Results 31 to 45 of 51
-
21-02-2011, 01:10 #31
μηπως και το δικο σου το μυαλο δε λειτουργει και τοσο καλα, και ξεχναει τις ειρωνιες και κοροϊδιες που μου εριξες κι εσυ οταν με ειχαν κατηγορισει για διπλο λογαριασμο ? τοτε ΔΕΝ ειχα πει απολυτως τιποτα που να σοκαρει (αντιθετως οι πιο πολλοι συμφωνουσαν μαζι μου, αφου οι σχεσεις σημερα εχουν οντως καταντησει) για να εχεις και καλα κατι εναντιον μου, κι ομως εκανες σαν καθυστερημενη! με τετοια συμπεριφορα χωρις λογο λοιπον, κι εφοσον ξαναερχεσαι εδω και μου κολλας διαφορες ταμπελες, πως περιμενεις να σε δω συμπαθητικα και να σε παρω στα σοβαρα ? καταταλλα προσπαθεις να το παιξεις σοβαρη χρηστρια κι εσυ, σε ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης, χωρις να εχεις ιχνος κατανοησης. οτι να'ναι.
μάλλον έχεις μπερδευτεί...δεν θυμάμαι ποτέ να σου ζήτησα να με δεις ούτε συμπαθητική, ούτε να με πάρεις στα σοβαρά. Για την ακρίβεια δεν με ενδιαφέρει καν η άποψη σου γιατί δεν νομίζω πως έχεις τιποτε άλλο εκτός από τις άναρθρες κραυγές που βγάζεις κατά καιρούς.
Επίσης, δεν δήλωσα ποτέ σοβαρή, οπότε σταμάτα να μου βάζεις ΕΣΥ ταμπέλες που ποτέ δεν επιζήτησα.
κι επιτελους, ΔΕΝ εκανα αυτο το τοπικ για να συγκρινω τι εχω κανει εγω και τι ο sabb! δεν ειμαστε το ιδιο, ουτε καν εχουμε την ιδια ηλικια!!! αν ηθελε ο sabb να αναλυσει τα προβληματα του, νομιζω μπορουσε να ανοιξει καινουργιο θεμα και να το κανει εκει καλυτερα. ουτε για να αναλυσω ολα τα δικα μου προβληματα το εκανα ακριβως, αυτο που ζητησα ειναι συγκεκριμενο, πως μπορει ενας ανθρωπος να ξαναδει την Αθηνα ετσι οπως καταντησε, με καλο ματι. αυτο μονο! αμα ειστε τυφλοι και θελετε σονυ και καλα να με κατηγορησετε γενικοτερα ή να με βρισετε, στειλτε μου message, να κανονισουμε και για ξυλο ακομα! αν και δε μπαινω εδω για να τσακωθω, το ξαναλεω.
Το που θα γράψει ο καθένας τον προβληματισμό του εδώ μέσα δεν θα το αποφασίσεις ουτε εσύ ούτε εγώ. Είναι ένας δημόσιος χώρος που λειτουργεί έτσι και σε όποιον αρέσει, σε όποιον όχι, με ένα κλικ παρακάτω γλιτώσαμε όλοι.
Όσον αφορά το ξύλο, στη δική μου εποχή αυτά τα έκαναν οι μακρινοί μου απόγονοι στις σπηλιές με τα ρόπαλα, τώρα ξέρεις έχει εξελιχτει ο κόσμος, αν θες ψάξε να δεις τι είναι η μήνυση.
ναι για σενα και τις υπολοιπες εδω περα μεσα, οποιος δεν ακολουθει τα λογια σας και δε τον "εγκρινεται", ειναι προβληματικος, επικινδυνος κλπ. αναρωτιεμαι ποιος σας εδωσε το ρολο του κριτη ? χμου μαλλον κανεις. κι επειδη εγω δε μπαινω εδω μεσα για να κωλοβαρεσω οπως νομιζεις, ουτε για να με ειρωνευονται και να μου μιλανε προσβλητικα, απο δω και περα ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΣ ΚΥΡΑΤΣΑ που κρινει λες και με ξερει προσωπικα, θα τρωει ignore! συνεχισε καταταλλα να μπλεκεις στα ποδια μου και να λες τις μαλακιες σου, αν σου περισσευει τοσο ο χρονος. εμενα δε μου περισσευει για να δινω σημασια στη καθεμια, συγνωμη.
Τώρα για να πω την αλήθεια, με το ιγνορ με κλόνισες λίγο, αλλα θα το αντέξω και αυτό.
Κοίτα, θα σε εκπλήξω, αλλά εδώ είναι ένας δημόσιος χώρος που τα μέλη του έχουν το δικαίωμα να λένε ελευθερα τη γνώμη τους από την οποιαδήποτε π@#$α διαβάσουν μέχρι την μεγαλύτερη εξυπνάδα. Προσπάθησε λοιπόν να μην ανήκεις στην πρώτη κατηγορία για να μη σου τη λέει κάθε κυράτσα όπως εγώ, αφού για σένα έχει τόση σημασια η γνώμη μου.
το κακοπροαιρετος ανθρωπος που προσβαλει αξιες και ιδανικα γιατι πολυ απλα δεν εχει ουτε το θαρρος ουτε το κουραγιο για να τα κατακτησει ποτε στη ζωη του, οπως και το επικινδυνος που εγραψες επανω, ειναι ειλικρινα υπερβολικα λιγα για να περιγραψουν τον τροπο που βλεπω τα πραγματα. δεν τα προσβαλλω απλα, φτυνω και ξερναω πανω τους! αν τωρα φαινεται σαν κατακτηση επειδη καποιος σπουδασε κατι, βολευτηκε καπου σε μια κωλοδουλεια, και αργοτερα εκανε και οικογενεια, τοτε χειροκροτηστε τον ελευθερα (αυτο γενικοτερα προς ολους, ΟΧΙ σε καποιον συγκεκριμενο χρηστη μονο), ειναι απλα αλλος ενας! εμενα αυτη η ζωη μου μοιαζει βαρετη και μιζερη, ιδια με τους αλλους. ειναι καθαρα δικαιωμα μου κι επιλογη μου λοιπον, να κανω οτι θελω και να διαφοροποιουμαι με το τροπο που νιωθω.
Αυτός που διάβασε, σπούδασε, κέρδισε τη ζωή του με κόπο αγώνα και εξυπνάδα είναι σίγουρα στον πιο μακρινό γαλαξία σε σχέση με σένα και (σαρπραιζ!), δεν είναι όλοι έτσι είναι λίγοι έτσι και απ ότι φαίνεται αυτή σου η αποτυχία είναι που σε φρικάρει πιο πολύ απ όλα και γι αυτο επιτέθηκες με τετοιο μένος στον σαμπ βγάζοντας τόση χολή.
αλλά αυτό μάλλον το ξέρεις, δεν χρειάζεται να στο πω εγώ, έτσι δεν είναι?
τουλαχιστον μεχρι να βρεθει καποια να με βαλει στη θεση μου και να μου αλλαξει τις αποψεις που εχω περι οικογενειας, εργασιας, και δηθεν σοβαροφανειας. αυτα, και δε συνεχιζω με το θεμα γιατι ξεφυγε και δεν εχω καμια ορεξη να τσακωνομαι με ατομα απο δω μεσα και γενικα απο το ιντερνετ.
Καλά, περίμενε εσύ τη γυναίκα πατερίτσα που θα έρθει να σε βγάλει απ το δωματιο σου και θα σε πείσει πως η πραγματική ζωή είναι έξω και όχι μπροστα απο ένα υπολογιστή να έχει εύκολη άποψη για όλους και για όλα χωρίς να έχεις προσπαθήσει ποτέ σου για τίποτα.
Χιλιάδες εκεί έξω περιμένουν για ένα τέτοιο κελεπούρι, κάνε υπομονή.
- 21-02-2011, 01:38 #32
ε πεστο τοση ωρα οτι δε θελεις να σε παιρνουμε στα σοβαρα εδω μεσα, να μη χαλαω τον χρονο μου. συνεχισε την ειρωνια και να μαλακιζεσαι. εγω εδω μεσα γραφω απλες σκεψεις και προβληματισμους μου, στ'αρχιδια μου πως φαινονται στον καθενα και τη καθεμια.
υποτιθεται δε πας στο τοπικ του αλλου, να ξεκινησεις να κλαιγεσαι με το δικο σου προβλημα, κι ο καθενας ανοιγει καινουργιο με οτι τον απασχολει. αμα κανω λαθος να ποσταρω κι εγω τοτε ολες μου τις μαλακιες στα θεματα των αλλων, να το καταντησουμε μπουρδελο εδω μεσα.
οι μηνυσεις ειναι για τους γκεουλες, συγνωμη.
η γνωμη σου ειναι απ'τις τελευταιες που με αφορουν πλεον. το ιδιο κι οσων δε καταλαβαινουν.
1. δεν εκανα απολυτως καμια επιθεση στον sabb γιατι δεν πηρα αρνητικα οσα εγραψε, ουτε ειχα ποτε κατι εναντιον του, για την ακριβεια ουτε που θυμαμαι να ανταλλαξαμε καποιο αλλο μηνυμα στο φορουμ. μιλαω ΓΕΝΙΚΑ τις περισσοτερες φορες, γιατι δε σας ξερω προσωπικα να αναφερθω στο καθενα.
2. ναι ειναι στο κοσμο τους, στη μικρη και μιζερη πραγματικοτητα τους, εγκλωβισμενοι στα προβληματα που αλλοι τους φορτωσαν. τους βλεπω πολυ τους γαλαξιες που λες και ειλικρινα χαιρομαι για την καταληξη και την καταντια τους. και χαιρομαι γιατι τελικα μου δειχνουν οτι εχω δικιο! δε πειραζει ομως, οπως νομιζει ο καθενας, οπως μεγαλωσε.
ολα ειναι θεμα επιλογων απλα. επιλεξτε να κανετε μπε, γιατι οτιδηποτε δε κανει μπε παει αντιθετα απ'τα νερα και το κοπαδι.
φυσικα και η πραγματικη ζωη ειναι εξω κι οχι μπροστα στον υπολογιστη, εγω το θεμα το εκανα επειδη το εξω εχει καταντησει (σε περιπτωση που δε το καταλαβες) και δε με εκφραζει να κανω περισσοτερα. αν δε κυκλοφορουσα καθολου, δε θα το επαιρνα και χαμπαρι. απο κει και περα μαλλον δεν διαβασες αρκετα ποστς μου τελευταια, ΔΕ περιμενω καμια γυναικα, δε ψαχνω καν για σχεση, δε θελω να κανω οικογενεια και ειδικα παιδια, πως το λενε αλλιως ? μετα τα 30 θα το ξανασκεφτω και ισως τοτε μετακομισω αλλου, αλλα για την ωρα γουσταρω την ελευθερια μου.
τελος, κουρασες.
21-02-2011, 10:35 #33
Επανέρχομαι , γιατί μάλλον δεν κατάλαβες τίποτε απ' όσα έγραψα, και εκτός αυτού δημιουργείς και λάθος εντυπώσεις στο φιλοθεάμον κοινό...
Τα όσα με αφορούν και δημοσιοποίησα, δεν είναι θέμα ούτε προβληματισμού για να ανοιχτεί νέο τόπικ αλλά ούτε και ανάλυση προβλημάτων κλαυθμώνος για προσέλκυση οίκτου, αυτό δα μου έλειπε. Αν παρακολουθήσεις την πορεία μου στο φόρουμ, θα καταλάβεις πως μου περισσεύει η αξιοπρέπεια για να δημοσιοποιώ βιώματα μου - γιατί περί αυτού πρόκειται - για να με οικτίρουν οι συνομιλητές μου. Τα όσα βιώνω σήμερα, απασχολούν τουλάχιστον το 30-40 % του οικονομικά ενεργού πληθυσμού της χώρας, ούτε καινά δαιμόνια εισάγω, ούτε ανακάλυψα την Αμερική να μιλάω για κάτι που καθημερινά αναπαράγουν τα ΜΜΕ. Η εντύπωση σου πως κάνω ανάλυση προβλημάτων είναι έωλη, από τη στιγμή που πασιφανέστατα δημοσιοποίησα δικές μου καταστάσεις ξεκάθαρα και αποκλειστικά σε αντιδιαστολή με την μεμψιμοιρία που απορρέει από την αντίληψη σου πως για το τέλμα που βρίσκεσαι φταίει το εχθρικό περιβάλλον, η πόλη, το καυσαέριο, οι μετανάστες, το κράτος, η πολιτική και ίσως στο βάθος του μυαλού σου και κάποιοι σιωνιστές τραπεζίτες ή ακόμη ακόμη και συμμορίες εξωγήινων που απεργάζονται επί χρόνια την κατάκτηση του πλανήτη...
Όλα όσα έγραψα , σε προσανατολίζουν στο ν' αλλάξεις αντίληψη για την ζωή, καμία άλλη προσέγγιση δεν αποτυπώνεται σ'αυτά που λέω, αν εσύ θέλεις πάλι να συνεχίσεις έτσι όπως είσαι μια και καλοπερνάς απ' ότι λες και είσαι ευχαριστημένος με αυτό που είσαι, δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του θέματος που άνοιξες , ειλικρινά....
Αν είσαι εντάξει με την καμπούρα σου, μην περιμένεις να βρεις την καμήλα που θα σου μάθει πως να ζήσεις....[B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]
21-02-2011, 12:09 #34
Δε νομιζω οτι οσα αναφερθηκαν περι κοινωνιας ειναι ακριβως προβλημα που εχει ατομικα ο ΚΕΝΟ.
Εννοω οτι ουσιαστικα προκειται για θεμα συνυπαρξης ατομων και κοινωνιας. Δε σημαινει οτι αυτος που δε μπορει να παρακολουθησει την πορεια της κοινωνιας ειναι τεμπελης, βολεμενος, κακομαθημενος ή οτιδηποτε σχετικο. Το οτι αν υπηρχαν μεγαλυτερες δυσκολιες στη ζωη του αυτο μπορει να τον εβαζε σε τρυπακι να προσπαθησει περισσοτερο, παλι δε λεει κατι.
Για μερικους ειναι πολυ ευκολο να γινουν ενα με τον υπολοιπο κοσμο δεχομενοι τους ανθρωπους και τις δυσκολιες της ζωης, για αλλους ομως ειναι δυσκολο απλα το να ζησουν. Αληθεια γιατι θα πρεπει να ειναι αυτονοητο και φυσιολογικο για εναν ανθρωπο που γεννιεται να πρεπει να μεγαλωσει και να ειναι ευτυχισμενος μεσα στην οποιαδηποτε συγκεκριμενη κοινωνια? Υπαρχουν παντα καποιες καθημερινες συμβατικες πραξεις μεταξυ των ανθρωπων, απο το να ντυθεις με συγκεκριμενο τροπο, μεχρι το να βγεις για ποτο ενα βραδυ. Ενας ανθρωπος ο οποιος δε μπορει να μπει σε ενα τετοιο καλουπι ζωης και τον ενδιαφερει μονο η συνυπαρξη με πεντε δεκα ατομα που μοιραζονται τις επιλογες του, πως ακριβως θα προσαρμοστει? Απο εκει πηγαζουν ολα, απ'το οτι αναγκαζονται οι ανθρωποι να προσαρμοζονται σε συγκεκριμενα προτυπα κοινωνιας, κατι το οποιο σου φαινεται βουνο μονο αν εχεις νιωσει μεσα σου τη διαφορετικοτητα.
Θα'λεγε κανεις οτι πολλοι ανθρωποι με σοβαρα προβληματα εκτιμουν πολυ περισσοτερο τη ζωη απ'οτι καποιοι αλλοι που φαινομενικα τα εχουν ολα. Ακομα κι αυτο το παραδειγμα απο μονο του θα επρεπε να δειχνει σε καποιους ανθρωπους να εκτιμουν οσα εχουν και να ειναι αυταρκεις, πχ να εκτιμουν το οτι ειναι αρτιμελεις, το οτι εχουν τροφη και στεγη. Η εκτιμηση αυτη ερχεται παντα σε συγκρουση με τα προτυπα της σημερινης κοινωνιας, η οποια ακομα κι αν οι ανθρωποι σκεφτονται οτι οι βασικες αναγκες εχουν σημασια, ερχεται η ωρα που παλι δινει αξια με τον τροπο της σε κατι ανουσιο. Αυτο δημιουργει εναν κυκλο ''αχαριστιας'' μεταξυ των ανθρωπων και τελικα τους κανει να ειναι παντα δυσαρεστημενοι. Δεν ειναι τυχαιο που οσο πιο λιγα πραγματα ειχαν οι ανθρωποι και παλιοτερα , τοσο πιο αυταρκεις και ευτυχισμενοι ενιωθαν. Δυστυχως ο τροπος ζωης ειναι ετσι δομημενος που πολλες φορες μεσα απο δυνατα ταρακουνηματα καταλαβαινουμε τι εχει πραγματικη αξια και τι οχι.
Ποτε οι ανθρωποι δεν ειναι πραγματικα ελευθεροι , ειτε βαζουν μεσα στη ζωη δικες τους επιλογες ειτε οχι. Για οσους θεωρουν οτι ειναι ελευθεροι, αλλο το νιωθω ελευθερος και αλλο το ειμαι ελευθερος.Last edited by rock; 21-02-2011 at 12:33.
21-02-2011, 16:28 #35
Πάντως θα συμφωνήσω απολύτως με τη διάκριση που από όλους έγινε μεταξύ υποβάθμισης και ρατσισμού. Σε μερικές περιοχές οι χειρότεροι είναι οι έλληνες.
Και δεν ξέρω αν πολλοί θα άντεχαν και μια βόρεια προάστια περιοχή με το νεοπλουτισμό που κυριαρχεί εκεί. Εμένα τουλάχιστον θα με απωθούσε.
22-02-2011, 05:57 #36
sabb κατανοω οτι εχεις περισσοτερα προβληματα απο τα δικα μου, τα οποια δικα μου σε σενα σιγουρα μοιαζουν παιδικα κι ανουσια, ομως πιστευω πως και για τα δικα σου προβληματα οπως και του υπολοιπου 40% (και λιγα λες) του οικονομικα ενεργου πληθυσμου της χωρας, φταιει το κρατος, οι μαλακες πολιτικοι που πατε και ψηφιζεται, ισως και οι εξωγηινοι που ανεφερες. οποτε ειναι σαν να βλεπει καποιος τη παγιδα και που καταληγει, και παλι επιλεγει να παιξει το παιχνιδι τους και να φαει τα μουτρα του...
η χρησιμοτητα του θεματος εχει να κανει με το περιβαλλον επειδη ΔΕΝ το βρισκω να με εμπνεει για να κανω περισσοτερα, αντιθετως δε με εκφραζει και μου βγαζει απαθεια. εξαιτιας αυτου, ορισμενοι εδω μεσα μπορει να νομιζουν οτι δεν εχω καθολου ζωη ή οτι ζω στον Αρη, πραγματικα στ'αρχιδια μου, εγω αφορμες ψαχνω για να κυκλοφοραω, αν μου δωσεις εναν λογο που αξιζει μπορω να ειμαι 24ωρες το 24ωρο εξω!!! το προβλημα ειναι οτι εδω απλα δεν βρισκω οτι υπαρχει αυτος ο λογος.
αν δε το καταλαβαινεις αυτο που λεω, ειναι επειδη ζεις κι εσυ στη Θεσσαλονικη, κι εκει αν δε κανω λαθος οι ρυθμοι ειναι λιγο πιο χαλαροι απο τι εδω, ακομα και μεστη πολη αν εισαι. μαλλον ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι ακομα κι αν θελω να δω την Αθηνα θετικα και να αλλαξω την οποια αντιληψη μου, παλι οι ιδιοι οι ανθρωποι που κατοικουν εδω, δε θα δουν εμενα οπως και τον οποιοδηποτε, με αυτο το τροπο... κι επειδη ο αρνητισμος ειναι σαν τον καρκινο που εξαπλωνεται, η μιζερια κι ο κομπλεξισμος τους φαινεται και μονο απο το τροπο που κοιτανε!
rock συμφωνω με ολα οσα ειπες, μονο που υπαρχει μια διαφορα στο δε μπορουν να ζησουν, απο το δε τους εκφραζει αυτη η ζωη εδω για να τη ζησουν. ισως ακουγεται μεγαλη κουβεντα το τελευταιο, ομως αμα κατσεις και διαβασεις οσα εγραψα και πισω αυτο ισχυει, αφου ολες οι αξιες σας μου φαινονται για φτυσιμο, και ουσιαστικα οπως βλεπουμε δε καταληγουν στην ευτυχια. ετσι δε τιθεται θεμα αποτυχιας για μενα οπως εγραψε η κυρατσα Θεοφανία, απλα θεμα αξιζει κατι για να το τελειωσω ή δεν αξιζει. οταν δω οτι δεν αξιζει, απλα το παραταω και χαιρεταω. αυτο συνεβη με τις σπουδες μου (λες κι ολοι οσοι εχουν χαρτι βρισκουν δουλεια σ'αυτο σπουδασαν κι αξιζουν κι ολας σαν ανθρωποι), κι αυτο ισχυει για ΟΛΑ τα πραγματα.
τελος, να αναφερω πως αν δε μπορειτε να δεχτειτε τη διαφορετικοτητα καποιου ο οποιος γεννηθηκε Ελλαδα και τον "αρμεγει" το συστημα ακομα κι αν δηλωνει ανεργος και με 0 εσοδα στην εφορια, τοτε πως θα δεχτειτε τους μεταναστες και οποιους αλλους ερχονται εδω να μεινουν ? υποκρισια απλα.
22-02-2011, 10:54 #37
Βασικά νομίζω ότι αυτό που σου λένε ΚΕΝΟ είναι ότι οι μετανάστες έχουν να περάσουν απίστευτα μεγάλες δυσκολίες. Ενώ εσύ είσαι "καλομαθημένο".
Βέβαια εδώ έρχεται στο μυαλό μου η ατάκα από το fight club: "Our big depression (reference σε αυτή του 1930) is our lives. Our war is a spiritual one".
Η πολυτέλεια της σκέψης vs την πραγματικότητα της ζωής.
Δεν είναι εύκολα ερωτήματα αυτά. Η μεγαλύτερη ******* είναι η αναγκαιότητα. Δεν θα σεβαστώ κι εγώ κάποιον (σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι στον sabb) που κάνει κάτι επειδή δεν έχει άλλη επιλογή. Είναι η επιλογή αυτή που σέβομαι. Η επιλογή του να είσαι ελεύθερος ή να είσαι "κουβαλητής" όπως ο sabb.
Να είναι συνειδητή αυτή η επιλογή; Είναι πάντα; Δεν ξέρω.
Η ζωή μερικές φορές είναι ένα τεράστιο χέρι που σε πιάνει από τον ώμο και σε ρίχνει σε καταστάσεις. Είναι ωραίο να μπορείς να σταματάς αυτό το χέρι και να πέρνεις το δικό σου δρόμο. Όπως κι εδώ νομίζω είναι η ουσία, είναι πολύ σημαντικό το τι κάνεις όταν αυτό το χέρι σε ρίχνει κάπου. Πως το παλεύεις; Τι απαντάς;
Απαντάς με τη φυγή; Με τη μάχη; Η αξία κάποιου καθορίζεται από τις πράξεις του, από αυτές ακριβώς τις απαντήσεις που θα δώσει.
Ούτε ο μαλάκας με τα πέντε παιδιά και μόνο ενδιαφέρον του αν η ομάδα του θα κερδίσει το έχει πιάσει το νόημα, ούτε ο έφηβος των 60.
Μια μέση λύση? :)
22-02-2011, 12:12 #38
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι η απαθεια και ο ωχαδερφισμος, η ιδεολογια της ελαχιστης προσπαθειας ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, με background ενα εισοδηματακι η τα λεφτα του μπαμπα(εστω κι αν ειναι λιγα) εχουν βαφτιστει "διαφορετικοτητα"...σιγα την διαφορετικοτητα κουμπαρε, το 80% των ενηλικων και ανηλικων παιδιων στην ελλαδα ζουν ετσι μεχρι τα βαθια γεραματα...
22-02-2011, 13:46 #39
Στη διαφορετικοτητα ανηκει το να μη μπορεις για τους χ ψ λογους να ενταξεις τον εαυτο σου στο συνολο που βλεπεις εκει εξω. Οταν δε μπορεις να το κανεις αυτο εκ των πραγματων ειναι δυσκολο και το να προσφερεις σε αυτο το συνολο αλλα και το να λαβεις απο αυτο.
ΚΕΝΟ φαινεται απο οσα εχεις γραψει το οτι δεν ανηκεις στο ''δε μπορω να ζησω'' αλλα στο ''δε με εκφραζει για να ζησω'', το ποστ μου ηταν καπως γενικοτερο για οσα γραφτηκαν.
22-02-2011, 13:47 #40
alexandros3 η μοναδικη δυσκολια που εχουν, ειναι να περασουν τα συνορα παρανομα και να μην γινουν αντιληπτοι μεστη χωρα, κανωντας κυριολεκτικα οτι θελουν χωρις να υπακουν τους νομους. εγω αναγκαστικα πρεπει να τους υπακουσω γιατι ανηκω με το ζορι σε αυτη τη χωρα, αφου γεννηθηκα εδω. αυτο με κανει και καλομαθημενο σε συγκριση μ'αυτους ? την πολυτελεια της σκεψης δεν την εχεις σε ολα τα θεματα, σε αρκετα απλα δρας χωρις σκεψη, ασχετα αν το μετανιωνεις μετα. η πολυ σκεψη εξαλλου κουραζει και οδηγει στην απραξια. επειδη ομως το να κανεις οικογενεια και παιδια βρισκω πως ειναι επιλογη, γιαυτο θελει σκεψη πρωτου το κανεις, μην εγκλωβισεις κι εσυ τη ζωουλα σου σε μια καθημερινη μιζερια τρεξιματος χωρις λογο. δε σε σπρωχνει κανενα χερι εκει, μονος σου βγαζεις τα ματια σου. ξαναβλεπωντας το τελευταια εχω απομακρυνθει απο την ιδεα του να κανω οικογενεια και λεω ειμαι μια χαρα ετσι οπως ειμαι και δε θελω καμια διπλα μου. ειδικα αν δε μου ταιριαζει καθολου!
Remedy προφανως δε μπορεις να καταλαβεις πως η οποια διαφορετικοτητα υπαρχει ειναι στο μυαλο του καθενα, οσο κι αν εξωτερικα δειχνουμε ανθρωποι κι εχουμε τις ιδιες αναγκες. το ειπα εξαλλου πως οι οποιες δηθεν αξιες σας εμενα μου φερνουν εμετο. ειναι στηριγμενες στο συμφερον των πολλων, οχι του καθενα ξεχωριστα, κι ετσι μας αναγκαζουν ολους να γινομαστε ιδιοι. και σε ορισμενα θεματα οχι μονο ξερναω, αλλα στρεφομαι κι εναντιον που δε τα σεβομαι κι ολας και αν μπορουσα θα τους εκανα ζημια (δε συνεχιζω για να μην εχουμε καμια safeline παλι). πχ δε λυπαμαι καθολου τα παιδακια που τα πηγαινει η μαμακα τους στο παιδικο σταθμο και το νηπιαγωγειο, λυπαμαι ομως αυτα που βρισκονται στα φαναρια. και ειλικρινα απορω με την τοσο αφελη απορια σου, ο ωχαδερφισμος, η ιδεολογια της ελαχιστης προσπαθειας, του γλυψιματος, του "μεσου", του βολεματος κλπ κλπ ειναι κατι που μαθαινουμε εδω απο τα σχολικα και φοιτητικα χρονια και φυσικα περισσοτερο στον στρατο. ετσι ειναι η Ελλαδα απλα!
23-02-2011, 00:25 #41
ΚΕΝΟ με το χέρι στην καρδιά,αν εσύ ήσουν βολεμένος στην καθημερινή σου ζωή,με μια δουλειά που σου άρεσε και έβγαζες σχετικά καλά λεφτά,με μια κοπέλα που ταιριάζατε και με μια καλή παρέα θα εξακολουθούσαν να σ'ενοχλούν τόσο πολύ όλα αυτά(μετανάστες,γρήγοροι ρυθμοί ζωής,'σύστημα' κλπ.);Ή μήπως κι εσύ θα κοίταζες την πάρτη σου και θα γινόσουν σταρχιδιστής;Οπότε,και αυτοί που έχουν στη ζωή τους τα παραπάνω,τί τους νοιάζει τώρα για όλα τ'άλλα;Αυτούς που δεν έχουν κάτι στην δικιά τους ζωή να τους γεμίζει τους φταίει το ένα και το άλλο,έχουν οργή και κενά που δεν μπορούν να καλύψουν.
23-02-2011, 00:44 #42
παντως κενο θελω να σου πω
πως το θεμα που ανοιξες για το πως να αναζητησεις κατι καλυτερο ως ζωη απο αυτο που εχεις εμενα με χαροποιησε πολυ
ηθελα να στο πω
δεν συμφωνω με ολες τις αποψεις σου
συμφωνω ομως με αυτην την δημιουργικη σου ταση που ειδα να ξεπροβαλλεται εδω
και αυτο για μενα σημαινει νοημα ζωης
οχι να ειμαστε τελειοι αλλα να ψαχνουμε τροπους να βελτιωνομαστε
μπραβο σου που το ψαχνεις
και εγω προσωπικα σε ευχαριστω που μου εδωσες αυτη τη χαρα
ευχομαι να συνεχιζεις ετσι
οπως και για ολους μας το ευχομαι αυτο
με αγαπη researcher
http://1.bp.blogspot.com/_1ofI_G4xsQ...rt-3-16-07.jpgΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
23-02-2011, 01:23 #43
πως τα καταφερνεις βρε κενο?
εσυ "μιλας" κι εγω "ακουω" μονο "μπλα μπλα μπλα μπλα...."
που τις ξερεις εσυ τις αξιες μας και σου φερνουν κι εμετο?και για τινος τις αξιες μιλας?
θεωρεις οτι ολοι οι αλλοι πλην εσου του πεφωτισμενου εχουν τις ιδιες αξιες?
και ποιες ειναι οι δικες σου τελικα?
ενα "εγω,εγω εγω εγω"λες συνεχως και δεν σηκωνεις το χερακι σου ουτε για ν αλλαξεις καναλι απ οτι καταλαβαινω.
για πες μου με ποιον τροπο εχεις ξεπερασει τον ωχαδερφισμο και το βολεμα για τα οποια κατηγορεις συμπαν το εθνος?κανεις οτιδηποτε δημιουργικο εστω και κοντρα σε αυτο που κανουν οι κακοι "αλλοι"?
23-02-2011, 01:50 #44
να γραψω κι εγω κατι που σκεφτομαι..
Για τους μεταναστες...
Σε μια χωρα οργανωμενη δεν βρισκουν καταφυγιο οι απατεωνες..
η δικη μας χωρα δεν ειναι οργανωμενη,ραιτ?
Δεν ειναι παιδια στην Αθηνα οι περισσοτεροι κατατρεγμενοι που θελουν μια φωλιτσα να αραξουν!
..βρηκαν καταφυγιο περισσοτερο ανθρωποι που αναζητουν αλλες λυσεις στα προβληματα τους..
γιατι βοσκουν στην ευρυπιδου ολη μερα μπουλουκια απο δαυτους?αυτοι που θελουν δουλεια πηγαν επαρχια και δουλευουν,οι αλλοι που δεν βρισκουν δουλεια τι ακριβως κανουν?
Σκασιλα μου μεγαλη και δεκα παπαγαλοι..οσοι δεν απασχολουνται πως ζουν?ολοι μαζι σε ενα διαμερισμα..κριμα..αλλα δεν τους αναγκασα εγω..
αντε γιατι ο καρατζαφυρερ βγαζει καπνουςςςςςς!!!!!
καληνυχτουλια σας :):cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
23-02-2011, 01:54 #45
κενο θα προσπαθησω να διαβασω το θεμα..αλλα μια πρωτη εντυπωση που εχω ειναι "κακουργα κοινωνια,απαξιω να ενσωματωθω",λες και θα κλαψει κανεις..μονο εσυ φιλε μου!
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..