Results 991 to 1,005 of 1031
Thread: Δεν εχω φιλους
-
12-11-2024, 09:22 #991
Αυτο δεν θα σε ενοχλουσε αν πιστευες εσυ η ιδια στον εαυτο σου .
Ποιος μπορει να με ενοχλεισει εμενα ,ειδικα αγνωστος αν εφοσον δεν με γνωριζει λεει αυθαιρετα πραγματα .
Σε αυτες τις περιπτωσεις ,οι οποιες δεν βασιζονται σε πραγματικα γεγονοτα ,απλα σεναρια που φτιαχνει το δικο τους μυαλο ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ .
Ξερεις τι σημαινει ΠΡΟΒΟΛΗ ;
ΠΡΟΒΑΛΩ οτι εχω ΕΓΩ εχω στη ζωη μου ,οπως μεγαλωσαν εμενα οι γονεις μου στους αλλους .
Ειναι μια χειριστικη αντιμετώπιση και επειδη ¨θυμα ¨αυτων ειναι ανθρωποι σαν και εσενα (δηλαδή ευαισθητα-χειραγωγησημα ) καλο ειναι να μην συμμετεχεις σε συζητησεις που αντιλαμβανεσαι οτι σε ριχνουν ψυχολογικα .
Μεχρι να γινεις λιγακι πιο ανθεκτικη αλλαξε την συμπεριφορα σου πανω σε αυτο .
ΜΗΝ μπαινεις στην διαδικασια να απολογεισαι για το οτιδηποτε εισαι ΕΣΥ .ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΙ και μπραβο σου που το αναγνωριζεις .
Αποδεξου πρωτα εσυ τον εαυτο σου ,αγαπησε τον και προχωρα με το να τον φροντισεις εσυ .
Οι αλλοι ασχολουνται με εσενα γιατι κατι εχουν .Για ποιο λογο να ασχοληθουν ;
Κανεις κατι κακο ;Τους κλεβεις το φαγητο ,τον αντρα τι ;
Οι αλλοι παντα θα κρινουν εφοσον αποφευγουν να κρινουν τον ιδιο τους τον εαυτο για την ισως αδεια μιζερη πραγματικη ζωη που εχουν .
ΕΣΥ ΕΧΕΙς ΖΩΗ .ΕΡΩΤΙΚΗ ΖΩΗ απλα υπεροχο !
Απολαυσε την και παραλληλα αποδεξου πρωτα εσυ τον υπαρχων εαυτο σου .
Μετα οποιοσδηποτε να ερθει να σου πει τα δικα του αυθαιρετα συμπεραμσατα εσυ απλα θα αδιαφορεις ή θα γελας ...ουτε να λυπασαι δεν αξιζει γι αυτους ,εφοσον ειναι ενηλικες και εχουν πληρη επιγνωση τι κανουν .
Ουτε παιδια ειναι ουτε τιποτε αλλο .
Ειμαι σιγουρη οτι εχεις και αλλες αξιες ,προσπαθησε να θυμασια τι εχεις καταφερει στην ζωη σου και οχι τι ΔΕΝ εχεις κανει.Εκει κρυβονται οι ικανοτητες μας .
Λαθη κανουμε ολοι και θα συνεχιζουμε να κανουμε ,το θεμα ειναι μεσα απο αυτα να βλεπουμε τι πρεπει να δουλεψουμε στον ιδιο μας τον εαυτο και οχι στους αλλους .
Μην μενεις στην τοξικοτητα ειναι αρρωστη και θα σε αρρωστησει και εσενα .
Ασε τους αλλους εσυ βλεπεις τι σου κανει καλο και εγω σε ευχαριστω για τα μοιρασματα σου !
Ανοιξα τα μηνυματα αν θελεις στειλε μου εκει να μιλαμε ομορφα και πολιτισμενα γιατι το θεμα σου εχει χαθει και δυστυχώς εποπτια μηδεν εδω μεσα απο τα γνωστα πλεον παρασσιτικα οντω που φυτοζωούν εδω μεσα για χρονια
μην λυπασαι κανεναν οπως σου μιλουν θα μιλας και δεν χρειαζονται εξηγησεις ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ,μονο σε αυτους που αγαπας
καλη συνεχεια
- 12-11-2024, 09:39 #992
θυμήθηκα και το υπεροχο βιβλιο του Don Miguel Ruiz
Διαβασε το ειναι υπεροχο και κανε ΝΟΜΟ στην ζωη σου και τις 4 Συφμωνιες .
Θα δεις πως θα αλλαξει η οπτικη σου μετα απενατι σε αυτο τον κοσμο που ζουμε
https://www.dioptra.gr/vivlia/pneuma...eteiaki-ekdosi
εχω να σου προτεινω αρκετα αν θες για να μπορεσεις να γινεις πιο ανθεκτικη !
12-11-2024, 09:42 #993
12-11-2024, 10:24 #994
ποιος σου ειπε οτι μια φεμινιστρια , δεν ειναι σεξουαλικη μονο με ανδρες ευνουχους ? φυσικα μονο με ευνουχους μπορει να συνουσιαστει να το παιξει Αφεντρα σε υποτελεις .
οποτε παμε σε γυναικες που δεν ασχολουνται με τις παλαιοληθικες αντιληψεις του φεμινισμου , που ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΑ θα συζητησουν για ΠΕΗ στον καφε , σεξουαλικη,διαπαιδαγωγηση κλπ κλπ . εχουν αποποινικοποισει το σεξ , την απολαυση και τον οργασμο !
οπως φυσικα κια ενα αγορι θα συζητησει με μια κοπελα για το σεξ ...για παραδειγμα ....τι σου αρεσει ? πως σου αρεσει ? πως το θελεις ? ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! προοδευτικοτητα στις σχεσεις και οχι φεμινιστικες μπουρδες , το πεος ειναι κακο πραγμα η΄ευνουχικο .
επισης μπορεις να συζητησεις την σεξουαλικοτητα με γκευ και λεσβιες , οταν εισαι ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΣ . ..πχ ξεκαθαριζω απο την αρχη οτι ειμαι Ανδρας και ΣΤΡΕΗΤ σε κουβεντες με λοτακι πλας και η κουβεντα ξεκιναει ,πιανοντας διαφορα θεματα σεξουαλικοτητας ...αυτο σημαινει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ .
οποτε απελευθερωσου και εσυ , και αυτα για τις φιλιες πες τα σε κανενα παιδακι που τριβει ακομα το τυρι στον τριφτη , ενω υπαρχει ετοιμος τριμμενος στο σουπερ μαρκετ .
12-11-2024, 10:42 #995
ωπα ???????????? να και η πολιτικη ορθοτητα !!!!!!!! κορεκτιλα !!! παλι συμφωνεις !!! βεβαια εχεις πολλα χρονια ακομα διανοητικα να φτασεις τον τζιοβανι , αλλα εισαι σε καλο δρομο . και επειδη ειναι τραβεστι ? τι διαφορα εχει να μαλλιοτραβιουνται , απο γυναικες οι οποιες παιζουν μπουνιες στο τικ τοκ να γινουν ΒΙΡΑΛ .
εδω αν και μας το παιζεις απελευθερωμενο (φεμινιτικο )ακαουντ , κανεις διακριση . τραβεστι , σεξεργατριες , κλπ . εγω δεν βλεπω τους ανθρωπους ως γκευ , τραβεστι , πορνες , λευκους , μαυρους , κιτρινους . ο καθενας εκφραζει την σεξουαλικοτητα του , οπως θελει . αυτο ελειπε να ειμαι σεξομανης , λατρης κινκυ εσωρουχων , καμα σουτρα και να κανω διακρισεις .
φυσικα εχω γνωρισει στο διαβα μου , τραβ , λοτακι , λεσβιες κλπ . σε κοινωνικο επιπεδο και οχι σχεσιακο-σεξουαλικο . ενας OPEN MINDED οπως εγω συνδιαλλεγεται με ολους ....δεν συνδιαλεγεται με ηλιθιους τραβ , λοατακι , σεξεργατριες , φεμινιστριες λευκους , μαυρους , κιτρινουςκλπ που ειναι απλα βλαμμενοι και βλαμμενες ! να τα ξεκαθαριζουμε αυτα !!!
το ζητημα λοιπον ποτε δεν ηταν φεμινιστικο και λοτακικο για μενα .
βεβαια τωρα εχουμε queer σε υπερθετικο βαθμο . who cares . και επειδη εισαι στην συνταξη , βγες κανενα βραδυ εξω ...χαμουλης γινεται απο κουιρ !!!!
12-11-2024, 11:06 #996
Δεν μου το ειπε κανεις ακριβως ετσι και ζηταω συγγνωμη που το παρεφρασα. Καποιος ελεγε οτι εχω προβλημα με τη σχεση μου και οχι με φιλους για αυτο εγω επιβεβαιωσα (οχι οτι σας ενοιαζε χαχα) οτι ειμαι μια χαρα στη σχεση μου και οτι δεν θελω να χωρισω. Σχετικα με αυτο για την αξια της σχεσης εχω ξαναπει σε αυτο το θρεντ οτι σιχαινομαι που το κανω αλλα δεν μπορω να διαχειριστω την απογοητευση που εχω φαει απο τη φιλια για αυτο μιλαω ετσι. Το εχω συζητησει με το αγορι μου, του εχω ζητησει συγγνωμη και ειναι ολα καλα. Μπορουμε να μην ξαναναφερθουμε σε αυτο το θεμα τωρα; Προσπαθω να το δουλεψω
12-11-2024, 11:11 #997
Το ξερω αυτο αλλα οπως βλεπεις υπαρχει ενα θεμα με την αυτοπεποιθηση μου οποτε για αυτο με ενοχλει. Και οταν λεω οτι με ενοχλει εννοω οτι με βαραινει καπως. Δεν παιρνω ως δεδομενο τιποτα ουτε δεχομαι την καθε συμβουλη κατευθειαν αν δεν μου ταιριαζει. Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο. Ασχολουνται μαζι μου επειδη εγω ξεκινησα αυτο το θρεντ για συμβουλες στο θεμα που εχω. Αρα τους ζητησα να ασχοληθουν. Οποτε θα ηταν λαθος να παρεξηγηθω επειδη απαντανε. Αυτο που με ενοχλει ομως ειναι οταν περναμε στο αλλο ακρο και βγαζουμε συμπερασματα για τη ζωη του αλλου και επιμενουμε οτι ισχυουν. Προσπαθω να μη με αρρωστησει γιατι δυστυχως υπαρχει μια τοξικοτητα στο περιβαλλον μου αυτη τη στιγμη. Ευχαριστω πολυ αληθεια! Καλη συνεχεια και σε εσενα!
12-11-2024, 11:20 #998
Ναι εννοείται. Την γνώμη μας λέμε και κρατάς ότι σου είναι σημαντικό. Κάποιες φορές μπορεί να σου πουν μια άποψη που εσύ δεν έχεις σκεφτεί..
Ααα και είπα φαίνεται σε εμάς ότι δεν δίνεις τόση αξία στη σχέση σου. Δεν σημαίνει ότι ισχύει, ούτε ότι πιστεύουμε οτι δεν δίνεις αξία στη σχέση σου. Ούτε σχολίασα το γεγονός ότι συζητάς αυτά που σε απασχολούν με το αγόρι σου.
Αφήνω όμως αυτό το κομμάτι εδώ.
"Ξερω τι ειναι η προβολη. Συμφωνω ειναι χειριστικο"
Αυτό που είπες δεν θα το σχολιάσω καν..
12-11-2024, 13:13 #999
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 12-11-2024 at 16:30.
12-11-2024, 13:59 #1000
Last edited by Aeon; 12-11-2024 at 16:30.
12-11-2024, 14:06 #1001
Last edited by Aeon; 12-11-2024 at 16:33.
12-11-2024, 14:26 #1002
12-11-2024, 14:27 #1003
12-11-2024, 14:34 #1004
12-11-2024, 15:20 #1005
Αυτο με τα υποθεματα με ενοχλει (ειδικα οταν ειναι ασημαντα) γιατι μπορει καποιος αλλος που αντιμετωπιζει το ιδιο θεμα να θελει να μπει να διαβασει κατι για να βοηθηθει και να πεφτει πανω σε ακυρα πραγματα. Αυτο μονο. Γενικα ο καθενας ειναι ελευθερος να μιλαει και να εκφραζει τη γνωμη του προφανως.