Δεν εχω φιλους - Page 64
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 64 of 69 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast
Results 946 to 960 of 1031
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ένα φορουμ, που δεν έχει καν το όνομα της. Που το θέμα της έχει γίνει βιβλίο-62 σελίδες (ποστ σχετικά με το θέμα αλλά και άσχετα), θα καταλάβει κάποιος που θα το διαβάσει ότι είναι η τάδε?
    Δηλαδή αν έλεγε ότι έχει κάνει σεξ με το αγόρι της, αμέσως ο άλλος θα έλεγε - ααα αυτή είναι η Μαρία -
    Και αν ελεγε ότι δεν έχει κάνει σεξ θα έλεγε - αυτή είναι η Δέσποινα?

Φαίνεται ότι με το φίλο της δεν έχει καμία σύνδεση. Και να μην βλέπεις καθημερινά κάποιον, μπορείς να συζητήσεις τα πάντα μαζί του και να είσαι ικανοποιημένος που βγαίνεις μια στο τόσο. Δε θα μειώνεις τόσο τη φιλια του αγοριού σου. Σε μια σχέση είσαι και φίλος με τον άλλον. Αν δεν είσαι, τότε καλύτερα να μην είσαι ούτε σύντροφος. Και δεν είναι ότι την πειράζει που δεν έχει φίλους, αλλά ο τρόπος που μιλάει είναι σαν και δεν έχει κανέναν στη ζωή της.

Πιο πολύ δίνεις την εντύπωση ότι το πρόβλημα στη ζωή σου είναι η σχέση σου με το αγόρι σου και όχι το γεγονός ότι δεν έχεις φίλους.
    Μα φυσικα και τα συζηταω ολα αυτα με το αγορι μου. Φυσικα και δεν υποβαθμιζω τη φιλια μου με το αγορι μου. Απλα θα το ξαναπω. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Επισης εκει δεν "ταιριαζουμε" με το αγορι μου. Γιατι αυτος εχει υπερβολικα πολλους φιλους χαχα. Οποτε δεν υπαρχει ισορροπια σε αυτο το κομματι. Το καλοκαιρι μου εστελνε καθε βραδυ οτι θα εβγαινε με διαφορετικη παρεα. Εγω το βραδυ απλα καθομουν σπιτι ολο το καλοκαιρι.

Banned
    Ρε Βασιλάκη το αρχικό νήμα το γράφει ξεκάθαρα . ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ . μετάφραση ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕΞ !
    τα υπόλοιπα που γράφονται είναι μπούρδες , γράφει κ το phd διεξοδικά τις κλασσικές μπούρδες . ΣΕΞ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ .
    απορώ ρε φίλε αφού διαβάζεις τον νομπελίστα ,δωρεάν , μένεις συνέχεια στο ίδιο εξάμηνο .
    Στο τέλος θα βρει κάπου το σεξ , κ δεν θα πρήζει για φιλίες ανδρικές .
    Πάμε πάλι την ΑΛΦΑ βήτα . ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω στην ζωή φυσιολογικών ανθρώπων .

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post

Εγώ διαφωνώ και σου λέω ότι μια χαρά είναι η σχεση της με το αγόρι της, δεν υπάρχει εκεί θέμα.. Κι αυτό που λες με το «φίλος/συντροφος» ισχύει και ισχύει και εδώ. Αν θυμάσαι έχει πει πως πριν να τα φτιάξουν τελικά, ήταν ο μοναδικός φίλος που είχε, ο μόνος που ταίριαξε και την κατάλαβε πραγματικά.. Άρα? Όλα καλα..

Αφήστε τα περί sex/no sex στην άκρη παιδιά, ας δείξουμε λίγο σεβασμό κι ας μη γινόμαστε αδιάκριτοι.. Δεν μας αφορά.. Ούτε και παίζει κάποιο ρόλο στο όλο θέμα που η κοπέλα φέρνει εδώ προς συζήτηση.. Γνώμη λέω..
    Αυτο ακριβως. Ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με την εννοια που το λες, ολα "δημοσια" ειναι εδω, μονο που ειναι απο αγνωστους. και οχι, δεν μπορει να την αναγνωρισει κανεις χωρις ονοματα, χωρις περιοχη, χωρις ειδος σπουδων κλπ.
    εκτος αυτου, εγω θεωρω πολυ πιο σοβαρο θεμα απο αποψη "στοχοποιησης" το θεμα της εμμονης αυτης και με τον τροπο που την ζει και την εκφραζει, απο το να μην εχει κανει σεξ στα 21. εχει αλλες εδω που δεν εχουν κανει στα 31. ε και; τις ξερουμε; υποτιθεται οτι συζηταμε για να πουμε τι συμβαινει κι αν κατα την γνωμη μας μπορει να γινει ακτι. αν λεμε μισες αληθειες, δεν γινεται δουλεια. τον χρονο μας χανουμε (που τον χανουμε ετσι κια λλιως, αλλα λεμε..)
    (σορι και για το ψαλιδισμα, αλλα τα μεγαλα κειμενα δεν τα διαβαζω καν)
    Δεν αναγκαζω κανεναν να μου απαντησει. Αν θεωρεις οτι χανεις το χρονο δεν χρειαζεται να ασχοληθεις. Δεν το λεω ειρωνικα αληθεια. Πηγαινε να κανεις κατι που θα σε γεμισει και θα σου δωσει χαρα.

Senior Member
    κανεις δεν ειπε να πεσει με τα μουτρα στο αγορι. αυτο που λεω ειναι ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΕΣ, ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΗ και ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ βρεθουν και οι φιλιες, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ. αν δεν βρεθουν ομως, τι θα γινει;;; θα βαθαινει την εμμονη αυτη και θα πρηζει και τ ο αγορι;
    μην συγκρινεις ανομοιες καταστασεις.

δεν υπαρχουν μονο αυτες οι δυο επιλογες, η δικη σου και η δικη της.
    και οχι, δεν λεει εξομολογητικα στο αγορι της οτι της λειπει (και πολυ καλα θα κανει να το πει, αν της λειπει).
    αν τα διαβασες ολα, θα δεις οτι του συζηταει και το θεμα της με τις φιλιες. απο το ποσο επιμονη ειναι εδω σε αυτα που (λαθος) πιστευει για το θεμα αποτυχιας στις φιλιες, φαντασου ποσο θα επιμενει και μιλωντας σε εκεινον , που ειναι ο ανθρωπος της. κι εκεινος "δειχνει" να κατανοει και να την καθησυχαζει.
    εγω σου λεω οτι το "παραπονο" αυτο και ειδικα με τον τροπο που παραπονιεται η κοπελα, φθειρει και την σχεση. κι αν συνεχισει με αυτον τον εμμονικο τροπο, δεν θα παραξενευτω αν τον κουρασει. εδω κουρασε εμας (εκτος απο σενα) που ουτε μας εβαλε κανεις να ακουσουμε, ουτε να απαντησουμε, ουτε την ξερουμε καν.
    εαν επιπροσθετως η σχεση αυτη δεν εχει καν σεξ, το αγορι ειναι ηδη φευγατο και απλα δεν το ξερει η κοπελα.

στον ψυχοθεραπευτη πρεπει να τα συζηταει, οχι στο αγορι. το αγορι, δεν ξερουμε ποσο θα αντεξει, ακομα αυτην την γκρινια. αν ηταν εδω, θα μας ελεγε
    Το απαντησα αυτο. Το προσπαθω με το αγορι μου. Παντα περναω καλα μαζι του και το εκτιμω. Το ξερω οτι δεν ειναι σωστος ο τροπος που εκφραζομαι πολλες φορες και προσπαθω να μη χαλασω και τη σχεση μου. Το προσπαθω πολυ αληθεια. Μα αν κουραζεσαι μην απαντας. Δεν εισαι υποχρεωμενη.

Senior Member
    Παιδιά άλλα πράγματα βλέπω πως έχω στο μυαλό μου και προσπαθώ να πω και άλλα βλέπω ότι φτάνουν «απεναντι», στο δέκτη που διαβάζει. Ο γραπτός λόγος μεταξύ ανθρώπων που έτσι κι αλλιώς δε γνωρίζονται καλα, είναι «παγίδα» να παρεξηγούνται εύκολα τα λεγόμενα.. Θα προσπαθήσω να το κρατάω συνέχεια κατά νου μου αυτό. Προσπαθήστε κι εσείς να μην ξεχνάτε αυτό που μόλις ειπα τώρα..[/QUOTE]

Αυτο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Δεν εχει σημασια με ποσους γονεις μεγαλωσες αλλα με τι ειδους γονεις .
    Υπαρχουν παιδια απο μονογονεικες οικογενειες και ειναι πληρως λειτουργικα ως ενηλικες .
    Αυτα τα παιδια απλα ειχαν την ευλογια να εχουν ενα γονεα που καλυπτε το κενο και των δυο ΩΣΤΕ να μην δημιουργηθει ενας δυσλειτουργικος ενηλικας .

Η ταυτηση και η θυματοποιηση ειναι μεγαλη παγιδα στην οποια πολλες φορες πεφτουμε απο ηδη δυσλειτουργικους ανθρωπους .Θελει αρκετη προσοχη γιατι ο τροπος που μεγαλωσαμε και διαιωνιζουμε μια κατασταση θα καθορίσει και τον τυπο συντροφου που θα ειμαστε ή θα αναζητουμε .
    Συμφωνω απολυτα! Απλα εχω πει σε προηγουμενο ποστ οτι καποια θεματα που ειχα με τους γονεις μου (κυριως με τη μητερα μου) βλεπω τωρα οτι με ειχαν/εχουν επηρεασει στο κομματι της αυτοπεποιθησης και στο κομματι της φιλιας (που συζηταμε εδω τοσο καιρο). Να μην ταυτιστω παλευω τωρα! Ελπιζω να τα καταφερω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Ρε Βασιλάκη το αρχικό νήμα το γράφει ξεκάθαρα . ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ . μετάφραση ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕΞ !
    τα υπόλοιπα που γράφονται είναι μπούρδες , γράφει κ το phd διεξοδικά τις κλασσικές μπούρδες . ΣΕΞ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ .
    απορώ ρε φίλε αφού διαβάζεις τον νομπελίστα ,δωρεάν , μένεις συνέχεια στο ίδιο εξάμηνο .
    Στο τέλος θα βρει κάπου το σεξ , κ δεν θα πρήζει για φιλίες ανδρικές .
    Πάμε πάλι την ΑΛΦΑ βήτα . ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω στην ζωή φυσιολογικών ανθρώπων .
    Ε ναι γιατι λογικα φιλοι=σεξ. Τι ακουω παλι... Δεν πρηζω για φιλιες ανδρικες. Φιλιες γενικα θα ηθελα. Το σεξ εχει διαφορετικη θεση στη ζωη του καθε ανθρωπου. Ωστοσο εγω δεν σταθηκα εκει...

Banned
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Συμφωνω απολυτα! Απλα εχω πει σε προηγουμενο ποστ οτι καποια θεματα που ειχα με τους γονεις μου (κυριως με τη μητερα μου) βλεπω τωρα οτι με ειχαν/εχουν επηρεασει στο κομματι της αυτοπεποιθησης και στο κομματι της φιλιας (που συζηταμε εδω τοσο καιρο). Να μην ταυτιστω παλευω τωρα! Ελπιζω να τα καταφερω.
    Ειναι τελείως διαφορετικό αυτό που λες και δεν είναι κακοποιητικο .Πες μου ένα παιδί που να μην μεγαλώνει με πεποιθήσεις που αργότερα το επηρεάζουν .
    Οπότε καλο ειναι να μιλήσεις με ένα ειδικό α δουλέψεις αυτό σου το κομμάτι.

Μην πάμε στο άλλο άκρο και πάντα κατηγορούμε τους γονείς. Άνθρωποι ειναι και αυτοί και κάποια λογικά λάθη τα έκαναν όλοι τους .

Θα τα καταφέρεις αρκεί να το πιστέψεις και να δουλέψεις με τον εαυτό σου χωρίς να επηρεάζεται από άλλους ανθρώπους που κάνουν προβολή δικών τους θεμάτων επάνω σου και σε συμβουλεύουν ενώ δεν μπορούν να φτιάξουν την ίδια τους την ζωή.
    Σε αυτό να είσαι προσεκτική ειδικά στις σχέσεις σου .
    Ξέρεις πόσο χειριστικος μπορεί να γίνει ένας άντρας γιατί έχει αυτός θέματα;
    Ξέρεις πόσες γυναικες επειδή δεν έχουν οι ίδιες καταφέρεις να κάνουν σχέση η παιδί θα σε συμβουλεύουν λάθος;
    Εσύ τι θα κάνεις θα είσαι ετεροκαθοριζομενη;
    Ότι σου λένε θα το κανεις δικό σου ;

Αγάπησε πρώτα εσύ τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Είσαι ξεχωριστή είσαι μοναδική και θα δουλέψεις με την μοναδικότητα σου !!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    ......
    Που το ξέρεις ότι φθείρεται η σχεση? Το ρώτησες το παιδι (το φίλο της..) και το είπε αυτό? Εγώ λέω ότι δε φθείρεται καμία σχεση. Μια χαρά αυθεντική είναι η σχεση όταν λες αυτό που νιώθεις. Αυτό που νιώθει λέει η κοπέλα (νομίζω..) δεν είναι ότι κάθεται και «γκρινιάζει» (είτε στο αγόρι της, είτε εδώ). Ίσα ίσα που από «τύψεις» που νιώθει η ίδια επειδή «γκρινιάζει» χρησιμοποίησε αυτήν ακριβώς τη λέξη για να χαρακτηρίσει τον εαυτό της (διαφωνώ με το «γκρινιάζω»)......

ρωτησα μια τσιγγανα...
    που να το ξερω βρε βασιλη; την αποψη μου λεω και σ αυτο και σε ολα τα παρακατω που σχολιαζεις. χρειαζεται να γραφω κατω απο καθε προταση "εγω αυτο πιστευω οτι ισχυει";;;
    παρολ αυτα, ακομα και να ρωτουσα το "παιδι" δεν ειμαι καθολου σιγουρη οτι θα απαντουσε αυτο που οντως ισχυει, γιατι ειναι μικρος κι αυτος και πιθανοτατα δεν εχει συνειδητοποιησει ποσο κουραζει την σχεση τους αυτη η γκρινια και αυτη η αυτολυπηση και ελλειψη αυτοπεποιθησης. τον συντροφο μας θελουμε να τον θαυμαζουμε, οχι να τον λυπομαστε. πολυ σωστα το λεει γκρινια, γιατι γκρινια ειναι απο ενα σημειο και περα και αυτο το σημειο το εχει ξεπερασει πολυ..

Εμένα Remedy δεν με κούρασε γιατί δε με ανάγκασε ποτέ να συμμετέχω...

μα δεν μιλησα για σενα. ουτε απευθυνομουν σε σενα. σε εκεινην απευθυνομουν...

Αυτό με την ψυχοθεραπεία επειδή το αναφέρεις αρκετά, το λες από προσωπική πείρα? Έχεις πάει δηλαδή εσυ να μιλήσεις με αφορμή τα δικά σου και είδες ότι σε βοήθησε αυτό? Μακάρι.. Εγώ στάθηκα λίγο πιο άτυχος .....

αυτο που ρωτας το εχω απαντησει αλλου, αλλα να το επαναλαβω γιατι κι εγω το θεωρω σημαντικο. οχι, δεν εχω κανει ποτε ψυχοθεραπεια. αυτο το προτεινω, γιατι βλεπω οτι το χ ατομο ειναι σε αδιεξοδο καιχ ρειαζεται βοηθεια απο εξω. απο καπου με γνωση. ΕΛΠΙΖΩ οτι θα βοηθηθει. δεν το ξερω... κι εχω κι εγω τις αμφιβολιες μου, γιατι και προβληματικους ψυχολογους εχω γνωρισει, και ανθρωπους που δεν βοηθηθηκαν εχω διαβασει εδω, αρκετους. αλλα εχω ακουσει και καποιους που ευγνωμονουν την ωρα που απευθυνθηκαν στην ψυχοθεραπεια.

(Αυτό με το «φευγάτο» αγόρι δεν μπορείς να το ξέρεις, μην το λες..)

ας το επαναλαβω μηπως δεν εγινα κατανοητη. ΛΕΩ την αποψη μου. δεν λεω ο,τι εχω εξακριβωσει με ερευνες... και θα λεω οτι θελω. δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν...

Και παλι νιωθω την αναγκη να πω πως απλά συνεισφέρω την προσωπική γνώμη του Βασίλη, ούτε «κηδεμονευω» το λόγο κανενός, ούτε υπερασπίζομαι κανέναν. Ένας από όλους είμαι κι εγώ, που συμμετέχει και μιλάει..

οταν μας λες τι να λεμε και τι να μην λεμε, κανεις υποδειξεις. οι διαφωνιες με απασχολουν οσο και οι συμφωνιες. δηλαδη, ΚΑΘΟΛΟΥ. υποδειξεις δεν δεχομαι. καλα θα κανεις να μην τις απευθυνσεις σε μενα.

......
    εκοψα τα εκτος θεματος, για την συντομια του ποστ. ομολογω οτι τα περισσοτερα μηνυματα σου τα προσπερνω, λογω μεγεθους. αυτο, απευθυνοταν σε μενα και αναγκαστηκα να το διαβασω ΟΛΟ...

Senior Member
    Το απαντησα αυτο. Το προσπαθω με το αγορι μου. Παντα περναω καλα μαζι του και το εκτιμω. Το ξερω οτι δεν ειναι σωστος ο τροπος που εκφραζομαι πολλες φορες και προσπαθω να μη χαλασω και τη σχεση μου. Το προσπαθω πολυ αληθεια. Μα αν κουραζεσαι μην απαντας. Δεν εισαι υποχρεωμενη.
    εννοειται πως δεν ειμαι υποχρεωμενη. απανταω οσο αντεχω και οσο δεν καταπιεζομαι. προφανως δεν απαντησα και στις 27 σελιδες , ουτε στις μακροσκελεις απαντησεις που δοθηκαν. οσο θελω και μπορω απανταω και κυριως ο,τι θελω...

οσο για το αγορι, οταν νομιζεις οτι ξεσπας εκει την εμμονη αυτη, να βαζεις στοπ και να μεταφερεις την κουβεντα στην ψυχοθεραπεια ή κι εδω μεσα εφοσον δεν εχεις φιλους . εμεις και να κουραστουμε, φευγουμε και σκασιλα σου. αν φυγει καποιος που σε αφορα, θα ειναι δυσκολο ομως...
    Last edited by Remedy; 10-11-2024 at 15:47.

Senior Member
    Αν το θεμα ηταν η σχεση μου θα ειχα χωρισει... Τωρα για το βραχυκυκλωμα τι να πω; Αφου συμφωνουμε οτι διαφωνουμε (οπως ειπα και πριν) ας το αφησουμε εδω.
    δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα ειχες χωρισει, γιατι αυτην την στιγμη, δεν εχεις καθολου επιλογες και δεν φαινεσαι ατομο που αντεχει μονο του...
    εδω και σχεση που εχεις, νοιωθεις μοναξια και εγκαταλειψη.

οταν θα εχεις αλλες προτασεις, τοτε θα ξερεις αν θα χωριζες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Ειναι τελείως διαφορετικό αυτό που λες και δεν είναι κακοποιητικο .Πες μου ένα παιδί που να μην μεγαλώνει με πεποιθήσεις που αργότερα το επηρεάζουν .
    Οπότε καλο ειναι να μιλήσεις με ένα ειδικό α δουλέψεις αυτό σου το κομμάτι.

Μην πάμε στο άλλο άκρο και πάντα κατηγορούμε τους γονείς. Άνθρωποι ειναι και αυτοί και κάποια λογικά λάθη τα έκαναν όλοι τους .

Θα τα καταφέρεις αρκεί να το πιστέψεις και να δουλέψεις με τον εαυτό σου χωρίς να επηρεάζεται από άλλους ανθρώπους που κάνουν προβολή δικών τους θεμάτων επάνω σου και σε συμβουλεύουν ενώ δεν μπορούν να φτιάξουν την ίδια τους την ζωή.
    Σε αυτό να είσαι προσεκτική ειδικά στις σχέσεις σου .
    Ξέρεις πόσο χειριστικος μπορεί να γίνει ένας άντρας γιατί έχει αυτός θέματα;
    Ξέρεις πόσες γυναικες επειδή δεν έχουν οι ίδιες καταφέρεις να κάνουν σχέση η παιδί θα σε συμβουλεύουν λάθος;
    Εσύ τι θα κάνεις θα είσαι ετεροκαθοριζομενη;
    Ότι σου λένε θα το κανεις δικό σου ;

Αγάπησε πρώτα εσύ τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Είσαι ξεχωριστή είσαι μοναδική και θα δουλέψεις με την μοναδικότητα σου !!!
    Ισχυει και ζητω συγγνωμη. Δεν ηθελα να πω οτι ηταν κακοποιητικο ηθελα απλα να πω οτι μου αφησε καποια θεματακια. Ολοι ανθρωποι ειμαστε και κανουμε λαθη προφανως αλλα εγω προσωπικα δεν θα συμπεριφερομουν στο παιδι μου οπως μου συμπεριφερθηκε η μητερα μου (δεν μπορω να επεκταθω εδω για τους προφανεις λογους). Ελπιζω να τα καταφερω. Η συγκριση με δυσκολευει αρκετα. Ολα ειναι θεμα αυτοπεποιθησης! Ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    εννοειται πως δεν ειμαι υποχρεωμενη. απανταω οσο αντεχω και οσο δεν καταπιεζομαι. προφανως δεν απαντησα και στις 27 σελιδες , ουτε στις μακροσκελεις απαντησεις που δοθηκαν. οσο θελω και μπορω απανταω και κυριως ο,τι θελω...

οσο για το αγορι, οταν νομιζεις οτι ξεσπας εκει την εμμονη αυτη, να βαζεις στοπ και να μεταφερεις την κουβεντα στην ψυχοθεραπεια ή κι εδω μεσα εφοσον δεν εχεις φιλους . εμεις και να κουραστουμε, φευγουμε και σκασιλα σου. αν φυγει καποιος που σε αφορα, θα ειναι δυσκολο ομως...
    Το προσπαθω αυτο με το αγορι μου! Ευχαριστω πολυ!

Senior Member
    δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι θα ειχες χωρισει, γιατι αυτην την στιγμη, δεν εχεις καθολου επιλογες και δεν φαινεσαι ατομο που αντεχει μονο του...
    εδω και σχεση που εχεις, νοιωθεις μοναξια και εγκαταλειψη.

οταν θα εχεις αλλες προτασεις, τοτε θα ξερεις αν θα χωριζες.
    Ναι αλλα δεν θελω να χωρισω. Στη σχεση μου περναω οντως καλα δοξα τω Θεω. Αν ενιωθα εστω και λιγο αβολα με το αγορι μου θα ημουν ακομα πιο ανησυχη στα ποστ μου πιστευω. Δηλαδη θα βλεπατε αλλο ενα "ελαττωμα".

Page 64 of 69 FirstFirst ... 14546263646566 ... LastLast