Results 136 to 150 of 169
-
26-12-2010, 14:30 #136
Καλα,δεν θα σχολιασω το δευτερο σκελος της απαντησης σου,προφανως πηρες και απομονωσες τη λεξη "ολα" και αρχισες να πετας αντεπιχειρηματα,χανοντας την ουσια αυτων που ειπα!Αγαπητε boltseed,ΔΕΝ μιλουσα για ελεγχο των συγκυριων,αλλα μιλουσα οτι μπορεις να ελεγξεις πραγματα που περνανε απο το χερι σου.Το αν θα γινει ενα τρακαρισμα(που μεταξυ μας,αν εισαι γατα οδηγος το ελεγχεις και αυτο!!!!!),οπως και το αν θα εχει κινηση σο δρομο για την συνεντευξη(που ΚΑΙ ΑΥΤΟ το ελεγχεις,αν ενδιαφερεσαι για τη συνεντευξη και εχεις καταλαβει οτι οι δρομοι ειναι ενα μπουρδελο,φευγεις αρκετα νωριτερα απο το σπιτι σου!!δεν περιμενεις στο παρα πεντε) ας δεχτω λοιπον οτι εδω υπαρχει και ο παραγοντας της τυχης.Που βασικα δεν ειναι ετσι 100%,ουτε καν 70%,σου απεδειξα οτι ανετα μπορεις να αποφυγεις αυτα που λες,και μαλιστα εγω σε καθημερινη βαση διανυω αποστασεις τρομερες που ουτε καν φανταζεσαι,και εντουτοις ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν εχω καθυστερησει σε δουλειες,ραντεβου κτλ.Αλλα πραγματα,που ελεγχονται πιο "αμεσα",σαφως και μπορεις να τα ορισεις και να τα ελεγξεις!Το τελευταιο που ειπες,ειναι ενα ενδεχομενο που πρεπει να το ΛΑΒΕΙΣ υπ'οψιν σου οταν την πεφτεις σε αγνωστους,δεν θα επρεπε να σε προβληματισει η απορριψη,μεσα στα πλαισια ηταν,επελεξες να φας τα μουτρα σου!!Τελος,δεν δυναμαι να προσθεσω κατι επιπλεον για το κολοσσαιο,δεν κανω καμια αμφισβητηση της ιστοριας(πως σου ηρθε αυτο παλι?),ΔΕΧΟΜΑΙ το οτι γινονταν μαχες,δεν αμφιβαλλω.ΔΕΧΟΜΑΙ το ο,τι γελαγαν και φλεντουσαν με τον πονο του αλλου!Αλλο λεω ομως!Λεω οτι απο τη στιγμη που χαιρονταν ηταν ανηθικοι!Δεν κρινω καμια ιστορια!!!Η ιστορια ειναι τα γεγονοτα που εγιναν!Δεν αμφισβητω το ο,τι εγιναν αυτα!!!Επισης,το οτι ειμαι 1 με 100,δεν με προβληματιζει καθολου,κανονικα ειναι 1 με ΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλα τελος παντων.
- 26-12-2010, 14:37 #137
να πω και κατι λιγο διαφορετικο,που θα σας προβληματισει,αλλα για να γελασουμε λιγο,δεν νιωθω στ'αληθεια σαν σε πεδιο μαχης οπως αναφερθηκε,ουτε ειμαι και παρα πολυ εκνευρισμενος οπως νομιζετε!Χαιρομαι που αντικρουονται οι αποψεις μας.Και οσο και αν σας ξαφνιαζει,μου αρεσει που "σας εχω ολους απεναντι μου",ας το πουμε ετσι.Δεν με πειραζουν οι διαφωνιες!Αλλη μια λαθος αντιληψη που επικρατει ειναι το ο,τι πρεπει να υπαρχει γενικα συμφωνια αποψεων,να ειναι ολα ηρεμα και πραα!!Εγω λυπαμαι,αλλα θα πρεπει να το αναιρεσω και αυτο!Δεν ειναι λογικο!Εμενα μου αρεσει να κοντραρομαι με τους υπολοιπους,οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερα!
26-12-2010, 14:40 #138
Δεν εκανα καμια αναφορα περι Θεου-κριτη!Δεν τα πιστευω αυτα,ψεματα ολα!Εγω προσπαθω με τη λογικη να πειθω,και αν δεν πειθω,ας ειναι κι ετσι,δεν θα στειλω κανεναν σε καμια κολαση να πληρωσει που διαφωνει μαζι μου,εχω δεχτει την κατασταση.Απλως υποστηριζω τις θεσεις μου!Επισης,δεν ειπα οτι ΟΛΟΙ γινονται χαλια για τις γυναικες,εγω αναφερθηκα σε αυτους που το κανουν!
26-12-2010, 15:31 #139
Για να δουμε και τις γνωσεις σου τωρα σε ψυχολογια, κοινωνιολογια και στην επιστημη της συμπεριφορας..!
Ατομα που αρεσκονται να κοντραρονται με αλλα ατομα , με την λογικη οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο ,
εχουν ολα οσα θελουν απο την ζωη τους?
Βρισκουν ευκολα δουλεια?
Βρισκουν ευκολα σχεση?
Βρισκουν ευκολα φιλους?
Οταν λες σε καποιον καταμουτρα οτι εχει λαθος , αυτος το μεταφραζει σαν να του ειπες οτι λεει βλακειες, κατι οχι και τοσο φιλικο, οποτε τον κανεις εχθρο σου λιγο λιγο.
Το μεγα ερωτημα εδω ειναι ...
ποιο ειναι το νοημα να διημιουργεις εχθρους?
26-12-2010, 15:35 #140
Προειδοποίησα πριν από 15 λεπτά κι απάντηση δεν πήρα...
Αναγκαστικά προβαίνω στην δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων, γεγονός που αντιβαίνει στις αρχές μου, αλλά η κοροϊδία σε βάρος των υπολοίπων μελών του φόρουμ πρέπει κάποια στιγμή να πάρει ένα τέλος ....
Απ: Ειμαστε πολυ γαματοι τελικα,ε??
Αρχικά καταχωρημένο από Helvete
Αρχικά καταχωρημένο από sabb
Αρχικά καταχωρημένο από Helvete
Παικταρα,δεν ξερω αν εχεις μυριστει τι παιζει,μαλλον οχι,οποτε μην κανεις κουβεντα για αυτο το μηνυμα που σου γραφουμε!Κανουμε μια φαρσα σε ολους του φορουμ μην πεις λεξη,απλα συνεχισε να διαφωνεις ετσι,μη σταματας.Αργα η γρηγορα θα την σταματησουμε,εξαρταται που θα παει,ειχαμε αλλη ιδεα στην αρχη,τελειως διαφορετικη,δεν το πηγαιναμε εκει,θα γραφαμε αλλα,αλλα το συνεχισες εσυ σε αλλη πορεια.Σου στελνουμε διοτι κατα καποιον τροπο ησουν το "θυμα" της υποθεσης,για να μην προβληματιστεις.Συνεχισε να γραφεις...
sabb : Λυπάμαι, αλλά μου είναι αδιάφορη η πλάκα σας...
Συνεχίστε να γράφετε εσείς που με κάλυψη την ανωνυμία της οθόνης, έχετε όρεξη και για πλάκα...
Και φυσικά μου είναι αδιάφορο να μάθω και το ποιοι είστε και με ποιο κίνητρο, μπαίνετε σ' ένα φόρουμ ψυχολογίας για να γελάσετε με τι ?
Helvete : Οπως νομιζεις.Λογικο ειναι να εχεις τσαντιστει.Παντως,οφειλω να σου πω οτι την πατησες για τα καλα,επεσες αμεσως στην παγιδα,πολυ περισσοτερο απο ολους τους αλλους!Και συνεχιζες να γραφεις ατελειωτα κατεβατα και να λες,να λες...Τελος παντων,απ'οτι φαινεται και οι υπολοιποι δεν σταματανε να γραφουν οποτε βλεπουμε να φτανουν οι σελιδες τις 20 και βαλε.Σε ευχαριστουμε παντως που μας βοηθησες,να'σαι καλα!!!!
Sabb : Κάνεις (κάνετε μια και μιλάς στον α' πληθυντικό) ένα πολύ μεγάλο λάθος..Τσαντίζομαι πολύ δύσκολα, κι αν εσύ (εσείς) με θεωρείτε "θύμα" της πλάκας σας, δεν έχω πρόβλημα αν δεν μου ήταν αδιάφορη η πλάκα, να γελούσαμε μαζί..
Βρήκατε να κάνετε πλάκα σε κάποιον που του αρέσει να αυτοσαρκάζεται, οπότε η πλάκα πέφτει μάλλον στο κενό...
Ωστόσο, δεν σας κρύβω πως η όλη μεθόδευση συμπαρασύρει πολλά από τα μέλη να πέφτουν στην παγίδα της ανωριμότητας σας κι αυτό μ'ενοχλεί σφόδρα...
Δεν έχω δημοσιοποιήσει προσωπικό μήνυμα ποτέ..
Αν ωστόσο δεν αποκαλύψετε την ανόητη σκευωρία σας σε 15 λεπτά από τώρα θα αναγκασθώ να το κάνω, είτε σ' αυτό το θέμα είτε αλλού...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
26-12-2010, 15:38 #141
26-12-2010, 15:41 #142
Βρε γαμωτο δεν τσιμπησε καμμια γυναικα να τους στειλει u2u...εγω ειμαι στερημενη κλπ...ελα να με παρεις αγορι μου και καλα...χαχαχα το μυαλο ουτε 8χρονου.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-12-2010, 15:50 #143
αχαχαχα το μαλακισμενο!!!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-12-2010, 15:52 #144
Παντως αν κανανε (εκανε βασικα) φαρσα δεν ειχε λογο να το πει σε κανενα μελος, ποσο μαλλον στο μελος που ειχε την μεγαλυτερη αντιπαραθεση. Μονο στον νικος ντι δεν εστειλε δηλαδη το u2u ;D
απλα καταλαβε οτι ελεγε κοτσανες απο την πρωτη σελιδα και επρεπε καπως να προσπαθησει να δικαιολογηθει.
"Δεν λεω βλακειες, πλακα σας εκανα, ειστε ολοι ανοητοι και εγω γελαω μαζι σας, πεσατε στην παγιδα μου χοχοχοχοχο"
[γεματος επιδεσμους και αφου εχει φαει το ξυλο της αρκουδας]
(πρεπει να συμφωνησουμε και να του πουμε ναι)
26-12-2010, 16:05 #145
Bolt μην αρχίζουμε να δίνουμε κι ελαφρυντικά...
Το ίντερνετ βρίθει από ανόητους που "σπάνε πλάκα" γενικά, τα κίνητρα τους μου είναι αδιάφορα γιατί δεν μπορώ να αναμοχλεύω τα ψυχικά σκουπίδια του καθένα για να ανακαλύψω το παραμικρό ψήγμα χρυσού και να αναφωνήσω εύχαρις, "να μωρέ που τα παιδιά ήταν καλά κατά βάθος αλλά θέλανε να σπάσουνε πλάκα"....
Αλλά στο τέλος, ν' αρχίσω να υποψιάζομαι το κάθε καινούριο μέλος που ανοίγει ένα θέμα ? Όχι, εγώ θα συνεχίσω να μιλάω με κατεβατά όπου νομίζω πως πρέπει να μιλήσω κι ας κάνει πλάκα όποιος θέλει μαζί μου, κι ούτε για τον χρόνο που θα χάσω θα μετανιώσω..
Βαράτε βιολιτζήδες...[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
26-12-2010, 16:06 #146
παντως χμμ σαν επιλογο παμε σε ενα recap σε τι υπεπεσε ο και-καλα-κανω-πλακα φιλος μας:
http://i73.photobucket.com/albums/i2...kias/adhom.jpg
http://i73.photobucket.com/albums/i2...as/int02-1.jpg
http://i73.photobucket.com/albums/i2...as/int03-1.jpg
http://i73.photobucket.com/albums/i2...as/int01-1.jpg
4 κουτακια σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα!
Αυτο και αν ειναι αθλος.
Αντε και εις ανωτερα.
(Γνωστο μελος απο εδω μεσα ειχε πεσει σε προηγουμενα ποστς του σε 5 τετοια κουτακια. Αλλα δεν του το ειπαμε για να μην στεναχωρηθει :ρ)
26-12-2010, 16:43 #147
χαχαχαχα κλαιω με τα κουτακια ειναι απιστευτα lol
Ειτε αληθινο ειτε ψευτικο καποιο θεμα μπορει να το διαβαζει καποιος για τον οποιο ισχυει και να βοηθηθει, η πλακα σε αυτο το φορουμ δεν εχει λογικη. Αυτο που με ενοχλησε στο συγκεκριμενο ηταν που εβγαινε εντελως εκτος θεματος, δηλαδη κανεις που κανεις κατι, τουλαχιστον να εχεις επιχειρηματα για οτι παρουσιαζεις. (και αναρωτιομουν προς τι ολα αυτα τα θαυμαστικα σε καθε ποστ)
26-12-2010, 17:42 #148
Καλα τι στο διαολο συνεβη παλι??Δεν μπορω να συνεννοηθω με τιποτα εδω περα με κανεναν!!!Καλα πως σας μπηκε τωρα στο μυαλο οτι κανω πλακα?????Εχω αρχισει και πιστευω οτι ειστε και συνεννοημενοι για να μου τη σπασετε και να με κουρασετε,εκνευρισετε!!Παλ� � αυτος ο γελοιος ο σαμπ,δεν ξερω πως διαολο λεγεται,αποφασισε,επειδη τον ειχα κανει σκονη χτες και κρυβοταν σημερα ολη μερα,να πει οτι και καλα του εστειλα μηνυματα πως κανω φαρσα???(Αν καταλαβα καλα)!Τι διαολο??Δηλαδη τα οσα ειπα και εχω γραψει παραπανω,40 σελιδες,ολα αυτα...ηταν φαρσα???Καποιος δηλαδη το ειχε προσχεδιασει ολο αυτο???Αυτο θες να πεις κυριε πως σε ειπαμε???Αντε ρε απο'δω γελοιε!Αρχιψευταρε!Θα επρεπε να ντρεπεσαι που χρησιμοποιεις τοσο δολια μεσα για να αποδειξεις οτι εχω αδικο!Ειδες,οταν σου λεω οτι εισαι ενας αστοιχειωτος 50αρης δεν με ακους!Λοιπον,αγνοω τις μπουρδες που παραθεσατε,και μαλιστα αδυνατουσα να καταλαβω τι ακριβως πηγες-πληροφοριες ειναι αυτες στα χαζοκουτια,και μαλιστα ουτε θελω να ασχοληθω!Συνεχιζω να πιστευω στις θεσεις μου!Οποιος θελει να συνεχισουμε την κουβεντα,μπορει να το κανει,να μου προβαλλει καποια αντεπιχειρηματα κτλ.Τωρα αν ο κυριος 80αρης πιο πανω εχει σκοπο να διαλυσει το θεμα,για να στρεψει αλλου την προσοχη μας,ας το κανει!Αυτα που πιστευω δεν αλλαζουν!Και τωρα εχω ενα επιπλεον τεκμηριο για το οτι εισαι η παρακμη της αγελης!!!!
Last edited by Helvete; 26-12-2010 at 17:52.
26-12-2010, 17:45 #149
πω,καλα!Εχεις ξεφυγει τελειως εσυ ρε παλληκαρι!Δεν παλευεσαι με τιποτα δηλαδη!Τωρα αρχιζω να καταλαβαινω τι σκαρωνες τοση ωρα!Λεω και εγω γιατι ηταν κρυμμενος τοσο καιρο αυτος?Που πηγε,που χαθηκε ξαφνικα?Και ιδου τι σκεφτηκε να σκαρωσει αυτος ο ελεεινος!!Πραγματικα,ακομα και εγω που ειμαι απο τους πιο καχυποπτους ανθρωπους στον κοσμο,ΠΟΤΕ δεν θα καταφερνα να σκαρφιστω κατι τοσο ακραιο!!Παμπονηρος μεν,αρκετα σαβουρα δε,φανταζομαι αντιλαμβανεσαι το γιατι!
26-12-2010, 17:47 #150