Δεν εχω φιλους - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 69 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 361 to 375 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    για την ιστορια, να πουμε οτι ο γιωργος ζητησε και το εννοουσε το υποτιθεμενο τηλεφωνο ΤΗΣ και οχι τηλεφωνο κλεμμενο απο εναν καταλογο ανυποψιαστων γιατρων και παρα τις επανειλλημενες εκκλησεις του να το στειλει, Η ΝΤΙΝΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!

αι μωρη
    Έχω ανοιχτά τα μηνύματα. Οπότε θέλει μπορεί να μου στείλει αυτά που είπε στην αρχή ότι θέλει να στείλει. Και τη φώτο με το κουτάλι

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχω ανοιχτά τα μηνύματα. Οπότε θέλει μπορεί να μου στείλει αυτά που είπε στην αρχή ότι θέλει να στείλει. Και τη φώτο με το κουτάλι
    περιμενε μην φας, θα φατε γλαρο με την μαριλουντιντι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    περιμενε μην φας, θα φατε γλαρο με την μαριλουντιντι...
    Γιουπιιιι....

Banned
    ( τελικά όπως γράφω εδώ μέσα , το σεξ είναι ιερό πράγμα και κυρίαρχο .....άφησα το θέμα στην 16 σελίδα κ πήγε 25 )
    Κάντε ΣΕΞ και όχι πόλεμο ....
    Βέβαια εξαρτάται κ με τον παρτενέρ γιατί σεξ κάνουν πολλοί ( μπαίνει -βγαινει ) αλλά ΣΕΞΑΡΕΣ λίγοι ....)

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ( τελικά όπως γράφω εδώ μέσα , το σεξ είναι ιερό πράγμα και κυρίαρχο .....άφησα το θέμα στην 16 σελίδα κ πήγε 25 )
    Κάντε ΣΕΞ και όχι πόλεμο ....
    Βέβαια εξαρτάται κ με τον παρτενέρ γιατί σεξ κάνουν πολλοί ( μπαίνει -βγαινει ) αλλά ΣΕΞΑΡΕΣ λίγοι ....)
    αααχαχαχαχα χαχαχαααα!!!

Senior Member
    Να πω στον Τσακαλομπακαλόγατο από τα Lidl, ότι χρησιμοποιεί τόσο μισογυνιστικές "προσβολές", για παράδειγμα αυτό το τσιτάτο για τα ορμονικά, που τύφλα να'χουνε οι άντρες μισογύνηδες. Συμφωνώ με τη Ρέμεντι, κι ας μας λένε το ίδιο προφίλ, λίγο με νοιάζει, το πρόβλημα θα ήταν να με ταύτιζαν με κάνα προφίλ σαν της Τσακάλως ή των άλτερ ego της, ΤανιοΝεμοΜαριλουΝτίντιςΒα ρέθηκαΝαΓράφω. :P Όσο περισσότερο γράφεις τόσο εκτίθεσαι. Και το να απαντάς στον εαυτό σου με το άλλο σου προφίλ και να το συνεχίζεις, δεν ξέρω τι το έξυπνο βλέπεις σ' αυτό, καταντά γελοίο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Εννοειται θα εισαι μπερδεμενη αφου δεν μπορεις να εμπιστευεσαι την σκεψη σου που την εχεις εκπαιδευσει να μην ακουμπαει τα θραυματα σου.
    Τι εννοεις να μην ακουμπαει τα θραυσματα μου;

Senior Member
    Quote Originally Posted by TSAKALI APO TA_LIDL View Post
    Συμφωνω απολυτα με τον axl... αν οντως κανεις ψυχοθεραπεια 3 μηνες ειναι λιγο δωσε χρονο...τοξικη ντροπη λεγεται αυτο που εχεις...μου το ειπε προσφατα ο δικος που εγω για αλλους λογους γυρισα παλι πισω στις δικες μου ντροπες για δικα μου θεματα...ηταν σκληρη η παραδοχη αλλα λυτρωθηκα και εκανα και ενα ξεκαθαρισμα στον δικο μου κυκλο φιλων,οποτε να εισαι συνεπης στην ψυχοθεραπεια και ολα θα πανε καλα αλλα για να πανε..μονη σου πρεπει να προσπαθησεις κανεις δεν θα σου βρει την λυση...θυμαμαι ο δικος μου τωρα που ξεκινησαμε μετα το καλοκαιρι πηγα σαν καλη μαθητρια...του ειπα πως περασα το καλοκαιρι και τι εγινε με μια γνωριμια μου μολις τελειωσα το μονοπρακτο δραμα μου...με κοιταξε...γελασε...και μου λεει..πως νιωθεις..καλα λεω...αλλα γιατι να μου συμβει αυτο...με εκανε τουρκο με την ''ειρωνεια'' του..αλλα λειτουργησε για να θυμωσω και να μιλησω για τα συναισθηματα..τα κυριοτερα ντροπη και θυμο που δεν εχω διαχειριστει οπως φαινεται και να καταλαβουμε τι πηγε λαθος...

Επισης που σιγουρα θα στο εχει πει,υποθετω ολοι το λενε,ειμαστε οσο πιο ειλικρινεις γινεται στην ψυχοθεραπεια και ειλικρινεια δεν ειναι να πεις ποσο καλο παιδι εισαι...αλλα ποσο κωλοπαιδο εισαι γιατι ενα ατομο που νιωθει ντροπη..κρυβει και θυμο να ξερεις!!ΑΥΤΑ νομιζω πηρες απο ολους γνωμες...σταματα να λες πως και τι και ξεκινα δουλεια με τον εαυτο σου..και ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΤΑ 21 κανεις ψυχοθεραπεια...
    Το ξερω οτι κρυβω και θυμο. Δυσκολευομαι να ειμαι 100% ειλικρινης. Εχω πονεσει περισσοτερο απο απο οσο θα πρεπε με αυτο το θεμα. Το θεμα ειναι οτι δυσκολευομαι να μιλησω σε κοσμο. Αλλιως μια χαρα φιλους θα ειχα.

Banned
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ποια μπιφτέκια του λιντλ μου λες παιδί μου, βγάλε τη κοπέλα να φατε έξω κανενα μπιφτεκι.
    Με μπιφτέκια δεν εριξε καμία τον Τζιοβάνι και ειδικά σε κουτούκια , χασοποταβερνες ,προβατίνες και κρασοκανατες . Κάποιοι άνδρες είναι classy . Πχ , ένα ωραίο κολάν να δένει με τακούνι ( όχι αυτές τις αηδιες πλατφόρμα ) , ένα ωραίο τοπ τιράντες ( δεν με ενδιαφέρει το μπούστο , είμαι εναντίον της σιλικόνης ) ένα ωραίο φυσικό μαλλί ( μην δω βαφή ντεκαπαζ ) ,φυσικά οι παστόμενες απορρίπτονται ...μιλάμε για φυσική γυναικεία ομορφιά ...εντάξει λίγο πουδριτσα δεν χάλασε κανέναν βέβαια κ ένα διακριτικό μακιγιάζ ...τώρα πάμε στα νύχια , μιλάμε για τραγικές καταστάσεις , έχετε κάνει πλούσιες όλα τα saloon . Αλλά το κυριότερο , ΕΣΩΡΟΥΧΑ ! οπότε ας φάει τα μπιφτέκια με κινόα"" μόνη της "".

Banned
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Προτιμοτερο. Πολυ αξιολογος καλλιτεχνης!
    Σιγά μην είναι κ καλλιτέχνης ο τρανός κ κάτι τραπερ . Ευτυχώς που στην ηλικία σου έχουν ξεφύγει από τις εγχώριες ακουστικές νόρμες και μερικά παιδιά κ ακούνε ηλεκτρονική, να διαιωνίσει το είδος ...

Senior Member
    Με μπιφτέκια δεν εριξε καμία τον Τζιοβάνι και ειδικά σε κουτούκια , χασοποταβερνες ,προβατίνες και κρασοκανατες . Κάποιοι άνδρες είναι classy . Πχ , ένα ωραίο κολάν να δένει με τακούνι ( όχι αυτές τις αηδιες πλατφόρμα ) , ένα ωραίο τοπ τιράντες ( δεν με ενδιαφέρει το μπούστο , είμαι εναντίον της σιλικόνης ) ένα ωραίο φυσικό μαλλί ( μην δω βαφή ντεκαπαζ ) ,φυσικά οι παστόμενες απορρίπτονται ...μιλάμε για φυσική γυναικεία ομορφιά ...εντάξει λίγο πουδριτσα δεν χάλασε κανέναν βέβαια κ ένα διακριτικό μακιγιάζ ...τώρα πάμε στα νύχια , μιλάμε για τραγικές καταστάσεις , έχετε κάνει πλούσιες όλα τα saloon . Αλλά το κυριότερο , ΕΣΩΡΟΥΧΑ ! οπότε ας φάει τα μπιφτέκια με κινόα"" μόνη της "".
    WHO THE FUCK CARES. Ποιος σε ρώτησε για το τι σου αρέσει στις γυναίκες, τι εγκρίνεις και τι όχι; Εκτός αν νομίζεις ότι ολόκληρος ο γυναικείος πληθυσμός υπάρχει και ανησυχεί διαρκώς για το αν πράγματι πέφτει μέσα στις ηλίθιές σου βαθμολογίες και αξιολογήσεις για τα σώματα, το ντύσιμο, τα παπούτσια, το μέικ απ, και το φαγητό μας. Άιντε παραπέρα άθλιε full of yourself τιποτάκια.

Senior Member
    Σιγά μην είναι κ καλλιτέχνης ο τρανός κ κάτι τραπερ . Ευτυχώς που στην ηλικία σου έχουν ξεφύγει από τις εγχώριες ακουστικές νόρμες και μερικά παιδιά κ ακούνε ηλεκτρονική, να διαιωνίσει το είδος ...
    Για Παπακωνσταντινου λεγαμε αλλα οκ. Ποιος ειπε οτι ο Τραννος ειναι αξιολογος χαχαχα;

Senior Member
    Ρε παιδια ολα αυτα στο δικο μου ποστ θα τα λυσετε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Ρε παιδια ολα αυτα στο δικο μου ποστ θα τα λυσετε;
    εχεις δικιο. ζητουμε συγνωμη.

Senior Member
    Αλλη ερωτηση. Ειναι λογικο να μην εχει μεινει κανενας απο οσους εκανα παρεα πιο παλια; Η χαθηκαμε η αποδειχθηκαν ψευτικοι. Μου φαινεται περιεργο γιατι (σχεδον) ολοι εχουν ενα ατομο που κραταει η φιλια τους. Το αγορι μου πχ μετακομισε 5η δημοτικου και εχει ακομα και τωρα που σπουδαζει τους ιδιους φιλους. Και δεν εχουν τσακωθει ποτε. Εγω απο την αλλη αστα να πανε. Ουτε απο το λυκειο δεν εχω επαφες. Και οι περισσοτεροι ηταν περιεργοι να σας πω την αληθεια

Page 25 of 69 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast