Δεν εχω φιλους - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 69 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Αυτό ήθελες να ακούσεις επειδή σου είχαμε ήδη απαντησει με όλους τους τρόπους ότι "είναι φυσιολογικό να έχεις φίλους. Είναι φυσιολογικό να μην έχεις φίλους. Όλα είναι φυσιολογικά".

Αυτο με το χωριό δεν το κατάλαβα..
    Ειναι φυσιολογικο να μην εχεις για μια περιοδο. Να μην εχεις ποτε ειναι; Δεν λεω για ολα τα χωρια. Αλλα οι περισσοτεροι στα χωρια (ειδικα εδω στην Κρητη) εχουν οπισθοδρομικες αποψεις. Επισης οταν ρωταω 50 φορες θελω απεγνωσμενα να ακουσω κατι διαφορετικο απο το κολλημα μου οχι το ιδιο τονκολλημα ξανα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Επισης ηθελα να ακουσω ακριβως το αντιθετο. Οτι ειναι φυσιολογικο για να παρω λιγη δυναμη. Ναι βγαζω το αντιθετο αλλα αν ακουσω παραδειγματα παρομοια με τα δικα μου θα ξεκολλησω καπως. Οποτε οχι δεν ηθελα να ακουσω αυτο.
    Πρωινές καλημέρες :) Παρεξήγησες αυτό που πήγε να σου πει ο Γιώργος. Στην πραγματικότητα αυτό που λες εννοεί. Ότι ΔΕΝ είσαι και ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη ρε παιδί που δεν είχε/έχει φίλους.. Ότι είναι φυσιολογικό αυτό και ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα που ζούνε έτσι. Το ‘γραψε λίγο με κάπως σαρκαστικό τρόπο και για αυτό δεν το κατάλαβες.. Ξαναδιάβασε το σχόλιο του κρατώντας αυτό υπόψιν. Δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος σε αυτά καμιά φορά..

Ωραία λοιπόν, αφού ήθελες να ακούσεις «ακριβώς το αντίθετο» σου λέω πως εγώ είμαι αυτό. Ομοιοπαθής συνάδελφος εδώ.. :) Στο ξαναείπα, άσε το τι βλέπεις να κάνω εδώ στο φόρουμ.. Αυτά είναι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, εύκολα γίνονται έτσι.. Μιλάμε για in reality τώρα τι παίζει.. Ποτέ δεν είχα πολλούς φίλους και αυτούς τους λίγους που είχα πάντα κάποια στιγμή θα χανόμασταν οριστικά. Έτσι απλά.. Όχι γιατί συνέβη κάτι.. Οι παρέες/φίλοι εναλλάσσονταν με τα χρόνια. Μόνο έναν έχω που είναι από το σχολείο και έχει ξεμείνει ακόμα, παιδί διαμάντι, αλλά ακόμα και με αυτόν έχουμε αραιώσει το να κάνουμε παρέα λόγω ύπαρξης άλλων προβλημάτων πρακτικής φύσεως από πλευράς του. Αλλά ποτέ δεν «κλώτσαγα» ευκαιρίες για συναναστροφή με κόσμο. Αποζητούσα την παρέα πάντοτε.. Απλά κατασκευαστικά είμαι έτσι που πάντα υπήρχε μια «απόσταση» από όλους κι ένας «ιδιωτικός χώρος» που ήταν μόνο για μένα, έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. Έτσι είναι και το παιδί που σου λέω πιο πάνω, ο φίλος, μάλλον για αυτό έχουμε ταιριάξει τόσο.. Μπορεί να μιλήσουμε για χίλια δυο άλλα, αλλά για τα πραγματικά μας προβλήματα δεν συζητάμε ποτέ, ούτε εγώ ούτε αυτός. Βάσει χαρακτήρα.. Και σεβόμαστε ο καθένας τα του άλλου και δε γινόμαστε αδιάκριτοι να ρωτήσουμε. Και αφού είσαι και κρητικάτσι εσύ πάρε να χεις κι έναν Ψαρονίκο να ακούσεις :) Το παιδί που σου λέω τον αγαπάει πολύ και με έκανε να τον αγαπήσω και εγώ. Δε θες και πολύ με αυτή τη φωνάρα που έχει, αυτό το γρέζι.. Ανατριχίλα σκέτη.. Αλλά έφυγε πολύ νωρίς ενώ είχε πολλά πολλά ακόμα να δώσει..

https://m.youtube.com/watch?v=18xmFW...zrzOsc-EzrE%3D

Σήμερα που λες έχω ξαδερφάκι που έχει καλέσει για φαγητάκι.. Το ξαδερφάκι που λες είναι διαφορετικών αντιλήψεων, ούτε ηλικιακά ταιριάζουμε ακριβώς (αυτός είναι αρκετά μεγαλύτερος) και κάνει στη ζωή του πράγματα που εγώ δε θα τα κανα.. So what? Λες να κάνω skip και να μην πάω? Μωρ’ θα πάω και θα παραπάω.. Τζάμπα φαΐ είναι αυτό δεν το προσπερνάς έτσι.. :p Και μια χαρά θα περάσουμε. Θα είναι και η φίλη του εκεί, θα πούμε δυο χαλαρές κουβέντες, θα περάσει η ώρα. Καταλαβαίνεις τι πάω να σου πω? Βάζε λίγο παραπάνω νερό στο κρασί σου.. :) Τι σε νοιάζουν τόσο οι αντιλήψεις του άλλου? Θα ‘ρθει κανείς να σου πει «Καλημέρα, ψόφος στους gay και επίσης τράβα μέσα στην κουζίνα σου να πλύνεις κανα πιάτο»? Οκ, αν πέσεις σε τόσο ασύμβατους (με σενα) χαρακτήρες υποθέτω μη βγεις ούτε για τον καφέ, αλλά σε περιπτώσεις με πιο ήπιες διαφορές μην τις αποφεύγεις για ψύλλου πήδημα.. Κάνε παρέα και μην κολλάς στο τι πιστεύει ο άλλος και στο ότι έχετε διαφορετικές αντιλήψεις ξέρω ‘γω για διάφορα άκυρα πράγματα. Ξέχασα και δε σου πα πιο πάνω.. Με το παιδί που έλεγα πριν, το φίλο μου δηλαδή, έχουμε αντίθετες αντιλήψεις πάνω σε κάποια θέματα. Ε και? Πρέπει να lockάρουμε τη συζήτηση εκεί και να αλληλοφαγωνομαστε μεχρι τελικής πτώσεως? Όχι.. Δεν τα πολυακουμπάμε κι ασχολούμαστε με όλα τα υπόλοιπα και μια χαρά αγαπημένοι παραμένουμε, δε χαλάμε τις καρδιές μας..

Περιμένω να ακούσω το επόμενο που έχεις να ρωτήσεις «I-still-have-one-last-question-to-ask-tho» :) :p
    Last edited by _Vassilis; 20-10-2024 at 07:18.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Πρωινές καλημέρες :) Παρεξήγησες αυτό που πήγε να σου πει ο Γιώργος. Στην πραγματικότητα αυτό που λες εννοεί. Ότι ΔΕΝ είσαι και ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη ρε παιδί που δεν είχε/έχει φίλους.. Ότι είναι φυσιολογικό αυτό και ότι υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα που ζούνε έτσι. Το ‘γραψε λίγο με κάπως σαρκαστικό τρόπο και για αυτό δεν το κατάλαβες.. Ξαναδιάβασε το σχόλιο του κρατώντας αυτό υπόψιν. Δε βοηθάει και ο γραπτός λόγος σε αυτά καμιά φορά..

Ωραία λοιπόν, αφού ήθελες να ακούσεις «ακριβώς το αντίθετο» σου λέω πως εγώ είμαι αυτό. Ομοιοπαθής συνάδελφος εδώ.. :) Στο ξαναείπα, άσε το τι βλέπεις να κάνω εδώ στο φόρουμ.. Αυτά είναι πίσω από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο, εύκολα γίνονται έτσι.. Μιλάμε για in reality τώρα τι παίζει.. Ποτέ δεν είχα πολλούς φίλους και αυτούς τους λίγους που είχα πάντα κάποια στιγμή θα χανόμασταν οριστικά. Έτσι απλά.. Όχι γιατί συνέβη κάτι.. Οι παρέες/φίλοι εναλλάσσονταν με τα χρόνια. Μόνο έναν έχω που είναι από το σχολείο και έχει ξεμείνει ακόμα, παιδί διαμάντι, αλλά ακόμα και με αυτόν έχουμε αραιώσει το να κάνουμε παρέα λόγω ύπαρξης άλλων προβλημάτων πρακτικής φύσεως από πλευράς του. Αλλά ποτέ δεν «κλώτσαγα» ευκαιρίες για συναναστροφή με κόσμο. Αποζητούσα την παρέα πάντοτε.. Απλά κατασκευαστικά είμαι έτσι που πάντα υπήρχε μια «απόσταση» από όλους κι ένας «ιδιωτικός χώρος» που ήταν μόνο για μένα, έτσι είμαι σαν χαρακτήρας. Έτσι είναι και το παιδί που σου λέω πιο πάνω, ο φίλος, μάλλον για αυτό έχουμε ταιριάξει τόσο.. Μπορεί να μιλήσουμε για χίλια δυο άλλα, αλλά για τα πραγματικά μας προβλήματα δεν συζητάμε ποτέ, ούτε εγώ ούτε αυτός. Βάσει χαρακτήρα.. Και σεβόμαστε ο καθένας τα του άλλου και δε γινόμαστε αδιάκριτοι να ρωτήσουμε. Και αφού είσαι και κρητικάτσι εσύ πάρε να χεις κι έναν Ψαρονίκο να ακούσεις :) Το παιδί που σου λέω τον αγαπάει πολύ και με έκανε να τον αγαπήσω και εγώ. Δε θες και πολύ με αυτή τη φωνάρα που έχει, αυτό το γρέζι.. Ανατριχίλα σκέτη.. Αλλά έφυγε πολύ νωρίς ενώ είχε πολλά πολλά ακόμα να δώσει..

https://m.youtube.com/watch?v=18xmFW...zrzOsc-EzrE%3D

Σήμερα που λες έχω ξαδερφάκι που έχει καλέσει για φαγητάκι.. Το ξαδερφάκι που λες είναι διαφορετικών αντιλήψεων, ούτε ηλικιακά ταιριάζουμε ακριβώς (αυτός είναι αρκετά μεγαλύτερος) και κάνει στη ζωή του πράγματα που εγώ δε θα τα κανα.. So what? Λες να κάνω skip και να μην πάω? Μωρ’ θα πάω και θα παραπάω.. Τζάμπα φαΐ είναι αυτό δεν το προσπερνάς έτσι.. :p Και μια χαρά θα περάσουμε. Θα είναι και η φίλη του εκεί, θα πούμε δυο χαλαρές κουβέντες, θα περάσει η ώρα. Καταλαβαίνεις τι πάω να σου πω? Βάζε λίγο παραπάνω νερό στο κρασί σου.. :) Τι σε νοιάζουν τόσο οι αντιλήψεις του άλλου? Θα ‘ρθει κανείς να σου πει «Καλημέρα, ψόφος στους gay και επίσης τράβα μέσα στην κουζίνα σου να πλύνεις κανα πιάτο»? Οκ, αν πέσεις σε τόσο ασύμβατους (με σενα) χαρακτήρες υποθέτω μη βγεις ούτε για τον καφέ, αλλά σε περιπτώσεις με πιο ήπιες διαφορές μην τις αποφεύγεις για ψύλλου πήδημα.. Κάνε παρέα και μην κολλάς στο τι πιστεύει ο άλλος και στο ότι έχετε διαφορετικές αντιλήψεις ξέρω ‘γω για διάφορα άκυρα πράγματα. Ξέχασα και δε σου πα πιο πάνω.. Με το παιδί που έλεγα πριν, το φίλο μου δηλαδή, έχουμε αντίθετες αντιλήψεις πάνω σε κάποια θέματα. Ε και? Πρέπει να lockάρουμε τη συζήτηση εκεί και να αλληλοφαγωνομαστε μεχρι τελικής πτώσεως? Όχι.. Δεν τα πολυακουμπάμε κι ασχολούμαστε με όλα τα υπόλοιπα και μια χαρά αγαπημένοι παραμένουμε, δε χαλάμε τις καρδιές μας..

Περιμένω να ακούσω το επόμενο που έχεις να ρωτήσεις «I-still-have-one-last-question-to-ask-tho» :) :p
    Λοιπον. Καταρχας καλημερα. Δεν ηθελα να παρεξηγησω κανεναν απλα ουτε η οικογενεια μου με καταλαβαινει ιδιαιτερα σε αυτο γιατι ολοι οσο κλειστοι και αν ηταν καποια στιγμη εκαναν φιλους. Εγω ημουν η μονη ατυχη που παντα κατεληγαν περιεργα οι φιλιες μου. Και θελω να ακουσω απο εναν ανθρωπο το ιδιο. Το οτι χανονται δεν μου λεει κατι. Σχεδον με ολους θα χαθουμε. Το θεμα ειναι να ηταν αληθινο οσο κρατησε. Εε εμενα ουτε τοτε ηταν αληθινο απλα τους κρατουσα ολους για να μη μεινω μονη μου. Παλευω παρα πολυ με το να αποδεχθω οτι ηταν φυσιολογικο αυτο και το προβλημα δεν ηταν δικο μου.
    Ειδες; Και εσυ ειχες τους λιγους και καλους. Και αναγκη για ιδιωτικοτητα. Εγω δεν ειχα ουτε αυτους. Ουτε τοσο μεγαλη αναγκη για ιδιωτικοτητα. Εχω και εγω πολυ αναγκη να μενω μονη μου και να σκεφτομαι η να μενω μονη μου για να φορτισω τις μπαταριες μου. Αλλα οχι τοση αναγκη. Μου αρεσει να μοιραζομαι σκεψεις, ανησυχιες κλπ. Νιωθω οτι αν δεν μοιραστω ενα προβλημα πχ δεν το ξεπερναω. Παλι καλα που εχω το αγορι μου για να μιλησω. Γενικα ημουν απο μικρακι πολυ ευαισθητο παιδι. Μετα ηρθαν και οι ανασφαλειες. Οποτε φανταστειτε πως ενιωθα και νιωθω οταν ολοι ερχοντουσαν και εφευγαν. Οι καινουριες φιλιες που κανω αντε να κρατησουν κανα χρονο. Μετα η θα χαθουμε η θα γινει μαλακια. Εχω αναγκη για 1-2 φιλες που θα ερθουν θα μου αποδειξουν οτι ειναι εδω για μενα και δεν θα με ξεχωριζουν απο τους υπολοιπους επειδη δεν θα γνωριζομαστε πολυ. Θα με ξεχωριζουν επειδη ειμαι εγω (και με αυτο εννοω το διαφορετικο δεσιμο οχι να γραφουν τους αλλους για μενα). Και θελω να εχουμε κοινα γουστα. Οσο περιεργο και αν ακουγεται δεν μπορω να βρω ατομο που να ταιριαζουμε στα γουστα. Ενω θεωρουμε πολυ basic. Βρισκω παντα ατομα που τους αρεσουν πιο "εναλλακτικα" πραγματα. Οκ good for you αλλα αφου οι περισσοτεροι ειναι basic τι φαση;
    Επισης ειχες και εσυ ενα φιλο απο το σχολειο τοσα χρονια. Καθημερινη επαφη δεν μπορεις να εχεις με τοσες δουλειες αλλα τον ειχες ρε φιλε. Ενα ατομο. Εγω δεν το εχω. Γενικα ολες μου οι παρεες ηταν με ατομα μικροτερης ηλικιας (τυχαινε δεν ξερω πως) και ολοι μου ελεγαν οτι ηταν περιεργο αυτο. Επισης απο την εφηβεια δεν εχω πολλες εμπειριες απο εξοδους. Τα Σαββατα συνηθως καθομουν σπιτι γιατι η δεν εβρισκα παρεα η υποτιθεμενη παρεα μου ακυρωνε.
    Νιωθω οτι ολοι εδω ειναι υπερβολικοι στις αποψεις τους. Μπορω να ακουσω οτι οι gay ειναι περιεργοι πχ γιατι δεν τους εχουμε συνηθισει. Αλλα μεχρι εκει. Που και αυτο λαθος ακουγεται. Δηλαδη αν το διαβασει αυτο καποιος που ειναι πολυ προοδευτικος θα με βρισει και μενα. Αλλα δεν δεχομαι να μου κανεις και ριποστ στο τικ τοκ με ολα αυτα ρε πουστη μου. Βγαλε λιγο το μισος απο μεσα σου.
    Ασχετο αλλα και το αγορι μου σε χωριο μεγαλωσε. Εμενε σε πολη και μετακομισε στο δημοτικο σε χωριο. Και κανει ακομα παρεα με τους ιδιους. Απο το δημοτικο και την 1η γυμνασιου. Ναι ειναι κοινωνικο παιδι οποτε δεν δυσκολευτηκε ιδιαιτερα. Αλλα πως δεν αλλαξαν οι παρεες του και δεν χαθηκαν οπως οι παρεες των περισσοτερων; Επισης μεγαλωσαν ολοι και εξελιχθηκαν τοσο ομορφα. Ιδια γουστα στα παντα (μπορουν να κανουν τα παντα μαζι) και ιδιες αποψεις που δεν "αποκλειουν" κανεναν. Εμενα οι συμμαθητες μου δεν με χαιρετανε καν πλεον. Η δεν με πανε η με ξεχασαν τελειως.

Senior Member
    Αα επισης καλα να περασεις σημερα με τον ξαδερφο σου. Οντως στο δωρεαν φαγητο δεν λες οχι χαχαχα.

Senior Member
    Η γειτονισσα μου που εχει σχεση με κοπελα μου λεει καλυτερα να μην εχω ομοφοβικα ατομα στη ζωη μου καθολου. Ουτε για καφε ουτε απο παλια αν ειναι ουτε τιποτα. Θελω πολυ να συμφωνησω αλλα ειναι καποια ατομα που θα ηθελα καπως να τα προσεγγισω γιατι γενικα ειναι ενταξει ατομα. Μπορει να μου τη φερουν πισωπλατα και αυτοι τελικα που ξερεις; Αλλα δεν πρεπει να σκεφτομαι ετσι. Ας πουμε ειναι μια κοπελα που ηξερε οτι το καλοκαιρι ψαχνω δουλεια και μου βρηκε. Επισης μου βρηκε ραντεβου για νυχια σε μια φιλη της που φτιαχνει χαχα. Δηλαδη ειναι ετσι καλουλα. Αλλα ειναι ομοφοβικη με αποψεις χωριου. Τι να την κανω;

Senior Member
    Η γειτονισσα μου που εχει σχεση με κοπελα μου λεει καλυτερα να μην εχω ομοφοβικα ατομα στη ζωη μου καθολου. Ουτε για καφε ουτε απο παλια αν ειναι ουτε τιποτα. Θελω πολυ να συμφωνησω αλλα ειναι καποια ατομα που θα ηθελα καπως να τα προσεγγισω γιατι γενικα ειναι ενταξει ατομα. Μπορει να μου τη φερουν πισωπλατα και αυτοι τελικα που ξερεις; Αλλα δεν πρεπει να σκεφτομαι ετσι. Ας πουμε ειναι μια κοπελα που ηξερε οτι το καλοκαιρι ψαχνω δουλεια και μου βρηκε. Επισης μου βρηκε ραντεβου για νυχια σε μια φιλη της που φτιαχνει χαχα. Δηλαδη ειναι ετσι καλουλα. Αλλα ειναι ομοφοβικη με αποψεις χωριου. Τι να την κανω;
    Αρχικά να δουλέψεις το κομμάτι "απόψεις χωριού" και την γνώμη που έχεις για τους ανθρώπους που μένουν σε χωριό (άσχετα αν μετά το "φτιάχνεις" με το να λες δεν είναι όλοι ίδιοι) - εδώ μου θύμισες τη λεμονοπιτα - και να δίνεις στους ανθρώπους ευκαιριες. Είμαι κι εγώ από χωριό και μένω σε χωριό. Τώρα δεν θα με κάνεις παρέα :D?
    Όσο αφορά το κομμάτι που δεν κατάλαβες την απάντηση μου. Ναι ειναι φυσιολογικο να μην έχεις ή να μην είχες ποτέ φίλους (όπως και το αντίθετο).
    Last edited by george1520; 20-10-2024 at 09:58.

Senior Member
    «I’m-running-out-of-random-ideas-for-nickname-variations-tho»..

Πολύ overthinking βρε κορίτσι.. Μείωσέ το λιγάκι.. Πάρε την καλούλα τη χωριατοπούλα και κέρνα την κανα καφεδούκο που σου βρήκε κιόλας τη δουλειά και σου βρήκε και ραντεβού στη φίλη της και γενικά είναι τέτοια. Άσε την τι πιστεύει για το άλλο.. Εσυ που είσαι πιο προοδευτικιά και δε γίνεσαι ρατσίστρια με τους gay, σου λέω μη γίνεις ρατσίστρια ούτε και με αυτήν. Δως της την ευκαιρία.. Κάνε την παρέα.. Κάλεσε την.. Πες της να φέρει και τη φίλη της μαζί στο καφέ, «την κερνάω εγώ», έτσι να της πεις, «γιατί μου φτιαξε ωραία τα νύχια». Αν είστε τρεις αντί για δυο σπάει και πιο εύκολα ο πάγος. «Ευαίσθητο μικράκι», μη δίνεσαι τόσο ούτε στις παρέες, ούτε στις φιλίες σου, ούτε και γενικότερα.. Ναι, δε λέω.. Να «δίνεις», να είσαι εκεί, αλλά προστάτευσε λίγο παραπάνω και τον εαυτό σου.. Κράτα που λένε και λίγο μια «πισινή».. Δεν τη χρωστάς σε κανένα.. Έτσι δε θα νιώσεις προδωμένη ποτέ, ούτε ότι σου «την έφεραν πισώπλατα». Υπάρχει μια φράση που λέει «να τους αγαπάς όλους αλλά να τους προσέχεις κι όλους». Το χέρι στη φωτιά δε θα το βάζεις για κανέναν, ούτε για το αγόρι σου, ούτε ακόμα ακόμα για την οικογένεια σου. Να ξές μικρούλα, οι πιο δικοί μας άνθρωποι είναι αυτοί που δυνητικά μπορούν να μας βλάψουν πιο πολύ από όλους. Ένας ξένος δεν μπορεί να σε πληγώσει ιδιαίτερα, ο δικός σου όμως άνθρωπος αν σου φερθεί άσχημα σου «μαχαιρώνει πισώπλατα την καρδιά». ΟΛΟΥΣ θα τους προσέχεις, εντάξει? :) Ακόμη παραπάνω κιόλας τους πιο κοντινούς..

Που λες.. Σ’ευχαριστω! :) Άστα.. προβλέπεται κρεπάλη για σήμερα.. Ο ξάδερφος μένει σε εξοχικό, είπε θα βάλει μπρος να ψήσει, έχει και δικές του λεμονιές στην αυλή, το ξινίζει τίγκα το κρεατικό. Μην ασχολείσαι εσύ, κάτι δικά μου λέω εδώ στο χωριάτη το Γιώργο για να τρέξει λίγο το σαλάκι του.. :p

Έχετε και όλη την ώρα τα τικιτόκ εσείς η νέα γενιά.. Αμάν λέμε, δε σας μπορώ πΧιά.. Αφήστε και λίγο κάτω αυτό το διάλο από το χέρι.. :p

Senior Member

Πολύ overthinking βρε κορίτσι.. Μείωσέ το λιγάκι.. Πάρε την καλούλα τη χωριατοπούλα και κέρνα την κανα καφεδούκο που σου βρήκε κιόλας τη δουλειά και σου βρήκε και ραντεβού στη φίλη της και γενικά είναι τέτοια. Άσε την τι πιστεύει για το άλλο.. Εσυ που είσαι πιο προοδευτικιά και δε γίνεσαι ρατσίστρια με τους gay, σου λέω μη γίνεις ρατσίστρια ούτε και με αυτήν. Δως της την ευκαιρία.. Κάνε την παρέα.. Κάλεσε την.. Πες της να φέρει και τη φίλη της μαζί στο καφέ, «την κερνάω εγώ», έτσι να της πεις, «γιατί μου φτιαξε ωραία τα νύχια». Αν είστε τρεις αντί για δυο σπάει και πιο εύκολα ο πάγος. «Ευαίσθητο μικράκι», μη δίνεσαι τόσο ούτε στις παρέες, ούτε στις φιλίες σου, ούτε και γενικότερα.. Ναι, δε λέω.. Να «δίνεις», να είσαι εκεί, αλλά προστάτευσε λίγο παραπάνω και τον εαυτό σου.. Κράτα που λένε και λίγο μια «πισινή».. Δεν τη χρωστάς σε κανένα.. Έτσι δε θα νιώσεις προδωμένη ποτέ, ούτε ότι σου «την έφεραν πισώπλατα». Υπάρχει μια φράση που λέει «να τους αγαπάς όλους αλλά να τους προσέχεις κι όλους». Το χέρι στη φωτιά δε θα το βάζεις για κανέναν, ούτε για το αγόρι σου, ούτε ακόμα ακόμα για την οικογένεια σου. Να ξές μικρούλα, οι πιο δικοί μας άνθρωποι είναι αυτοί που δυνητικά μπορούν να μας βλάψουν πιο πολύ από όλους. Ένας ξένος δεν μπορεί να σε πληγώσει ιδιαίτερα, ο δικός σου όμως άνθρωπος αν σου φερθεί άσχημα σου «μαχαιρώνει πισώπλατα την καρδιά». ΟΛΟΥΣ θα τους προσέχεις, εντάξει? :) Ακόμη παραπάνω κιόλας τους πιο κοντινούς..

Που λες.. Σ’ευχαριστω! :) Άστα.. προβλέπεται κρεπάλη για σήμερα.. Ο ξάδερφος μένει σε εξοχικό, είπε θα βάλει μπρος να ψήσει, έχει και δικές του λεμονιές στην αυλή, το ξινίζει τίγκα το κρεατικό. Μην ασχολείσαι εσύ, κάτι δικά μου λέω εδώ στο χωριάτη το Γιώργο για να τρέξει λίγο το σαλάκι του.. :p

Έχετε και όλη την ώρα τα τικιτόκ εσείς η νέα γενιά.. Αμάν λέμε, δε σας μπορώ πΧιά.. Αφήστε και λίγο κάτω αυτό το διάλο από το χέρι.. :p
    Εμένα τη χωριατοπουλα θα με πας κανένα καφεδάκι, Βασίλη;

Senior Member
    Εσύ κοίτα όταν έρθω στο χωριό να κεράσεις κανα τσίπουρο. Να φέρεις και μεζέ μαζί. Δεν πάει σκέτο..

Senior Member
    Εσύ κοίτα όταν έρθω στο χωριό να κεράσεις κανα τσίπουρο. Να φέρεις και μεζέ μαζί. Δεν πάει σκέτο..
    Ζιβανια θα κεράσω. Έλα στο χωριό και έχουμε ωραία κορίτσια. Έχω ξανά πει για μια γριά λίγο πιο κάτω από εδώ, ένα δόντι έχει αλλα είναι κουκλάκι. Είναι η κάμερα της περιοχής. Την καλύτερη, σου διάλεξα.

Senior Member
    Αρχικά να δουλέψεις το κομμάτι "απόψεις χωριού" και την γνώμη που έχεις για τους ανθρώπους που μένουν σε χωριό (άσχετα αν μετά το "φτιάχνεις" με το να λες δεν είναι όλοι ίδιοι) - εδώ μου θύμισες τη λεμονοπιτα - και να δίνεις στους ανθρώπους ευκαιριες. Είμαι κι εγώ από χωριό και μένω σε χωριό. Τώρα δεν θα με κάνεις παρέα :D?
    Όσο αφορά το κομμάτι που δεν κατάλαβες την απάντηση μου. Ναι ειναι φυσιολογικο να μην έχεις ή να μην είχες ποτέ φίλους (όπως και το αντίθετο).
    Μα ποια ειναι αυτη η λεμονοπιτα θα σκασω χαχα. Προσπαθω να δινω ευκαιριες αλλα παντα κατι δεν μου αρεσει. Δηλαδη παντα μου γινονται μικρες μαλακιουλες. Επισης δεν εχω αρνητικη γνωμη για τα ατομα απο το χωριο. Απλα στο δικο μου χωριο και στα γυρω γυρω εχουν ολοι τετοιες οπισθοδρομικες αποψεις. Οποτε δεν ξερω πως αλλιως να το χαρακτηρισω για να καταλαβει οποιος τυχει να δει το ποστ. Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν ομως αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Βασικα οχι. Να προσβληθουν οσοι προσβαλλουν αλλους ανθρωπους με αυτο τον τροπο (ομοφοβια, σεξισμο κλπ). Οι υπολοιποι ευπροσδεκτοι. Μα και εγω απο χωριο ειμαι Γιωργο. Αν γνωριζομασταν και ταιριαζαμε προφανως και θα καναμε παρεα. Αυτο το ποτε δεν μου κολλαει. Το να μην εχω τωρα το καταλαβαινω γιατι οκ μπορει να ξεκοψα. Το ποτε δεν το εχω ξαναδει σε κανεναν αληθεια.

Senior Member
    Μα ποια ειναι αυτη η λεμονοπιτα θα σκασω χαχα. Προσπαθω να δινω ευκαιριες αλλα παντα κατι δεν μου αρεσει. Δηλαδη παντα μου γινονται μικρες μαλακιουλες. Επισης δεν εχω αρνητικη γνωμη για τα ατομα απο το χωριο. Απλα στο δικο μου χωριο και στα γυρω γυρω εχουν ολοι τετοιες οπισθοδρομικες αποψεις. Οποτε δεν ξερω πως αλλιως να το χαρακτηρισω για να καταλαβει οποιος τυχει να δει το ποστ. Δεν θελω να προσβαλλω κανεναν ομως αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Βασικα οχι. Να προσβληθουν οσοι προσβαλλουν αλλους ανθρωπους με αυτο τον τροπο (ομοφοβια, σεξισμο κλπ). Οι υπολοιποι ευπροσδεκτοι. Μα και εγω απο χωριο ειμαι Γιωργο. Αν γνωριζομασταν και ταιριαζαμε προφανως και θα καναμε παρεα. Αυτο το ποτε δεν μου κολλαει. Το να μην εχω τωρα το καταλαβαινω γιατι οκ μπορει να ξεκοψα. Το ποτε δεν το εχω ξαναδει σε κανεναν αληθεια.
    Ναι αλλά στη δουλειά που σου βρήκε η χωριατοπουλα πήγες.
    Μην γενικεύσεις και μην βάζεις τους ανθρώπους σε κατηγοριες. Βγες, γνώρισε την καλύτερα και αν δεν σου ταιριάζει οκ..

Senior Member
    Ζιβανια θα κεράσω. Έλα στο χωριό και έχουμε ωραία κορίτσια. Έχω ξανά πει για μια γριά λίγο πιο κάτω από εδώ, ένα δόντι έχει αλλα είναι κουκλάκι. Είναι η κάμερα της περιοχής. Την καλύτερη, σου διάλεξα.
    Έτσι το λέτε το τσίπουρο εσείς? Ανυπομονώ να γνωρίσω το κουκλάκι την «κάμερα». Αυτήν δεν εννοείς?

https://m.youtube.com/watch?v=nU4C6-...zr3PhM65zrE%3D

Tho (ναι, σκέτο tho, είναι το υποκοριστικό σου.. έτσι κι αλλιώς εκεί είναι όλο το ζουμί από το nick..) Τι έλεγα? Α ναι.. Tho, σόρρυ που σου καταστρέφουμε το θρεντ με το Γιώργη από δώ, αλλά ήθελες κι εσύ παρέα, πήγες λίγο γυρεύοντας.. ;)

Senior Member

Λοιπον παιδια σορρυ απλα χθες με ειχε πιασει πολυ περισσοτερο απο οσο με πιανει συνηθως. Δεν μπορουσα με τιποτα να ηρεμησω. Οποτε ναι παμε να το δουμε πιο χαλαρα τωρα. Εχω πεθανει με τα "καινουρια" username μου αληθεια χαχαχαχα.
    Αν μειωνοταν το overthinking αληθεια θα ειχαμε λυσει ολα μας τα προβληματα. Οχι οχι θελω να βγω με αυτα τα κοριτσια. Και με τις 2. Απλα δεν εχει βολεψει ακομα. Το μονο που με προβληματιζει ειναι αυτες οι αποψεις. Γενικα ξερω οτι τις συμπαθω και με συμπαθουν. Αλλα πες οτι τους γνωριζω τη γειτονισσα μου (που εχουμε κομπλε σχεση απλα ειναι πιο μικρη και εχει αλλες παρεες και αλλα προγραμματα). Τι θα κανει; Θα της πω μη μιλησεις για τη σχεση σου γιατι ειναι ομοφοβικες; Θα επρεπε απλα να το δεχτουν και τελος. Ημουν παντα πολυ ευαισθητη γενικα. Νομιζα οτι στην οικογενεια πρεπει να δινεσαι ολοκληρωτικα και να εισαι παντα εκει. Αυτο μου ειχαν μαθει ο μπαμπας μου και η γιαγια μου. Ειδικα η γιαγια μου γινοταν χαλι να την πατησουν. Ολους τους σκεφτοταν. Μετα νομιζα οτι πρεπει να κανεις το ιδιο και με τις φιλιες. Ενω ο καλυτερος σου φιλος πρεπει να ειναι ο εαυτος σου. Και οκ πες οτι οι φιλοι ειναι αγνωστοι στην αρχη και μετα μπορει να αλλαξουν ξαφνικα. Το γερο σοκ το επαθα οταν ο θειος μου εκανε μαλακια στον μπαμπα μου (που μεγαλωσαν κυριολεκτικα στην ιδια κουνια μαζι γιατι εχουν 3 μηνες μονο διαφορα, πρωτα ξαδερφια) και η ξαδερφη μου σε εμενα. Νομιζα οτι η οικογενεια ηταν οικογενεια. Και οτι μονο σε ακραιες περιπτωσεις δεν πρεπει να εχεις σχεσεις (πχ κακοποιηση). Αλλα τελικα ουτε καν. Απλα η βλακειουλα (δικο μου σκεπτικο τωρα για κανενα λογο δεν ειναι fact) ειναι οτι θελω ενα ατομο (οχι παραπανω) που να νιωθω οτι μπορω να "δωθω" (σχεδον) ολοκληρωτικα (το σχεδον για να μη γινω απολυτη). Μονο ενα ατομο αλλα να ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι εκει για τα παντα και θα με καταλαβαινει. Τωρα σιγα σιγα τρωω γερες σφαλιαρες που βλεπω οτι δεν υπαρχει τετοιο ατομο για κανεναν. Στο αγορι μου εχω τετοια αδυναμια γιατι ξεκινησαμε ως φιλοι (του αρεσε μια αλλη απο το σχολειο του τοτε χαχα) και ηταν πραγματικα ο καλυτερος φιλος που θα μπορουσα να εχω ποτε. Μετα εξελιχθηκε και σε ερωτικο οποτε τελεια γιατι δεν ενιωσα ποτε αβολα και με σεβαστηκε παρα πολυ. Δεν με πιεσε ποτε για τιποτα ουτε στη φιλια μας ουτε στη σχεση μας. Καλα για τους ξενους χεστηκα (λεω ενω μου ειπε μια μαλακια η υπευθυνη στη δουλεια το καλοκαιρι και εκλαιγα ολο το απογευμα). Οι ξενοι θα ερθουν και θα φυγουν κατευθειαν. Οι δικοι σου επειδη σε ξερουν ξερουν και που και πως θα πονεσεις αν βγαζει νοημα.

Senior Member
    Παρακαλω! Πω τωρα θελω να φαω. Δεν εχω φαει τιποτα απο την ωρα που ξυπνησα χαχα. Οπα Γιωργο σου την ειπε τωρα! Η ιδανικη Κυριακη ομως. Η να πηγαινεις για φαγητο η να πηγαινεις σε σπιτια και να ψηνετε.

Page 39 of 69 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast