Τι σκεφτεστε (μερος τριτο) - Page 428
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 428 of 432 FirstFirst ... 328378418426427428429430 ... LastLast
Results 6,406 to 6,420 of 6473
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Σκεφτομαι οτι η ανθρωπινη κακια ειναι ατελειοτη...
    Μιλάς για κάτι προσωπικό σου που συνδέεται με αυτό που είχες γράψει προχθές ή εκφράζεις γενικό προβληματισμό; Τί έχει γίνει, θες να το μοιραστείς;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μιλάς για κάτι προσωπικό σου που συνδέεται με αυτό που είχες γράψει προχθές ή εκφράζεις γενικό προβληματισμό; Τί έχει γίνει, θες να το μοιραστείς;
    Και τα δυο, Ιωαννα.

Senior Member
    Και τα δυο, Ιωαννα.
    Εύχομαι το παιδί να δεχτεί να πάει σε ψυχολόγο. Τώρα όσον αφορά τον κόσμο, ναι, υπάρχει κακία, αλλά υπάρχει και ελπίδα. Δεν έχω τόσο πεσιμιστική θεώρηση των πραγμάτων. Αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει ο καθένας. Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι είναι θύματα της κακίας και της άσχημης συμπεριφοράς των λιγότερων. Και μετά μιμούνται αυτές τις συμπεριφορές μόλις δουν κάποιον πιο αδύναμο.

Senior Member
    Εύχομαι το παιδί να δεχτεί να πάει σε ψυχολόγο. Τώρα όσον αφορά τον κόσμο, ναι, υπάρχει κακία, αλλά υπάρχει και ελπίδα. Δεν έχω τόσο πεσιμιστική θεώρηση των πραγμάτων. Αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι έχει τραβήξει ο καθένας. Έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι είναι θύματα της κακίας και της άσχημης συμπεριφοράς των λιγότερων. Και μετά μιμούνται αυτές τις συμπεριφορές μόλις δουν κάποιον πιο αδύναμο.
    χαχαχα ειδα μαθημα ακριβως σε αυτο το θεμα σημερα

υγ. Δεν ειναι παιδι, ουτε δουλεια μου να ανακατευομαι.

Senior Member
    χαχαχα ειδα μαθημα ακριβως σε αυτο το θεμα σημερα
    Σοβαρά τώρα; Για πες...

Senior Member
    Σοβαρά τώρα; Για πες...
    Ηταν για τον μηχανισμο της αφομοιωσης της προσωπηκοτητας του δραστη στην προσωπικοτητα του θυματος. Με δυο λογυα πρωπαθεις να γινεις σαν τον δραστη για να σε βλεπει σαν συμμαχο.

Senior Member
    Όταν το ρωτάς έτσι στο άσχετο σε κάποιον που σου έγραψε ότι έχει κουράσει όλο αυτό με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ναι ακούγεται προσβλητικό. Λες στην ουσία "πήγαινε για ύπνο, το ξενύχτι ανήκει σε εμάς" κατά το "σχολείο δεν έχεις εσύ αύριο;" που λένε στα παιδάκια για να τα διώξουν από κάπου.
    Και σου απάντησα παρακάτω ότι δεν το είπα για μπηχτή και το συνεχίζεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα δεν μου απαντας γιατι ειναι οικτρο ενας ελευθερος ανδρας να παει σε καλεσμα που κανει ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ μια (κατα δηλωση της) ελευθερη γυναικα, επειδη ψαχνει γκομενα....
    ΕΑΝ η μαριλου συναντουσε καποιον που της καλυπτε τις απαιτησεις της , τι οποιες απαιτησεις, αισθητικες, κοινωνικες, ο,τι ψαχνει ο καθενας, τοτε θα βλεπαμε αν εψαχνε γκομενο η δεν εψαχνε.
    το θεμα ομως, ειναι οτι κραζεις τον βασιλη εδω και εναν μηνα και απο οσα διαβαζω και διαβαζω και διαβαζω, αυτο για τον οποιο τον κατηγορεις, ειναι οτι εψαχνε γκομενα και οχι φιλη....
    εχμ....
    δεν ξερω, καταλαβαινεις τον παραλογιμσο;
    εγω με τετοιο κραξιμο περιμενα οτι θελετε να καταγγειλετε αποπειραι βιασμου....
    οκ, ο βασιλης εψαχνε γκομενα.
    θα μου πεις γιατι απαγορευεται; η μηπως θα μου αποδειξεις οτι η αλλη δεν εψαχνε;;;
    το οτι δεν βρηκε, δεν σημαινει και οτι δεν εψαχνε...
    μεγαλη γυναικα ειναι, δεν ειναι κανενα κοριτσακι...

υ.γ. το ξερεις, οτι χαζοι δεν ειμαστε, οποτε, μαζεψτε το σιγα- σιγα, μπαζει...
    Πριν από λίγες μέρες έστειλε 230 κείμενα κατεβατά ιδιωτικά για να με διαβάλλει. Οπότε το ποιος ασχολείται με ποιον είναι άλλη ιστορία.. δεν ξαναγράφω κάτι γι αυτό και τελειώνει εδώ !

Senior Member
    Remedy μην τα βάζεις με τη γκαμορα, ο λόγος που ασχολήθηκε με αυτό είναι γιατί είναι φίλη μου και πήρε το μέρος μου. Δεν φταίει σε κάτι, αν κάποιος φταίει που συνεχίστηκε όλο αυτό δημόσια, είμαι εγώ. Και δν θα ασχοληθώ άλλο τελειώνει εδώ.

Senior Member
    Ναι, βρε Μαρακι, για αυτο φανταζομαι εκανες φασαρια να σου σβησουν το λογαριασμο. Η αλειθεια εινααι οτι ηθελες να φυγεις με μπαμ και τωρα παλι μπαμ κανεις.

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μα και παλι δεν απαντας...
    απο ολα οσα του σουρνεις, το ρεζουμε το ειπες μερικα μηνυματα πριν. τον κατηγορεις οτι ψαχνει/ εψαχνε γκομενα και γι αυτο πηγε στις συναντησεις.
    εστω οτι ισχυει.
    που ειναι το κακο;;; θα μας πεις;
    επισης, δεν απαντας στο απο που προκυπτει οτι η μαριλου δεν εψαχνε/ ψαχνει γκομενο επισης, και απλα δεν ηταν του γουστου της ο βασιλης... (και ισως δεν ηταν και εκεινη του δικου του γουστου).

καθεσαι και συζητας για πραγματα που γινονται και λεγονται σε ιδιωτικες συναντησεις και ιδιωτικες κουβεντες, χωρις να εχεις την αδεια των εμπλεκομενων, νομιζω. αφενος, αυτο ειναι παρανομο, ασχετως αν καποιος κανει η δεν κανει μηνυση.
    αφετερου, το αποκαλεις ολο αυτο "πλακα".... δεν ειναι πλακα , ειναι παραβιαση και νομων και κανονισμων.
    και οκ, με καποιες προυποθεσεις, αυτο μπορει και να χρειαζεται. πχ, αν καποιος ειναι κακοποιητης και θελεις να προειδοποιησεις καποιους. εδω, τι ακριβως χρειαζεται;
    να μας δηλωσεις τον αποτροπιασμο σου που ο βασιλης ψαχνει γκομενα; σε τι σε αφορα η σε θιγει;

ξερεις τι πιστευω εγω; μιας και συζηταμε τα προσωπικα του ενος και τ αλλουνου στην ιστορια αυτη, να σου πω και τι καταλαβα με το φτωχο μου μυαλο:
    η μαριλου εκανε την προσκληση για να δει τι παιζει με τα μελη που θα πανε και ο,τι ηθελε προκυψει. δλδ αν ειχε και κανεναν του γουστου της, μπορει να εκανε και κατι παραπανω. αν οχι, θα εμενε στον καφε.
    ο βασιλης πηγε στον καφε για τον ιδιο λογο. για γνωριμια και ο,τι ηθελε προκυψει.
    ολα τα υπολοιπα συνεβησαν για τα πραγματα που προεκυψαν ή δεν προεκυψαν στον καθεναν τους.
    εσυ, ανακατευτηκες γιατι σπαστηκες που ο βασιλης σου ελεγε οτι δεν μπορει να βγειτε για καφε γιατι δεν θα βγει, ενω ειχε χρονο για να βγει με την μαριλου και το πηρες σαν απορριψη...
    τα βρηκατε με την μαριλου πανω στην αντιπαθεια σας για τον βασιλη, η καθεμια για τους λογους της και συνεννοηθηκατε να τον ξεφωνησετε δημοσιως. αυτη ειναι η ιστορια.

αυτο που ηρθε ο καιρος να σκεφτεις σοβαρα, ειναι οτιολα αυτα ειναι ιδιωτικες πραξεις και προσωπικα των εμπλεκομενων.
    δεν κινδυνευει κανεις, οποτε δεν εχεις και καμια δικαιολογια να τα δημοσιοποιεις...

υ.γ. νομιζω οτι το ξερετε ολοι , οτι εγω δεν εχω κουβεντες ιδιωτικες με κανεναν απο τους τρεις σας,
    1.Με αφορά και θίγει η πονηριά με την οποία φέρθηκε σε αυτή την κοπέλα, που είναι φίλη μου.

2. Δεν το πήρα σαν απόρριψη, αλλά σαν κοροϊδία, γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που κανονίζαμε και δεν έκατσε και ο σκοπός δεν ήταν να βγω εγώ με τον Βασίλη, αλλά όλοι μαζί. Και ο Βασίλης μετά τις τρεις φορές που δεν γινόταν να βγούμε όλοι μαζί, είπε πως δεν είναι σε φάση να βγει γιατί έχει προβλήματα και είναι χάλια, ενώ την άλλη μέρα ήταν σε μουντ για παραλία και γνωριμία με άλλο άγνωστο μέλος. Αυτό ενόχλησε. Η κοροϊδία.
    Την γνωριμία μου την έκανα εγώ με την Μαριλού που ήταν το ζητούμενο σε μια μέρα που δεν καλέσαμε κανέναν, και αυτό ήταν το ζητούμενο. Να γνωρίσουμε την Μαριλού, όχι εγώ να γνωρίσω τον Βασίλη. Οπότε τι να με πειράξει που δεν γνώρισα τελικά τον Βασίλη; Δεν στέκει αυτό γιατί εγώ αρχικά απέρριπτα τις προτάσεις.
    Από τότε που γνώρισα την Μαριλού, δεν εμπλέχτηκα σε καμία ομαδική συνάντηση ούτε ποτέ του είπαμε να κανονίσουμε οι τρεις μας πχ και το απέρριψε, πριν γίνουν όλα αυτά.

3.Η Μαριλού έγινε φίλη μου, και αρχίσαμε να συζητάμε πολλά. Κάποια στιγμή μου είπε τις ανησυχίες της. Με βρήκε σύμφωνη. Και "γι' αυτό" την υποστηρίζω.
    Θίχτηκε από συμπεριφορές του Βασίλη απέναντι της ενώ τον έβλεπε σαν φίλο. Και εκείνος έπρεπε ή να απομακρυνθεί ή να σταματήσει.
    Μου έδωσε μια εξήγηση που δεν κάλυψε τίποτε, απεναντίας την προσβάλλει ακόμη περισσότερο.

Senior Member
    Δλδ μετα απο ολα αυτα εσυ καθεσαι και κανεις τον μεσολαβιτη τους;

Δλδ μετα απο ολα αυτα εσυ καθεσαι και κανεις τον μεσολαβιτη τους;
    Εσένα σε κόφτει;

Senior Member
    Αφου το εκανες δημοσιο θεμα με κοφτει.

υγ. Δεν εχω προσωπικο θεμα ουτε μαζι σου, ουτε με την Μαρια. Κανετε κακο σε σας με τετοια συμπεριφορα.

Τι ακριβώς;

Ναι, χαλάμε την δημόσια εικόνα μας κι αυτό κοστίζει.