Results 211 to 225 of 236
-
12-03-2011, 22:48 #211
- 12-03-2011, 22:53 #212
αν μπορει να εχεις μελλον εννοω με τον συγκεριμενο ανθρωπο.θα ησουν ικανοποιημενη να συνεχισεις ετσι;δεν καταπιεζεις την σεξουαλικοτητα σου;
και φυσικα πολλα συναισθηματα δεν εκφραζονται μεσω της σεξουαλικης επαφης ειδικα οταν εισαι ερωτευμενη με καποιον;
12-03-2011, 23:00 #213
γενικα ως ανθρωπος δεν σκεφτομαι ποτε μακροπροθεσμα,αυτο ισως ειναι επιζημιο το παραδεχομαι αλλα ευτυχως η δυστυχως ετσι ειμαι .απο την αλλη σιγουρα συμφωνω μ αυτο που λες,το σεξ αντανακλα και τα συναισθηματα που εχουμε για το συντροφο μας αλλοτε περισσοτερο κι αλλοτε λιγοτερο.
12-03-2011, 23:04 #214
τοτε περασε οπως εσυ νομιζεις και οσο με τον ανθρωπο που εχεις διπλα σου και εσυ θα δεις ποτε θα αρχιζεις και αν να κουραζεσαι με αυτο το μοντελο της σχεσης.ευχομαι να ξεπερασετε τα προβληματα σας.
13-03-2011, 00:33 #215
13-03-2011, 14:30 #216
Καλημερα
Την τελευταια φορα που εγραψα εδω απλα συμφωνησα με ενα αλλο μελος για αυτο που ειχε γραψει,σκεπτομενος αλλα πραγματα ομως που ειπα να μην τα εκθεσω εδω.Η αληθεια ειναι οτι αναζητησα ποστ που εχεις ανοιξει και διαβαζοντας νομιζω οτι καταλαβα μια πιο ολοκληρωμενη εικονα σου.Τωρα τι γινεται εδω...αναρωτιεμαι.Αυτο που βλεπω σε εσενα ειναι οτι υπαρχει μια μαζα κοινωνικων στερεοτυπων και πεποιθησεων που εσυ ονομαζεις αξιες που ομως ουσιαστικα μοιαζει σημερα να σε προβληματιζουν για αυτο το λογο και εισαι εδω.....ετσι δεν ειναι?
Σε μια ερωτικη σχεση ανθρωπων που εχουν ξεπερασει τα 30 το σεξ ειναι απολυτως και πρωτιστως η ολοκληρωμενη εκφραση του ερωτα...ειτε θελουμε,ειτε οχι.Τα υπολοιπα ολα απλα ειναι ευνοχισμος δλδ εκλογικευσεις που μας στερουν την χαρα και την ελευθερια να απολαμβανουμε τα χαρακτηριστικα μας μεσω της ερωτικης πραξης.Απο οτι εχεις γραψει στο παρελθον δεν ειχε και ιδιαιτερη εμφαση στο σεξ.Ισως γιατι ποτε δεν γνωρισες καποιον που να μπορει να στο εμπνευσει αυτο,ισως γιατι δεν ηθελες να συμβει αυτο,πολλα τα ισως...Ξερω πολλους ανθρωπους που εκαναν συμβιβαστικες σχεσεις οπως και εγω αλλωστε με προσχηματα <<περναω καλα>>,<<εχουμε επικοινωνια>><<ειναι καλος ανθρωπος>>,στην πραγματικοτητα ομως υπηρχε ελλειψη..........Ξερω ανθρωπους που τιναξαν γαμους με παιδια στον αερα γιατι απλα ανακαλυψαν τον ερωτα μεσα απο εναν αλλο ανθρωπο και ηρθαν σε επαφη με την πραγματικη τους φυση και εαυτο....αυτο λεγεται σεξουαλικη απελευθερωση...εκει δεν κολαει καμια εκλογικευση η διανοητικοποιηση των συναισθηματων αφου μιλανε πρωτογενη ενστικτα και ορμες.......ηγ σεξουαλικοτητα του καθενος μας,μας χαρακτηριζει και σαν ανθρωπους αφου μεσα απο αυτην μπορουμε και εκφραζομαστε ακριβως οπως ειμαστε......χωρις πολλα,πολλα......
Δηλαδη για μενα στερεις απο τον εαυτο σου την χαρα του ερωτα που αντιστοιχει σε μια γυναικα και αντιθετως υποβαλεις τον εαυτο σου σε ενα φραγμα του μυαλου σου και τον καθηλωνεις σε μια παιδικη ηλικια....γιατι συγνωμη αλλα πισω απο τον πολυ συγκροτημενο τροπο που γραφεις εγω βλεπω ενα παιδι που αναζητα την ταυτοτητα του...............εχουν γραψει πολλοι εδω και πολυ ευστοχα πραγματα....αυτο που βλεπω απο σενα ειναι να παραβλεπεις τα ουσιωδη και να απαντας σε αλλα τελειως θεωρητικα....για μενα προσωπικα χρειαζεσαι την συνδρομη ενος ειδικου οχι για να θεραπευσεις καποια διαταραχη απλως για να σπασεις την εικονα που εχεις φτιαξει για σενα.....γιατι ολα αυτα που γραφεις ειναι η εικονα που θες να δειχνεις για μενα προσωπικα.......
Οσο αναφορα τον συντροφο σου θα δεις τι υπαρχει πισω απο αυτην την σχεση.........ενα πραγμα θελω να σου γραψω εδω...σκεφτομαι ποσο εγωκεντρικο ειναι να μην κανω ερωτα στην γυναικα μου επειδη δεν εχω δουλεια.ειναι σαν να σου λεει δεν ειμαι καλα εγω αρα και εσυ μαζι μου δεν θα εισαι καλα........αυτο δεν ειναι αγαπη ειναι κατι αλλο,δες το
Φιλικα.....
13-03-2011, 14:38 #217
Πρέπει να μοιράσετε Φήμη και αλλού πριν δώσετε στον/στην ανεμος ξανά.
+1000000
Μπραβο βρε ανεμε, τι ωραια που τα λες!! Μονο που φοβαμαι οτι και τα δικα σου λογια στο κενο θα πεσουν και θα τυχουν εντεχνης εκλογικευτικης απαντησης επιλεκτικου διαβασματος, αν και κατα τα αλλα σαφως λαμβανονται υποψιν ολες οι αποψεις γιαυτο αλλωστε κανουμε διαλογο και μετασχηματιζομαστε!
13-03-2011, 14:43 #218
Καρι ειναι σαν να μου λες γιατι τοσα χρονια δεν μπορεις να δεις αυτο,εκεινο και το αλλο....το ιδιο λεω και εγω σε καποιον αλλο....αλλα ολα αυτα για να καταρευσουν απο μεσα μας και να γινουν κατι αλλο χρειαζεται χρονος η ισως καποια συγκυρια δεν ξερω να σου πω........ο καθενας στον καιρο του.....παντως σ ευχαριστω και συνεχισε την καλη δουλεια που κανεις.......
Α και καλο σκι....τωρα που ειναι πουδρα ακομα......
13-03-2011, 14:47 #219
Θα παω αυριο!!!!!!!! :D :D :D :D
Nαι βρε ανεμε, το ξερω, γιαυτο καθομαστε και τα λεμε και της τα ξαναλεμε κι εμεις, μπας κι ακουμπησει κατι, αφου προφανως κι η ιδια το θελει για να ανοιγει εδω αυτα τα θεματα και να διερωταται. Ομως ακομα και το νικ της κανει κατι πολυ περιτεχνα σωστο, που δε σηκωνει αμφισβητησεις....
13-03-2011, 14:49 #220
βασικα το θεμα ειναι η διαθεση να ακουσεις...
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
13-03-2011, 14:50 #221
εχεις δικιο ετσι ειναι ακομα και το νικ κατι θελει να πει........αντε καλα να περασεις!
13-03-2011, 14:51 #222
* άνεμε άδειασε τα μηνύματα σου για να σου στείλω πμ *
Συγγνώμη για το off topic
13-03-2011, 14:51 #223
μερσι!!!!!!!!!! ;)
13-03-2011, 14:54 #224
ας υποθεσουμε Φωτεινη οτι κανει οτι καλυτερο μπορει,εξαλου για κεινη ειναι και οχι για εμας.....προσωπικα καταλαβαινω τι λεει το χω περασει και εγω αυτο δυστυχως σε μεγαλη ηλικια φταιει ο ευνουχισμος της καργιολας της μανας μου.......μαθαινουμε ομως και παμε παρακατω,βεβαια τρωμε ξυλο αλλα νταξει μερικες φορες ειμαι ανεπιδεκτος μαθησςως και εγω..λολ
13-03-2011, 14:56 #225