Results 181 to 195 of 279
-
24-12-2010, 14:58 #181
φιλη ειμαι xD αμα θες γραψε κανενα τιτλο ελληνικου βιβλιου σχετικο που να σ'αρεσε, καναδυο φορες που ειχε τυχει να ψαξω ηταν πολυ ελαχιστα
- 24-12-2010, 17:23 #182
τα "666" ηταν η πιο ασχετη απο τις αναφορες σου, καθως εγω δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει καποια θρησκευτικη διασταση του θεματος (αναγνωριζω ομως οτι θα σε βολευε πολυ, αν καποιος το εκανε...). προσωπικα δεν με ενδιαφερει η εκκλησια καν,ουτε και η θρησκεια, αλλα μια ςκαι το εθιξες, ειναι γνωστο οτι οι ενασχολουμενοι με την βια πασχουν ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ απο διαφορους θρησκευτικους ιδεασμους, αλλοι λογω επιρροων οικογενειακων , αλλοι λογω παραμορφωσης (οπως λεμε "μορφωσης" αλλα στον αντιποδα...)
οσο για το χαριτωμενο0 σχολιακι σου περι του ποιος ειναι μορφωμενος και ποιος παραμορφωμενος (ουχουχου) ευχαριστως να συγκρινουμε τα πτυχια μας μια νυχτα , να σου λυθει η απορια....αν δεν εχεις πτυχια, δεν πειραζει, φερε απολυτηριο...
για το υπολοιπο, εχω να πω οτι κανεις ενα βασικο λαθος εδω και πολλες απαντησεις.
ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΡΟΠΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, η θα μας πεις και για τους υπολοιπους κατσαπλιαδες (μορφωμενους παντα) τους οποιους ειτε θαυμαζεις , ειτε απλα βρισκεις ενδιαφεροντες?
στο θεμα το οποιο λανθασμενα αναλυεις εδω, δεν σχολιασα τοποστ, αλλα την απαντηση του μελους κενο που δηλωνε το απραγματοποιητο (μαλλον) ακομα ονειρο του να βρει μια καλη παρεα και να αρχισει τις δολοφονιες....
αλλο ενα βασικο λαθος που κανεις και μαλλον εκει οφειλονται και τα υπερβολικα σου νευρα και το ασχετο των απαντησεων σου, ειναι οτι εγω δεν σε κραζω που σε ενδιαφερει η βια. ειναι δικο σου θεμα, αν περνας καλα με αυτο κρατα το, αν σου δημιουργει προβληματα, λυσε το.
το ρκαξιμο ηταν για την δημοσιευση ολης αυτης της αηδιας (ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΣΤ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ) εδω μεσα.
αν για οποιονδηποτε λογο δεν εισαι σε θεση να αντιληφθεις οτι η ωμη περιγραφη αηδιαστικων βιαιων πραξεω, ειναι δικη σου ασκηση βιας προς εμας, αλλοι το καταλαβαν και στο ειπαν.
στο σπιτι σου και στις παρεες σου, μπορειτε να λετε και πως βασανιζουν οι αρρωστοι τα ζωακια, δεν με ενδιαφερει καθολου...εδω μεσα, εγω θεωρω οτι δεν εχει καμια θεση μια τετοια παραθεση.(ολο το υπολοιπο και τα επομενα μηνυματα σου ηταν εκτος θεματος. μη τα ξαναλεω..)
εγραψες ωστοσο ΑΛΛΟ ενα απο τα αγαπημενα σου κατεβατα για την βια, αλλα ακομα να μου γραψεις και μερικα "καλα" γεγονοτα-πραξεις ανθρωπων που να βρισκεις ενδιαφεροντα. (υπαρχουν?)...
ειδικα η σημειωση σου οτι ολα αυτα τα θυμασαι απο μνημης, ειναι ολα τα λεφτα...μπραβο βρε! σπουδαιο κατορθωμα :):):):):) και στο δημοτικο ακομα πιο δυσκολα πραγματα μαθαιναμε (λιγοτερο βαρετα ομως)..
υ.γ. βασικη παρανοηση σου: δεν "σοκαρομαι" με τις[περιγραφες σου, ΑΗΔΙΑΖΩ. αν εχεις αποριες για την διαφορα των ορων, εδω ειμαστε...Last edited by Remedy; 24-12-2010 at 17:35.
24-12-2010, 18:44 #183
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
24-12-2010, 18:53 #184
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
24-12-2010, 18:59 #185
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
24-12-2010, 19:05 #186
remedy εγραψα και για τις πραξεις βασανισμου αι διαβασε πιο πανω................................ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ you know.....
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΨΑ εσυ δν δινεις σημασια γτ εισαι πιο οργισμενη απο μενα εγω ειμαι κυριλε :)
τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο. ειναι για να μοστραρονται.
ω ναι οργη εχω, ασχολουμαι με αυτα....οποτε εχουμε κ λεμε
ΟΣΟΙ ειδηκοι τα παραθετουν-επιστημονες-ιστορικοι, ειναι οργισμενοι κ ανωμαλοι
ΟΣΟΙ προφαιλερς δουλευουν με την αστυνομια ειναι επισης οργισμενοι κ ανωμαλλοι
ΟΣΟΙ δημοσιογραφοι γραφουν αναλυτικα γιαυτα ειναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ κ ανωμαλλοι
ΟΣΟΙ ιατροδικαστες εξεταζουν τα πτωματα ειναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ κ ανωμαλλοι
εγω μαζι σου
τωρα δν ειμαι τοσο οργισμενη...............επρεπε να με γνωρισεις μεχρι πριν 1 χρονο.
το 666 της λουκα ηταν μια μεταφορα...........αλλα μαλλον για να παρεις τα πτυχια δν χρειαζοτανε να σκεφτεις κατι τετοιο
τεσπα δν μαρεσει να συνεχιζω καυστικοτητες γτ εχω παντα ενα τελευταιο λογο να πω, κ δν σε παιρνει. ουτε εσενα ουτε κανεναν. γτ εχω κ εγω πτυχιαI m a Good Person With Bad Attitude
24-12-2010, 19:05 #187
24-12-2010, 19:06 #188
24-12-2010, 19:11 #189
;) οκ σορρυ φιληηηηη!!!!χιχιχι
λοιπον αυτα τα οποια εχω αγορασει ειναι τα εξης:
- στο μυαλο των σηριαλ κιλερς (του νταγκλας)
- επαγγελμα: κατα συρροη δολοφονος
- το προφιλ του εγκληματικου νου (που ειναι κ πολυ ωραιο κ εικονογραφημενο)
- τα παιδια της φωτιας , ο δρ.γιοζεφ μενγκελε κ η αγνωστη ιστορια των διδυμων του αουσβιτς
βαλε τους τιτλους στο google να δεις τους συγγραφεις και τις εκδοσεις γτ δν τα χω μπροστα μου.!
περισσοτερο απ ολα μαρεσε το προφιλ του εγκληματικου νου γιατι συνδιαζει κ ιατρικα μαζι κ εχει κ πολλες φωτος! και το ''στο μυαλο των σηριαλ κιλλερς''
ενα πολυ καλο ειναι το method and madness of monsters αλλα δν ειναι μεταφρασμενο κ εχει δυσκολη ορολογιαI m a Good Person With Bad Attitude
24-12-2010, 19:13 #190
24-12-2010, 19:13 #191
η μεταφορα χρησιμοποιειται οταν υπαρχει αντιστοιχια.......εφοσον δεν υπηρχε κανενα σχολιο απο καποιον/α θεουσο, το σχολιο σου περι 666 ηταν παντελως αστοχο...δεν χρειαζεται πτυχιο για να το ηξερες αυτο, το μαθαιναμε στο δημοτικο...απλα σε βολευε, την αντιδραση καποιων απο εμας για την βιαιη συμπεριφορα σου εδω μεσα να την αποδωσεις σε καποιους θεουσους...δυστυχως ατυχησες....
ολοι αυτοι που αναφερεις ειναι ειδικοι στο θεμα και βοηθουν στην εξιχνιαση εγκληματων..
η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΩΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΩΝ που καμια εξειδικευση δεν εχουν περα απο αυτην των θαυμαστων της βιας, ποιον λογο ακριβως εχουν να το κανουν, μας λες?
κι αν βρισκεις καποιον λογο να το κανουν , καποιοι, καπου, καποτε, ιδιωτικως η σε καποιον σχετικο χωρο, ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΣΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ?
24-12-2010, 19:13 #192
24-12-2010, 19:16 #193
λυπαμαι που ειναι κολητη σου... δεν σου αξιζει ομως.. ειθε να δικαιωθουν ολοι, οχι μονο οι μεσα, αλλα και οι αποξω..
24-12-2010, 19:17 #194
επειδη δεν ειμαι ειδηκευμενη δεν μπορω να μιλαω? δεν καταλαβα!
και σου ξαναεξηγω ΔΕΝ αναφερεται σε σενα, αναφερομαι σε αλλους που ενδιαφερονται! αμα δεν θελεις μην συζητας αλλο σε αυτο το θεμα!
αλλοι θελουν να προτεινω βιβλια κλπ κλπ. εσενα τι σε κοφτει?
και τεσπα ακομα να καταλαβεις την σημασια του 666 οπως το εννοουσα, και το συνεχιζεις. αστο να παει στο διαολο!!!!!!
παραμονη Χριστουγεννων ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΑ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!I m a Good Person With Bad Attitude
24-12-2010, 19:19 #195