Δεν εχω φιλους - Page 61
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 61 of 69 FirstFirst ... 11515960616263 ... LastLast
Results 901 to 915 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Γιατί βλέπονται μια στο τόσο Remedy.. Είναι σε άλλη πόλη..

(Καλημέρα :) )
    Και για αυτο. Και για αυτα που ειπα στο προηγουμενο ποστ ως απαντηση στη ποστ της Ρεμεντυ.
    Καλημερα και απο μενα σε ολους :)

Senior Member
    Καλημέρα! :)

Είδες?? Κι άλλος ένας που του αρέσουν οι πιο ήσυχοι χαρακτήρες.. (Γιώργος)

Μαζί με μένα έχεις πλέον 3+1=4 ανθρώπους που «τουλάχιστον δε σε αντιπαθούνε..»

Άσε που για να λέμε και το σωστό, όποιος κάθεται και σου γράφει εδώ σημαίνει μάλλον ότι σε εκτιμάει, σε συμπαθεί και γι αυτό και θέλει να προσπαθήσει σε βοηθήσει (υπάρχουν κι εξαιρέσεις..).

Οπότε πάρε κι εσύ λίγο τα πάνω σου βρε κορίτσι.. :)
    Ναι αλλα στο περιβαλλον μου εγω δεν βρισκω τετοιους χαρακτηρες. Επισης βλεπω οτι προσπαθω μονο εγω για να κανω παρεες. Δεν ειναι αμφιδρομο. Ετσι δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ και δεν καταλαβαινω τι εχω κανει τοσο λαθος. Ειμαι 21 πια οχι 10 και ολοι εχουν τους φιλους τους και τις δουλειες τους. Εγινε κατι σημαντικο χθες και δεν μπορω να παρω τα πανω μου δυστυχως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν το "καταφερες", γιατι αυτο δεν ειναι κατι που καποιος "καταφερνει", ουτε κατι που χρειαζεται προσπαθεια.
    Η γινεται, ¨η δεν γινεται. οπως λες, εκεινος δνε εκανε τπτ.
    εσυ; μηπως εκανες; μηπως εκανες, αλλα εκανες τα λαθος πραγματα;
    ποια ειναι τα λαθος πραγματα; Η ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και οι εμμονες, ειναι τα λαθος πραγματα.
    αυτα συμβαινουν , ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ, ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.
    δεν ξερω ποσες φορες θα χρειαστει να το επαναλαβω.
    δειχνεις να διαγραφεις απ την μνημη σου αυτα που σου χαλανε το αφηγημα της ατυχης και αδικημενης, ενω στα ειπαν καποιοι, και πολλες φορες..
    Ναι αλλα δεν θελει προσπαθεια για να κρατησεις μια φιλια; Αυτο εννοω. Το αγορι μου δεν εκανε προσπαθεια για να τους γνωρισει αλλα μια χαρα κραταει η παρεα τους τοσα χρονια. Εγω ζηλευω τοσο πολυ που δεν μεγαλωσα μαζι με ατομα που εχω ακομα. Και ατομα που ηξερα απο παλια πηραν αλλους δρομους. Η δρομους με τους οποιους δεν συμφωνω η δρομους στους οποιους δεν "χωραω". Ημουν πολυ ησυχη για να ξερω αν μπορω να ταιριαξω. Δεν εδειχνα το χαρακτηρα μου για να με γνωρισουν. Και τωρα νιωθω οτι ειναι πλεον αργα. Και εγω δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εριξα ενα ωραιο πρωινο χ*σιματακι , γεμισε σκατο ολη η λεκανη . φαγαμε περουβιανη κουζινα χτες στο βραδυ , αν και δεν φημιζεται για την πικαντικοτητα της , εκανε δουλιτσα στην αποφραξη .

και ποιος σου ειπε οτι νοιαζει τον λαο ( εκτος απο τους ειδικουληδες , του 50ρικου και τα πανελ στα πρωιναδικα ) αν εσυ δεν κανεις σεξ η΄ οτι να ναι σεξ με το << αγορι>> σου και ψαχνεις να καλυψεις κενα μεσω αλλης ανδρικης <<φιλικης >> παρεας . καθεσαι εδω μεσα και κλαιγεσε ολη μερα , οτι δεν εχεις φιλους . θα ρωτησω την λεκανη μου τωρα . ωωωωωω ωραια λεκανη , τι να κανει ?

βρες αλλον γκομενο , εξαλλου δεν εχετε και πολλα κοινα . ( ετσι οπως τα γραφεις )

υγ. βασιλακη για σενα δουλευω ρε , αλλα φαινεται τερμα γκαου . τικ τοκ για μλακιες εις τον κυβο . εισαι και προβλεψιμος , ταινιες και αηδιες . κατι ζαβες πεφτουν με το σινεμα . εντωμεταξυ τις πας σινεμα και δεν καταλαβαινουν την τυφλα απο ταινιες . σαβαροιαζουν τα ποπ κορν και βαζουν στορυ ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ( στο μ*νι μας , που λεει και μια φιλη )

υγ2. παω μαραθον εξπο , να παρω κανενα κολαν ( ΑΝΔΡΙΚΟ ) της nike , να κανω σεφτε στον μαραθωνιο
    Καλο βολι αδερφε. Δεν νοιαζει κανεναν ιδιαιτερα το αν κανω σεξ η οχι. Δεν μιλησα καν για αυτο. Για φιλιες μιλησα. Που αυτο οντως απασχολει πολυ κοσμο. Επισης δεν υποχρεωνω κανεναν να ασχοληθει. Οσοι απαντανε θελουν και το κανουν. Επισης αν δεις τις αρχες του ποστ λενε και αλλα ατομα οτι δυσκολευονται με φιλιες κλπ. Οποτε οντως ειναι ενα θεμα που απασχολει πολλους, καλα τα ελεγα. Το αν κανω σεξ οντως δεν απασχολει κανεναν. Εδω συμφωνουμε. Επισης αν πιστευεις οτι καποιος μπαινει στο φορουμ για να βρει γκομενα εισαι γελασμενος αληθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Εγινε κατι σημαντικο χθες και δεν μπορω να παρω τα πανω μου δυστυχως.
    Εάν είναι κάτι που θα σε βοηθούσε να το συζητήσεις (και το θες..) , ξέρεις που να έρθεις να με βρεις..

Senior Member
    Επισης αν πιστευεις οτι καποιος μπαινει στο φορουμ για να βρει γκομενα εισαι γελασμενος αληθεια.
    Σε αυτό θα διαφωνήσουμε και θα συμφωνήσω με το tziovani. Δεν ξέρεις τις πραγματικές προθέσεις του καθενός εδώ μέσα. Κι ούτε είναι και κακό να γνωρίζονται άνθρωποι έστω κι από εδώ, γιατί όχι? Οπότε σε θέλω να είσαι πολύ πολύ προσεκτική με όσους επικοινωνείς, ειδικά με προσωπικά μηνύματα..

Και για έναν λόγο παραπάνω, επειδή είσαι τόσο νέο κορίτσι και αυτό σε καθιστά ακόμα χωρίς ιδιαίτερη πείρα ώστε να μπορείς να φυλάγεσαι από τους κινδύνους που υπάρχουν εκεί έξω.. (=εδω μέσα..)

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εριξα ενα ωραιο πρωινο χ*σιματακι , γεμισε σκατο ολη η λεκανη . φαγαμε περουβιανη κουζινα χτες στο βραδυ , αν και δεν φημιζεται για την πικαντικοτητα της , εκανε δουλιτσα στην αποφραξη .

και ποιος σου ειπε οτι νοιαζει τον λαο ( εκτος απο τους ειδικουληδες , του 50ρικου και τα πανελ στα πρωιναδικα ) αν εσυ δεν κανεις σεξ η΄ οτι να ναι σεξ με το << αγορι>> σου και ψαχνεις να καλυψεις κενα μεσω αλλης ανδρικης <<φιλικης >> παρεας . καθεσαι εδω μεσα και κλαιγεσε ολη μερα , οτι δεν εχεις φιλους . θα ρωτησω την λεκανη μου τωρα . ωωωωωω ωραια λεκανη , τι να κανει ?

βρες αλλον γκομενο , εξαλλου δεν εχετε και πολλα κοινα . ( ετσι οπως τα γραφεις )

υγ. βασιλακη για σενα δουλευω ρε , αλλα φαινεται τερμα γκαου . τικ τοκ για μλακιες εις τον κυβο . εισαι και προβλεψιμος , ταινιες και αηδιες . κατι ζαβες πεφτουν με το σινεμα . εντωμεταξυ τις πας σινεμα και δεν καταλαβαινουν την τυφλα απο ταινιες . σαβαροιαζουν τα ποπ κορν και βαζουν στορυ ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ( στο μ*νι μας , που λεει και μια φιλη )

υγ2. παω μαραθον εξπο , να παρω κανενα κολαν ( ΑΝΔΡΙΚΟ ) της nike , να κανω σεφτε στον μαραθωνιο
    Τζοβάνι πηγες στο first dates?
    https://youtu.be/nZ1sitJ_V-Q?si=0W6nzD6ogjEjALVp

Senior Member
    Ναι αλλα δεν θελει προσπαθεια για να κρατησεις μια φιλια; Αυτο εννοω. Το αγορι μου δεν εκανε προσπαθεια για να τους γνωρισει αλλα μια χαρα κραταει η παρεα τους τοσα χρονια. Εγω ζηλευω τοσο πολυ που δεν μεγαλωσα μαζι με ατομα που εχω ακομα. Και ατομα που ηξερα απο παλια πηραν αλλους δρομους. Η δρομους με τους οποιους δεν συμφωνω η δρομους στους οποιους δεν "χωραω". Ημουν πολυ ησυχη για να ξερω αν μπορω να ταιριαξω. Δεν εδειχνα το χαρακτηρα μου για να με γνωρισουν. Και τωρα νιωθω οτι ειναι πλεον αργα. Και εγω δεν ξερω πως αλλιως να το θεσω.
    οχι, δεν θελει καμια προσπαθεια να κρατησεις μια φιλια.
    οι φιλιες κρατιουνται απο την αμοιβαια θεληση να συνεχιστουν.
    τπτ αλλο δεν χρειαζεται.
    αν ο ενας δεν θελει, η φιλια δεν υπαρχει, και δεν σηκωνει καμια προσπαθεια αυτο.
    ακριβως οπως και με τις ερωτικες σχεσεις.
    καμια διαφορα.
    δεν "δειχνει" κανεις τπτ.
    ο,τι υπαρχει, φαινεται κι αν ταιριαζεις, κι αυτο φαινεται...

Senior Member
    Ναι αλλα στο περιβαλλον μου εγω δεν βρισκω τετοιους χαρακτηρες. Επισης βλεπω οτι προσπαθω μονο εγω για να κανω παρεες. Δεν ειναι αμφιδρομο. Ετσι δεν γινεται ΤΙΠΟΤΑ και δεν καταλαβαινω τι εχω κανει τοσο λαθος. Ειμαι 21 πια οχι 10 και ολοι εχουν τους φιλους τους και τις δουλειες τους. Εγινε κατι σημαντικο χθες και δεν μπορω να παρω τα πανω μου δυστυχως.
    στο ειπα 100 φορες.
    το λαθος ειναι οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.
    ο αλλος δεν προσπαθει γιατι δεν χρειαζεται προσπαθεια.

Senior Member
    Καλο βολι αδερφε. Δεν νοιαζει κανεναν ιδιαιτερα το αν κανω σεξ η οχι. Δεν μιλησα καν για αυτο. Για φιλιες μιλησα. Που αυτο οντως απασχολει πολυ κοσμο. Επισης δεν υποχρεωνω κανεναν να ασχοληθει. Οσοι απαντανε θελουν και το κανουν. Επισης αν δεις τις αρχες του ποστ λενε και αλλα ατομα οτι δυσκολευονται με φιλιες κλπ. Οποτε οντως ειναι ενα θεμα που απασχολει πολλους, καλα τα ελεγα. Το αν κανω σεξ οντως δεν απασχολει κανεναν. Εδω συμφωνουμε. Επισης αν πιστευεις οτι καποιος μπαινει στο φορουμ για να βρει γκομενα εισαι γελασμενος αληθεια.
    μιας που το εθιξες.
    οι σχεσεις σας με το αγορι ειναι ολοκληρωμενες;
    κανετε σεξ; το θεωρουσα δεδομενο, αλλα μαλλον δεν ειναι.
    και ΝΑΙ, ειναι πολυ σημαντικο για μια σχεση για το πως θα ειναι και για το αν συνεχιστει.
    αλλο πραγμα να μην εχεις φιλους, και να δυσκολευεσαι με τις φιλιες, κι αλλο θεμα να παθαινεις εμμονη με αυτο.
    μεγαλη διαφορα.

Senior Member
    Σε αυτό θα διαφωνήσουμε και θα συμφωνήσω με το tziovani. Δεν ξέρεις τις πραγματικές προθέσεις του καθενός εδώ μέσα. Κι ούτε είναι και κακό να γνωρίζονται άνθρωποι έστω κι από εδώ, γιατί όχι? Οπότε σε θέλω να είσαι πολύ πολύ προσεκτική με όσους επικοινωνείς, ειδικά με προσωπικά μηνύματα..

Και για έναν λόγο παραπάνω, επειδή είσαι τόσο νέο κορίτσι και αυτό σε καθιστά ακόμα χωρίς ιδιαίτερη πείρα ώστε να μπορείς να φυλάγεσαι από τους κινδύνους που υπάρχουν εκεί έξω.. (=εδω μέσα..)
    Προφαβως και δεν ειναι κακο να γνωριζονται ανθρωποι διαδικτυακα. Απλα λεω οτι ειναι πιο δυσκολο να κανεις κατι τετοιο διαδικτυακα και ανωνυμα. Επισης ο φιλος Τζιοβανι εδω περα το εχει δεδομενο οτι ολοι μπαινουν για να γκομενισει και κανεις δεν μπαινει απλα για να συμβουλεψει κοσμο. Για αυτο μιλησα ετσι.

Senior Member
    Εάν είναι κάτι που θα σε βοηθούσε να το συζητήσεις (και το θες..) , ξέρεις που να έρθεις να με βρεις..
    Ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    οχι, δεν θελει καμια προσπαθεια να κρατησεις μια φιλια.
    οι φιλιες κρατιουνται απο την αμοιβαια θεληση να συνεχιστουν.
    τπτ αλλο δεν χρειαζεται.
    αν ο ενας δεν θελει, η φιλια δεν υπαρχει, και δεν σηκωνει καμια προσπαθεια αυτο.
    ακριβως οπως και με τις ερωτικες σχεσεις.
    καμια διαφορα.
    δεν "δειχνει" κανεις τπτ.
    ο,τι υπαρχει, φαινεται κι αν ταιριαζεις, κι αυτο φαινεται...
    Θελει προσπαθεια. Αμοιβαια προσπαθεια.

Senior Member
    στο ειπα 100 φορες.
    το λαθος ειναι οτι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ.
    ο αλλος δεν προσπαθει γιατι δεν χρειαζεται προσπαθεια.
    Δηλαδη εδω επιβεβαιωνεται οτι απλα δεν με θελει κανεις για παρεα. Τελεια.

Senior Member
    μιας που το εθιξες.
    οι σχεσεις σας με το αγορι ειναι ολοκληρωμενες;
    κανετε σεξ; το θεωρουσα δεδομενο, αλλα μαλλον δεν ειναι.
    και ΝΑΙ, ειναι πολυ σημαντικο για μια σχεση για το πως θα ειναι και για το αν συνεχιστει.
    αλλο πραγμα να μην εχεις φιλους, και να δυσκολευεσαι με τις φιλιες, κι αλλο θεμα να παθαινεις εμμονη με αυτο.
    μεγαλη διαφορα.
    Μια χαρα ειμαστε με το αγορι μου. Μου εχει γινει εμμονη γιατι προσπαθω και δεν τα καταφερνω. Και δεν αντεχω αλλο. Ολοι καποιον εχουν. Δεν γινεται μονο εμενα να μη με θελουν καθολου. Τι εχω και δεν τους αρεσει;

Page 61 of 69 FirstFirst ... 11515960616263 ... LastLast