Δεν εχω φιλους - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 69 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast
Results 121 to 135 of 1031
    Tania123
    Guest
    Idkwhattosaytho οι γονείς σου για παράδειγμα έχουν φίλους από το σχολείο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tania123 View Post
    Το να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική πλευρά και να έχεις ελπίδα κατά τη δική μου άποψη είναι ότι πιο υγιές υπάρχει. Τοξικό είναι να τα βλέπεις όλα μαύρα. Αυτό σε αρρωσταίνει.
    Σοβαρολογεις τωρα, ρωτησε εναν αλκολικο να σου πει τα θετικα του κρασιου - βιβλιο ολοκληρο θα σου γραψει.

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Σοβαρολογεις τωρα, ρωτησε εναν αλκολικο να σου πει τα θετικα του κρασιου - βιβλιο ολοκληρο θα σου γραψει.
    Αρες μαρες κουκουναρες... Και εκεί που η λογική συναντά το παράλογο ο διάλογος τελειώνει..

Senior Member
    Αρες μαρες κουκουναρες... Και εκεί που η λογική συναντά το παράλογο ο διάλογος τελειώνει..
    Αφου δεν θελεις διαλογο, επιβεβαιωση θελεις.

Tania123
    Guest
    Αφου δεν θελεις διαλογο, επιβεβαιωση θελεις.
    Την άποψη μου λέω και δεν προσπαθώ να την επιβάλλω σε κανένα. Και δεν ξέρω αν είναι σωστή ή λάθος. Είναι αυτό που πιστεύω. Εσύ παριστάνεις το σοφό γκουρού που ξέρει τα πάντα. Αν νιώθεις καλά οκ πάω πάσο. Συνέχισε έτσι αν βοηθιεσαι.

Senior Member
    Την άποψη μου λέω και δεν προσπαθώ να την επιβάλλω σε κανένα. Και δεν ξέρω αν είναι σωστή ή λάθος. Είναι αυτό που πιστεύω. Εσύ παριστάνεις το σοφό γκουρού που ξέρει τα πάντα. Αν νιώθεις καλά οκ πάω πάσο. Συνέχισε έτσι αν βοηθιεσαι.
    Γιατι, δεν πιστευεις πως ο αλκοολικος μπρει να βρει θετικα στο αλκοολ;

Banned
    Τι να τους κάνεις τους φίλους , να σε πρήζουν για τα γκομενικα τους ? Οι γκόμενες έχουν "φίλες" για να λένε τα γκομενικα τους , να βγουν παρεάκι ,να πίνουν καφέδες και να βρίζουν τους γκόμενους τους . Επειδή είμαι έμπειρο αγοράκι με πολλές κατακτήσεις , το θέμα φίλων να μην σε απασχολεί . Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι πως θα φλερτάρεις και θα σεξουλιαζεσαι με γυναίκες . Η μία εμπειρία θα φέρει την επόμενη ,την επόμενη και θα έχεις τόσες πολλές ερωτικές σχέσεις μέσα στον χρόνο όπου θα σε πάρουν μυρωδιά ότι είσαι μπηχτακος και θα έρχονται οι "φίλοι" βεντούζα για πάσες . Κυρίαρχο για έναν άνδρα είναι οι σεξουαλικές του επιτυχίες και όχι φίλους να παίζουν playstation στο σαλόνι . Οπότε στόχευε στο γυναικείο φύλο , στο ακόρεστο σεξ , βόλτες ,ταξιδαρες , σεξ σε ντουζιέρες , πισίνες , παραλίες , πάρκινγκ κλπ ....στα λέω επειδή είμσι νομπελίστας και όχι καμία τυχαία

Tania123
    Guest
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Τι να τους κάνεις τους φίλους , να σε πρήζουν για τα γκομενικα τους ? Οι γκόμενες έχουν "φίλες" για να λένε τα γκομενικα τους , να βγουν παρεάκι ,να πίνουν καφέδες και να βρίζουν τους γκόμενους τους . Επειδή είμαι έμπειρο αγοράκι με πολλές κατακτήσεις , το θέμα φίλων να μην σε απασχολεί . Αυτό που πρέπει να σε απασχολεί είναι πως θα φλερτάρεις και θα σεξουλιαζεσαι με γυναίκες . Η μία εμπειρία θα φέρει την επόμενη ,την επόμενη και θα έχεις τόσες πολλές ερωτικές σχέσεις μέσα στον χρόνο όπου θα σε πάρουν μυρωδιά ότι είσαι μπηχτακος και θα έρχονται οι "φίλοι" βεντούζα για πάσες . Κυρίαρχο για έναν άνδρα είναι οι σεξουαλικές του επιτυχίες και όχι φίλους να παίζουν playstation στο σαλόνι . Οπότε στόχευε στο γυναικείο φύλο , στο ακόρεστο σεξ , βόλτες ,ταξιδαρες , σεξ σε ντουζιέρες , πισίνες , παραλίες , πάρκινγκ κλπ ....στα λέω επειδή είμσι νομπελίστας και όχι καμία τυχαία
    Κοπέλα είναι....

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Επ, κοπελα ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    Πολύ ενθαρρυντικό αυτό λοιπόν!
    μην χάσεις επαφή με τους ανθρώπους, οι δικοί σου, η οικογένειά σου δηλαδή, είναι κοινωνικοί ανθρώποι;
    Οχι δεν ειναι κοινωνικοι δυστυχως. Η μαμα μου δεν εχει κανεναν μονο μια κυρια απο τη δουλεια που θα πανε που και που για καφε. Και ο μπαμπας μου εχει μονο τη συντροφο του (ειναι χωρισμενοι)

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο, μην απογοητευεσαι..
    Μια μικρη βελτιωση θα επρεπε να την εχω δει ομως ρε παιδια... 3 μηνες ειναι οχι 3 λεπτα

Senior Member
    Αυτα που θελεις να πιστευεις θελεις να πεις, αφου δεν εχεις επιτυχημενες σχεσεις αυτα που πιστευεις δεν βασιζονται πουθενα. Οταν τα "πιστευω" γινουν γνωση θα σου φυγουν τα αγχη, μεχρι τοτε να μην πιστευεις τπτ και να κρατας το μυαλο σου ανοιχτο για να μπορεσεις να πιασεις την αληθεια οταν σου συμβει και την κανεις γνωση.
    Δηλαδη πρεπει να εχω ζησει κατι για να το πιστευω; Εχω ζησει φιλιες που δεν κατεληξαν καλα οποτε ξερω οτι θα ηθελα καποια πραγματα διαφορετικα απο αυτα που εζησα. Επισης εχω μια επιτυχημενη σχεση με το αγορι μου (θεωρω). Και πριν τα φτιαξουμε ημασταν κολλητοι. Ηταν απο τους ελαχιστους πραγματικους φιλους που εχω κανει. Οποτε νομιζω οτι πανω κατω (για να μη γινομαι απολυτη) ξερω τι ζηταω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Παιδιά 3 Οκτωβρίου ξεκινάω και πάλι θέατρο και αυτή την φορά θέλω να κάνω παρέες αλλά διστάζω να μιλήσω στον άλλον, πέστε τρόπους που θα προσεγγίζετε κάποιον;
    Η λυση ειναι να μη σκεφτεσαι. Οσο περισσοτερες σκεψεις τοσο περισσοτερο περιοριζεσαι. Και αν δεν ξερεις τι να πεις σκεψου οτι εχετε ως κοινη βαση το θεατρο. Ξεκινα απο εκει και δες τι θα γινει.

Senior Member
    Και εγώ. Στο είπα με αφορμή την ταινία που είπες. Μη δημιουργείς ιδανικά πρότυπα. Αυτό ήθελα να σου εξηγήσω.
    Α καταλαβα. Αλλα δεν ηταν ταινια (δηλαδη φανταστικο σεναριο). Ηταν βιντεο στο τικ τοκ αλλα ηταν απο πραγματικο γαμο. Εγω θελω να παντρευτω αλλα οριακα θελω να ειμαστε μονο εγω, το αγορι μου και οι γονεις μας που λεει ο λογος. Για τοσο κοινωνικο αγχος μιλαμε. Δεν αντεχω στη σκεψη οτι θα με βλεπει και θα με προσεχει τοσος κοσμος (λιγο ασχετο αυτο αλλα μπορει να συνδεθει και με τις παρεες πιστευω. Για αυτο το αναφερω)

Senior Member
    Το να βλέπεις τα πράγματα από τη θετική πλευρά και να έχεις ελπίδα κατά τη δική μου άποψη είναι ότι πιο υγιές υπάρχει. Τοξικό είναι να τα βλέπεις όλα μαύρα. Αυτό σε αρρωσταίνει.
    Αυτο με αρρωσταινει και δεν περναω τα μαθηματα της εξεταστικης. Θα με διαγραψουν απο τη σχολη και θα φταιει το κοινωνικο μου αγχος. Εχω χασει τουλαχιστον 2 μαθηματα απο μαλακιες αληθεια. Χρωσταω ηδη και δεν εχω περιθωριο τωρα να χασω και αλλα.

Page 9 of 69 FirstFirst ... 78910111959 ... LastLast