποστήριξη λόγω κρυφών προσωπικών οικογενειακών προβλημάτων....
    Το όνομα σάς!!! Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται ισχύει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Ο εργοδότης σε εκμεταλλεύεται δεν σε διώχνει.
    Δεν σε εκμεταλλευεται κανεις οσο σε πληρωνει αυτα που συμφωνησατε για την δουλεια που συμφωνησατε.

Quote Originally Posted by Marilou View Post
    Πολλοι αυτοι την στιγμη θρεφετε στο δελφινι μια λαθος δικη της συμπεριφορα-παράλογη αντιδραση ..

Ο κοσμος δεν ειναι κακος οταν ειμαστε καλα με τον εαυτο μας .

Οι αλλοι ειναι κακοι ΟΧΙ εμεις ανικανοι αυτη ειναι η ουσια !

Τους αλλους ΔΕΝ μπορεις να τους αλλαξεις ,τον εαυτο σου μονο !

Οποτε προχωρας και τους αποδικνυεις μεσα απο την εργασια σου ποσο ικανος εισαι !

Αυτη ειναι η τακτικη που εχει καποιος οταν βρισκεται σε ενα οποιοδηποτε εργασιακο περιβαλλον γιατι οπου και να παμε παντα ενας ¨κακος ¨θα υπαρχει ...Αυτο τι σημαινει οτι θα φευγουμε σαν να του λεμε εχεις δικιο ή θα μενουμε και μεσα απο την δουλεια μας θα τους βουλωνουμε το στομα ;

Τροφη για σκεψη για ολους εμςα που ειμαστε μεσα σε ενα μη αποδεκτο εργασιακο περιβαλλον αλλα συνεχιζουν να μας πληρωνουν καποιοι ...αν δεν αξιζαμε θα μας εδιωχναν!
    Καλά με τον εαυτό μας σημαίνει να μαστε σε θέση να χειραγωγήσουμε, να χειριστούμε προς όφελος μας τους κακούς. Αλλιώς θα μας στίψουν κι έεπειτα θα περάσουν από πάνω μας.

Δυστυχύς υπάρχει κόσμος που άμα στη συμπεριφορά δεν του έδωσες την καλή εντύπωση με τα δικά του μέτρα, μετά πάει χάθηκες. Δεν πα να έχεις τις σπάνιες ικανότητες, δεν πα να φτάνεις μέχρι το φεγγάρι, δεν θα εισπράξεις καμία αξιοποίηση, καμία αναγνώριση.

Παραγνωρίζεις πως δεν έχουν όλοι την ικανότητα να αντεπεξέλθουν με κακό κόσμο, διότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους το επιτρέπει αυτό η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας τους όσο κι αν το παλέψουν, όσο κι αν το προσπαθήσουν.
    γιάννης

Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Ο εργοδότης σε εκμεταλλεύεται δεν σε διώχνει.

.
    ΑΧΒΑΧ, συμφωνώ.

Μπορεί να μην σε χωνεύει, να μην σε πάει, αλλά επειδή του βγάζεις δουλειά δεν σε διώχνει μέχρι να βρει αντικαταστάτη σου.

Μπορεί να ισχύει κι αυτό με τη δελφίνι. Κι αν βγάζει δουλειά πάει να πει πως έχει την εργασιακή ικανότητα κι απλά έχει λάθος προϊστάμενους.
    γιάννης

Senior Member
    Η προϊσταμένη καλεί όλους τους συναδέλφους να τους μιλήσει για την αξιολόγηση . Θα καλέσει και μένα ! Τι να της πω? σε τι δύσκολη θέση είμαι πάλι εντελώς χαζό είμαι..... μίλησα σε κάποιους και είπα ότι πήρα χαμηλό βαθμό σε σχέση με άλλους που τους έβαλε άριστα.....λέτε να της είπαν τίποτα? Γενικώς είμαι χαζό.

Έφερα τον κατακλυσμό για μια τόσο ασήμαντη υποθέση αλλά εκείνη την ώρα έτσι μου ήρθε και αντέδρασα άσχημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Η προϊσταμένη καλεί όλους τους συναδέλφους να τους μιλήσει για την αξιολόγηση . Θα καλέσει και μένα ! Τι να της πω? σε τι δύσκολη θέση είμαι πάλι εντελώς χαζό είμαι..... μίλησα σε κάποιους και είπα ότι πήρα χαμηλό βαθμό σε σχέση με άλλους που τους έβαλε άριστα.....λέτε να της είπαν τίποτα? Γενικώς είμαι χαζό.

Έφερα τον κατακλυσμό για μια τόσο ασήμαντη υποθέση αλλά εκείνη την ώρα έτσι μου ήρθε και αντέδρασα άσχημα.
    Σπασμένο τηλέφωνο. Κάτι θα έφτασε στα αυτιά της και ως σωστή επαγγελματίας διακριτικά θα το ερευνήσει.
    ίσως εξ αρχής να είχε σκοπό να το κάνει αλλά να μην είχε χρόνο.
    Δεν θα σε καλέσει να πεις !!! Δεν είσαι κατηγορούμενη να απολογηθείς. Αυτή θα μιλήσει εσύ πρέπει να ακούσεις.
    Δεν γράψατε διαγώνισμα για να δεις τα λάθη σου, είσαι δικαιολογημένη να ρωτήσεις γιατί πήρες τέτοιο βαθμό.
    Μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις, έχω περιέργεια να μάθω που θα καταλήξει αυτή η ιστορία

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι σε καμία δουλειά δεν ήμουνα καλή και στον ιδιωτικό τομέα δεν με κρατούσαν εύκολα παρόλα αυτά με μέσον είχα βρει κάποιες δουλειές και δούλεψα 4 χρόνια στην μία και ένα χρόνο στην άλλην.

Senior Member
    Σου είπαμε κάποιοι να μην πεις τίποτε και να συνεχίσεις την δουλειά σου... Εσύ εκεί. Τώρα φοβάσαι γι' άλλα. Να μην φοβάσαι τίποτε δεν θα σου πει. Όπως σου πρότειναν άλλοι όταν σε καλέσει, ρώτα την πώς να γίνεις καλύτερη και πες της πως θέλεις να προοδεύσεις και τελείωσε εκεί το θέμα.

Senior Member
    να τολμήσω να πω κι εγω κατι παιδια ??μηπως εχει ασπεργκερ ??βλεπω στοιχεία τέτοια εδω ........
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Δεν μπορώ να το διανοηθώ ακόμη πώε τόλμησε να με βάλλει τέτοιον βαθμό 5 πκ ένα κ και 4 άριστα..... πκ στο τέλος. Στην κολλητή μου έβαλε 6 πκ και 4 άριστα και πκ στο τέλος που ήρθε πέρυσι στο τμήμα. Δηλαδή πέρα για πέρα αδικία....Τόσο χαζή είμαι ??????

αυτές τις μέρες έχω ρεπό....

Marilou
    Guest
    Marilou,
    Στο δημόσιο είναι διαφορετικά, η αξιολόγηση μπορεί να είναι μια βαρετή τυπική διαδικασία, και ο υπεύθυνος δεν ενδιαφέρεται και για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ίσως μπορείς εύκολα να πας κάπου αλλού χωρίς να αλλάξεις δουλειά ,να αλλάξεις μόνο περιβάλλον και συναδέλφους.
    Στον ιδιωτικό τομέα , πρέπει να φύγεις οριστικά να ψάξεις πάλι από την αρχή και ο μισθός παίζει σημαντικό ρόλο!
    Όταν νιώθεις πως σε αδικούν και βλέπεις ολοφάνερα πως κάποιοι έχουν διαφορετική μεταχείριση σε ενοχλεί αφάνταστα.
    Το δέχεσαι όταν ψυχολογικά είσαι εντάξει, και με την δικαιολογία πως έτσι γίνεται παντού... Ο εργοδότης σε εκμεταλλεύεται δεν σε διώχνει , αλλά σε αναγκάζει κάποια μέρα να φύγεις έστω και αργά!
    Υπάρχει διάκριση άνδρας - γυναίκα, εντοπιότητα, καταγωγή, συγγένεια, συμπάθεια με κοινά ενδιαφέροντα, υποστήριξη λόγω κρυφών προσωπικών οικογενειακών προβλημάτων....
    Το όνομα σάς!!! Όσο παράξενο και αν σας φαίνεται ισχύει...
    Αυτο λεω απο την πρωτη στιγμη ,ειτε ειναι δημοσιος φορες ειτε ιδιωτικος ...
    Ειδικα στον δημοσιο που εχω δουλεψει και παραιτηθηκα εφοσν δεν με καλυπτε ουτε μισθολογικα ουτε φυσικα σαν προσωπικοτητα που ηθελα να εξελιχθω και οχι να βαλτωσω ολα μου τα χρονια σε μια δημοσιουπαλλιλικη καρεκλα δεν με ενοιαζε καθολου η αξιολογηση .... εκει παιζονται και αλλα συμφεροντα που τα ξερουμε πολυ καλα οσοι ειμασταν μεσα σε αυτο ..

Και αυτα ειναι τα συνδικαλιστικα ,τα κομματικα οπως λεγονται ..Εχω δει προισταμενο να με εχει θεα του εφοσον ηξερε οτι ειμαι της παραταξης του και προισταμενο ο οποιος μου εβαζε συνεχεια τρικλοποδιες εφοσον του πηγαινα και εγω κοντρα ...
    Δεν με ενοιαζε καθολου εφοσον ηξερα οτι εκανα καλα την δουλεια μου και οτι ενας δημοσιος υπαλληλος δεν μπορει να κρινει με διαφανεια εναν αλλον ..

Να μιλουσαμε για εξωτερικη αξιολογηση τοτε ναι εκει θα ειχα ενα κινητρο ΑΝ δεν ημουν καλα να βελτιωθω και οχι να κατηγορω συναδελφους οπως γινεται παντα ..

Αυτη η δημοσιουπαλλιλικη νοοτροπια ,κανενας να μην μιλαει με κανεναν ,ο ενας να θαβει τον αλλον ειναι το θεμα ,οποτε τι αναζηταμε ;
    Αυτο δεν γινεται και σε αυτο το θεμα ;
    Ακουσες κατι αξιολογο για συναδελφους ;

Πηγαινε να τα κανεις και αυτα σε μια εταιρεια εξω πλεον που εχει καθιερωθεί το εβδομαδιαιο mitting οπου εκει ριχνονται ολα στο τραπεζει καθως ο μονος ζημιωμενος ειναι ο επααγελματιας και ελα να μου πεις αν σε κρατησει ο εργοδοτης στη δουλεια ;..
    Βαζω και τον εαυτο μου μεσα ..θα κρατησω ατομα στην δουλεια που ειναι τοξικα ;
    Που κατηγορουν συνεχεια τους αλλους ;
    Οχι βεβαια ...το κοστος ολου αυτου θα ειναι στην παραγωγικοτητα ..

Τα πραγματα στον ιδιωτικο τομεα εχουν αλλαξει ειδικα σε σοβαρες και μεγαλες εταιρειες ..Εχουν στελεχωθει ειτε με ψυχολογους ειτε με coach και δεν επιτρεπεται ουτε το πηγαδακι ουτε τα συνδικαλιστικα που αυτα ειναι η πληγη και ενισχυουν την νοοτροπια ¨να θαψω τον αλλον για να φανω εγω ¨"

Αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν στο δημοσιο που δεν υπαρχει αξιολογηση μην γελιομαστε ...Μακαρι να υπηρχε και το συστημα υγειας μας και φυσικα το εκαπιδευτικο θα ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που ηδη εχουμε ..
    Δεν τολμας να μιλησεις σε δημοσιο νοσοκομειο νοσηλευτρια τι λεμε τωρα ;
    Οι περισσοτερες ειναι αποτομες ,κακοτροπες ,συμπεριφερονται σε ασθενεις με αγενεια και καθολου ενσυναισθηση ...
    Που ειναι η αξιολογηση σε ολους αυτους ;

επειτα οι διακρισεις πλεον σε μια εταιρεια ειναι ξεκαθερες με την πολιτικη των προσληψεων τους οποτε δεν αφηνουν το περιθωριο αυτου του κλιματος ...

Αντιλαμβανεσαι οτι η συζητηση αυτη οπως πρεπει να γινει θα παει αλλου και την ξερουμε ολοι ..
    Δες το συστημα υγεια μας και θα καταλαβεις ποιο αξιζουν αριστα και ποιοι οχι ....

Senior Member
    Αυτο λεω απο την πρωτη στιγμη ,ειτε ειναι δημοσιος φορες ειτε ιδιωτικος ...
    Ειδικα στον δημοσιο που εχω δουλεψει και παραιτηθηκα εφοσν δεν με καλυπτε ουτε μισθολογικα ουτε φυσικα σαν προσωπικοτητα που ηθελα να εξελιχθω και οχι να βαλτωσω ολα μου τα χρονια σε μια δημοσιουπαλλιλικη καρεκλα δεν με ενοιαζε καθολου η αξιολογηση .... εκει παιζονται και αλλα συμφεροντα που τα ξερουμε πολυ καλα οσοι ειμασταν μεσα σε αυτο ..

Και αυτα ειναι τα συνδικαλιστικα ,τα κομματικα οπως λεγονται ..Εχω δει προισταμενο να με εχει θεα του εφοσον ηξερε οτι ειμαι της παραταξης του και προισταμενο ο οποιος μου εβαζε συνεχεια τρικλοποδιες εφοσον του πηγαινα και εγω κοντρα ...
    Δεν με ενοιαζε καθολου εφοσον ηξερα οτι εκανα καλα την δουλεια μου και οτι ενας δημοσιος υπαλληλος δεν μπορει να κρινει με διαφανεια εναν αλλον ..

Να μιλουσαμε για εξωτερικη αξιολογηση τοτε ναι εκει θα ειχα ενα κινητρο ΑΝ δεν ημουν καλα να βελτιωθω και οχι να κατηγορω συναδελφους οπως γινεται παντα ..

Αυτη η δημοσιουπαλλιλικη νοοτροπια ,κανενας να μην μιλαει με κανεναν ,ο ενας να θαβει τον αλλον ειναι το θεμα ,οποτε τι αναζηταμε ;
    Αυτο δεν γινεται και σε αυτο το θεμα ;
    Ακουσες κατι αξιολογο για συναδελφους ;

Πηγαινε να τα κανεις και αυτα σε μια εταιρεια εξω πλεον που εχει καθιερωθεί το εβδομαδιαιο mitting οπου εκει ριχνονται ολα στο τραπεζει καθως ο μονος ζημιωμενος ειναι ο επααγελματιας και ελα να μου πεις αν σε κρατησει ο εργοδοτης στη δουλεια ;..
    Βαζω και τον εαυτο μου μεσα ..θα κρατησω ατομα στην δουλεια που ειναι τοξικα ;
    Που κατηγορουν συνεχεια τους αλλους ;
    Οχι βεβαια ...το κοστος ολου αυτου θα ειναι στην παραγωγικοτητα ..

Τα πραγματα στον ιδιοτικο τομεα εχουν αλλαξει ειδικα σε σοβαρες και μεγαλες εταιρειες ..Εχουν στελεχωθει ειτε με ψυχολογους ειτε με coach και δεν επιτρεπεται ουτε το πηγαδακι ουτε τα συνδικαλιστικα που αυτα ειναι η πληγη και ενισχυουν την νοοτροπια ¨να θαψω τον αλλον για να φανω εγω ¨"

επειτα οι διακρισεις πλεον σε μια εταιρεια ειναι ξεκαθερες με την πολιτικη των προσληψεων τους οποτε δεν αφηνουν το περιθωριο αυτου του κλιματος ...
    ¨Οχι δεν γίνεται αυτό σε αυτό το θέμα
    Προσπαθώ να δικαιολογηθώ γιατί στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που με έβαλε τον πιο χαμηλό βαθμό.

Και για ποιον λόγο μου κάνουν bullying μην μπερδεύεσαι

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post

Παραγνωρίζεις πως δεν έχουν όλοι την ικανότητα να αντεπεξέλθουν με κακό κόσμο, διότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους το επιτρέπει αυτό η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας τους όσο κι αν το παλέψουν, όσο κι αν το προσπαθήσουν.
    Συμφωνω !
    Αυτο υπαρχει ,το θεμα ειναι ΤΙ γινετε απο εκει και περα ;
    Δεν πρεπει να υπαρχει και το αναλογα συστημα να προστατεύει αυτους τους ανθρωπους ΑΝ ειναι ικανοι στην δουλεια τους ;

Senior Member
    Συμφωνω !
    Αυτο υπαρχει ,το θεμα ειναι ΤΙ γινετε απο εκει και περα ;
    Δεν πρεπει να υπαρχει και το αναλογα συστημα να προστατεύει αυτους τους ανθρωπους ΑΝ ειναι ικανοι στην δουλεια τους ;
    Καταρχήν δεν υπάρχει άνθρωπος ανίκανος σε καμμιά δουλειά .

Marilou
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    ¨Οχι δεν γίνεται αυτό σε αυτό το θέμα
    Προσπαθώ να δικαιολογηθώ γιατί στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που με έβαλε τον πιο χαμηλό βαθμό.
    Δελφινι μου δεν το ειπα για μονο ΓΙΑ εσενα ,απλα το θεμα σου ειναι μια πολυ καλη αφορμη για να γινονται συζητησεις και να δεις και εσυ μεσα απο αυτες οτι δεν εισαι υπευθηνη για το κλιμα που αντιμετωπιζεις στην δουλεια σου ..
    Οπως και δεν εισαι η μονη εφοσον μιλαμε για καθεστως δημοσιου και η αξιολογηση δεν ειναι αντικειμενικη εφοσον εξαρταται και απο αλλους παραγοντες και οχι μονο εργασιακους ..

Δεν με αξιολογησε καποιος καλα τι θα κανω ;
    Θα το θαβω και εγω ..

Αυτο γινετε δυστηχως

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast