Δεν εχω φιλους - Page 67
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 67 of 69 FirstFirst ... 17576566676869 LastLast
Results 991 to 1,005 of 1031
    Banned
    Quote Originally Posted by Idkwhattosaytho View Post
    Καλημερα! Επηρεαζομαι γενικα απο ολους δυστυχως οποτε ειτε γνωστος ειναι ειτε αγνωστος δεν μπορω να αφησω κατι να πεσει κατω. Ειδικα οταν περναω δυσκολα και πανε να βγαλουν δικα τους συμπερασματα. Αυτο εμενα με ενοχλει. Ειναι σαν να πηγαινουν να με πεισουν για κατι που δεν ισχυει οταν εχω κατι που με ταλαιπωρει τοσο πολυ μεσα μου. Αλλα εδω εχεις δικιο δεν πρεπει να επηρεαζομαι. Επισης δεν εχω σκοπο να χωρισω το αγορι μου ειναι κυριολεκτικα ο μονος ανθρωπος που εχω οποτε δεν προκειται να το κανω. Δεν θελω να τον χασω. Και μου φερεται και μια χαρα δεν ειναι οτι τον κραταω με το ζορι για να μην ειμαι μονη μου. Δεν πειετηκα οτι πρεπει να χωρισω προφανως απλα επηρεαστηκα ψυχολογικα. Ευχαριστω που βλεπεις αυτο που πραγματικα ισχυει! Σε ευχαριστω πολυ για αυτα που λες οσον αφορα την αξια. Αληθεια τα χρειαζομουν αυτα τα λογια!
    Αυτο δεν θα σε ενοχλουσε αν πιστευες εσυ η ιδια στον εαυτο σου .

Ποιος μπορει να με ενοχλεισει εμενα ,ειδικα αγνωστος αν εφοσον δεν με γνωριζει λεει αυθαιρετα πραγματα .
    Σε αυτες τις περιπτωσεις ,οι οποιες δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα ,απλα σεναρια που φτιαχνει το δικο τους μυαλο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ .

Ξερεις τι σημαινει ΠΡΟΒΟΛΗ ;

ΠΡΟΒΑΛΩ οτι εχω ΕΓΩ εχω στη ζωη μου ,οπως μεγαλωσαν εμενα οι γονεις μου στους αλλους .

Ειναι μια χειριστικη αντιμετώπιση και επειδη ¨θυμα ¨αυτων ειναι ανθρωποι σαν και εσενα (δηλαδή ευαισθητα-χειραγωγησημα ) καλο ειναι να μην συμμετεχεις σε συζητησεις που αντιλαμβανεσαι οτι σε ριχνουν ψυχολογικα .

Μεχρι να γινεις λιγακι πιο ανθεκτικη αλλαξε την συμπεριφορα σου πανω σε αυτο .

ΜΗΝ μπαινεις στην διαδικασια να απολογεισαι για το οτιδηποτε εισαι ΕΣΥ .ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ και μπραβο σου που το αναγνωριζεις .
    Αποδεξου πρωτα εσυ τον εαυτο σου ,αγαπησε τον και προχωρα με το να τον φροντισεις εσυ .
    Οι αλλοι ασχολουνται με εσενα γιατι κατι εχουν .Για ποιο λογο να ασχοληθουν ;
    Κανεις κατι κακο ;Τους κλεβεις το φαγητο ,τον αντρα τι ;

Οι αλλοι παντα θα κρινουν εφοσον αποφευγουν να κρινουν τον ιδιο τους τον εαυτο για την ισως αδεια μιζερη πραγματικη ζωη που εχουν .

ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΖΩΗ .ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ απλα υπεροχο !
    Απολαυσε την και παραλληλα αποδεξου πρωτα εσυ τον υπαρχων εαυτο σου .
    Μετα οποιοσδηποτε να ερθει να σου πει τα δικα του αυθαιρετα συμπεραμσατα εσυ απλα θα αδιαφορεις ή θα γελας ...ουτε να λυπασαι δεν αξιζει γι αυτους ,εφοσον ειναι ενηλικες και εχουν πληρη επιγνωση τι κανουν .
    Ουτε παιδια ειναι ουτε τιποτε αλλο .

Ειμαι σιγουρη οτι εχεις και αλλες αξιες ,προσπαθησε να θυμασια τι εχεις καταφερει στην ζωη σου και οχι τι ΔΕΝ εχεις κανει.Εκει κρυβονται οι ικανοτητες μας .
    Λαθη κανουμε ολοι και θα συνεχιζουμε να κανουμε ,το θεμα ειναι μεσα απο αυτα να βλεπουμε τι πρεπει να δουλεψουμε στον ιδιο μας τον εαυτο και οχι στους αλλους .

Μην μενεις στην τοξικοτητα ειναι αρρωστη και θα σε αρρωστησει και εσενα .

Ασε τους αλλους εσυ βλεπεις τι σου κανει καλο και εγω σε ευχαριστω για τα μοιρασματα σου !
    Ανοιξα τα μηνυματα αν θελεις στειλε μου εκει να μιλαμε ομορφα και πολιτισμενα γιατι το θεμα σου εχει χαθει και δυστυχώς εποπτια μηδεν εδω μεσα απο τα γνωστα πλεον παρασσιτικα οντω που φυτοζωούν εδω μεσα για χρονια

μην λυπασαι κανεναν οπως σου μιλουν θα μιλας και δεν χρειαζονται εξηγησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,μονο σε αυτους που αγαπας

καλη συνεχεια

Banned
    θυμήθηκα και το υπεροχο βιβλιο του Don Miguel Ruiz

Διαβασε το ειναι υπεροχο και κανε ΝΟΜΟ στην ζωη σου και τις 4 Συφμωνιες .
    Θα δεις πως θα αλλαξει η οπτικη σου μετα απενατι σε αυτο τον κοσμο που ζουμε

https://www.dioptra.gr/vivlia/pneuma...eteiaki-ekdosi

εχω να σου προτεινω αρκετα αν θες για να μπορεσεις να γινεις πιο ανθεκτικη !

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post

Την παροιμία είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, φαντάζομαι την γνωρίζεις...

Λοιπόν, ανέχτηκα κατ' επανάληψη τις προσβολές σου και τα αυθαίρετα/συκοφαντικά συμπεράσματα σου για το είδος της διαχείρισης που ασκώ.
    Ακόμη χειρότερα -κάτι που το μετάνιωσα ήδη- ανέχτηκα την αρχική παραβίαση σου, με τα πολλαπλά προφίλ και τα συνοδά ψέμματα σου για το ποια είσαι και τι κάνεις τα οποία
    1. συνιστούν εξαπάτηση των συνομιλητών σου στο φόρουμ
    2. πυροδοτούν τόσες και τόσες εντάσεις και συγκρούσεις.

Δεν θα έπρεπε -με απλά λόγια- να επιτρέψω να υπάρχεις στο φόρουμ, από την 1η ημέρα της επαν-εγγραφής σου.
    Μην το χοντραίνεις λοιπόν με βαρύγδουπες προσβολές, δεν έχει νόημα.

Τον σεβασμό δεν τον απαιτείς.... αυτό σημαίνει πως έχεις ήδη χάσει την ηρεμία σου.... γι αυτο λοιπόν σου συνιστώ να αποχωρίσεις οριστικά από το φόρουμ.
    Ωστόσο, αν θέλεις να κοροϊδευόμστε μεταξύ μας, δεν έχω αντίρρηση να αρχίσουμε να μιλούμε με το σεις και με το σας... με έναν ωραιότατο πληθυντικό ειρωνίας (και επίφασης ευγένειας).

Ενότητα "τι σκέφτεστε", σελίδα 194 και μετά. Ένα από τα πολλά σχόλια της διαχείρισης όσο αφορά το μέλος nemo.
    Last edited by george1520; 12-11-2024 at 14:22.

Banned
    Δεν θελω να στο χαλασω αλλα υπαρχουν και στρεητ φεμινιστριες που οντως μιλανε για πεη με τις φιλες τους. Το να εισαι φεμινιστρια δεν σε κανει λεσβια ουτε man hater (εκτος αν εισαι υπερβολικα φεμινιστρια). Επισης δεν ειπε κανενας οτι δεν συζηταμε για μαλλια και νυχια απλα αυτο δεν ειναι το μονο πραγμα που συζηταμε.
    ποιος σου ειπε οτι μια φεμινιστρια , δεν ειναι σεξουαλικη μονο με ανδρες ευνουχους ? φυσικα μονο με ευνουχους μπορει να συνουσιαστει να το παιξει Αφεντρα σε υποτελεις .
    οποτε παμε σε γυναικες που δεν ασχολουνται με τις παλαιοληθικες αντιληψεις του φεμινισμου , που ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ θα συζητησουν για ΠΕΗ στον καφε , σεξουαλικη,διαπαιδαγωγηση κλπ κλπ . εχουν αποποινικοποισει το σεξ , την απολαυση και τον οργασμο !

οπως φυσικα κια ενα αγορι θα συζητησει με μια κοπελα για το σεξ ...για παραδειγμα ....τι σου αρεσει ? πως σου αρεσει ? πως το θελεις ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! προοδευτικοτητα στις σχεσεις και οχι φεμινιστικες μπουρδες , το πεος ειναι κακο πραγμα η΄ευνουχικο .

επισης μπορεις να συζητησεις την σεξουαλικοτητα με γκευ και λεσβιες , οταν εισαι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΣ . ..πχ ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι ειμαι Ανδρας και ΣΤΡΕΗΤ σε κουβεντες με λοτακι πλας και η κουβεντα ξεκιναει ,πιανοντας διαφορα θεματα σεξουαλικοτητας ...αυτο σημαινει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
    οποτε απελευθερωσου και εσυ , και αυτα για τις φιλιες πες τα σε κανενα παιδακι που τριβει ακομα το τυρι στον τριφτη , ενω υπαρχει ετοιμος τριμμενος στο σουπερ μαρκετ .

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν μπορουσε να λειπει. υπαρχουν τραβεστι που εργαζονται σε κανονικα επαγγελματα και ειναι μια χαρα πολιτισμενοι ανθρωποι.
    δεν ειπα τυχαια τραβεστι- σεξεργατριες.
    εχω πραγματικα ακουσει απο τραβεστι σεξεργατριες και τραγουδιστριες σε λουμπεν μπουζουκια αυτες ακριβως τις εκφρασεις. δεν το λεω στην τυχη. στην ηλικια σου περπατησαμε πολυ με τις παρεες, δεν καθομασταν στο σπιτι.
    ξερω τι λεω.
    η πολιτικη ορθοτητα δνε μπορει να σβησει τις εμπειριες...

εχουμε δει μαλλιοτραβηγμα τραβεστι λαιβ στο σεχραζατ στην θεσσαλονικη πριν 150 χρονια. εκει να δεις μαλακω και πατσαβουρα.... ο τζοβανης εδω που ειναι γεροντας, μπορει να τις ειχε πετυχει...

ωπα ???????????? να και η πολιτικη ορθοτητα !!!!!!!! κορεκτιλα !!! παλι συμφωνεις !!! βεβαια εχεις πολλα χρονια ακομα διανοητικα να φτασεις τον τζιοβανι , αλλα εισαι σε καλο δρομο . και επειδη ειναι τραβεστι ? τι διαφορα εχει να μαλλιοτραβιουνται , απο γυναικες οι οποιες παιζουν μπουνιες στο τικ τοκ να γινουν ΒΙΡΑΛ .
    εδω αν και μας το παιζεις απελευθερωμενο (φεμινιτικο )ακαουντ , κανεις διακριση . τραβεστι , σεξεργατριες , κλπ . εγω δεν βλεπω τους ανθρωπους ως γκευ , τραβεστι , πορνες , λευκους , μαυρους , κιτρινους . ο καθενας εκφραζει την σεξουαλικοτητα του , οπως θελει . αυτο ελειπε να ειμαι σεξομανης , λατρης κινκυ εσωρουχων , καμα σουτρα και να κανω διακρισεις .

φυσικα εχω γνωρισει στο διαβα μου , τραβ , λοτακι , λεσβιες κλπ . σε κοινωνικο επιπεδο και οχι σχεσιακο-σεξουαλικο . ενας OPEN MINDED οπως εγω συνδιαλλεγεται με ολους ....δεν συνδιαλεγεται με ηλιθιους τραβ , λοατακι , σεξεργατριες , φεμινιστριες λευκους , μαυρους , κιτρινουςκλπ που ειναι απλα βλαμμενοι και βλαμμενες ! να τα ξεκαθαριζουμε αυτα !!!
    το ζητημα λοιπον ποτε δεν ηταν φεμινιστικο και λοτακικο για μενα .

βεβαια τωρα εχουμε queer σε υπερθετικο βαθμο . who cares . και επειδη εισαι στην συνταξη , βγες κανενα βραδυ εξω ...χαμουλης γινεται απο κουιρ !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Κανείς δεν σου είπε να χωρίσεις. Ότι φαίνεται πως αυτό που σε απασχολεί είναι η σχέση με το αγόρι σου και ότι μπορεί να χρειάζεται να δουλέψεις αυτό το κομμάτι. Ότι δείχνεις σαν ένα άτομο που δεν έχει κανέναν στη ζωή του ενώ έχεις το αγόρι σου. Σαν και μειώνεις την αξία της σχέσης σας.
    Να το δουλέψεις όχι να χωρίσεις..
    Δεν μου το ειπε κανεις ακριβως ετσι και ζηταω συγγνωμη που το παρεφρασα. Καποιος ελεγε οτι εχω προβλημα με τη σχεση μου και οχι με φιλους για αυτο εγω επιβεβαιωσα (οχι οτι σας ενοιαζε χαχα) οτι ειμαι μια χαρα στη σχεση μου και οτι δεν θελω να χωρισω. Σχετικα με αυτο για την αξια της σχεσης εχω ξαναπει σε αυτο το θρεντ οτι σιχαινομαι που το κανω αλλα δεν μπορω να διαχειριστω την απογοητευση που εχω φαει απο τη φιλια για αυτο μιλαω ετσι. Το εχω συζητησει με το αγορι μου, του εχω ζητησει συγγνωμη και ειναι ολα καλα. Μπορουμε να μην ξαναναφερθουμε σε αυτο το θεμα τωρα; Προσπαθω να το δουλεψω

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Αυτο δεν θα σε ενοχλουσε αν πιστευες εσυ η ιδια στον εαυτο σου .

Ποιος μπορει να με ενοχλεισει εμενα ,ειδικα αγνωστος αν εφοσον δεν με γνωριζει λεει αυθαιρετα πραγματα .
    Σε αυτες τις περιπτωσεις ,οι οποιες δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα ,απλα σεναρια που φτιαχνει το δικο τους μυαλο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ .

Ξερεις τι σημαινει ΠΡΟΒΟΛΗ ;

ΠΡΟΒΑΛΩ οτι εχω ΕΓΩ εχω στη ζωη μου ,οπως μεγαλωσαν εμενα οι γονεις μου στους αλλους .

Ειναι μια χειριστικη αντιμετώπιση και επειδη ¨θυμα ¨αυτων ειναι ανθρωποι σαν και εσενα (δηλαδή ευαισθητα-χειραγωγησημα ) καλο ειναι να μην συμμετεχεις σε συζητησεις που αντιλαμβανεσαι οτι σε ριχνουν ψυχολογικα .

Μεχρι να γινεις λιγακι πιο ανθεκτικη αλλαξε την συμπεριφορα σου πανω σε αυτο .

ΜΗΝ μπαινεις στην διαδικασια να απολογεισαι για το οτιδηποτε εισαι ΕΣΥ .ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ και μπραβο σου που το αναγνωριζεις .
    Αποδεξου πρωτα εσυ τον εαυτο σου ,αγαπησε τον και προχωρα με το να τον φροντισεις εσυ .
    Οι αλλοι ασχολουνται με εσενα γιατι κατι εχουν .Για ποιο λογο να ασχοληθουν ;
    Κανεις κατι κακο ;Τους κλεβεις το φαγητο ,τον αντρα τι ;

Οι αλλοι παντα θα κρινουν εφοσον αποφευγουν να κρινουν τον ιδιο τους τον εαυτο για την ισως αδεια μιζερη πραγματικη ζωη που εχουν .

ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΖΩΗ .ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ απλα υπεροχο !
    Απολαυσε την και παραλληλα αποδεξου πρωτα εσυ τον υπαρχων εαυτο σου .
    Μετα οποιοσδηποτε να ερθει να σου πει τα δικα του αυθαιρετα συμπεραμσατα εσυ απλα θα αδιαφορεις ή θα γελας ...ουτε να λυπασαι δεν αξιζει γι αυτους ,εφοσον ειναι ενηλικες και εχουν πληρη επιγνωση τι κανουν .
    Ουτε παιδια ειναι ουτε τιποτε αλλο .

Ειμαι σιγουρη οτι εχεις και αλλες αξιες ,προσπαθησε να θυμασια τι εχεις καταφερει στην ζωη σου και οχι τι ΔΕΝ εχεις κανει.Εκει κρυβονται οι ικανοτητες μας .
    Λαθη κανουμε ολοι και θα συνεχιζουμε να κανουμε ,το θεμα ειναι μεσα απο αυτα να βλεπουμε τι πρεπει να δουλεψουμε στον ιδιο μας τον εαυτο και οχι στους αλλους .

Μην μενεις στην τοξικοτητα ειναι αρρωστη και θα σε αρρωστησει και εσενα .

Ασε τους αλλους εσυ βλεπεις τι σου κανει καλο και εγω σε ευχαριστω για τα μοιρασματα σου !
    Ανοιξα τα μηνυματα αν θελεις στειλε μου εκει να μιλαμε ομορφα και πολιτισμενα γιατι το θεμα σου εχει χαθει και δυστυχώς εποπτια μηδεν εδω μεσα απο τα γνωστα πλεον παρασσιτικα οντω που φυτοζωούν εδω μεσα για χρονια

μην λυπασαι κανεναν οπως σου μιλουν θα μιλας και δεν χρειαζονται εξηγησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,μονο σε αυτους που αγαπας

καλη συνεχεια
    Το ξερω αυτο αλλα οπως βλεπεις υπαρχει ενα θεμα με την αυτοπεποιθηση μου οποτε για αυτο με ενοχλει. Και οταν λεω οτι με ενοχλει εννοω οτι με βαραινει καπως. Δεν παιρνω ως δεδομενο τιποτα ουτε δεχομαι την καθε συμβουλη κατευθειαν αν δεν μου ταιριαζει. Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο. Ασχολουνται μαζι μου επειδη εγω ξεκινησα αυτο το θρεντ για συμβουλες στο θεμα που εχω. Αρα τους ζητησα να ασχοληθουν. Οποτε θα ηταν λαθος να παρεξηγηθω επειδη απαντανε. Αυτο που με ενοχλει ομως ειναι οταν περναμε στο αλλο ακρο και βγαζουμε συμπερασματα για τη ζωη του αλλου και επιμενουμε οτι ισχυουν. Προσπαθω να μη με αρρωστησει γιατι δυστυχως υπαρχει μια τοξικοτητα στο περιβαλλον μου αυτη τη στιγμη. Ευχαριστω πολυ αληθεια! Καλη συνεχεια και σε εσενα!

Senior Member
    Δεν μου το ειπε κανεις ακριβως ετσι και ζηταω συγγνωμη που το παρεφρασα. Καποιος ελεγε οτι εχω προβλημα με τη σχεση μου και οχι με φιλους για αυτο εγω επιβεβαιωσα (οχι οτι σας ενοιαζε χαχα) οτι ειμαι μια χαρα στη σχεση μου και οτι δεν θελω να χωρισω. Σχετικα με αυτο για την αξια της σχεσης εχω ξαναπει σε αυτο το θρεντ οτι σιχαινομαι που το κανω αλλα δεν μπορω να διαχειριστω την απογοητευση που εχω φαει απο τη φιλια για αυτο μιλαω ετσι. Το εχω συζητησει με το αγορι μου, του εχω ζητησει συγγνωμη και ειναι ολα καλα. Μπορουμε να μην ξαναναφερθουμε σε αυτο το θεμα τωρα; Προσπαθω να το δουλεψω
    Ναι εννοείται. Την γνώμη μας λέμε και κρατάς ότι σου είναι σημαντικό. Κάποιες φορές μπορεί να σου πουν μια άποψη που εσύ δεν έχεις σκεφτεί..
    Ααα και είπα φαίνεται σε εμάς ότι δεν δίνεις τόση αξία στη σχέση σου. Δεν σημαίνει ότι ισχύει, ούτε ότι πιστεύουμε οτι δεν δίνεις αξία στη σχέση σου. Ούτε σχολίασα το γεγονός ότι συζητάς αυτά που σε απασχολούν με το αγόρι σου.
    Αφήνω όμως αυτό το κομμάτι εδώ.

"Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο"

Αυτό που είπες δεν θα το σχολιάσω καν..

Banned

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 12-11-2024 at 16:30.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 12-11-2024 at 16:30.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 12-11-2024 at 16:33.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aeon View Post
    Από όσο μπορώ να γνωρίζω, καλά πάω, ευχαριστώ, το αυτό επιθυμώ και δι' υμάς.

Παρερμήνευσες, αλλά τι να σε κάνω; Είμαι υπεύθυνος για όσα λέω, όχι για όσα καταλαβαίνεις εσύ/
    και εξηγούμαι:
    έγραψες ==== > ΕΠΕΙΔΗ κάποιος σε έβαλε διαζειρηση εξουσία δηλαδή μην νομιζεις ότι μπορείς να λες ότι θες υπαρχει και αλλη οδός
    ==============
    σε τέτοια μηνύματα σου αναφέρομαι και υπάρχουν κι άλλα παρόμοια στις προηγούμενες σελίδες. Οταν γράφεις πως "υπάρχει κι άλλη οδός", αν δεν είναι απειλή, τι να σου πω, ρώτα έναν δικηγόρο να στο εξηγήσει μπας και δεήσεις να το καταλάβεις.

Δεν είπα ποτέ ότι εσύ μου έστειλες προσωπικό μήνυμα.
    Είπα ότι με απείλησες (...υπάρχει κι άλλη οδός για να λύσουμε το θέμα..... )
    Είπα ότι με συκοφάντησες (καθώς έβγαλες διάφορα αυθαίρετα συμπεράσματα).
    Είπα ότι με πρόσβαλες (....κάπου έγραψες ότι δεν είσαι για τα μούτρα μου κτλ κτλ)

Κανένα ψέμα όμως! κανένα! κοίτα λίγο το δικό σου μουτράκι που κορόιδεψες ένα ολόκληρο φόρουμ και ακόμη δεν δείχνεις το θαρρος να ζητήσεις συγνώμη.

Ωχου! Ποιο καλάμι μωρέ? Γράφω ένα μήνυμα στη χάση και ένα στη φέξη. Είμαι ο χαμάλης που κάθε μερά μεταφέρω μηνύματα από το ένα φόρουμ στο άλλο, γιατί όλοι γράφουν σε λάθος ενότητα, αδιαφορώντας να διαβάσουν τις 2 γραμμούλες που υπάρχουν σε κάθε ενότητα και εξηγούν που πρέπει να ανοικτεί το εκάστοτε θέμα.
    Παρεμβαίνω όσο πιο λίγο μπορώ, δίνοντας το ένα εκατοστό των παρατηρήσεων που θα έπρεπε να δίνω. (και ιδού τα αποτελέσματα).
    Που το είδες το καλάμι μωρέ? Τι έργο βλέπεις, αλήθεια? Έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και γράφεις -να το πω ευγενικά- μπερδεμένα πράγματα.

ΥΓ. Προφανώς δεν χωράς άλλο σε αυτό τον χώρο. Θα αφήσω λίγο χρόνο ακόμη γιατί δεν θέλω να έχω την τελευταία λέξη, οπότε να μπορείς -αν θέλεις- να απαντήσεις, είτε σε εμένα, είτε σε άλλους.
    Ακολούθως όμως θα διαγράψω το προφίλ σου και κάθε επόμενο που θα εντοπίζει το σύστημα ότι έχεις δημιουργήσει.

Ενότητα "τι σκέφτεστε", σελίδα 194 και μετά. Ακόμη ένα σχόλιο της διαχείρισης όσο αφορά το μέλος nemo. Μετά την πέταξε έξω.

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ναι εννοείται. Την γνώμη μας λέμε και κρατάς ότι σου είναι σημαντικό. Κάποιες φορές μπορεί να σου πουν μια άποψη που εσύ δεν έχεις σκεφτεί..
    Ααα και είπα φαίνεται σε εμάς ότι δεν δίνεις τόση αξία στη σχέση σου. Δεν σημαίνει ότι ισχύει, ούτε ότι πιστεύουμε οτι δεν δίνεις αξία στη σχέση σου. Ούτε σχολίασα το γεγονός ότι συζητάς αυτά που σε απασχολούν με το αγόρι σου.
    Αφήνω όμως αυτό το κομμάτι εδώ.

"Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο"

Αυτό που είπες δεν θα το σχολιάσω καν..
    Ναι εχεις δικιο αλλα με ενοχλει οταν καποιοι βγαζουν συμπερασματα και επιμενουν. Και ειπα υπερβολικα πολλες φορες οτι σιχαινομαι που νιωθω αυτο το πραγμα ενω ειμαι καλα στη σχεση μου. Γιατι να μη το σχολιασεις; Τι λαθος εχει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Αυτο με τα υποθεματα με ενοχλει (ειδικα οταν ειναι ασημαντα) γιατι μπορει καποιος αλλος που αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα να θελει να μπει να διαβασει κατι για να βοηθηθει και να πεφτει πανω σε ακυρα πραγματα. Αυτο μονο. Γενικα ο καθενας ειναι ελευθερος να μιλαει και να εκφραζει τη γνωμη του προφανως.