Ειναι τοσο απαραιτητο "το πακετο" ; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 236
    Senior Member
    Το να νιωθεις επιθυμητη δεν ικανοποιει καποια βασικη σου αναγκη? να εκτονωνονται οι ορμες σου μεσω του σεξ επισης? Εκτος αν δεν εχεις ορμες, ή εκτος αν δεν εχεις προβλημα να τη βρισκεις μονη σου, κι ας εχεις συντροφο. Πασο τοτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Το να νιωθεις επιθυμητη δεν ικανοποιει καποια βασικη σου αναγκη? να εκτονωνονται οι ορμες σου μεσω του σεξ επισης? Εκτος αν δεν εχεις ορμες, ή εκτος αν δεν εχεις προβλημα να τη βρισκεις μονη σου, κι ας εχεις συντροφο. Πασο τοτε.
    σαφως γι αυτο αλλωστε και εθεσα τους προβληματισμους μου .αλλο ομως επιθυμητη κι αλλο εκτονωση αναγκων απλα θεωρωντας την επαφη ως εκδηλωση ορμων με μηχανιστικο τροπο.αυτο ειναι ο αυνανισμος και ναι αυτο δεν με γεμιζει συναισθηματικα γι αυτο και νομιζω πως αν οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι απο μας επιλεγουμε τη συντροφικοτητα και οχι την ψυχρη και ακρως μηχανιστικη διαδικασια της αυτοικανοποιησης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by equilibrium View Post
    σαφως γι αυτο αλλωστε και εθεσα τους προβληματισμους μου .αλλο ομως επιθυμητη κι αλλο εκτονωση αναγκων απλα θεωρωντας την επαφη ως εκδηλωση ορμων με μηχανιστικο τροπο.αυτο ειναι ο αυνανισμος και ναι αυτο δεν με γεμιζει συναισθηματικα γι αυτο και νομιζω πως αν οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι απο μας επιλεγουμε τη συντροφικοτητα και οχι την ψυχρη και ακρως μηχανιστικη διαδικασια της αυτοικανοποιησης.
    Mιλας πολυ ψυχρα, αυτοματα και μηχανιστικα

Senior Member
    Mιλας πολυ ψυχρα, αυτοματα και μηχανιστικα
    δεχομαι την αποψη σου ομως ως ανθρωπος προτιμω να μην εκχυδαιζω τιποτε ουτε καν αυτο που οι αλλοι βλεπουν ως μηχανιστικο σεξ.εξαλλου η ανταλλαγη αποψεων ειναι αμοιβαια μετασχηματιστικη σωστα;

Senior Member
    Δεν βλεπω καμια αμοιβαιοτητα εδω. Βλεπω εναν ανθρωπο να εκλογικευει αμυνομενος μιλωντας ψυχρα και ρομποτικα ανταπαντωντας σε αυτα που του λενε οι αλλοι, πανω σε ερωτηματα που αυτος εθεσε. Μπραβο εξαιρετη αμυνα δεν πεφτει με τπτ.

Senior Member
    Δεν βλεπω καμια αμοιβαιοτητα εδω. Βλεπω εναν ανθρωπο να εκλογικευει αμυνομενος μιλωντας ψυχρα και ρομποτικα ανταπαντωντας σε αυτα που του λενε οι αλλοι, πανω σε ερωτηματα που αυτος εθεσε. Μπραβο εξαιρετη αμυνα δεν πεφτει με τπτ.
    αν δεν εβλεπα την ανταλλαγη αποψεων ως αμοιβαια μετασχηματιστικη δεν θα εμπαινα καν σ αυτη τη διαδικασια σωστα;απο την αλλη δεν ανταπαντω απλως παραθετω τη δικη μου γνωμη.τωρα αν αυτο που σκεφτομαι θεωρειται αμυνα απλως και μονο επειδη ειναι κατα τι διαφορετικο τοτε ισως η αξια της διαφορετικοτητας των προσωπικοτητων αναμεσα μας δεν ειναι και τοσο αντιληπτη.εξαλλου απο αυτη τη διαφορετικοτητα η κουβεντα μας αποκτα σαρκα και οστα .

Senior Member
    Μα που ειναι ο μετασχηματισμος σου βρε equilibrium? Kαι που μετασχηματιστηκαμε εμεις? Δε νομιζω να εχει αλλαξει κανενος η αποψη επι του θεματος. Εσυ εισαι σταθερη στην αποψη σου κι εμεις στη δικη μας, κι απλα μπηκες εδω μεσα για να στην επιβεβαιωσουμε ομως, που δεν στην επιβεβαιωσαμε, κι ενω η ιδια ξερεις τι δεν πηγαινει καλα, απο αυτην την αναπτυξη επιχειρηματολογιας σου στις ενστασεις μας προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ολα ειναι καλα, αν και στα εσωψυχα σου μαλλον ευχεσαι καποιος να σου ανοιξει τα ματια για το αντιθετο.. Απλα τρωγεσαι με μας και μας τα λες εμας επειδη δεν μπορεις να τα πεις στον αλλον!!! κουκουρικου!!!! Σου φαινεται οκ αυτο με τις αντιληπτες αποψεις επι των αμοιβαιων μετασχηματισμων και συναισθηματικων συνουσιασμων? Και επειδη δεν μπορεις να τον αλλαξεις κιολας, δεν αλλαζεις κι εσυ με οτι σου λεμε. Εντελως ψυχαναλυτικ.

Senior Member
    Μα που ειναι ο μετασχηματισμος σου βρε equilibrium? Kαι που μετασχηματιστηκαμε εμεις? Δε νομιζω να εχει αλλαξει κανενος η αποψη επι του θεματος. Εσυ εισαι σταθερη στην αποψη σου κι εμεις στη δικη μας, κι απλα μπηκες εδω μεσα για να στην επιβεβαιωσουμε ομως, που δεν στην επιβεβαιωσαμε, κι ενω η ιδια ξερεις τι δεν πηγαινει καλα, απο αυτην την αναπτυξη επιχειρηματολογιας σου στις ενστασεις μας προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ολα ειναι καλα, αν και στα εσωψυχα σου μαλλον ευχεσαι καποιος να σου ανοιξει τα ματια για το αντιθετο.. Απλα τρωγεσαι με μας και μας τα λες εμας επειδη δεν μπορεις να τα πεις στον αλλον!!! κουκουρικου!!!! Σου φαινεται οκ αυτο με τις αντιληπτες αποψεις επι των αμοιβαιων μετασχηματισμων και συναισθηματικων συνουσιασμων? Και επειδη δεν μπορεις να τον αλλαξεις κιολας, δεν αλλαζεις κι εσυ με οτι σου λεμε. Εντελως ψυχαναλυτικ.
    ακομη κι αν προσωπικα απεχθανομαι τις ταμπελες ,τα πακετα και τους αυθαιρετους χαρακτηρισμους και παλι δεχομαι την αποψη σου.δεν ζηταω επιβεβαιωση ουτε και προσωπικα αρεσκομαι στο να μου λενε οτι εχω δικιο.απλως σε ενα φορουμ σαν κι αυτο λεω την αποψη μου και ναι θεωρω πως η φυση αυτης της συζητησης ειναι μετασχηματιστικη.αναρωτιε� �αι τοσο κακο ειναι να υπαρχουν αντιθετες αποψεις ;; γιατι να χρειαζεται ολοι να συμφωνουμε;; ακομη κι αν διαφωνουμε δεν μας βοηθα αυτο;;απο την αλλη ολοι βρισκομαστε εδω για να " τα πουμε" οπως ανεφερες σωστα;; γιατι η συζητηση να φορτιζεται αρνητικα αγαπητη carrie;

Senior Member
    ακομη κι αν προσωπικα απεχθανομαι τις ταμπελες ,τα πακετα και τους αυθαιρετους χαρακτηρισμους και παλι δεχομαι την αποψη σου.δεν ζηταω επιβεβαιωση ουτε και προσωπικα αρεσκομαι στο να μου λενε οτι εχω δικιο.απλως σε ενα φορουμ σαν κι αυτο λεω την αποψη μου και ναι θεωρω πως η φυση αυτης της συζητησης ειναι μετασχηματιστικη.αναρωτιε� �αι τοσο κακο ειναι να υπαρχουν αντιθετες αποψεις ;; γιατι να χρειαζεται ολοι να συμφωνουμε;; ακομη κι αν διαφωνουμε δεν μας βοηθα αυτο;;απο την αλλη ολοι βρισκομαστε εδω για να " τα πουμε" οπως ανεφερες σωστα;; γιατι η συζητηση να φορτιζεται αρνητικα αγαπητη carrie;
    Καλο ειναι και η αρνητικη φορτιση καμια φορα. Η ουδετεροτητα πολλες φορες ειναι χειροτερη. Ουτως ή αλλως θα ελεγε κανεις πως αυτο επιζητας, μια ειδους φορτιση, και προσοχη εστω και αρνητικη, οπως ειχα πει και σε ενα αλλο μελος παλιοτερα, ανοιγεις κι εσυ θεματα, ρωτας αποψεις αλλα δεν αλλαζει κατι, και συνεχιζεις αιωνιως να πετς το μπαλακι περα δωθε, γιαυτο μαλλον καποιοι εχουν βαρεθει να απαντανε και φυγανε. Εχεις δωσει οοολη σου την προσοχη σε καποιον αλλο, και επιζητας τωρα κι εσυ την προσοχη μας για να εξισορροπησεις. Αυτο λεγεται attention seeking. Kαι οκ οταν βλεπεις οτι καποιες αποψεις σου (δε μιλαω μονο για μενα) μπορει κααααπως να επηρεασουν τον ερωτωντα. Αλλα αμα δεν τον αγγιζει τπτ απλα ανταπαντα, μπορεις να καταβαεις οτι ειναι κουραστικο. Θες να σου πουμε οκ ειναι ολα τελεια? Η θες να σου λεμε τις ανστασεις μας κι εσυ να ανταπαντας. Γιατι τριτη προοπτικη δεν υπαρχει. Γιαυτο αποχωρω κι εγω απο εδω, και καλα ξεμπερδεματα. Κι αν εχω εκτιμησει ακτι λαθος ή επεσα εξω, την αποψη μου ειπα, μπας και βοηθησω σε κατι. Cheers!

Senior Member
    αναρωτιεμαι τοσο κακο ειναι να μην εχουμε ολοι την ιδια αποψη και απλα να εκφραζουμε τη γνωμη μας ;εξαλλου ολοι εδω δεν ειμαστε για να "τα πουμε" οπως ανεφερες;γιατι θα πρεπει η συζητηση να φορτιζεται αρνητικα αγαπητη carrie;

Senior Member
    προσωπικα η χρηση της λεξης διεκδικω με απωθει.δεν θεωρω πως μπορει καταπιεστικα να σου δινει ο αλλος αυτο που ζητας.αντ αυτου προτιμω τη λεξη μοιραζομαι που ενεχει την εννοια της αμοιβαιας εκουσιας συμμετοχης .
    συγγνωμη κοπελια...σου εχω γραψει τοσα πραγματα, σε ρωτω αλλα τοσα, στα πλαισια ενος διαλογου που οπως λες μπορουν να σταθουν διαφορετικες αποψεις κ οχι μονο δεν απαντας, αλλα μου κανεις κ παρατηρηση για την λεξη που σε απωθει?

εγω προσωπικα, αλλιως αντιλαμβανομαι εναν διαλογο.και οχι δεν μ αρεσει ουτε να με ακουνε επιλεκτικα, ουτε να μου την λενε οταν οι προθεσεις μου δεν ειναι να την πω σε κανεναν...

Α! παρεπιπτοντως η λεξη διεκδικω, σημαινει αγωνιζομαι, προσπαθω για να παρω κατι που θεωρω οτι μου αξιζει. το αν θα το μοιραστω ή τι θα το κανω μετα ειναι αλλο καπελο. δεν σημαινει ουτε κλεβω, ουτε καταπιεζω. αυτο ειναι δικο σου.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sofia View Post
    συγγνωμη κοπελια...σου εχω γραψει τοσα πραγματα, σε ρωτω αλλα τοσα, στα πλαισια ενος διαλογου που οπως λες μπορουν να σταθουν διαφορετικες αποψεις κ οχι μονο δεν απαντας, αλλα μου κανεις κ παρατηρηση για την λεξη που σε απωθει?

εγω προσωπικα, αλλιως αντιλαμβανομαι εναν διαλογο.και οχι δεν μ αρεσει ουτε να με ακουνε επιλεκτικα, ουτε να μου την λενε οταν οι προθεσεις μου δεν ειναι να την πω σε κανεναν...

Α! παρεπιπτοντως η λεξη διεκδικω, σημαινει αγωνιζομαι, προσπαθω για να παρω κατι που θεωρω οτι μου αξιζει. το αν θα το μοιραστω ή τι θα το κανω μετα ειναι αλλο καπελο. δεν σημαινει ουτε κλεβω, ουτε καταπιεζω. αυτο ειναι δικο σου.
    ειλικρινα δεν καταλαβαινω απο που προκυπτει οτι σου κανω "παρατηρηση" επειδη απλως σχολιασα οτι για μενα η λεξη διεκδικω δεν ειναι κατι που μου αρεσει εμενα να χρησιμοποιω .σε καμια περιπτωση δεν εχω τη διαθεση να σταθω επικριτικα σ αυτο που ειπες απλως παρουσιασα αν θες τη δικη μου λεξη για ο,τι με εκφραζει.απο την αλλη σαφως και εμεις χειριζομαστε τις λεξεις και τους δινουμε υποκειμενικο σημαινομενο .το ιδιο ισχυει και με το διεκδικω .ο καθενας απο εμας το ερμηνευει κατα το δοκουν.γιατι να σου επιτιθεμαι λεκτικα αφου ειναι λογικο να χειριζεσαι τις λεξεις και να τις ερμηνευεις οπως εσυ ο καθενας μας θελει; λυπαμαι αν το πηρες προσωπικα ομως ουδεποτε λειτουργω ως επικριτης των αλλων ουτε "τη λεω " σε κανεναν.

Senior Member
    εγω περιμενω και δινω ευκαιριες στους ανθρωπους που ειναι διπλα μου.φοβαμαι ομως οτι ο κοινωνικος περιγυρος βαζει ευκολα ταμπελες στους ανθρωπους του τυπου " εισαι με εναν ανεργο ;; ντροπη πια! αυτος ειναι ανικανος αφου δεν εχει δουλεια."λυπαμαι δεν θα γινω αυτο που κατηγορω .δεν βαζω ταμπελες και κυριως δεν κρινω την αξια καποιου με το αν εχει δουλεια η ειναι ανεργος προσωρινα .
    Βλέπω ότι δεν σε νοιάζει το θέμα δουλειά. Γιατί λοιπόν να μπλέξεις στην άποψη των 'άλλων' να πρέπει να σε νοιάζει; Ξέρεις να διαβάζεις αγγλικά; Αν ναι, θέλω να σου προτείνω κάτι.

ξέρεις τι δεν έχεις καταλάβει ακόμη αγαπητή?
    Είναι σα να μπαίνεις σε ένα φόρουμ και να λες: μπορω να ζήσω μόνο με νερό και ρίζες. Πρόσεχε: δεν λες είμαι χορτοφάγος, που μπορεί να σημαίνει ικανοποιούμαι με άλλου είδους τροφές, λες δεν τρώω καθόλου γιατί δεν μου δίνουν φαγητό, αλλά επειδή δεν θελω να γίνω μικροπρεπής και κοιλιοδουλη πρέπει να το δείτε φυσιολογικό αυτό και να με στηρίξετε.
    Καταλαβαίνεις πως φαίνεται όλο αυτό?
    Δεν γίνεται το παράλογο λογικό όσο και να το παλεύεις, αλήθεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Βλέπω ότι δεν σε νοιάζει το θέμα δουλειά. Γιατί λοιπόν να μπλέξεις στην άποψη των 'άλλων' να πρέπει να σε νοιάζει; Ξέρεις να διαβάζεις αγγλικά; Αν ναι, θέλω να σου προτείνω κάτι.
    το θεμα της εργασιας του συντροφου μου σαφως και με απασχολει απλως οπως ειπα δεν μ αρεσει να κρινω την αξια καποιου απο την δουλεια του οπως ειθισται.νομιζω πως ξερω να διαβαζω αγγλικα ,τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω : )

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast